אופירה בפרסום בלעדי: הוצע חוזה ל3 שנים לברק בכר
Re: אופירה בפרסום בלעדי: הוצע חוזה ל3 שנים לברק בכר
לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין בין השורות שברק בכר לא ממשיך בקש.
ואני בטוח שלמרות שהאתר הזה הזוי,אין עשן בלי אש.הבעיה היא העיתוי הדפוק הזה,בגלל זה כולם רצים לתקשורת להגיד עורבא פרח.
ואני בטוח שלמרות שהאתר הזה הזוי,אין עשן בלי אש.הבעיה היא העיתוי הדפוק הזה,בגלל זה כולם רצים לתקשורת להגיד עורבא פרח.
הם שיחקו אתמול כדורגל כל כך יעיל לטוב עד הגול שבא משום מקום.
התוצאה הזו משקרת, אם הם בהרכב מלא ורעננים, הם לא נופלים ממכבי
התוצאה הזו משקרת, אם הם בהרכב מלא ורעננים, הם לא נופלים ממכבי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- OMERREMO33
במבט שני על הכותרת,...3 שנים בב"ש... כנראה אייזנקוט שולח אותו בכל זאת לשירות לאומי..
- The red one
ואלונה מגיבה גם היא בטוויטר:
״לפי כמות המאמנים שעל פי התקשורת סגרתי איתם לעונה הבאה, אני כנראה הבעלים של לפחות 3-4 קבוצות. חג פורים שמח״
שימו לב שאין הכחשה או מילה על אלישע. מעניין.
״לפי כמות המאמנים שעל פי התקשורת סגרתי איתם לעונה הבאה, אני כנראה הבעלים של לפחות 3-4 קבוצות. חג פורים שמח״
שימו לב שאין הכחשה או מילה על אלישע. מעניין.
מקווה שיעשו את מה שחיפה עשו, ובכל פעם ש-ONE פירסמו עליהם ידיעה שגויה, הם הבהירו את זה בפייסבוק ותמיד הוסיפו עקיצה על האמינות שלהם.
בכל מקרה, לא בטוח לגבי בכר.. אין ספק שהוא מבין כדורגל מאוד, אבל אני מאוד מקווה שהוא יהיה מסוגל להוביל סגל כמו שלנו כי צריך להודות שק"ש התפרקו לגמרי בסיבוב השני של הליגה.
בכל מקרה, לא בטוח לגבי בכר.. אין ספק שהוא מבין כדורגל מאוד, אבל אני מאוד מקווה שהוא יהיה מסוגל להוביל סגל כמו שלנו כי צריך להודות שק"ש התפרקו לגמרי בסיבוב השני של הליגה.
- ForeverRed
עוד מועמד ירד מהרשימה.
למה?ForeverRed כתב:עוד מועמד ירד מהרשימה.
- ForeverRed
כי אם זה פורסם ב-וואן הסיכוי שזה יקרה שואף לאפסTotti כתב: למה?

שכחת שלפני איזה חודש היא פירסמה "פירסום ראשון" זהבי טס לחתום בטוטנהאם ושמה תמונה של זהבי על מטוס וחצי אוהדי מכבי ת"א אושפזו באיכילוב עם חשש להתקף לב ובסוף הוא סתם טס לצילומים של נייק או שקר כולשהו.אדום זקן כתב:לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין בין השורות שברק בכר לא ממשיך בקש.
באתר הזה יש עשן בלי אש ומלא עשן. לא אומר בהכרח שלא יהיו דיבורים עם בכר\ניס או מישהו אחר, אבל אני בטוח שזה לא יצא בתזמון כזה.
במקרה הנל, זה נראה כמו משלוש יוצא אחד.ForeverRed כתב: כי אם זה פורסם ב-וואן הסיכוי שזה יקרה שואף לאפס
רבש
בכר
ברק לוי
אפילו המנג'ר של טוטנהאם אמר שהוא בחיים לא שמע על זהבי. אני עוד זוכר שהם כתבו שאדגר דוידס חתם במכבי ת"א כי סבתו יהודייה.blueman כתב: שכחת שלפני איזה חודש היא פירסמה "פירסום ראשון" זהבי טס לחתום בטוטנהאם ושמה תמונה של זהבי על מטוס וחצי אוהדי מכבי ת"א אושפזו באיכילוב עם חשש להתקף לב ובסוף הוא סתם טס לצילומים של נייק או שקר כולשהו.
באתר הזה יש עשן בלי אש ומלא עשן. לא אומר בהכרח שלא יהיו דיבורים עם בכר\ניס או מישהו אחר, אבל אני בטוח שזה לא יצא בתזמון כזה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אך איפה פרויד ? ברק לוי ?Totti כתב: במקרה הנל, זה נראה כמו משלוש יוצא אחד.
רבש
בכר
ברק לוי
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה