בן ביטון לנבחרת ויפה שעה אחת קודם גוטמן!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: בן ביטון לנבחרת ויפה שעה אחת קודם גוטמן!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dor69 כתב: כן אבל מאוד קשה לי להאמין שבן יקבל... לדעתי הוא יזמן את דסה
יש לי תחושה שאו שגוטמן ימשיך לזמן את הסגל הרגיל שלו ויזמן איכשהו בצורה הזויה את משומר או שהוא יזמן את ביטון ואת אלקיים/דסה גם יחד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

על פי ידיעות הנגב אלי גוטמן היה במשחק מול קריית שמונה ושמח מהיכולת שהציג ברדה אבל הדבר הכי משמעותי שהוא התרשם מהיכולת של בן ביטון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

דר אדום בנשמה כתב:על פי ידיעות הנגב אלי גוטמן היה במשחק מול קריית שמונה ושמח מהיכולת שהציג ברדה אבל הדבר הכי משמעותי שהוא התרשם מהיכולת של בן ביטון.
מה משמעותי בזה?
ראינו מה הזימון לנבחרת עשה לאופיר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: מה משמעותי בזה?
ראינו מה הזימון לנבחרת עשה לאופיר.
קשה לי להאמין בגלל:
1.זה יותר תלוי באופי השחקן
2.לבן ביטון, בניגוד לאופיר, יש עוד שניים שיכולים להחליף אותו כך שחובת ההוכחה עליו
3.לאופיר הייתה פציעה די ארוכה, ולפי כתבה די גדולה שיצאה עליו בידיעות הנגב כנראה שהיא עוד יושבת לו במוח ומבעיתה אותו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

dor69 כתב: קשה לי להאמין בגלל:
2.לבן ביטון, בניגוד לאופיר, יש עוד שניים שיכולים להחליף אותו כך שחובת ההוכחה עליו
3.לאופיר הייתה פציעה די ארוכה, ולפי כתבה די גדולה שיצאה עליו בידיעות הנגב כנראה שהיא עוד יושבת לו במוח ומבעיתה אותו
גם אופיר בזמנו נחשב לשחקן עם אופי.
גם אופיר בזמנו נחשב לשחקן שעובד קשה.
לא יודע כמה השפיע הזימון לנבחרת אבל ראינו לא מעט שחקנים שעשו קפיצה מהירה מידיי והתרסקו.
ביטון עד לפני שנתיים עוד שיחק בליגה לאומית.

לגבי הכתבה בידיעות הנגב, תירוצים כמו חול ואין מה לאכול.
לא צריך להיות במצב פיזי אופטימלי בשביל להרים כדור ראוי או לעמוד נכון בהגנה. זה בסיסי.

אם מישהו באמת נפגע מהפציעה שלו זה דווקא מליקסון, שניכר עליו הפחד להיכנס לעימותים פיזיים ולשחק כמו שהוא יודע.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

dor69 כתב: קשה לי להאמין בגלל:
אני אולי אשמע כמו כתב סוג ז' במדור גלי'צים בוואן , אבל לדעתי גם לחברתו אביב מאירי יש אולי קשר לירידה ביכולת שלו (פחות מתעסק נטו בכדורגל יכול להיות?)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיא חניה כתב: אני אולי אשמע כמו כתב סוג ז' במדור גלי'צים בוואן , אבל לדעתי גם לחברתו אביב מאירי יש אולי קשר לירידה ביכולת שלו (פחות מתעסק נטו בכדורגל יכול להיות?)
ממש לא, על פי ידיעות הנגב הוא מתאמן עם ז'אן טלסניקוב ומשקיע מעצמו הרבה מאוד, על פי אותה טענה אתה יכול לטעון שבן ביטון לא משקיע מעצמו בגלל שיש לו חברה גם כן...

ולגבייך פוראבר רד והפחד שלך מאיבוד עשתונות של בן ביטון קצת לא מחויבת המציאות הייתי אומר, הבחור משקיע הרבה מאוד עוד מעונה שעברה ולא סתם אמרתי שהוא פרוספקט, ולא אני לא מקורב אליו אם כי יש לי בן דודה בשם בן ביטון אבל הוא בעל תסמונת דאון :roll: , בכל מקרה בן ביטון לדעתי יכול וצריך להיות בנבחרת, האם הוא יאבד את העשתונות כמו אופיר, רק הזמן יעיד, אבל שאופיר קיבל את חולצת הנבחרת העונה זה היה בגלל שטוואטחה היה פצוע ולא היה לאלי גוטמן אופציות אחרות, על עמדת המגן הימני לאלי גוטמן יש הרבה יותר מאופציה אחת והוא יכול לבחור מה שנראה לו, הנה עוד סיבה למה מה שקרה לאופיר שלדעתי בכלל לא קרה לו, הוא פשוט היה בעל מזל להיות אחד מבעלי סגולה שיכולים להיות בסגל...
עונה שעברה אגב שאופיר זומן הוא באמת היה בשיאו וגם שחזר מהנבחרת היה טוב עד הפציעה שלדעתי הרסה לו את העונה שעברה ואת העונה הזאת.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: גם אופיר בזמנו נחשב לשחקן עם אופי.
גם אופיר בזמנו נחשב לשחקן שעובד קשה.
לא יודע כמה השפיע הזימון לנבחרת אבל ראינו לא מעט שחקנים שעשו קפיצה מהירה מידיי והתרסקו.
ביטון עד לפני שנתיים עוד שיחק בליגה לאומית.

לגבי הכתבה בידיעות הנגב, תירוצים כמו חול ואין מה לאכול.
לא צריך להיות במצב פיזי אופטימלי בשביל להרים כדור ראוי או לעמוד נכון בהגנה. זה בסיסי.

אם מישהו באמת נפגע מהפציעה שלו זה דווקא מליקסון, שניכר עליו הפחד להיכנס לעימותים פיזיים ולשחק כמו שהוא יודע.
אופיר היה נחשב לאחד שעובד קשה כשהיה לו איזה שמעון הרוש, עכשיו כולנו יודעים שאלישע לא יעז לספסל אותו במאני טיים לטובת שחקן נוער.
לגבי הקפיצה המהירה, אופיר נסק מהר מדי משחקן נוער ישירות להרכב בוגרת. ביטון יותר עבר יותר ממנו בקריירה ושיחק בליגות הנמוכות. תאמין לי ששחקן שחווה את הלאומית, את הספסל בבאר שבע ורק בזכות עבודה קשה הגיע לשוקת לא יזלזל כ״כ מהר. כך אני רוצה להאמין לפחות.

לגבי הפציעות- עם כמה שאני אוהב את מליקסון (שני רק לאליה) אי אפשר להתייחס אליו בסלחנות בגלל הפציעה ולאופיר לא. אל תשכח גם שאופיר לא סתם חזר אחרי חצי שנה אלא ניסה במהלכה לחזור פעמיים והיא חזרה לו, זה משמעותי! (וכן, הלחץ שלו מביך, ההגבהות חרא והעמידה ההגנתית לא משהו. לא משהו שעבודה צמודה לא יכולה לתקן)

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב: ממש לא, על פי ידיעות הנגב הוא מתאמן עם ז'אן טלסניקוב ומשקיע מעצמו הרבה מאוד, על פי אותה טענה אתה יכול לטעון שבן ביטון לא משקיע מעצמו בגלל שיש לו חברה גם כן...

ולגבייך פוראבר רד והפחד שלך מאיבוד עשתונות של בן ביטון קצת לא מחויבת המציאות הייתי אומר, הבחור משקיע הרבה מאוד עוד מעונה שעברה ולא סתם אמרתי שהוא פרוספקט, ולא אני לא מקורב אליו אם כי יש לי בן דודה בשם בן ביטון אבל הוא בעל תסמונת דאון :roll: , בכל מקרה בן ביטון לדעתי יכול וצריך להיות בנבחרת, האם הוא יאבד את העשתונות כמו אופיר, רק הזמן יעיד, אבל שאופיר קיבל את חולצת הנבחרת העונה זה היה בגלל שטוואטחה היה פצוע ולא היה לאלי גוטמן אופציות אחרות, על עמדת המגן הימני לאלי גוטמן יש הרבה יותר מאופציה אחת והוא יכול לבחור מה שנראה לו, הנה עוד סיבה למה מה שקרה לאופיר שלדעתי בכלל לא קרה לו, הוא פשוט היה בעל מזל להיות אחד מבעלי סגולה שיכולים להיות בסגל...
עונה שעברה אגב שאופיר זומן הוא באמת היה בשיאו וגם שחזר מהנבחרת היה טוב עד הפציעה שלדעתי הרסה לו את העונה שעברה ואת העונה הזאת.
דר אחי, אולי אופיר מעורר רחמים העונה אבל אל תיקח לו את מה שעשה בתקופה ההיא. היה האופציה הראוייה ביותר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב: דר אחי, אולי אופיר מעורר רחמים העונה אבל אל תיקח לו את מה שעשה בתקופה ההיא. היה האופציה הראוייה ביותר
אני מדבר על הזימון האחרון שלו לנבחרת, אז הוא לא היה ראוי אבל היה בין היחידים שיכול לקבל את הזימון, אני לא מדבר על הזימון של לפניי הפציעה שאז הוא קיבל את זה בזכות ואני האחרון שיגיד שלא.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

dor69 כתב: אופיר היה נחשב לאחד שעובד קשה כשהיה לו איזה שמעון הרוש, עכשיו כולנו יודעים שאלישע לא יעז לספסל אותו במאני טיים לטובת שחקן נוער.
לגבי הקפיצה המהירה, אופיר נסק מהר מדי משחקן נוער ישירות להרכב בוגרת. ביטון יותר עבר יותר ממנו בקריירה ושיחק בליגות הנמוכות. תאמין לי ששחקן שחווה את הלאומית, את הספסל בבאר שבע ורק בזכות עבודה קשה הגיע לשוקת לא יזלזל כ״כ מהר. כך אני רוצה להאמין לפחות.

לגבי הפציעות- עם כמה שאני אוהב את מליקסון (שני רק לאליה) אי אפשר להתייחס אליו בסלחנות בגלל הפציעה ולאופיר לא. אל תשכח גם שאופיר לא סתם חזר אחרי חצי שנה אלא ניסה במהלכה לחזור פעמיים והיא חזרה לו, זה משמעותי! (וכן, הלחץ שלו מביך, ההגבהות חרא והעמידה ההגנתית לא משהו. לא משהו שעבודה צמודה לא יכולה לתקן)
לא מתייחס בסלחנות לאף אחד, רק מבדיל בין מקרים שונים.
מליקסון זה סוג של שחקן שצריך להיות במצב פיזיולוגי אופטימלי כדי להביא את היכולות שלו, כמו השליטה בכדור שכל כך חסרה במשחק שלו העונה. זאת עובדה.
אופיר לעומת זאת נופל בדברים הרבה יותר בסיסיים. פנדלים לא מחויבים, סגירות לא נכונות, אפס תרומה התקפית והרבה חוסר אינטליגנציה. אוסף של דברים שלא קשורים בכלל לפציעה שסבל ממנה, לפחות לא בצורה ישירה.
אני יכול לקבל טיעון שהפציעה פגעה לו בביטחון ומשם הוא התדרדר, אבל לא זאת הסיבה לכך שהוא נראה כמו צל של עצמו.

מבחינתי הגיע הזמן שגם אופיר וגם מליקסון יתחילו להיכנס לעניינים. אין תירוצים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: לא מתייחס בסלחנות לאף אחד, רק מבדיל בין מקרים שונים.
מליקסון זה סוג של שחקן שצריך להיות במצב פיזיולוגי אופטימלי כדי להביא את היכולות שלו, כמו השליטה בכדור שכל כך חסרה במשחק שלו העונה. זאת עובדה.
אופיר לעומת זאת נופל בדברים הרבה יותר בסיסיים. פנדלים לא מחויבים, סגירות לא נכונות, אפס תרומה התקפית והרבה חוסר אינטליגנציה. אוסף של דברים שלא קשורים בכלל לפציעה שסבל ממנה, לפחות לא בצורה ישירה.
אני יכול לקבל טיעון שהפציעה פגעה לו בביטחון ומשם הוא התדרדר, אבל לא זאת הסיבה לכך שהוא נראה כמו צל של עצמו.

מבחינתי הגיע הזמן שגם אופיר וגם מליקסון יתחילו להיכנס לעניינים. אין תירוצים.
זה נכון כבר

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

קשה להאשים אותו

שלח תגובה