למה אנחנו לא יכולים לפתוח כל משחק כמו אחרי הגול הראשון?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dudi2002

למה אנחנו לא יכולים לפתוח כל משחק כמו אחרי הגול הראשון?

שליחה על ידי dudi2002 »

לא צריך להיות גאון גדול בשביל לשים לב שעד שהבקענו את השער, רעענה היתה קרובה לרביעייה עלינו... אבל מהדקה ה-30', שעה שכבדה הרים ראשון את הרשת, רק אנחנו היינו על המגרש?

אז מה הסיבה שאנחנו לא יכולים לפתוח אף משחק כפי שהיה לאחר הדקה ה-30'? אחד השדרים גם הזכיר את זה באומרו משהו כמו: "תמיד לוקח לבאר שבע להתרגל לתנאי המגרש בתחילת המשחק...".

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

Re: למה אנחנו לא יכולים לפתוח כל משחק כמו אחרי הגול הראשון?

שליחה על ידי crazyred »

די כבר נמאס לי, הגול הראשון משחרר את השחקנים מהלחץ.
הרבה קבוצות מסתגרות אחרי גול שבא בטעות והתוצאה מתהפכת. תפסיקו לחפש דברים רעים, הייתה פתיחה גרועה למשחק, קורה, ברור. לפחות לא חטפנו, היה לנו מזל (לשם שינוי), הייתה לנו יכולת, ואני מאמינה שגם בלי הגול היה מתרחש המהפך הזה כי לתפיסתי שחקני רעננה התעייפו מאוד בשלושים דקות הראשונות של המשחק.

בכל מקרה די לחפש את הרע. רק שיהיה בהצלחה בשבוע הבא.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

crazyred כתב:די כבר נמאס לי, הגול הראשון משחרר את השחקנים מהלחץ.
הרבה קבוצות מסתגרות אחרי גול שבא בטעות והתוצאה מתהפכת. תפסיקו לחפש דברים רעים, הייתה פתיחה גרועה למשחק, קורה, ברור. לפחות לא חטפנו, היה לנו מזל (לשם שינוי), הייתה לנו יכולת, ואני מאמינה שגם בלי הגול היה מתרחש המהפך הזה כי לתפיסתי שחקני רעננה התעייפו מאוד בשלושים דקות הראשונות של המשחק.

בכל מקרה די לחפש את הרע. רק שיהיה בהצלחה בשבוע הבא.
לא מחפש את הרע אבל קבוצת כדורגל מקצוענית אמורה לשחק 90 דקות ולא 60. אם רעננה היתה כובשת, ולו גול אחד, אני לא בטוח שהיינו משווים בכלל... :roll:

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dudi2002 כתב:
לא מחפש את הרע אבל קבוצת כדורגל מקצוענית אמורה לשחק 90 דקות ולא 60. אם רעננה היתה כובשת, ולו גול אחד, אני לא בטוח שהיינו משווים בכלל... :roll:
כל כך משנה לך אם נשחק טוב 90 דקות וננצח 0-6 או נשחק טוב 60 דקות וננצח 0-4 ?

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

חבר'ה אין מה לתקוף את דודי סך הכל אני באמת חושב שהוא "בא בטוב", הדברים שלו נכונים.

ה25 דקות הראשונות נגד רעננה היו לא טובות בכלל וזה בלשון המעטה, גול נגדנו היה ממש באוויר, החשש הוא שבמשחק הבא עם קצת פחות מזל נחטוף את הגול הזה ואז דברים יראו אחרת ומכאן דבריו של פותח הטופיק.

יחד עם זאת אני חושב שאחריי הביטחון שהשחקנים קמבלים ממחזור למחזור זה גם עניין שישתפר עם הזמן ואני מאמין שבמשחק הבא, כהשחקנים מגיעים עם תנופה זה יראה אחרת והשחקנים יתנו את התצוגה שלהם כבר מהדקות הראשונות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

שלב הגישושים הייתי קורא לזה, זה כמעט קורה בכל משחק רגיל אז פה השלב הזה נערך 25 דקות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dudi2002

שליחה על ידי dudi2002 »

שי האדום כתב:שלב הגישושים הייתי קורא לזה, זה כמעט קורה בכל משחק רגיל אז פה השלב הזה נערך 25 דקות.

ניב, תודה על החיזוקים. אני פשוט חושב שזו תופעה שמאפיינת כבר הרבה זמן את הפועל ב"ש. אז בסדר, הפעם לא חטפנו גול בזמן הגישושים האלה (25 דקות!!!!!!!) אך מה יהיה כשנחטוף? באמת היית מאמין על מהפך ברעננה אחרי 0-2 לקבוצה המקומית? אני לא. :לאלא: :לאלא: :לאלא:

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

dudi2002 כתב:

ניב, תודה על החיזוקים. אני פשוט חושב שזו תופעה שמאפיינת כבר הרבה זמן את הפועל ב"ש. אז בסדר, הפעם לא חטפנו גול בזמן הגישושים האלה (25 דקות!!!!!!!) אך מה יהיה כשנחטוף? באמת היית מאמין על מהפך ברעננה אחרי 0-2 לקבוצה המקומית? אני לא. :לאלא: :לאלא: :לאלא:
אז היינו חוטפים... כמו מול רעננה בסיבוב הקודם, כמו מול עכו, כמו מול ירושלים בטדי... השנה לשם שינוי גול פיגור זה לא סוף המשחק

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

זמן גישושים אלה דקות שהמשחק לא בשליטה של אף אחד , עדיין מנסים הקבוצות להכנס למשחק ולא כמו שקרה ב25 הדקות הראשונות האלה שברעננה שהם לחצו וכמעט כבשו מבול של שערים זה לא נקרא זמן גישושים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
עדי פרץ
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי עדי פרץ »

אתם מדברים כאילו גול נגדך זה משהו שאי אפשר לחזור ממנו בחיים.

נכון שאנחנו צריכים לפתוח בסערה, כמו נגד נצרת.
אבל מצידי לפתוח רגוע ורע כמו נגד רעננה ולנצח בלי דפיקות לב, מאשר לפתוח בסערה ולסיים משחק עם דפיקות לב.

כמובן שעדיף לפתוח בסערה ולסיים בכיף אבל זה רחוק מהמציאות כרגע.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

כי אז זו לא הייתה הפועל באר שבע, אלא סתם קבוצה טובה שלא גורמת עצבים ואת זה ידידי, אוהדי הפועל באר שבע לא מוכנים לקבל.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

שלח תגובה