אל אל ישראל
Re: אל אל ישראל
חשבתם פעם שאולי מאמן הנבחרת גיבש שיטה וטקטיקה והוא רוצה אצלו את השחקנים שהכי מתאימים לה מבחינתו?
או שגם לגוטמן אין כדורגל?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה הקשר שיטה וטקטיקה לאייל משומר?bs war כתב:חשבתם פעם שאולי מאמן הנבחרת גיבש שיטה וטקטיקה והוא רוצה אצלו את השחקנים שהכי מתאימים לה מבחינתו?
מה אייל משומר הוא השחקן שחסר לו בפאזל?
ולמה ברדה ואופיר זומנו? מה בלעדיהם הנבחרת תקרוס?
דיי חאלס, טקטיקה אפשר לעשות גם בלי כל השחקנים שהוא זימן פעם הקודמת, הוא יכול בקלות לזמן שחקנים שמגיע להם הרבה יותר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה לעשות שכדורגל זה לא לזרוק לדשא את 11 הכי טובים שלך ולתת להם כדור.דר אדום בנשמה כתב: מה הקשר שיטה וטקטיקה לאייל משומר?
מה אייל משומר הוא השחקן שחסר לו בפאזל?
ולמה ברדה ואופיר זומנו? מה בלעדיהם הנבחרת תקרוס?
דיי חאלס, טקטיקה אפשר לעשות גם בלי כל השחקנים שהוא זימן פעם הקודמת, הוא יכול בקלות לזמן שחקנים שמגיע להם הרבה יותר.
עזבו מה אנחנו מברברים פה, כמה שקיללו את גוטמן על הסגל לבוסניה, בסוף כולם סתמו את הפה.
תוצאות זו התשובה הכי טובה.
אין לאף שחקן שלנו מקום בסגל הנבחרת כיום וזה עצוב, אנחנו קבוצת צמרת.
אולי בן ביטון.
אולי בן ביטון.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
doctorslayer כתב:לא להאמין שפחידזאדה בסגל וביטון לא.
גוטמן נדבק במחלה של אלישע , קיבעון?
לא להאמין שהמאמן הלאומי, שיש לו משהו כמו 4 ימי עבודה נטו בשנה, לא מצליח להבין מי השחקנים המובילים בזמן נתון.
פשוט חובבנות לשמה
טוב שהוא לא הזמין את שמעון גרשון ואמיר שלח
נבחרת זו לא קבוצה, אם הוא רוצה הרכב קבוע שיחזור לאמן את הפועל. מצטער, לא ייתכן שחבר'ה כמו ורמוט, טב"ח, משומר ואופיר שעשו כלום מאז המשחק הקודם או סתם בכושר גרוע יקבלו זימון על חשבון ביטון, עטר, שלומי וכו'.
ושמישהו שפוי יסביר לי למה אלברמן לא מקבל זימון. הקשר אחורי הכי טוב בארץ, הדבר הישראלי הכי קרוב למסצ'ראנו. קישור של נאתכו וייני/ביטון רך מדי לדעתי.
ושמישהו שפוי יסביר לי למה אלברמן לא מקבל זימון. הקשר אחורי הכי טוב בארץ, הדבר הישראלי הכי קרוב למסצ'ראנו. קישור של נאתכו וייני/ביטון רך מדי לדעתי.
- דר אדום בנשמה
עזוב את העניין עם ייני אני עוד מבין, את ההתעקשות על שחקן כמו משומר שלא שיחק מיליון שנה, על אופיר שנראה כמו הצרות שלי, ועל ברדה שחוץ מהצמד מול ק"ש לא מגיע לו זימון את זה אני לא יכול ולעולם לא אבין.הפועלעולה כתב:נבחרת זו לא קבוצה, אם הוא רוצה הרכב קבוע שיחזור לאמן את הפועל. מצטער, לא ייתכן שחבר'ה כמו ורמוט, טב"ח, משומר ואופיר שעשו כלום מאז המשחק הקודם או סתם בכושר גרוע יקבלו זימון על חשבון ביטון, עטר, שלומי וכו'.
יש הבדל בין לזמן שחקנים שמשחקים גם אם הם לא בכושר הכי טוב והם חלק מהקבוצה כמו למשל זהבי ובוזגלו לבין לזמן שחקנים שלא משחקים או נמצאים בכושר גרוע לחלוטין כמו משומר ודוידזאדה.
מה התרומה הטקטית של משומר ואיך בן ביטו ןיכול לפגוע בתרומה הטקטית הזאת?
האם ייתכן שמשומר הוא השחקן שיוביל אותנו ליורו?
נו באמת זה פשוט בושה וחרפה שאתה מגן על הוד אלי גוטמן...
נבחרת זאת לא קבוצה בנחרת הטובים ביותר משחקים.
זה אומר שהמאמן תותח?Totti כתב:אין לאף שחקן שלנו מקום בסגל הנבחרת כיום וזה עצוב, אנחנו קבוצת צמרת.
אולי בן ביטון.
לוקאס פודולסקי היה אחד מכוכבי נבחרת גרמניה כמעא לכל אורך העשור האחרון, היה שחקן הרכב קבוע בכל טורניר, כבש ובישל.הפועלעולה כתב:נבחרת זו לא קבוצה, אם הוא רוצה הרכב קבוע שיחזור לאמן את הפועל. מצטער, לא ייתכן שחבר'ה כמו ורמוט, טב"ח, משומר ואופיר שעשו כלום מאז המשחק הקודם או סתם בכושר גרוע יקבלו זימון על חשבון ביטון, עטר, שלומי וכו'.
מחוץ לנבחרת? הוא שיחק רוב השנים בקלן הבינונית + כמה שנים של חימום ספסל בבאיירן.
מדהים איך אתם מתיימרים ללמד מאמנים שכבר עשו דבר או שניים בקריירה.
- דר אדום בנשמה
יודע מה סבבה אז משומר הוא זה שיוביל את הנבחרת ליורו?bs war כתב:
לוקאס פודולסקי היה אחד מכוכבי נבחרת גרמניה כמעא לכל אורך העשור האחרון, היה שחקן הרכב קבוע בכל טורניר, כבש ובישל.
חמור גדולyedidel כתב:
זה אומר שהמאמן תותח?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ממה משומר האיום מה אני אגיד לךbs war כתב:
לוקאס פודולסקי היה אחד מכוכבי נבחרת גרמניה כמעא לכל אורך העשור האחרון, היה שחקן הרכב קבוע בכל טורניר, כבש ובישל.
מקנא לפעמים בתמימות שלך...bs war כתב:חשבתם פעם שאולי מאמן הנבחרת גיבש שיטה וטקטיקה והוא רוצה אצלו את השחקנים שהכי מתאימים לה מבחינתו?
מסכים, לצערי.Totti כתב:אין לאף שחקן שלנו מקום בסגל הנבחרת כיום וזה עצוב, אנחנו קבוצת צמרת.
אולי בן ביטון.