הגרלת חצי גמר הגביע - שלישי, 18:00
Re: הגרלת חצי גמר הגביע - שלישי, 18:00
מכבי בחצי!
מצד אחד אם לא עוברים אותם אז לפחות מתנחמים שזה רק בחצי ולא בגמר, מצד שני אם עוברים הגביע שלנו.
מצד אחד אם לא עוברים אותם אז לפחות מתנחמים שזה רק בחצי ולא בגמר, מצד שני אם עוברים הגביע שלנו.

ששחר כדורי ואופיר חלוואני לא ישמעו אותךשי האדום כתב:מכבי בחצי!
כל העניין של לוזרים וווינרים חסר משמעות.
הגמר זה מכבי נגדנו. עכשיו השאלה זה אם זה יקרה בחצי או בגמר עצמו. נקודה.
הגמר זה מכבי נגדנו. עכשיו השאלה זה אם זה יקרה בחצי או בגמר עצמו. נקודה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אגב, אנחנו נגד מכבי בגמר גם מפנה כרטיס נוסף לאירופה, לא?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חיובי , מקום 4 יגיע לאירופה.Totti כתב:אגב, אנחנו נגד מכבי בגמר גם מפנה כרטיס נוסף לאירופה, לא?
וואלה יש לי תחושה כל כך חזקה בגוף שהשנה משחזרים את עונת 97 שניצחנו 1-0 בגמר , רק שהשנה בוזגלו ירים תקרן ומי שיכבוש זה ברדה ולא רוסו במספרת

https://www.youtube.com/watch?v=47EfKVMNdQc" onclick="window.open(this.href);return false;
צמרמורת מהמחשבה.
ולצורך העניין, גמר של אחי נצרת נגד מכבי עם נצחון צהוב ואליפות, שולח את נצרת לאירופה?גיא חניה כתב: חיובי , מקום 4 יגיע לאירופה.
וואלה יש לי תחושה כל כך חזקה בגוף שהשנה משחזרים את עונת 97 שניצחנו 1-0 בגמר , רק שהשנה בוזגלו ירים תקרן ומי שיכבוש זה ברדה ולא רוסו במספרת![]()
https://www.youtube.com/watch?v=47EfKVMNdQc" onclick="window.open(this.href);return false;
צמרמורת מהמחשבה.
לאTotti כתב: ולצורך העניין, גמר של אחי נצרת נגד מכבי עם נצחון צהוב ואליפות, שולח את נצרת לאירופה?
- The red one
לפי מיטב ידיעתי כן. ניצחון של האלופה בגמר במקרה והסגנית לא 1-3 שולח את הסגנית לאירופה.הפועלעולה כתב: לא
שלילי אחי , במידה וזוכת הגביע היא גם קבוצה שהגיעה לאירופה דרך הליגה ( אנחנו או מכבי ) , אז הכרטיס לאירופה עובר אוטומטית למקום 4 , לצורך דוגמא ק"ש סיימה מקום 3 שנה שעברה וזכתה בגביע , הפועל ת"א זכתה מן ההפקר והגיע לאירופה דרך מקום 4אדום בלב בנשמהההה כתב: לפי מיטב ידיעתי כן. ניצחון של האלופה בגמר במקרה והסגנית לא 1-3 שולח את הסגנית לאירופה.
- The red one
אבל מה שציינת זו לא אותה סיטואציה שאני תיארתי , אני אמרתי במקרה והאלופה זוכה, לא מקום 3.גיא חניה כתב: שלילי אחי , במידה וזוכת הגביע היא גם קבוצה שהגיעה לאירופה דרך הליגה ( אנחנו או מכבי ) , אז הכרטיס לאירופה עובר אוטומטית למקום 4 , לצורך דוגמא ק"ש סיימה מקום 3 שנה שעברה וזכתה בגביע , הפועל ת"א זכתה מן ההפקר והגיע לאירופה דרך מקום 4
אני חושב שאתה טועה, הפועל ת"א ב-2008/2009 היו באירופה? (אני באמת לא זוכר)אדום בלב בנשמהההה כתב: לפי מיטב ידיעתי כן. ניצחון של האלופה בגמר במקרה והסגנית לא 1-3 שולח את הסגנית לאירופה.
כי הם היו בגמר נגד בית"ר האלופה, ובית"ר לקחו כשההפועל לא סיימו את העונה במקומות 2-4.
- The red one
לא זוכר גם אבל אני חושב שקראתי שזה השתה העונה ככה שמה שהיה ב08/09 לא רלוונטי.
עונת 07/08:
בית״ר ירושלים מנצחת את הפועל בגמר וזוכה בדאבל, הפועל מסיימת שביעית אבל הכרטיס היה שלה.
עונת 11/12:
גמר גביע חיפה נגד הפועל. הפועל (שמסיימת שנייה) זוכה בגביע, חיפה מסיימת חמישית אך מי שמקבלת את הכרטיס היא נתניה שנדחקה למקום הרביעי בדקה ה-90 (ועשתה בושות כמובן).
עונת 13/14:
גמר גביע ק״ש נגד נתניה. ק״ש מסיימת שלישית וזוכה בגביע, נתניה עולה ליגה. זכתה מן ההפקר- הפועל תל אביב
מסקנה: אכן השתנה מאז, הרביעית תקבל את הכרטיס במידה והזוכה היא כזאת שכבר יש לה כרטיס
בית״ר ירושלים מנצחת את הפועל בגמר וזוכה בדאבל, הפועל מסיימת שביעית אבל הכרטיס היה שלה.
עונת 11/12:
גמר גביע חיפה נגד הפועל. הפועל (שמסיימת שנייה) זוכה בגביע, חיפה מסיימת חמישית אך מי שמקבלת את הכרטיס היא נתניה שנדחקה למקום הרביעי בדקה ה-90 (ועשתה בושות כמובן).
עונת 13/14:
גמר גביע ק״ש נגד נתניה. ק״ש מסיימת שלישית וזוכה בגביע, נתניה עולה ליגה. זכתה מן ההפקר- הפועל תל אביב
מסקנה: אכן השתנה מאז, הרביעית תקבל את הכרטיס במידה והזוכה היא כזאת שכבר יש לה כרטיס
זה עדיין טוב מאוד לנו.
אומנם אני לא מאמין שנסיים מתחת לשלושת המקומות הראשונים,
אבל גם במידה ונצנח עד הרביעי, הכרטיס לאירופה יהיה בהישג יד.
חוץ מזה, אני מעדיף את הכרטיס אצל ביתר/מכבי פתח תקווה/מכבי חיפה או מי שתסיים רביעית ולא בידיים של אחי נצרת או עפולה(אם בכלל יצליחו להרשם למפעל)
אומנם אני לא מאמין שנסיים מתחת לשלושת המקומות הראשונים,
אבל גם במידה ונצנח עד הרביעי, הכרטיס לאירופה יהיה בהישג יד.
חוץ מזה, אני מעדיף את הכרטיס אצל ביתר/מכבי פתח תקווה/מכבי חיפה או מי שתסיים רביעית ולא בידיים של אחי נצרת או עפולה(אם בכלל יצליחו להרשם למפעל)