חצי גמר הגביע לראשונה מתפצל ל 2 אצטדיונים
חצי גמר הגביע לראשונה מתפצל ל 2 אצטדיונים
פעם ראשונ בהיסוטריה של גביע המדינה
ישוחקו 2 משחקי הגמר ב 2 מגרשים נפרדים ו בימים שונים
חצי גמר ראשון 28-4-2015 בטדי ירושליים
חצי גמר שני 29-4-2015 סמי עופר בחיפה
למה ??
ככה החליטו החכמולוגים
רוצה את אחי או עפולה לא משנה לי היכן ישוחק כי אני גר באמצע הדרך בין 2 האצטדיונים
מה עדיף לרוב הבאר שבעים ???
טדי או סמי עופר
?????
ישוחקו 2 משחקי הגמר ב 2 מגרשים נפרדים ו בימים שונים
חצי גמר ראשון 28-4-2015 בטדי ירושליים
חצי גמר שני 29-4-2015 סמי עופר בחיפה
למה ??
ככה החליטו החכמולוגים
רוצה את אחי או עפולה לא משנה לי היכן ישוחק כי אני גר באמצע הדרך בין 2 האצטדיונים
מה עדיף לרוב הבאר שבעים ???
טדי או סמי עופר
?????
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: חצי גמר הגביע לראשונה מתפצל ל 2 אצטדיונים
איזה טמטום של ההתאחדות...
מה יקרה אם יהיה מצב של משחק בינמו למכבי ובין עפולה לאחי נצרת?
איזה טמטום!
איזה טמטום!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא יקרה מצב, תהיה "הגרלה"דר אדום בנשמה כתב:איזה טמטום של ההתאחדות...
איזה טמטום!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
הלוואי (ככה נהיה 90% בגמר) אני עדיין מאמין ואתה יכול לקרוא לי נאיבי או ילדותי אבל אני עדיין מאמין שההגרלות נקיות גם אם לא מערבבים את הכדורים כמו שצריך וכו'...Totti כתב: לא יקרה מצב, תהיה "הגרלה"
במידה וזה יהיה בטדי , יש אפשרות לרכבת ? מי מה שאני יודע אין רכבת ישירה לירושלים.
- The red one
עוד לא קבעו באיזה אצטדיון ייערכו חצאי הגמר. יונתן כהן אמר אתמול השידור של מכבי-קש על כך שהם ייערכו ב2 אצטדיונים נפרדים אבל לא יצאה על כך שום הודעה רישמית.
אני דווקא מעדיף -לא- הצגה כפולה. אין בחצי הזה 4 קהלים גדולים שיעשו אווירת כדורגל צבעונית וכיפית, עדיף להגיע למשחק שיש בו 2 קהלים ולא 4, ואישית אני מעדיף לשחק בטדי עם 10,000 מקומות ריקים מאשר להביא פחות אנשים להצגה כפולה בסמי עופר ושהוא יהיה מלא.
לגבי מיקום - כפי שכתבתי אתמול וכפי שגיא כתב כאן, זה הכל תלוי באם אפשר לעשות רכבת ישירה לירושלים. לצורך העניין, בשגרה אין רכבת ישירה לתחנת בני ברק אבל בשביל חצי הגמר בעונה שעברה עשו. במידה ותהיה אפשרות להוציא רכבות לטדי, שני האצטדיונים מקובלים .
אני דווקא מעדיף -לא- הצגה כפולה. אין בחצי הזה 4 קהלים גדולים שיעשו אווירת כדורגל צבעונית וכיפית, עדיף להגיע למשחק שיש בו 2 קהלים ולא 4, ואישית אני מעדיף לשחק בטדי עם 10,000 מקומות ריקים מאשר להביא פחות אנשים להצגה כפולה בסמי עופר ושהוא יהיה מלא.
לגבי מיקום - כפי שכתבתי אתמול וכפי שגיא כתב כאן, זה הכל תלוי באם אפשר לעשות רכבת ישירה לירושלים. לצורך העניין, בשגרה אין רכבת ישירה לתחנת בני ברק אבל בשביל חצי הגמר בעונה שעברה עשו. במידה ותהיה אפשרות להוציא רכבות לטדי, שני האצטדיונים מקובלים .
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב:איזה טמטום של ההתאחדות...
איזה טמטום!
מה טמטום? מה בדיוק רצית שיעשו?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- דר אדום בנשמה
הצגה כפולה בסמי עופר או בטדי...אורי אדום בנשמה כתב:
מה טמטום? מה בדיוק רצית שיעשו?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
כנראה ביום ראשון. לא וודאי.שמעון א כתב:מתי ההגרלה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לפי מה שאני שמעתי, עדין לא החליטו אם המשחקים יערכו בהצגה כפולה או בשני מגרשים שונים שכן בהתאחדות מחכים לראות מה תהיה תוצאת ההגרלה של חצי הגמר.
אם נקבל את מכבי ת"א, ככל הנראה תהיה הצגה כפולה, שכן לא תהיה הצדקה לפצל את המשחקים בגלל שהמשחק נצרת - עפולה לא ימשוך הרבה קהל.
אם נקבל את עפולה/נצרת ומכבי ת"א את הנציגה השנייה של הלאומית, יפצלו את המשחקים שכן הם מאמינים שאנחנו ומכבי מסוגלים למלא לפחות חצי מסמי/טדי ולכן תהיה הצדקה לפצל את המשחקים.
אם נקבל את מכבי ת"א, ככל הנראה תהיה הצגה כפולה, שכן לא תהיה הצדקה לפצל את המשחקים בגלל שהמשחק נצרת - עפולה לא ימשוך הרבה קהל.
אם נקבל את עפולה/נצרת ומכבי ת"א את הנציגה השנייה של הלאומית, יפצלו את המשחקים שכן הם מאמינים שאנחנו ומכבי מסוגלים למלא לפחות חצי מסמי/טדי ולכן תהיה הצדקה לפצל את המשחקים.
עפולה נצרת אפשר לשחק במגרש קטן יותר.Sir Alex Ferguson כתב:לפי מה שאני שמעתי, עדין לא החליטו אם המשחקים יערכו בהצגה כפולה או בשני מגרשים שונים שכן בהתאחדות מחכים לראות מה תהיה תוצאת ההגרלה של חצי הגמר.
דווקא הצגה כפולה יכולה לפגוע בהכנסות כי בש - מכבי את מגרש מלא בטדח או חיפה. נצרת ועפולה יכולות להביא אלפי צופים לחצי גמר כח במקרים כאלו מגייסים את כל העיר עם אוטובוסים ועוד דברים כאלו דבר שיכול להוריד לא מעט כרטיסים ל"גדולות"
דווקא הגרלה של גדולה נגד קטנה הגיוני לעשות במגרש אחד. כמה אוהדים מבאר שבע ייסעו לחיפה/טדי כדי לראות משחק נגד עפולה ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה