אני אמור להגיב לכל כך הרבה אז אני לא יכול לצטא את כולם אז אשתדל לענות באופן כללי
1. לגבי האם ואם- יש הבדל בין דברים שקורים במשחק שוטף לבין נסיבות שלא קשורות למשחק הספציפי. ק"ש באה עייפה ולכן אע"פ שייתכן שגם אם לא היינו מנצחים אני השתמשתי בזה כמשהו שלא יכול להוכיח את זה שאנחנו טובים מהם. בנוסף גם המשחק שם לא מוכיח את זה כי אע"פ שהדקה היתה 65 שבה לא נשרק פנדל מוצדק לחובתנו בכל זאת המומנטום היה אצלם ולמרות שיכלנו היפותטית להשוות ואפילו לנצח לא ניתן לקחת כראיה את המשחק שם לכאן או לכאן. בזה מסתכם הסבר טענות ה"אם" שהבאתי.
2. אני לא דיברתי על משחק יפה. היום בכדורגל ניתן למצוא שני סוגי תצוגות: מרהיב או תכליתי. מרהיב לצורך העניין זו ברצלונה (אם לא של השנה של שנים קודמות) תכליתי לצורך העניין זה אתלטיקו(של שנה שעברה בעיקר). מבחינתי התכליתי הוא הבסיס, למה? כי המרהיב זה עניין של כשרון של המאמן ושל השחקנים ועוד כמה דברים אחרים שלא תמיד תלויים במאמץ. התכליתי הוא המתבקש מכל קבוצה שרוצה לזכות בתואר ומבינה שהיא צריכה להשקיע מאמץ- פיזי ולא פיזי קרי ללמוד את היריב לעבוד על תיאום ולחשוב על שיטות יעילות לפרוץ הגנות יריב. בכדורגל הישראלי אין אף קבוצה מרהיבה. הקבוצה היחידה שפה ושם מרהיבה היא להפתעתכם אנחנו. אבל לעניות דעתי זה מקרי. קודם כל צריך להיות תכליתיים- סדר בהתקפות , אגרסיביות ולראות את המטרה לנגד העיניים. לא ראיתי את זה מהקבוצה לאורך העונה אז למה שנראה עכשיו?
3. לעניין הפרגון על הניצחון- מפרגן,כל הכבוד לכולם. אני פשוט לא מפתח ציפיות ודורש מהשחקנים שגם לא יגרמו לנו לפתח אלא אם כן יחליטו באמת לעבוד יותר טוב (או יעיל).
התעוררות
Re: התעוררות
אל תתקפו אותי על זה שאני אומר אמרתי לכם. אני יודע שזה ילדותי,מגעיל ועוד ועודadomi כתב:מה היה קורה אם?
איזה השוואות לא נכונות.
במשחק יש מקרה, לפעמים המזל איתך לפעמים לא, אין לך ממש שליטה על זה.
האם שלי לא דיבר על מקרה הוא דיבר על המהות שקש היא קבוצה טובה ולוחמנית שמגיע לה כל הכבוד ושהניצחון לא יכול ללמד כלום.
אדום זקן וטוטי אתם אלופים בהשתקות, אין לי שום אג'נדה, למעשה תחפש בהודעות שלי אם תמצא משהו על מאמן,צוות כושר, שחקן ספציפי לאורך זמן..
אני משתדל להיות עניני, וגם מודה בטעויות.
ועדיין אני מסרב להתלהב מהניצחון הזה עם כל הביקורת ת ואני עדיין חושב שבזמן נטרלי קש יותר טובה מאיתנו כקבוצה.
ואם השחקנים מדברים על קלישאות שהם לא ממש מאמינים בהם אז למה אחרי כל ניצחון חשוב באה נפילה?
הכתובת על הקיר עונה שלמה, ניצחון אחד דחוק על ק"ש לא אמור לשנות כלום. חבל שהגשנו למכבי את האליפות ועם סיכויים גבוהים גם לדאבל.