אל אל ישראל
Re: אל אל ישראל
לא התייחסתי לשחקן כזה או אחר.
דיברתי על הקטע ההזוי הזה שלפני כל משחק נבחרת כל המדינה יודעת מה הסגל המתאים.
תמשיכו לקשקש, אולי אני תמים, אולי נמני, קומבינות שמקומבינות, רק תזכירו לי מתי בפעם האחרונה תפרנו שלישייה לבוסניה.
(אז התלוננו על ורמוט)
תמשיכו לקשקש, אולי אני תמים, אולי נמני, קומבינות שמקומבינות, רק תזכירו לי מתי בפעם האחרונה תפרנו שלישייה לבוסניה.
(אז התלוננו על ורמוט)
מסכים איתך.bs war כתב:לא התייחסתי לשחקן כזה או אחר.
(אז התלוננו על ורמוט)
אבל אנחנו מדינה עם 7,000000 רמטכלים ומאמני נבחרת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני לא מבין מה רוצים מדאוידזאדה, נכון שהוא עושה המון טעויות טפשיות העונה אבל המחויבות שלו לא נפגעה כלל, הוא כל המשחק רץ, מנסה, לוחץ ודופק ספרינטים ( הוא וביטון היחידים), כך שהוא לא מזלזל.
אל תשכחו שבנבחרת הוא לפחות מבשל שערים, כך שכנראה משתמשים בו בצורה יותר טובה :O
נערך לאחרונה על ידי zivmay ב 09 מרץ 2015, 14:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמשיך אתה לקשקש, פעם אחת זה הלך אז אתה מתנפח?bs war כתב:לא התייחסתי לשחקן כזה או אחר.
(אז התלוננו על ורמוט)
10 פעמים לפני היו סגלים הזויים וזה לא הלך.
אתה יכול לבלבל את המוח עד מחר, אבל עובדתית יש הרבה דברים לא כשרים בכל סוגיית הזימונים.
הפרשנים בפורום כבר קבעו שהוא לא מחויב.zivmay כתב:אני לא מבין מה רוצים מדאוידזאדה, נכון שהוא עושה המון טעויות טפשיות העונה אבל המחויבות שלו לא נפגעה כלל, הוא כל המשחק רץ, מנסה, לוחץ ודופק ספרינטים ( הוא והביטון היחידים), כך שהוא לא מזלזל.
תזהר שלא יגידו שגם אתה פח.
לא צריך להגזים, בשביל מה גוטמן צריך את נמני? כסף? חסר לו בחוזה?אריק כתב:
תמשיך אתה לקשקש, פעם אחת זה הלך אז אתה מתנפח?
אתה יכול לבלבל את המוח עד מחר, אבל עובדתית יש הרבה דברים לא כשרים בכל סוגיית הזימונים.
תחליט - או שהשחקנים גרועים והמאמן מוציא מים מהסלע או הפוך...Totti כתב: חמור גדול
כנראה שגוטמן מקובע.bs war כתב:
לוקאס פודולסקי היה אחד מכוכבי נבחרת גרמניה כמעא לכל אורך העשור האחרון, היה שחקן הרכב קבוע בכל טורניר, כבש ובישל.
מחוץ לנבחרת? הוא שיחק רוב השנים בקלן הבינונית + כמה שנים של חימום ספסל בבאיירן.
מדהים איך אתם מתיימרים ללמד מאמנים שכבר עשו דבר או שניים בקריירה.
מדהים גם אותי - כולם טועים רק אנחנו מבינים ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
עובדתית ? יש לך מידע מוצק ?אריק כתב:
תמשיך אתה לקשקש, פעם אחת זה הלך אז אתה מתנפח?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני עם bs war.
גוטמן הלך מהשנייה הראשונה על עיקרון הקבוצה, ואם לא יהיו פצועים אנחנו כנראה נראה גם את אותו ההרכב.
אפשר להעלות ספקות או לחשוב על אינטרסים זרים, בשטח הנבחרת הציגה כדורגל נהדר ואולי כבר בסוף החודש תעשה היסטוריה.
זו הבחירה של גוטמן, אם ייכשל יישחט ברוב עם כרגיל בארצנו. עד שזה לא יקרה, הקרדיט שלו.
גוטמן הלך מהשנייה הראשונה על עיקרון הקבוצה, ואם לא יהיו פצועים אנחנו כנראה נראה גם את אותו ההרכב.
אפשר להעלות ספקות או לחשוב על אינטרסים זרים, בשטח הנבחרת הציגה כדורגל נהדר ואולי כבר בסוף החודש תעשה היסטוריה.
זו הבחירה של גוטמן, אם ייכשל יישחט ברוב עם כרגיל בארצנו. עד שזה לא יקרה, הקרדיט שלו.
סליחה, לכאורה.גדי כתב:
עובדתית ? יש לך מידע מוצק ?
עכשיו ברצינות, אין ספק שילדי גוטמן בהפועל מקבלים קרדיט בלתי מוגבל ללא קשר אם הם משחקים או לא.
בנוסף, הזוי שמשומר שחודש לא משחק מועדף על פני בן ביטון, שדוידזאדה מוזמן שהוא בכושר הירוד בקריירה שלו.
גם לי לא הכול מובן בזימונים של גוטמן. כמו שלא מובן לי למה ברדה יצא נגד קריית שמונה, לא מובן לי למה בוזגלו מקבל קרדיט בלתי מוגבל ועוד.אריק כתב:
סליחה, לכאורה.
עכשיו ברצינות, אין ספק שילדי גוטמן בהפועל מקבלים קרדיט בלתי מוגבל ללא קשר אם הם משחקים או לא.
בנוסף, הזוי שמשומר שחודש לא משחק מועדף על פני בן ביטון, שדוידזאדה מוזמן שהוא בכושר הירוד בקריירה שלו.
דבר אחד אני בטוח - גם גוטמן וגם אלישע רוצים בכל מעודם להצליח ולכן הם לא יתנו לשיקולים זרים להסיט אותם.
גוטמן יכול להשיג דבר בקנה מידה היסטורי ולכן אני מתקשה להאמין שהוא יערבב.
טוב שלא זימן את בן, הילד עוד עלול להתבלבל.
השינויים היחידים שהחייבים לקרות זה אלי דסה מימין וניר ביטון במקום ייני.
אם נמשיך ונראה את ייני ( טוב רק במעדה המגן) ואת משומר בהרכב, באמת יהיה אפשר לחשוד במניעים.
אם נמשיך ונראה את ייני ( טוב רק במעדה המגן) ואת משומר בהרכב, באמת יהיה אפשר לחשוד במניעים.
דבר ראשון- ייני לא מגן, התפקיד המקורי שלו זה קשר אחורי בכלל.zivmay כתב:השינויים היחידים שהחייבים לקרות זה אלי דסה מימין וניר ביטון במקום ייני.
מאז ה3-3 מול פורטוגל גוטמן התאהב בו כשחקן מכוון מטרה שהתפקיד שלו זה להרוס לשחקן המפתח של היריב (כך ניטרל יפה את רונאלדו) ולפיכך הוא ישחק על בייל והזארד בהתאמה.