וואלה ספורט

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: וואלה ספורט

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הפועלעולה כתב:אתם לא נורמליים, יש כאן באמת מישהו שחושב שפאקינג קלאוס טופמולר ייאמן כאן? אתם יודעים מי זה? אתם מכירים אותו?
בכל מקרה הבחור לא צעיר והוא לא אימן כמה שנים כבר.. לא כל כך מתאים למה שמנסים לבנות כאן.
אפשר לחשוב אלישע בן 30...
נו באמת מה אכפת לי בן כמה הוא, אם הוא אימן את פאקינג באייר לברקוזן הוא בסדר מבחינתי.
מצידי לראות את אותו סגל של העונה בנוסף לגל אראל ולאבולאבן שצריך להחזיר אותם.
אני בטוח שאם הסגל העכשוי ועם צוות מקצועי איכותי אנחנו זוכים באליפות בלי למצמץ...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

דר אדום בנשמה כתב: אפשר לחשוב אלישע בן 30...
נו באמת מה אכפת לי בן כמה הוא, אם הוא אימן את פאקינג באייר לברקוזן הוא בסדר מבחינתי.
מצידי לראות את אותו סגל של העונה בנוסף לגל אראל ולאבולאבן שצריך להחזיר אותם.
אני בטוח שאם הסגל העכשוי ועם צוות מקצועי איכותי אנחנו זוכים באליפות בלי למצמץ...
אבל רוצים לבנות משהו חדש אחרי שאלישע יעזוב.
זה יכול להיות כמו לואיס פרננדז שבא לבית"ר לחצי עונה ורבע, מן הסתם אנחנו לא נרצה את זה.

צריך מאמן לכמה שנים. אם קלאוס אשכרה יסכים לזה (הוא רצה לאמן את נבחרת ישראל בזמנו, והיה מועמד בכיר לבית"ר ביחד עם פרננדז), וירצה לאמן לכמה שנים - לי אין בעיה. אבל הסיכוי שזה יקרה קטן עד לא קיים..
ד"א אם כבר מדברים על מאמן זר, לא יפתיע אותי אם נשמע שסאלה מחיפה מועמד בימים הקרובים.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

הפועלעולה כתב:אתם לא נורמליים, יש כאן באמת מישהו שחושב שפאקינג קלאוס טופמולר ייאמן כאן? אתם יודעים מי זה? אתם מכירים אותו?
בכל מקרה הבחור לא צעיר והוא לא אימן כמה שנים כבר.. לא כל כך מתאים למה שמנסים לבנות כאן.
אף אחד לא דיבר על מאמן ראשי, דיברו על המעטפת, על הצוות האירופי, על להתקדם עוד קצת במקצועיות מהמאמני חינוך גופני שיש כאן.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

RedHell כתב:
אף אחד לא דיבר על מאמן ראשי, דיברו על המעטפת, על הצוות האירופי, על להתקדם עוד קצת במקצועיות מהמאמני חינוך גופני שיש כאן.
אם ככה אז בסדר גמור

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אם רוצה לעלות מדרגה או כמה מדרגות חייבים להביא צוות זר ששחקנים ידעו שמי שלא יתן תתחת לא ישחק שיטות אימון יותר מתקדמות ,מספיק לראות תחימום של שחקני מכבי לעומת השכונה שלנו לפני משחקים כדי להבין שצריך לבוא שינוי כזה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

זה שי ! כתב:אם רוצה לעלות מדרגה או כמה מדרגות חייבים להביא צוות זר ששחקנים ידעו שמי שלא יתן תתחת לא ישחק שיטות אימון יותר מתקדמות ,מספיק לראות תחימום של שחקני מכבי לעומת השכונה שלנו לפני משחקים כדי להבין שצריך לבוא שינוי כזה ,זה שי !
מה שמפחיד אותי שברק בכר יבוא ומאירי סיני ישאר עוד עונה או יותר, המאמן כושר הזה גם חי עם אלישע בשנות ה90.
הגיע הזמן לשפר את הצוות המקצועי מהשורש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

צוות ברמה שמיכאל ניס יכול להרים פה , אף מועמד פוטנציאלי אחר לא יכול להעמיד.

חברים , אם אלונה עושה מהלך ומביאה אותו עם צוות קומפלט (אפילו בלי מאמן) , זה מהלך שיניב לה ולנו פירות תוך שנתיים.

הכסף מתגמד , כי עם צוות גרמני מקצועי שחי כדורגל כל חייו , הוא יחזור טיקטק דרך ליגה אירופאית וישלם לה את המחיר של הצוות הזה רטרואקטיבית.

אלונה , אם את קוראת כאן (קשה לי להאמין אחרת היית מזמן עוזבת את הקבוצה ;) ) , לא לחשוב פעמיים - רק מיכאל ניס וצוותו.
גם אם זה במחיר של לוותר על חיזוק ע"י שחקנים בכירים.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

צוות של מיכאל ניס הוא ריאלי.
אבל מה אתם מאמינים להזייה בדמות המאמן של לברקוזן? שתבינו, זה כמו שמסי יעבור לקורדובה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

doctorslayer כתב: חברים , אם אלונה עושה מהלך ומביאה אותו עם צוות קומפלט (אפילו בלי מאמן) , זה מהלך שיניב לה ולנו פירות תוך שנתיים.
אוהדי טרנדים.
אני לא נגד, אבל זה ממש לא מבטיח הצלחה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

ForeverRed כתב: אוהדי טרנדים.
די נו ,
הוכח בעולם שקבוצת כדורגל רצינית שרוצה שמישהו יחזיק ממנה חייבת מנהל מקצועי וצוות סביבו.
לא המצאנו את הגלגל בבאר שבע.

במכבי הצוות יודע בכל רגע נתון מה המרחק שכל שחקן רץ , מה תרם , איך תרם , באיזה כושר נמצא , האם בכלל כדאי להכניס אותו להרכב/במהלך המשחק , ובטח שכל מה שנוגע לפציעות.
זה מה שמביא נקודות ותארים חביבי , לא 2 גולים של ברדה אחת לסיבוב ולא בעיטה חופשית של בוזגלו.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

ForeverRed כתב: אוהדי טרנדים.
אין פה שום קשר לטרנדים, יש פה קשר לקידמה בדיוק כמו בטכנולוגיה מה שהיה טוב ללפני 10-15 שנה כבר לא טוב להיום.

היום הטכנולוגיה היא חלק אינטגרלי בלתי הפיך מקבוצת כדורגל מקצועית, זה מתחיל במדידות שבועיות של אחוזי שומן, כמה השחקן רץ על המגרש, ניתוח סטטיסטיקות של הקבוצה שלך ושל היריבה, ניתוח מערכים, אנליסטים שמתפקדים רק בכל מה שנכתב למעלה, מאמני כושר מהרמה הגובה ביותר ושנינו נסכים שזה בטח לא ישראלים לצערנו...

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

doctorslayer כתב:
די נו ,
הוכח בעולם שקבוצת כדורגל רצינית שרוצה שמישהו יחזיק ממנה חייבת מנהל מקצועי וצוות סביבו.
לא המצאנו את הגלגל בבאר שבע.

במכבי הצוות יודע בכל רגע נתון מה המרחק שכל שחקן רץ , מה תרם , איך תרם , באיזה כושר נמצא , האם בכלל כדאי להכניס אותו להרכב/במהלך המשחק , ובטח שכל מה שנוגע לפציעות.
זה מה שמביא נקודות ותארים חביבי , לא 2 גולים של ברדה אחת לסיבוב ולא בעיטה חופשית של בוזגלו.
מה שאתה מדבר עליו הרבה יותר גדול ומורכב ממנהל מקצועי, מאמן ומאמן כושר זרים.
זה עולה המון (!) כסף, וזה לא עומד לקרות פה.
חבל לפתח אשליות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

zivmay כתב:צוות של מיכאל ניס הוא ריאלי.
אבל מה אתם מאמינים להזייה בדמות המאמן של לברקוזן? שתבינו, זה כמו שמסי יעבור לקורדובה.
ההתרגשות היא בעיקר מהמעטפת אחי. גרמנים כמו שכבר אמרתי הם פדנטים רציניים ומקצוענים מס׳ 1. אין ספק שאם לא נחסוך בזה כמו שחיפה עשתה (הביאה מאמן ועוזר) אלא נשקיע כמו שמכבי השקיעה (צוות קומפלט) זה יביא לגרף שיפור מטאורי

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

ForeverRed כתב: מה שאתה מדבר עליו הרבה יותר גדול ומורכב ממנהל מקצועי, מאמן ומאמן כושר זרים.
זה עולה המון (!) כסף, וזה לא עומד לקרות פה.
חבל לפתח אשליות.
בקיצור אז מה אתה אומר?
בוא נקווה להבלחה חד פעמית של תואר , כי בגדול אין מצב שממקצועיות זה יגיע?

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

זה לא עולה כלכך הרבה כסף, וכל תאוריה אפשר להתאים לתקציב מסויים ( במיוחד לגבוהה כמו שלנו).
קריית שמונה מנסה לדמות את המודל הזה עם 25 מיליון, עוד ועוד קבוצות לומדות ומתמקצעות בעניינים כאלה, כך שאפשר לעשות הרבה דברים עם תקציב כמו שלנו.

שלח תגובה