וואלה ספורט
וואלה ספורט
באר שבע בודקת אפשרות לצרף את מיכאל ניס כמנהל מקצועי או לצוות אימון
- simply-red
Re: וואלה ספורט
אני מאוד הייתי רוצה לראות את אופיר חיים כמאמן(עושה עבודה
נהדרת בנוער של הפועל תלאביב) עם מנהל מקצועי מעליו,
ניס או אפילו אלישע שתפקיד כזה יכול להתאים לו.
נהדרת בנוער של הפועל תלאביב) עם מנהל מקצועי מעליו,
ניס או אפילו אלישע שתפקיד כזה יכול להתאים לו.
השם שלו עלה בפורום כבר פעם או פעמיים, לפי דעתי יכול להיות חיזוק משמעותי לצוות המקצועי שלנו.
דבר מצחיק נוסף שרשום בכתבה:
"מהלך שיחה שהתקיימה לאחרונה עם נס, טען האחרון כי הוא נמצא בקשרי ידידות עם מאמן לברקוזן לשעבר, קלאוס טופמולר, ומעוניין לצרף גם אותו לצוות שלו, בכל קבוצה שבה יעבוד"
בסוף עוד נמצא את עצמנו עם מאמן לברקוזן לשעבר
"מהלך שיחה שהתקיימה לאחרונה עם נס, טען האחרון כי הוא נמצא בקשרי ידידות עם מאמן לברקוזן לשעבר, קלאוס טופמולר, ומעוניין לצרף גם אותו לצוות שלו, בכל קבוצה שבה יעבוד"

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם זה יקרה זה כמו לזכות בדאבל...blueman כתב:השם שלו עלה בפורום כבר פעם או פעמיים, לפי דעתי יכול להיות חיזוק משמעותי לצוות המקצועי שלנו.
מנהל מקצועי כמו נס ומתחתיו מאמן לברקוזן עם צוות האימון שלו, חלום!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צוות כזה יעלה המון המון כסף.דר אדום בנשמה כתב:אם זה יקרה זה כמו לזכות בדאבל...
וקשה לי להאמין שהתקציב לצוות האימון יועלה עד כדי כך.CrazyRed7 כתב: צוות כזה יעלה המון המון כסף.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
למה זה קשה להעניק כותרת מתאימה לטופיק הזה?
להשקיע בצוות מקצועי זה לא פחות חשוב מהחתמת שחקן יקר זה או אחר.CrazyRed7 כתב: צוות כזה יעלה המון המון כסף.
- דר אדום בנשמה
מסכים מאוד.גיא חניה כתב: להשקיע בצוות מקצועי זה לא פחות חשוב מהחתמת שחקן יקר זה או אחר.
צוות מקצועי איכותי יכול לסגור את הפער ביננו לבין מכבי, כי הפער זה לא רק הסגל זה בעיקר הצוות המקצועי בראשות יורדי קרויף.
זה אפילו לא קרוב לעלויות של שחקן יקר.גיא חניה כתב: להשקיע בצוות מקצועי זה לא פחות חשוב מהחתמת שחקן יקר זה או אחר.
מאמן וצוות שכזה עשוי לעלות כמה מיליוני יורו.
- דר אדום בנשמה
תראה אם אלונה תלך על זה זאת בחירה שלה, מה זה משנה כמה זה עולה?CrazyRed7 כתב: זה אפילו לא קרוב לעלויות של שחקן יקר.
מאמן וצוות שכזה עשוי לעלות כמה מיליוני יורו.
זה לא שאני פתחתי טופיק ואמרתי "אלונה תביאי את מורניו" הידיעה הזאת היא מוואלה ואת וואלה אני לוקח ברצינות, לך תדע מה יקרה, לא בטוח בכלל שזה יקרה, אבל אם זה יקרה זה ייתן לקבוצה את עליית המדרגה לעבר תחרות אמיתית מול המקקים של גולדהאר.
עכשיו one מפרסם שאלונה הציעה לברק בכר חוזה ל3 שנים...
ככה שאי אפשר לדעת למי להאמין או אם זה בכלל נכון...
בכל מקרה הייתי שמח שאלישע ילך בסוף העונה בין אם ניקח תואר ובין אם לא, זה פשוט כבר לא זה הוא איבד ומיצה את זה...
צריך רענון, מגיע לנו יותר, אלונה משקיעה והקבוצה לא משכעת בלשון המעטה והרבה בגלל אלישע שפה 3 שנים ולא התווה אפילו דרך, הכל מקרי ומבוסס על יכולות אישיות...
ככה שאי אפשר לדעת למי להאמין או אם זה בכלל נכון...
בכל מקרה הייתי שמח שאלישע ילך בסוף העונה בין אם ניקח תואר ובין אם לא, זה פשוט כבר לא זה הוא איבד ומיצה את זה...
צריך רענון, מגיע לנו יותר, אלונה משקיעה והקבוצה לא משכעת בלשון המעטה והרבה בגלל אלישע שפה 3 שנים ולא התווה אפילו דרך, הכל מקרי ומבוסס על יכולות אישיות...
- ForeverRed
"מנהל מקצועי כמו נס"..דר אדום בנשמה כתב:אם זה יקרה זה כמו לזכות בדאבל...
תזכיר לי איפה הוא עבד ואיזה קבלות יש לו?
פנטסטי!
ובמכבי תקציב השחקנים הוא בסביבות ה-50 מיליון כשבין 50-70 מושקעים על כל מה שמסביב, בחיפה זה 40 מיליון כשמסביב מושקעים בין 30 ל-40 מיליון, אצלנו תקציב השחקנים 22 כשאנחנו משקיעים על המסביב "רק" 15-20 מיליון. אם נרצה לעשות את ההתקדמות וקפיצת המדרגה הזאת, צריך להשקיע טיפה יותר.
ובמכבי תקציב השחקנים הוא בסביבות ה-50 מיליון כשבין 50-70 מושקעים על כל מה שמסביב, בחיפה זה 40 מיליון כשמסביב מושקעים בין 30 ל-40 מיליון, אצלנו תקציב השחקנים 22 כשאנחנו משקיעים על המסביב "רק" 15-20 מיליון. אם נרצה לעשות את ההתקדמות וקפיצת המדרגה הזאת, צריך להשקיע טיפה יותר.
עזוב אחי, הוא אונן על פאקו והסרבי של חיפה כל הקיץ...רגע לפני שהוא " גמר" על המסך, פיטרו את השני והתברר שהראשון מאמן כושר.ForeverRed כתב: "מנהל מקצועי כמו נס"..
תזכיר לי איפה הוא עבד ואיזה קבלות יש לו?
כל מה שדובר אנגלית(גם רעועה) סקסי בעיניו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]