רן בן שמעון או ברק בכר?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: רן בן שמעון או ברק בכר?

שליחה על ידי UncleAD »

bs war כתב:"רב"ש יודע להחזיק כוכבים".. עידן שמש ומרוואן קבהא בדיוק תופרים חליפות לטקס כדור הזהב.

ותפסיקו לנופף בהפועל ת"א כדוגמה להצלחה שלו
למה לא?
בוא תספור לי כמה "כוכבים" היו בהפועל ת"א עונה שעברה (קבוצה שבורה עם חובות וללא בעלים) , והגיעו למקום רביעי.
קבוצה שבאה לשחק פתוח מול מכבי כל משחק , גם אם קיבלו בראש , באים לנצח ואף פעם לא כאנדרדוג.
כמה כוכבים יש לך העונה ואתה מקום שלישי עם יכולת של מקום 8?

הזלזול ברב"ש פה הוא מטורף , אתם כנראה לא מבינים שזה בכלל לא אותה ליגה עם מה שיש לנו היום.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

zivmay כתב:הקבוצות שלהם לא משחקות בצורה כלכך שונה.
בעיקרון שתי הקבוצות בנויות על הנעת כדור מהירה ולחץ ברוב תחומי המגרש.
קריית שמונה היא פשוט קבוצה יותר אחראית ועמידה, ואם לא מכבי היא הייתה אלופה השנה.
שניהם מעומדים ראויים ( רב"ש עושה עונה אדירה בפ"ת, עם סגל מביך ביותר) ואין לי העדפה מסויימת, רק שיזכירו לאלונה שהיא גם צריכה להביא בעלי מקצוע מביני ענין כדי לחזק את החבילה.
משחקות שונה לחלוטין. בכר מתבסס על משחק מעבר מהיר, לחץ גבוה ורביעייה קדמית מהירה עם לפחות 5 שחקנים מאחורי הכדור בכל זמן נתון. רן בן שמעון משחק על הנעת כדור ויצירת מצבים תוך כדי משחק מסודר. לטעמי השיטה של רב״ש יותר מתאימה לסגל שלנו

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדומי, יש לך לא מעט אי דיוקים.

רן בן שמעון הוא מאמן שיודע להעמיד קו הגנה. בהפועל תל אביב הוא נכשל לעשות זאת, בין היתר בשל היהירות והעקשנות שלו, אבל בקרית שמונה וגם במכבי פ"ת הוא עשה את זה בצורה מצוינת.

להגיד על קרלוס גרסיה שהוא מהיר זה בערך כמו להגיד על טב"ח (ממכבי) שהוא חכם. לא קשור למציאות.

ברק בכר הוא אכן תלמידו ל רב"ש. אין קשר לסגנון המשחק או לשיטה שהקבוצות משחקות, כי מאמן צריך לדעת להתאים את השיטה לשחקנים ולא להפך.

אני לא מסכים עם הטענה שקרית שמונה של בכר מגוונת התקפית. מדובר בקבוצה מוגבלת שחיה במשך כל העונה על אותו שטאנץ. הגנה חזקה, יציאה מהירה קדימה, ומצבים נייחים. גיוון לא ראיתי שם.

הבחירה בין רב"ש לבכר היא קשה. שניהם יהיו הימור לא קטן. היתרון של רב"ש בכך שחווה קבוצות נוספות מחוץ לקרית שמונה. היתרון של בכר - האופי והראש הפתוח.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

doctorslayer כתב:
למה לא?
בוא תספור לי כמה "כוכבים" היו בהפועל ת"א עונה שעברה (קבוצה שבורה עם חובות וללא בעלים) , והגיעו למקום רביעי.
כמה כוכבים יש לך העונה ואתה מקום שלישי עם יכולת של מקום 8?

הזלזול ברב"ש פה הוא מטורף , אתם כנראה לא מבינים שזה בכלל לא אותה ליגה עם מה שיש לנו היום.
בוא לא נאנוס את המציאות בבקשה.
כל הזרים שהוא הביא היו כישלון ע-צ-ו-ם, ורובם הפכו לנטל כלכלי על המועדון והובילו אותו למקום שהם עכשיו. הוא בנה על הזרים שיאזנו את השלד הישראלי היחסית בינוני, וזה לא הצליח.
הם בנו על אירופה כמו כל שנה, והם נכשלו גם שם.
הוא שם את שכטר בחוד, ודמארי באגף. למזלו שכטר היה גרוע, ולכן הוא היה חייב להחזיר את דמארי לחוד וכך ניצלה לו העונה גם.
הוא זה שהביא את עמוס וייבש את קליימן (שהוא לא קסיאס, אבל לעומת עמוס הוא יותר טוב ולא היה בכלל צורך בעמוס מלכתחילה).

הוא קיבל את כל האמצעים הדרושים, הפועל היו "אלופת הקיץ" כי הם עשו רכש נוצץ מאוד.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

adomi כתב:דוקטור ההגנה הכי טובה היא התקפה זה קלישאה שלא תמיד נכונה.

דר אני באמת לא זוכר מה היתה התפוקה ההתקפית של ק"ש בעונת האליפות. אני כן רואה שהפועל ת"א והפועל פ"ת הם קבוצות חלשות הגנתית. וגם הזכרתי שלק"ש היה את טיבי בהגנה אזץ

אדום זקן- בכר התלמיד של בן שמעון? לא ידעתי וגם זה די מוזר כי שני הקבוצות משחקות בסגנון שונה לחלוטין.

סוארס וטאהה בלמים מצויינים אבל בהחלט איטיים מטיבי וגארסיה.
מכבי פתח תקווה אולי הייתה בהתחלה חלשה הגנתית אבל העונה עד כה הם ספגו 29 שערי ליגה, זאת לא קבוצה חלשה הגנתית, וזה עוד אחריי שהם ספגו בתחילת העונה 15 שערים, כלומר הם ספגו ממחזור מסוים מהסיבוב הקודם 14 בלבד שזה נתון של קבוצת הגנה טובה.
שלא לדבר על העובדה שהם אשכרה נראים כמו קובצה עם סגל שחקנים של קבוצת תחתית, הקבוצה הראשונה שניצחה את קריית שמונה היו הם ולא סתם איזה ניצחון, 3-0...
אז להגיד על רב"ש שהוא לא יודע לבנות משחק הגנה זאת טעות, נכון לוקח לו זמן ליישם את היכולת הטקטיות שלו אבל רב"ש חוץ מהעובדה שהוא גנב דעת הוא המאמן הישראלי הכי טוב היום לדעתי והוא הכי מתאים לנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב: בוא לא נאנוס את המציאות בבקשה.
כל הזרים שהוא הביא היו כישלון ע-צ-ו-ם, ורובם הפכו לנטל כלכלי על המועדון והובילו אותו למקום שהם עכשיו. הוא בנה על הזרים שיאזנו את השלד הישראלי היחסית בינוני, וזה לא הצליח.
הם בנו על אירופה כמו כל שנה, והם נכשלו גם שם.
הוא שם את שכטר בחוד, ודמארי באגף. למזלו שכטר היה גרוע, ולכן הוא היה חייב להחזיר את דמארי לחוד וכך ניצלה לו העונה גם.
הוא זה שהביא את עמוס וייבש את קליימן (שהוא לא קסיאס, אבל לעומת עמוס הוא יותר טוב ולא היה בכלל צורך בעמוס מלכתחילה).

הוא קיבל את כל האמצעים הדרושים, הפועל היו "אלופת הקיץ" כי הם עשו רכש נוצץ מאוד.
פה יהיה לו זר אחד או שניים סך הכל להביא, אוגו, הובאן וסוארס סגורים פה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

dor69 כתב: פה יהיה לו זר אחד או שניים סך הכל להביא, אוגו, הובאן וסוארס סגורים פה
וטוב שכך, כי הוא לא העיפרון הכי מחודד בקלמר כשזה נוגע לרכש.

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

דוקטור אני מסכים חלקית

אולי גארסיה איטי אבל לא יותר מהבלמים שלנו ומצד שני הוא יודע לחפות על זה איכשהו. לגבי הרב גווניות של ק"ש יכול להיות שאתה צודק לא עקבתי אחרי כל גול שלהם, לטעמי הוא כן הצליח להתאים את עצמו לכל קבוצה שנגדה הוא שיחק.

לגבי רן בן שמעון- אני בכלל לא מזלזל בו. כשמכבי פ"ת שיחקה פה מאוד התפעלתי מצורת המשחק שלהם. קבוצה שלא נוצצת ובכל זאת גרמה לנו להתבנקר מחצית שלמה.

בכל אופן הכרעה לא פשוטה. רק לא לשכוח כושר כושר כושר

שיהיה לנו בהצלחה כי נמאס כבר מהיובש הזה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: פה יהיה לו זר אחד או שניים סך הכל להביא, אוגו, הובאן וסוארס סגורים פה
אחד בלחץ וזה במידה ונאקוומה אכן סגור.
בכלל מאמן לא צריך לבחור שחקנים,זה לא תפקידו,הוא צריך לקבל את הסגל ולהתחיל להתאים שיטה.
ושנה הבאה יהיה לו חתיכת סגל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

עשינו הגנה כי סוארס שהיה הבלם הטבעי היחיד בסגל לאותו משחק (פאיו היה פצוע וטאהא לא היה בקבוצה) הורחק, מה שהותיר אותנו עם הובאן וגל אראל כבלמים..

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

adomi כתב:דוקטור אני מסכים חלקית

אולי גארסיה איטי אבל לא יותר מהבלמים שלנו ומצד שני הוא יודע לחפות על זה איכשהו. לגבי הרב גווניות של ק"ש יכול להיות שאתה צודק לא עקבתי אחרי כל גול שלהם, לטעמי הוא כן הצליח להתאים את עצמו לכל קבוצה שנגדה הוא שיחק.

לגבי רן בן שמעון- אני בכלל לא מזלזל בו. כשמכבי פ"ת שיחקה פה מאוד התפעלתי מצורת המשחק שלהם. קבוצה שלא נוצצת ובכל זאת גרמה לנו להתבנקר מחצית שלמה.

בכל אופן הכרעה לא פשוטה. רק לא לשכוח כושר כושר כושר

שיהיה לנו בהצלחה כי נמאס כבר מהיובש הזה
אדומי, מסכים איתך, חייבים להנחית פה צוות מקצועי נורמלי יחד עם המאמן שיבוא, אני מקווה שאם ברק בכר יחתום פה שיביאו את מיכאל ניס כמנהל מקצועי שיביא לפה צוות מקצועי, מאמן לא חייב להיות המאמן של באייר לברקוזן, אבל צוות מקצועי נורמלי זה א'-ב', ולמשל זה מה שהכשיל את סטאנויביץ', שחוץ מעוזר מאמן לא הביא איתו צוות שלם, ולמעשה גם אין למכבי חיפה מנהל מקצועי כמו יורדי קרויף שיידע מה לעשות איתה ואיך לאזן את הקפריזות של יענקל'ה שחר...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הפועלעולה כתב:עשינו הגנה כי סוארס שהיה הבלם הטבעי היחיד בסגל לאותו משחק (פאיו היה פצוע וטאהא לא היה בקבוצה) הורחק, מה שהותיר אותנו עם הובאן וגל אראל כבלמים..
גם לפניי זה הם שלטו על המשחק...

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

דר אדום בנשמה כתב: גם לפניי זה הם שלטו על המשחק...
לא זכור לי דבר כזה אבל אם אתה אומר

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

דיון מיותר לחלוטין כרגע.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

רן בן שמעון זה מתכון לכישלון גדול עם הקהל שלנו
הקהל שלנו אוהב מאמנים צנועים שמדברים בגובה העיניים ולא מתנשאים בראיונות אחרי המשחקים .
תראו מי הצליח כאן בשנים האחרונות , לופא קדוש , אלישע לוי (יחסית) , כל מה שצריך עכשיו הוא מאמן שיכול להדליק את השחקנים וכמובן עם ידע ושיכול לשנות תוך כדי משחק כמו בכר .

שלח תגובה