לוזר !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: לוזר !

שליחה על ידי RedHell »

ran כתב:
חבר'ה איבדתם אותי קצת .
לנו כאוהדים מותר להגיד דבר כזה כי זה מה שאנחנו מעדיפים , אבל למאמן קבוצה אסור בשום אופן , יש לזה הרבה השלכות .
הוא מנסה להכין אותנו לכישלון ידוע מראש שאם מכבי תבוא בחצי אז רוב הסיכויים שנפסיד .
אני אחד שמעדיף להנמיך ציפיות אבל לא בדרך הזאת זה בטוח , הוא מקרין פחד ואם ראש הקבוצה שלך אומר דבר כזה צר לי להגיד לכם אבל כנראה שככה הוא גם מדרבן את השחקנים שלו לפני משחקים , לא מתפלא למה רועדות לנו הרגליים לפני הקבוצות הגדולות (מכבי חיפה , הפועל ת"א ומכבי) .
רן הינה בספורט 5 כותרת שאומרת שבמועדון לא משנה מתי נקבל את מכבי כי בכל מצב נצטרך לעבור אותה בשביל הגביע, עכשיו אנחנו פחות לוזרים אחי?

עזוב אין צורך לחפש בכח, אלישע לא אמר פה איזה סוד מדינה, ברור לכולם שאנחנו לא רוצים את מכבי בחצי בדיוק כמו שהם לא רוצים אותנו.
אלישע צריך לעזוב בסוף העונה אבל אין צורך לנסות בכל דרך להצדיק את הסיבות כי גם בלי זה יש מספיק.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

RedHell כתב:
רן הינה בספורט 5 כותרת שאומרת שבמועדון לא משנה מתי נקבל את מכבי כי בכל מצב נצטרך לעבור אותה בשביל הגביע, עכשיו אנחנו פחות לוזרים אחי?

עזוב אין צורך לחפש בכח, אלישע לא אמר פה איזה סוד מדינה, ברור לכולם שאנחנו לא רוצים את מכבי בחצי בדיוק כמו שהם לא רוצים אותנו.
אלישע צריך לעזוב בסוף העונה אבל אין צורך לנסות בכל דרך להצדיק את הסיבות כי גם בלי זה יש מספיק.
אני מסתכל על מה שאומר המאמן של הקבוצה שלי , לא אהבתי את מה שאמר , אסור לו כמאמן להגיד שהוא מעדיף קבוצה אחרת , זו דעתי , מי שחושב אחרת זה בסדר , לי זה נתפס כלוזריות והכנה של הקהל לכישלון , אתם תחשבו אחרת זכותכם .

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ran כתב:
חבר'ה איבדתם אותי קצת .
לנו כאוהדים מותר להגיד דבר כזה כי זה מה שאנחנו מעדיפים , אבל למאמן קבוצה אסור בשום אופן , יש לזה הרבה השלכות .
הוא מנסה להכין אותנו לכישלון ידוע מראש שאם מכבי תבוא בחצי אז רוב הסיכויים שנפסיד .
אני אחד שמעדיף להנמיך ציפיות אבל לא בדרך הזאת זה בטוח , הוא מקרין פחד ואם ראש הקבוצה שלך אומר דבר כזה צר לי להגיד לכם אבל כנראה שככה הוא גם מדרבן את השחקנים שלו לפני משחקים , לא מתפלא למה רועדות לנו הרגליים לפני הקבוצות הגדולות (מכבי חיפה , הפועל ת"א ומכבי) .
שום כישלון ידידי, תוכל בכיף להפנות את הכותרת כלפיי, אבל הפסד מול מכבי בגמר הוא מאכזב, שובר לבבות ועוד שלל תיאורים מלודרמטיים, אבל כשלון הוא לא.

מכבי חזקה יותר, מנוסה יותר, עשירה יותר...ופייבוריטית תמיד ומול כולן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

Totti כתב: שום כישלון ידידי, תוכל בכיף להפנות את הכותרת כלפיי, אבל הפסד מול מכבי בגמר הוא מאכזב, שובר לבבות ועוד שלל תיאורים מלודרמטיים, אבל כשלון הוא לא.

מכבי חזקה יותר, מנוסה יותר, עשירה יותר...ופייבוריטית תמיד ומול כולן
ברור שלא כישלון להפסיד למכבי , הכישלון הוא שזה נראה שהוא מכין אותנו מראש למצב שנפסיד וזה מבחינתי פסול .
תקראו שוב את מה שאני כותב כי נראה שאתם ממש לא מבינים למה אני מתכוון , אתם מגיבים לי דברים שלא קשורים בכלל .

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני מסכים ולא מסכים עם פותח הטופיק, גם אני מעדיף לא לקבל את מכבי בגמר אבל אלישע יצא קצת לוזר שהוא אומר את זה, אם הוא מאמין בעצמו ובשחקנים (וניכר שהוא מאמין, מאוד מאמין) אז הוא לא אמור בכלל לדבר על מכבי תל אביב כאל איזו מינימום ברצלונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

דר אדום בנשמה כתב:אני מסכים ולא מסכים עם פותח הטופיק, גם אני מעדיף לא לקבל את מכבי בגמר אבל אלישע יצא קצת לוזר שהוא אומר את זה, אם הוא מאמין בעצמו ובשחקנים (וניכר שהוא מאמין, מאוד מאמין) אז הוא לא אמור בכלל לדבר על מכבי תל אביב כאל איזו מינימום ברצלונה.
שוב פעם אתם לא מבינים נכון !
גם אני כמו כולם מעדיף את מכבי בגמר כי אם יש סיכוי לנצח אותם זה רק עם הטירוף של הגמר .
אבל למאמן אסור להגיד משפט כזה בפעם ה-1000 !!!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ran כתב:
שוב פעם אתם לא מבינים נכון !
גם אני כמו כולם מעדיף את מכבי בגמר כי אם יש סיכוי לנצח אותם זה רק עם הטירוף של הגמר .
אבל למאמן אסור להגיד משפט כזה בפעם ה-1000 !!!
אתה זה שלא מבין נכון.
אם אלישע היה אומר שהוא לא רוצה לקבל את מכבי הייתי מצטרף למחאתך.
אבל אלישע אמר שהוא לא רוצה את מכבי עדיין(!!!)..
כלומר, ברור לו שניפגש איתם. הוא מעדיף שזה יהיה בגמר ובמעמד מכובד ויוקרתי הרבה יותר.
מקובל לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הבנו מה אתה כותב ולא מסכימים איתך.
מותר למאמן להגיד מה ההעדפות שלו וזה לא חדש שהם אומרים אותן.
הוא לא מכין לכשלון- אתה מחפש אותו בכוח.
לא בושה להעדיף את מכבי בגמר- זה לגמרי עולה בקנה אחד עם רוב הדעות.
"לוזר"- בחייאת אחי, איבדת את זה לגמרי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ran כתב:
חבר'ה איבדתם אותי קצת .
אולי הוא מנסה לנפח את האגו של מכבי בשביל לתת להם נוקאאוט שהם יבכו עליו שנים? חלאס לחפש איפה שאין

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

נו,גם אני אמרתי כבר מהשמינית שאני מעדיף את מכבי בגמר.
אז מה זה אומר? שגם אני לוזר?

שלח תגובה