חצי גמר הגביע לראשונה מתפצל ל 2 אצטדיונים
- The red one
Re: חצי גמר הגביע לראשונה מתפצל ל 2 אצטדיונים
לא הבנתי את השאלה שלך בסוף גדי. ברור שרבבת+ אוהדים. האוהדים לא יגיעו לראות משחק נגד עפולה, אלא את חצי גמר הגביע.
ולכן חצי גמר של מכבי/בש נגד עפולה/נצרת הגיוני לעשות במגרש אחד כי בנפרד לא יהיה מספיק קהל למלא אצטדיוןאדום בלב בנשמהההה כתב:לא הבנתי את השאלה שלך בסוף גדי. ברור שרבבת+ אוהדים. האוהדים לא יגיעו לראות משחק נגד עפולה, אלא את חצי גמר הגביע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
Re: חצי גמר הגביע לראשונה מתפצל ל 2 אצטדיוניםי
נכון מאוד.גדי כתב:
ולכן חצי גמר של מכבי/בש נגד עפולה/נצרת הגיוני לעשות במגרש אחד כי בנפרד לא יהיה מספיק קהל למלא אצטדיון
ולמען האמת גם אם נצא נגד נצרת ותל אביב נגד עפולה עדיף לקיים ב2 מגרשים נפרדים .
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אני הייתי מעדיף הצגה כפולה בטדי, טדי יכול להכיל 32 אלף ולא משנה מה תהיה ההגרלה האצטדיון לא יהיה מלא לחלוטין.
- The red one
למה נראה לך שלא? 15-8 אלף של מכבי, 12-3 שלנו ולא נשארו לך אוהדים לעפולה ונצרת.YallaHapoel כתב:אני הייתי מעדיף הצגה כפולה בטדי, טדי יכול להכיל 32 אלף ולא משנה מה תהיה ההגרלה האצטדיון לא יהיה מלא לחלוטין.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אבל אתה שוכח שלרוב הקהלים של הקבוצות הראשונות הולכים, הם לא נשארים.אדום בלב בנשמהההה כתב: למה נראה לך שלא? 15-8 אלף של מכבי, 12-3 שלנו ולא נשארו לך אוהדים לעפולה ונצרת.
לדעתי מן הראוי שתהיה הצגה כפולה בסמי בורקס (הקרטיד לטוטי).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
עבור השחקנים עדיף לשחק בסמי עופר.
שיתחילו להתרגל למגרש לקראת הגמר
שיתחילו להתרגל למגרש לקראת הגמר

שם כל סכום "שיוגרל" גמר נגד מכבידר אדום בנשמה כתב: הלוואי (ככה נהיה 90% בגמר) אני עדיין מאמין ואתה יכול לקרוא לי נאיבי או ילדותי אבל אני עדיין מאמין שההגרלות נקיות גם אם לא מערבבים את הכדורים כמו שצריך וכו'...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
זה לא קשור .. לא מוכרים כרטיסים פר משחק אלא לשנייהם ..דר אדום בנשמה כתב: אבל אתה שוכח שלרוב הקהלים של הקבוצות הראשונות הולכים, הם לא נשארים.
לדעתי מן הראוי שתהיה הצגה כפולה בסמי בורקס (הקרטיד לטוטי).
לא נכון. מוכרים פר משחק, לא מפנים את הקהל.
- The red one
לא הבנתי. אמרת שמוכרים פר משחק ואז באותו משפט שלא מפנים את הקהל ? זה סותרTotti כתב:לא נכון. מוכרים פר משחק, לא מפנים את הקהל.
זה לא סותר בכלל.אדום בלב בנשמהההה כתב: לא הבנתי. אמרת שמוכרים פר משחק ואז באותו משפט שלא מפנים את הקהל ? זה סותר
מוכרים כרטיס למשחק- ב"ש-קרית שמונה, נתניה-מכבי פתח תקווה.
ולא כרטיס לחצאי הגמר.
הקהל של המשחק הראשון לא מפונה מהמגרש בהנחה שכל הכרטיסים לא נמכרו, בעיקר כיוון שבשנים האחרונות לא היה בכך צורך.
בשנים שחצאי הגמר כללו את מכבי, חיפה, ביתר...קהל המשחק הראשון לא יכול היה להישאר.
זה עניין של מיקסום הכנסות
- OMERREMO33
נראה לי אתה טועה, בכל מקרה לא מפנים קהל. אין גם סיכוי בהפרש הזמן ממשחק ראשון לשני לפנות אלפים ולהכניס אלפיםTotti כתב: זה לא סותר בכלל.
מוכרים כרטיס למשחק- ב"ש-קרית שמונה, נתניה-מכבי פתח תקווה.
ולא כרטיס לחצאי הגמר.
הקהל של המשחק הראשון לא מפונה מהמגרש בהנחה שכל הכרטיסים לא נמכרו, בעיקר כיוון שבשנים האחרונות לא היה בכך צורך.
בשנים שחצאי הגמר כללו את מכבי, חיפה, ביתר...קהל המשחק הראשון לא יכול היה להישאר.
זה עניין של מיקסום הכנסות
- The red one
הבנתי מה אמרת. למען האמת? לא זכור לי דבר כזה, כנראה כפי שאמרת שכבר הרבה שנים לא היה בזה צורך.
אני עדיין בדעה שצריך לעשות את שני חצאי הגמר בנפרד, ולא משנה מה יצא, כדי שהקהלים שלנו ושל מכבי יוכלו להגיע בהמוניהם ללא הגבלה .
אני עדיין בדעה שצריך לעשות את שני חצאי הגמר בנפרד, ולא משנה מה יצא, כדי שהקהלים שלנו ושל מכבי יוכלו להגיע בהמוניהם ללא הגבלה .
טוב, יש מצב שהנפצתי לגבי הפינוי