וואלה ספורט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: וואלה ספורט

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב: אתם קצת מוציאים את הדברים שלי מהקשרם.
ההתייחסות הראשונית שלי הייתה מיועדת לגולש מאוד ספציפי שהגדיר את ניס ומאמן נוסף שלא ידוע לו עליו שום דבר כ"חלום".
אני מקווה שזה עונה לך על סעיפים 1+2.

לגבי 3+4, לג'ורדי היה לפחות ניסיון (ומוצלח) בניהול קבוצת בוגרים, ולא פחות חשוב מכך ניסיון כשחקן ברמות הגבוהות ביותר.
ניס עשה תקופה יפה בנבחרת הצעירה, חלק לא מבוטל ממנה בכלל כמאמן, ופחות או יותר שם זה נגמר.
מכאן ועד להפוך אותו למנהל המקצועי של קבוצה גדולה בליגת העל ולצייר אותו כסוג של מושיע המרחק גדול.

מסכים שכל המועמדים בחזקת הימור, ובדיוק מהסיבה הזאת אני חוזר ואומר - פרופורציות.
מסכים לגבי החלק הראשון ובכוונה לא העליתי את ההתייחסות של אותו גולש אלא עניתי על שאר הדעות של המגיבים.
לגבי החלק השני אני מטבעי בן אדם שיותר מוכן לתת הזדמנויות לאנשים להוכיח את עצמם, אם מישהו בא ונתן כמה שנים יפות בנבחרת והוא עומד בקנה אחד עם מדיניות המועדון לא רואה סיבה למה לא לתת לו הזדמנות להוכיח את עצמו, כנל לגבי מאמן צעיר ו/או שחקן צעיר מהנוער, מבחינתי מאמן כזה שהראה שיש לו את זה בקבוצה קטנה או 2 ראוי לקבל את ההזדמנות כי ככה מגלים מאמנים גדולים ושחקנים גדולים

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

היתרון המשמעותי של ג'ורדי זה הקשרים שלו. בזכותם הוא הצליח להנחית מאמנים שמישהו כמן ניס כנראה לא יצליח.

גם בגזרת הזרים הוא משך שמות שלא היו באים לארץ אם לא השם שלו (למרות ששם יש פחות הצלחה)

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

yedidel כתב:היתרון המשמעותי של ג'ורדי זה הקשרים שלו. בזכותם הוא הצליח להנחית מאמנים שמישהו כמן ניס כנראה לא יצליח.

גם בגזרת הזרים הוא משך שמות שלא היו באים לארץ אם לא השם שלו (למרות ששם יש פחות הצלחה)
חולק עלייך ידידאל , שום זר עם רקורד וואו לא הגיע בקדנציה שלו אולי מלבד ארנשאו.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גיא חניה כתב: חולק עלייך ידידאל , שום זר עם רקורד וואו לא הגיע בקדנציה שלו אולי מלבד ארנשאו.
פריצה? קרלוס גרסיה?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

bs war כתב:
פריצה? קרלוס גרסיה?
קרלוס גארסיה היה שחקן הרכב בקבוצת תחתית בספרד לא משהו יוצא דופן , פריצה רקורד טוב אבל מלבד חצי עונה ענקית שהוא הגיע הוא לא מצליח לשחזר את היכולת שלו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ג׳ורדי ממש נפילה בזרים שלו. אחוז פגיעה נמוך באופן די מפתיע

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

yedidel כתב:היתרון המשמעותי של ג'ורדי זה הקשרים שלו. בזכותם הוא הצליח להנחית מאמנים שמישהו כמן ניס כנראה לא יצליח.

אמרתי שבשורה התחתונה הזרים לא היו הצלחה גדולה, אבל מבחינת השמות היה לו הרבה יותר קל למשוך אותם.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא מדובר רק על מאמן זה כל הצוות ופה זה הבדל עצום בין שכונה למשהו שמתקרב לאירופה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

ציטוט מוואלה:

"כפי שפורסם לראשונה בוואלה ספורט, אם אלישע לוי יעזוב, המועמד המוביל להחליפו הוא ברק בכר. מאמנה של קרית שמונה ייפגש עם איזי שרצקי ורק אחר כך יתברר אם יעזוב, אבל בסביבתה של ברקת הבהירו כי היא לא תפנה אליו כל עוד הקבוצה נאבקת על שני התארים. בלי קשר לבכר, לברקת הוצע להחתים גם מנהל מקצועי לעונה הבאה, כאשר אחד השמות שעלו הוא זה של מיכאל נס, מאמנה של הנבחרת הצעירה. ברקת שוקלת את האופציה הזו, אך טרם קיבלה החלטה סופית בעניין, משום שאם יגיע, נס ירצה להביאו עמו צוות זר מגרמניה, מה שכרוך בעלויות גבוהות מאוד. גורם במועדון העריך אתמול שהעלויות גבוהות מדי מכדי שהעסקה תצא לפועל"

גם שיהיה בלי שום ניסיון אם זה ייקרה מצבנו מעולה, רק לחשוב על צוות מקצועי גרמני אבאל'ה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RedHell כתב:ציטוט מוואלה:

"כפי שפורסם לראשונה בוואלה ספורט, אם אלישע לוי יעזוב, המועמד המוביל להחליפו הוא ברק בכר. מאמנה של קרית שמונה ייפגש עם איזי שרצקי ורק אחר כך יתברר אם יעזוב, אבל בסביבתה של ברקת הבהירו כי היא לא תפנה אליו כל עוד הקבוצה נאבקת על שני התארים. בלי קשר לבכר, לברקת הוצע להחתים גם מנהל מקצועי לעונה הבאה, כאשר אחד השמות שעלו הוא זה של מיכאל נס, מאמנה של הנבחרת הצעירה. ברקת שוקלת את האופציה הזו, אך טרם קיבלה החלטה סופית בעניין, משום שאם יגיע, נס ירצה להביאו עמו צוות זר מגרמניה, מה שכרוך בעלויות גבוהות מאוד. גורם במועדון העריך אתמול שהעלויות גבוהות מדי מכדי שהעסקה תצא לפועל"

גם שיהיה בלי שום ניסיון אם זה ייקרה מצבנו מעולה, רק לחשוב על צוות מקצועי גרמני אבאל'ה.
אין סיכוי. מדובר על סכומים אדירים(מאמן בונדסליגה לשעבר).
אולי שילוב של צוות זר(עוזר, מאמן כושר וכו') ומאמן ישראלי(בכר) יהיה ריאלי יותר.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אלונה צריכה להבין שזו השקעה לא פחות חשובה מחיזוק כזה או אחר (מישהו אמר נוואקמה?)

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

bs war כתב:אלונה צריכה להבין שזו השקעה לא פחות חשובה מחיזוק כזה או אחר (מישהו אמר נוואקמה?)
מוכן לוותר עכשיו על נווקמה או כל חיזוק לעונה הבאה, תן לי אנשי מקצוע כאלה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אם יש אופצייה לצוות גרמני(מקצוענים מס׳ 1 בעולם בהמון תחומים) ומוותרים עליה אני יושב שבעה. מוכן לעבור קיץ ללא חיזוק בשביל זה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אתם לא נורמליים, יש כאן באמת מישהו שחושב שפאקינג קלאוס טופמולר ייאמן כאן? אתם יודעים מי זה? אתם מכירים אותו?
בכל מקרה הבחור לא צעיר והוא לא אימן כמה שנים כבר.. לא כל כך מתאים למה שמנסים לבנות כאן.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:אתם לא נורמליים, יש כאן באמת מישהו שחושב שפאקינג קלאוס טופמולר ייאמן כאן? אתם יודעים מי זה? אתם מכירים אותו?
בכל מקרה הבחור לא צעיר והוא לא אימן כמה שנים כבר.. לא כל כך מתאים למה שמנסים לבנות כאן.
עזוב אותי קלאוס מדברים על המעטפת

שלח תגובה