אז מסתבר שהכל פתוח עוד לא מאוחר....מצב הרוח....
Re: אז מסתבר שהכל פתוח עוד לא מאוחר....מצב הרוח....
ק"ש לא בלוף,
אבל הם אכן משלשלים בחצי השני של העונה בצורה מטורפת.
גם לנו זה קרה עונה שעברה בעיקר בגלל שהסגל שנבנה דאז ממש לא היה קרוב לאליפות ולא העלנו בדעתנו שזה התסריט שיקרה באוגוסט 2013, אך אז הביקורות היו מופנות לאלישע.
היום, מישהו מאשים את בכר? להפך, רק מציינים כמה הוא הוציא מים מסלע, ואיזה ביש מזל זה הפציעות והעומס שהיו להם.
אבל הם אכן משלשלים בחצי השני של העונה בצורה מטורפת.
גם לנו זה קרה עונה שעברה בעיקר בגלל שהסגל שנבנה דאז ממש לא היה קרוב לאליפות ולא העלנו בדעתנו שזה התסריט שיקרה באוגוסט 2013, אך אז הביקורות היו מופנות לאלישע.
היום, מישהו מאשים את בכר? להפך, רק מציינים כמה הוא הוציא מים מסלע, ואיזה ביש מזל זה הפציעות והעומס שהיו להם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם אנחנו זוכים באליפות במקרה כלשהו אני משתולל משנחה אבל למחורת פותח קמפיין מחאה של אוהדי כדורגל נגד פאקו על זה שבגללו אלישע ישאר במקרה כזה עוד עונה, רוצה לומר, אם מכבי לא זוכים באליפות פאקו יוצא טמבל השנה...ns75 כתב:אם אנחנו לוקחים אליפות השנה אני משתולל משמחה כמו מטורף
ויום למחרת תולה את הצעיף ועובר לאהוד רוגבי נשים באולמות.
מסיים עם הענף המביך הזה שנקרא כדורגל ישראלי, כי לא יכול להיות שאוסף של 11 שחקנים שמשחקים כמו סבתא שלי ביום חלש לוקחים פה אליפות.
יש גבול לכמה אפשר לשקר לעצמך, כשעוברים את הגבול הזה פשוט בא להקיא.
אין סיכוי שמכבי יאבדו את זה, גם שהם נראים גרוע יש להם בסיס של כדורגל, לנו אין אפילו את הבסיס המינימלי הזה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אוטוטו מכבי סוגרת את הסיפור עם ניצחון על בית"ר ונחזור כולם למצב שיעמום/שגרה.
אפשר להשלות את עצמך פעם פעמיים שלוש ארבע חמש. גם לזה יש גבול
מי שבעבורו אליפות היא חזות הכול אמור להיות משועמם לא בגלל שבת אלא כבר לפחות חודשיים.adomi כתב:אוטוטו מכבי סוגרת את הסיפור עם ניצחון על בית"ר ונחזור כולם למצב שיעמום/שגרה.
אם המאמן והשחקנים היו אומרים שאין סיכוי היו חותכים אותם שהם לוזרים.
מהות הספורט היא להילחם עד הדקה האחרונה.
במצב הנוכחי צריך כל משחק לנסות לעשות את המיטב. זה הדבר היחידי שתלוי בנו ולכן זו המשימה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
יוסי, בוא נהיה הוגנים ונסתכל אחורה לתאריך פתיחת הטופיק....yossi כתב:חייבים לעשות סוף לנושא המגוחך הזה.
גיל, על מה מתערבים שעד מחזור 29 (כולל) הפער בינינו לבין מכבי יהיה דו ספרתי?
ה״בלוף״ שלך עדיין נמצא מעלייך בטבלה, כשלו סגל פחות איכותי, יותר קצר, ועבר שני משחקים מול מכבי שאני בטוח שאותנו היו מרסקים עוד יותר. זה כבר מגוחך.
כתבתי שהכל פתוח עוד לא מאוחר כאשר כולם כאן היו עם הראש באדמה - עכשיו כולכם רואים עד כמה אז היה הכל פתוח (ולא שהיום לא) ועד כמה צדקתי שאנחנו בהחלט יכולים לסגור את הפער, בפועל הפער צומצם אבל בהחלט יכולנו לעשות יותר..
כתבתי שקרית שמונה זה בלוף שיתפוצץ - מאז ועד היום הקבוצה לא ניצחה !!! אין לי צורך להוסיף מילה.
אז כן, מהות הטופיק זה לא אם קרית שמונה בלוף או לא, אלא האם הכל פתוח או לא....ואני טוען שכן, הכל פתוח.
לעניין ההתערבות - לא מתערב שכן אני רואה סיכוי של 50/50 ,כלומר לא סגור מה יהיה.
לעניין קרית שמונה - כבר עניתי לא ? שישה מחזורים ללא ניצחון....נגמר המזל = התגלה הבלוף !
ועוד דבר לכל מצדדי ברק בכר, אני מקווה שההתלהבות שלכם תרד, באר שבע גדולה עליו בשלב זה.
את זה כתבתי לכם בינואר......גיל שגיב כתב:
כן, קרית שמונה זה בלוף !
שילוב של שחקנים בינוניים ללא קהל שיצרו תלכיד סביר שניצח בקושי משחקים בהם היה אמור להפסיד או להוציא תיקו.
המזל בסוף יגמר והוא בדרך להיגמר.
תזכיר לי את מה שכתבתי עוד חודש וחצי לערך...

איך אתה מגדיר הכל פתוח?גיל שגיב כתב:
יוסי, בוא נהיה הוגנים ונסתכל אחורה לתאריך פתיחת הטופיק....
כתבתי שהכל פתוח עוד לא מאוחר כאשר כולם כאן היו עם הראש באדמה - עכשיו כולכם רואים עד כמה אז היה הכל פתוח (ולא שהיום לא) ועד כמה צדקתי שאנחנו בהחלט יכולים לסגור את הפער, בפועל הפער צומצם אבל בהחלט יכולנו לעשות יותר..
כתבתי שקרית שמונה זה בלוף שיתפוצץ - מאז ועד היום הקבוצה לא ניצחה !!! אין לי צורך להוסיף מילה.
אז כן, מהות הטופיק זה לא אם קרית שמונה בלוף או לא, אלא האם הכל פתוח או לא....ואני טוען שכן, הכל פתוח.
לעניין ההתערבות - לא מתערב שכן אני רואה סיכוי של 50/50 ,כלומר לא סגור מה יהיה.
לעניין קרית שמונה - כבר עניתי לא ? שישה מחזורים ללא ניצחון....נגמר המזל = התגלה הבלוף !
ועוד דבר לכל מצדדי ברק בכר, אני מקווה שההתלהבות שלכם תרד, באר שבע גדולה עליו בשלב זה.
הכל פתוח מבחינת נקודות (נגיד) , אבל מבחינת יכולת , יש לנו יכולת של קבוצת אמצע טבלה ומטה - אז לכן שום דבר לא פתוח.
איך אמר פה ידידי טוטי , לקפל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
לא רק מבחינת נקודות, גם מבחינת פוטנציאל ויכולת שכבר הצגנו העונה במספר משחקים....אני בהחלט רואה מצב בו הקבוצה נותנת פיניש של משחקים טובים בפלי אוף עם תמיכה מסיבית של הקהל....כן, אני אופטימי.doctorslayer כתב:
איך אתה מגדיר הכל פתוח?
הכל פתוח מבחינת נקודות (נגיד) , אבל מבחינת יכולת , יש לנו יכולת של קבוצת אמצע טבלה ומטה - אז לכן שום דבר לא פתוח.
איך אמר פה ידידי טוטי , לקפל.
גיל ,גיל שגיב כתב:
לא רק מבחינת נקודות, גם מבחינת פוטנציאל ויכולת שכבר הצגנו העונה במספר משחקים....אני בהחלט רואה מצב בו הקבוצה נותנת פיניש של משחקים טובים בפלי אוף עם תמיכה מסיבית של הקהל....כן, אני אופטימי.
אם ב"ש מנצחת מעכשיו עד סוף העונה היא אלופה.
הבעיה היא , שאני חותם על 60% נצחונות בלחץ.
מכבי צריכה להפסיד לפחות 50% מהמשחקים כדי להפסיד את האליפות במצב כזה , זה נשמע לך ריאלי?
לא יודע איזה חישובים עשית....doctorslayer כתב:
גיל ,
אם ב"ש מנצחת מעכשיו עד סוף העונה היא אלופה.
הבעיה היא , שאני חותם על 60% נצחונות בלחץ.
מכבי צריכה להפסיד לפחות 50% מהמשחקים כדי להפסיד את האליפות במצב כזה , זה נשמע לך ריאלי?
מבחינתי ניצחון היום של בית"ר והפער הוא רק 5 נקודות.....תיקו שלהם לאחר מיכן מול קבוצה שנלחמת על חייה (הפועל פ"ת) כאשר אנחנו מנצחים את סכנין והפער יורד ל- 3 נקודות כאשר נותרו בקופה 30 נקודות !!!
מה עוד שנתמודד מולם ראש בראש פעמיים.....אז גם אם זה תסריט אופטימי מידי לשני המחזורים הקרובים הוא ממש לא דמיוני והוא סביר בהחלט...גם אם יתממש רק בחלקו זה עדיין טוב.

בוא נעשה חישוב פשוט.גיל שגיב כתב:
לא יודע איזה חישובים עשית....
מבחינתי ניצחון היום של בית"ר והפער הוא רק 5 נקודות.....תיקו שלהם לאחר מיכן מול קבוצה שנלחמת על חייה (הפועל פ"ת) כאשר אנחנו מנצחים את סכנין והפער יורד ל- 3 נקודות כאשר נותרו בקופה 30 נקודות !!!
מה עוד שנתמודד מולם ראש בראש פעמיים.....אז גם אם זה תסריט אופטימי מידי לשני המחזורים הקרובים הוא ממש לא דמיוני והוא סביר בהחלט...גם אם יתממש רק בחלקו זה עדיין טוב.
נגיד ובית"ר מנצחת היום , אני זורם איתך , הפער ממכבי 5 , ונשארו 33 נקודות בקופה.
ב"ש 46 , מכבי 51.
בהנחה שב"ש מנצחת 60% מהמשחקים , מסיימת 30% בתיקו ו10% בהפסד (יותר מריאלי ביחס לעונה הנוכחית) ,
משמע , מנצחונות 19.8 נקודות , מתיקו 3.3 נקודות ,מהפסד כלום , סה"כ נקודות ב"ש 46+19.8+3.3 = 69.1 נקודות
בהחנה שמכבי מנצחת 50% מהמשחקים הנותרים , מסיימת בתיקו ב30% , ומפסידה 20%
משמע , מנצחונות 16.5 נקודות , מתיקו 3.3 נקודות , ומהפסדים כלום , סה"כ נקודות מכבי 51+16.5+3.3= 70.8
עכשיו בוא נהיה רציניים עם המסקנות , אתה יודע מה לא צריך להיות רציניים , רק ריאלים.
1. ב"ש עם 13 נצחונות מתוך 25 העונה , 52% נצחונות , 7 תיקו מתוך 25 - 28% , ו20% הפסדים.
2. מכבי עם 16 נצחונות מתוך 24 , 67% הצלחה , 5 תיקו מתוך 24 - 21% , ו12% הפסדים כולל את הדרבי שפוצץ.
הסטטיסטיקה מספיק מתיישרת בשביל להסביר לך שאין לך שום סיכוי להביא תואר? או שאתה רוצה שאני אמשיך?
בשום פרמטר לא מגיע לנו תואר העונה , וזה עוד לפני שהתחלתי לחשב לך את הסיכוים של להביא נקודות ב5 משחקי חוץ בפליאוף שבוא נגיד שעדיף שאני לא אתחיל לחשב את זה.
אז פסימי או לא תקראו לי , אני ריאלי.
אהה , ולא אמרתי מילה אחת על אלישע בכל החישובים האלה , שלא תגידו שאני קובר את הקבוצה מ"שנאה" לאלישע.
תתמצת את זה בזה שתגיד שפשוט לא מגיע לנוdoctorslayer כתב:
בוא נעשה חישוב פשוט.
ב"ש 46 , מכבי 51.
בהנחה שב"ש מנצחת 60% מהמשחקים , מסיימת 30% בתיקו ו10% בהפסד (יותר מריאלי ביחס לעונה הנוכחית) ,
משמע , מנצחונות 19.8 נקודות , מתיקו 3.3 נקודות ,מהפסד כלום , סה"כ נקודות ב"ש 46+19.8+3.3 = 69.1 נקודות
משמע , מנצחונות 16.5 נקודות , מתיקו 3.3 נקודות , ומהפסדים כלום , סה"כ נקודות מכבי 51+16.5+3.3= 70.8
עכשיו בוא נהיה רציניים עם המסקנות , אתה יודע מה לא צריך להיות רציניים , רק ריאלים.
1. ב"ש עם 13 נצחונות מתוך 25 העונה , 52% נצחונות , 7 תיקו מתוך 25 - 28% , ו20% הפסדים.
2. מכבי עם 16 נצחונות מתוך 24 , 67% הצלחה , 5 תיקו מתוך 24 - 21% , ו12% הפסדים כולל את הדרבי שפוצץ.
הסטטיסטיקה מספיק מתיישרת בשביל להסביר לך שאין לך שום סיכוי להביא תואר? או שאתה רוצה שאני אמשיך?
בשום פרמטר לא מגיע לנו תואר העונה , וזה עוד לפני שהתחלתי לחשב לך את הסיכוים של להביא נקודות ב5 משחקי חוץ בפליאוף שבוא נגיד שעדיף שאני לא אתחיל לחשב את זה.
לא מגיע זה אנדרסטייטמנט.אדום זקן כתב: תתמצת את זה בזה שתגיד שפשוט לא מגיע לנו
ריאלי ?doctorslayer כתב:![]()
בוא נעשה חישוב פשוט.
ב"ש 46 , מכבי 51.
אהה , ולא אמרתי מילה אחת על אלישע בכל החישובים האלה , שלא תגידו שאני קובר את הקבוצה מ"שנאה" לאלישע.
אתה סופר פסימי !
קבוצה שרצה לאליפות לא אמורה לנצח רק 60% מהמשחקים שנותרו.
אני טוען שמכבי בירידה בדיוק כמונו....רק שאצלנו הירידה ביכולת היא כבר תקופה ארוכה ואצל מכבי התקופה קצרה יותר....יש מצב שאנחנו יוצאים לדרך חדשה ומכבי מפגרת מאחור....ושוב, יש שני מאבקים בנינו ראש בראש....כלומר, גם אם שנינו נכנסים לפורמה טובה....ורק מנצחים את כל המשחקים מתחילת הפלי אוף כאשר הפער בתחילת הפלי אוף 3-4 נקודות לטובת מכבי (בתקווה שלא תנצח את ביתר ופ"ת...) משמעות הדבר ששני המשחקים בנינו ראש בראש יקבעו את האלופה !
אם ניקח את ה3 משחקים האחרונים.גיל שגיב כתב:
ריאלי ?
אתה סופר פסימי !
קבוצה שרצה לאליפות לא אמורה לנצח רק 60% מהמשחקים שנותרו.
אני טוען שמכבי בירידה בדיוק כמונו....רק שאצלנו הירידה ביכולת היא כבר תקופה ארוכה ואצל מכבי התקופה קצרה יותר....יש מצב שאנחנו יוצאים לדרך חדשה ומכבי מפגרת מאחור....ושוב, יש שני מאבקים בנינו ראש בראש....כלומר, גם אם שנינו נכנסים לפורמה טובה....ורק מנצחים את כל המשחקים מתחילת הפלי אוף כאשר הפער בתחילת הפלי אוף 3-4 נקודות לטובת מכבי (בתקווה שלא תנצח את ביתר ופ"ת...) משמעות הדבר ששני המשחקים בנינו ראש בראש יקבעו את האלופה !
אין לי מושג איך אתה מסיק שמכבי בירידה? הם לא התעללו בק"ש רק לפני 4 ימים וניצחו את סכנין 2-0 כשאנחנו הפסדנו להם? והובילו על ק"ש 1-0 עד דקה 94 במפגש הראשון?
דבר שני,אני החמאתי ב60% נצחונות , כפי שציינתי אחוזי הנצחונות שלנו העונה הם 52% , מה נראה לך שפתאום תוציא רצף של 80-90% נצחונות?
לפעמים אני חושב שאני ואתה לא רואים את אותה ליגה , יש מצב שאתה רואה ליגה אנגלית?