מכתב לאלישע.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: מכתב לאלישע.

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: נהיית תוקפני דר.
אתמול "מטומטם" למשתמש אחד,
היום "בולשיט טהור" לאחר..

תרגיע אחי
מה הבעיה בבולשיט טהור? לא אמרתי שהוא מטומטם, ובמקרה של המטומטם אולי קצת הגזמתי, אבל ההפלצה הזאת של חילוף רביעי של שוער פצוע זה בולשיט טהור נקודה סוף...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

dor69 כתב:
ב. כששוער נפצע אפשר להחליף אותו גם אם עברת את שלושת החילופים בניגוד לשוער שמורחק
בכדוריד ;)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: אני כמעט בטוח שאתה טועה. אפילו חיפשתי לכך
סימוכין בחוקה וחילוף רביעי מוזכר כפיילוט עתידי להארכה בלבד
האמת שגם אני לא מצאתי איזכור באינטרנט. יכול להיות שזה מהמנג׳ר :) בכל מקרה אנסה לבדוק.
אגב, לא משנה את העובדה שזה בלתי ניתן לחיזוי

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:מה הבעיה בבולשיט טהור? לא אמרתי שהוא מטומטם, ובמקרה של המטומטם אולי קצת הגזמתי, אבל ההפלצה הזאת של חילוף רביעי של שוער פצוע זה בולשיט טהור נקודה סוף...
אתה אגרסיבי, אפשר להגיד "טעית" גם בלי התוספות הללו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

יש פה כל כך הרב ה אשכולות על אלישע אבל החלטתי לשים את זה פה.

תראו את התגובה שלו על אתמול:
"רק שלא בשבת אם נאבד נקודות נגד הפועל חיפה יתחילו לשאול שאלות וירצו לסגור את המועדון".

חוצפן. רק על זה צריך להעיף אותו מפה בסוף העונה. עאלק יתחילו לשאול שאלות וירצו לסגור את המועדון. בטח שירצו! איזה סיבה יש לנו לאבד נקודות נגד הפועל חיפה אם לא הקבעון שלך?!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב:יש פה כל כך הרב ה אשכולות על אלישע אבל החלטתי לשים את זה פה.

תראו את התגובה שלו על אתמול:
"רק שלא בשבת אם נאבד נקודות נגד הפועל חיפה יתחילו לשאול שאלות וירצו לסגור את המועדון".

חוצפן. רק על זה צריך להעיף אותו מפה בסוף העונה. עאלק יתחילו לשאול שאלות וירצו לסגור את המועדון. בטח שירצו! איזה סיבה יש לנו לאבד נקודות נגד הפועל חיפה אם לא הקבעון שלך?!
מאיפה הבאת את זה? מתי אמר?
מוזר,בדרכ הוא אחד ששומר על פאסון.
בכל מקרה אם אלישע יביא תואר וירצה להמשיך מה שקשה לי להאמין,יהיה קשה מאוד לסיים איתו את ההתקשרות כי סהכ הוא עמד ביעדים.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: מאיפה הבאת את זה? מתי אמר?
מוזר,בדרכ הוא אחד ששומר על פאסון.
בכל מקרה אם אלישע יביא תואר וירצה להמשיך מה שקשה לי להאמין,יהיה קשה מאוד לסיים איתו את ההתקשרות כי סהכ הוא עמד ביעדים.
https://eyoya.co.il/Articles/48931.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"המאמן שרק בשבוע שעבר ספג ביקורת רבה לאחר ההפסד 4:2 למכבי נתניה ביקש לשמור על פרופורציות בנוגע למאבק האליפות: "אמרתי קודם כשאתה נמצא בעמדה כזאת אז אין מישהו בבאר-שבע כולל אני או הבעלים שלא מפנטז על אליפות. רק שלא בשבת אם נאבד נקודות נגד הפועל חיפה יתחילו לשאול שאלות וירצו לסגור את המועדון".

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: https://eyoya.co.il/Articles/48931.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"המאמן שרק בשבוע שעבר ספג ביקורת רבה לאחר ההפסד 4:2 למכבי נתניה ביקש לשמור על פרופורציות בנוגע למאבק האליפות: "אמרתי קודם כשאתה נמצא בעמדה כזאת אז אין מישהו בבאר-שבע כולל אני או הבעלים שלא מפנטז על אליפות. רק שלא בשבת אם נאבד נקודות נגד הפועל חיפה יתחילו לשאול שאלות וירצו לסגור את המועדון".
אם באמת אמר אז גם לו כנראה לא בא להמשיך.
אבל הייתי לוקח את האתר הזה בערבון מוגבל.
בכל אופן לעצם העניין ועכשיו באמת עיניינית.
כדורגל זה עסק וכמו בכל עסק יש יעדים,אם הוא עמד ביעדים לצורך העניין ורוצה להמשיך באופן היפותטי עכשיו.
אתה באמת חושב שצריך לפטר אותו?
בוא נשאל אותך אחרת.
אתה מנהל מקום מסויים מקבל יעדים ועומד בהם ובסוף החוזה אומרים לך "שמע,אתה לא ממשיך",איך היית מרגיש?

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: אם באמת אמר אז גם לו כנראה לא בא להמשיך.
כדורגל זה עסק וכמו בכל עסק יש יעדים,אם הוא עמד ביעדים לצורך העניין ורוצה להמשיך באופן היפותטי עכשיו.
בוא נשאל אותך אחרת.
אתה מנהל מקום מסויים מקבל יעדים ועומד בהם ובסוף החוזה אומרים לך "שמע,אתה לא ממשיך",איך היית מרגיש?
תשים לב אדום, כתבתי "רק על זה צריך לעוף מפה בסוף העונה".

מבחינתי?
אין ויכוח שאלישע לא צריך לעוף היום.
אין ויכוח שאלישע לא צריך להמשיך כאן עונה הבאה.

להערכתי, זו הדעה של רוב אוהדייה השפויים של הקבוצה.

הבאתי כאן את הציטוט ממנו כי הופתעתי. כפי שאתה הופתעת, לא מתאים לאלישע ככה לעקוץ. ואני מאוד וסמך על Eyoya בקטעים האלה. הם מסקרים לעומק את הדרום ואת הפועל שלנו בפרט.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: תשים לב אדום, כתבתי "רק על זה צריך לעוף מפה בסוף העונה".

מבחינתי?
אין ויכוח שאלישע לא צריך לעוף היום.
אין ויכוח שאלישע לא צריך להמשיך כאן עונה הבאה.

להערכתי, זו הדעה של רוב אוהדייה השפויים של הקבוצה.

הבאתי כאן את הציטוט ממנו כי הופתעתי. כפי שאתה הופתעת, לא מתאים לאלישע ככה לעקוץ. ואני מאוד וסמך על Eyoya בקטעים האלה. הם מסקרים לעומק את הדרום ואת הפועל שלנו בפרט.
לא ענית על השאלה.
במידה ועמד ביעדים עדיין צריך להעיף אותו.
נמק.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: לא ענית על השאלה.
במידה ועמד ביעדים עדיין צריך להעיף אותו.
נמק.
כבר התדיינו על זה. היה דיון ער עם גדי ואינטל, לא?

הליגה זה הלחם והחמאה. בליגה אתה לא מצליח להראות טוב ושולט במשך 90 דקות משחק שלם. שחקנים נפצעים. אתה חי על יכולת אישית. אנחנו שמים ווינר על החילופים של אלישע ופוגעים כל פעם, ואם כבר הוא מפתיע, הוא עושה את זה בצורה נוראית (כמו אתמול). המשחק שבלוני. גביע זה 5-6 משחקים, זה יוקרתי, הלוואי ונזכה, אבל לא -רק- לפי זה צריך לשפוט.

הדוגמא על החנות לא כל כך משקפת. כי אם היה לאלישע יעד אחד והיה עומד בו - מילא. אבל, בינינו, וככה נשמעו גם כתבות, אלונה מאוד לא מרוצה מהיכולת, ומהריחוק ממאבק האליפות האמיתי. לכן אולי יצליח ביעד אחד (למרות שאני לא מאמין שנזכה בגביע), אבל מה עם היעד השני?

אין ספק שכל הדיבורים שלנו יכולים ללכת לפח אם מהמשחק מחר נצא לדרך חדשה. אבל כמה פעמים אמרנו את זה? צריך לחכות לראות מה נעשה נגד הפועל חיפה בשבת ..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: כבר התדיינו על זה. היה דיון ער עם גדי ואינטל, לא?

הליגה זה הלחם והחמאה. בליגה אתה לא מצליח להראות טוב ושולט במשך 90 דקות משחק שלם. שחקנים נפצעים. אתה חי על יכולת אישית. אנחנו שמים ווינר על החילופים של אלישע ופוגעים כל פעם, ואם כבר הוא מפתיע, הוא עושה את זה בצורה נוראית (כמו אתמול). המשחק שבלוני. גביע זה 5-6 משחקים, זה יוקרתי, הלוואי ונזכה, אבל לא -רק- לפי זה צריך לשפוט.

הדוגמא על החנות לא כל כך משקפת. כי אם היה לאלישע יעד אחד והיה עומד בו - מילא. אבל, בינינו, וככה נשמעו גם כתבות, אלונה מאוד לא מרוצה מהיכולת, ומהריחוק ממאבק האליפות האמיתי. לכן אולי יצליח ביעד אחד (למרות שאני לא מאמין שנזכה בגביע), אבל מה עם היעד השני?

אין ספק שכל הדיבורים שלנו יכולים ללכת לפח אם מהמשחק מחר נצא לדרך חדשה. אבל כמה פעמים אמרנו את זה? צריך לחכות לראות מה נעשה נגד הפועל חיפה בשבת ..
שום דבר זה לא חכמה לזכות,אם זה משרת את האגנדה שאתה דוחף לה.
ולא שאני מת על היכולת של הקבוצה וחושב שאפשר להפיק ממנה הרבה יותר.
בסוף הוא ייבחן עפי מבחן התוצאה.

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: שום דבר זה לא חכמה לזכות,אם זה משרת את האגנדה שאתה דוחף לה.
ולא שאני מת על היכולת של הקבוצה וחושב שאפשר להפיק ממנה הרבה יותר.
בסוף הוא ייבחן עפי מבחן התוצאה.
לא אני ולא אתה יודעים מה מבחן התוצאה שאלונה הציבה לו. זה שאמרו "תואר" זה לא אומר שאם יקח גביע אבל נהיה רחוקים ממאבק האליפות ונמשיך להראות כמו אסופת שחקנים שאומרים לה "קחו כדור ושחקו" בלי שום משמעת טקטית, גיוון, רענון על המגרש היא תחתים אותו לעוד עונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לא אני ולא אתה יודעים מה מבחן התוצאה שאלונה הציבה לו. זה שאמרו "תואר" זה לא אומר שאם יקח גביע אבל נהיה רחוקים ממאבק האליפות ונמשיך להראות כמו אסופת שחקנים שאומרים לה "קחו כדור ושחקו" בלי שום משמעת טקטית, גיוון, רענון על המגרש היא תחתים אותו לעוד עונה.
יכול להיות שאתה צודק,זה נדע בסוף העונה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אדום זקן כתב: אם באמת אמר אז גם לו כנראה לא בא להמשיך.
בוא נשאל אותך אחרת.
קודם כל המינוח הנכון זה לא יאריכו לו חוזה. אף אחד לא יפטר אף אחד.

עכשיו לעניין, המצב כרגע הרבה יותר בעייתי בעיניי, הקהל שלנו ננעל על אלישע (בצדק או לא), הקהל שלנו בקטע הזה כמו בול-טרייר ברגע שהוא ננעל על משהו רק כדור בראש או בעלים חזק ביותר יזיזו אותו מזה. גם במצב ההיפוטתי שבו אלישע מביא דאבל ונשאר לעוד עונה, בגול הראשון שנחטוף במשחק אימון נגד הנוער יתחילו שריקות הבוז והקללות ולא יודע מה עוד. בתחושה שלי גם אם אלישע חותם לעוד עונה הוא לא שורד את מחזןר 10. לדעתי גם הוא וגם אלונה מבינים את זה ולא יכנסו לפינה הזו.
מה גם שבלי קשר, לדעתי בלבד, יש לו כבר סיכום עם שחר על העונה הבאה.

שלח תגובה