גם אתה עם סגל כזה,תקציב כזה ויריבות נאיביות היית עושה טריפל בלי בעיה.bs war כתב:כמה שמזלזלים פה בפאקו, כרגע הוא בדרך לטריפל...
רן בן שמעון או ברק בכר?
Re: רן בן שמעון או ברק בכר?
בעיקר כי הליגה חלשה והוא התייחס לכל המפעלים ברצינות, בניגוד לקודמיוbs war כתב:כמה שמזלזלים פה בפאקו, כרגע הוא בדרך לטריפל...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בוא נגיד ככה, מכל המאמני הליגה כיום, הוא היחיד שהייתי מביא אלינו בלי ספקות בכלל.
- ForeverRed
בחינם אני לא לוקח אותו.bs war כתב:בוא נגיד ככה, מכל המאמני הליגה כיום, הוא היחיד שהייתי מביא אלינו בלי ספקות בכלל.
היום ראינו טוב מאוד איזה פחדן הואbs war כתב:בוא נגיד ככה, מכל המאמני הליגה כיום, הוא היחיד שהייתי מביא אלינו בלי ספקות בכלל.
לרב״ש לא היו יריבות.
לנו יש?
שמח בשביל גיא לוי היום, מאמן שאני אוהב.
לנו יש?

שמח בשביל גיא לוי היום, מאמן שאני אוהב.
איזה קטע אם אחריי כל הבלבולי מוח כאן רב"ש בכלל לא יהיה בפלייאוף חחחחח
כבר הבטיח מקוםRedHell כתב:איזה קטע אם אחריי כל הבלבולי מוח כאן רב"ש בכלל לא יהיה בפלייאוף חחחחח
לא הבטיח כלוםdor69 כתב: כבר הבטיח מקום
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 09 מרץ 2015, 23:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בטוח? נדמה לי שאמרו לפני המחזור שתיקו בדרבי יספיק לוRedHell כתב:
לא הבטיח כלום
כן, ממקום 4 עד 7 כולן מתמודדות.dor69 כתב: בטוח? נדמה לי שאמרו לפני המחזור שתיקו בדרבי יספיק לו
דנו עכשיו ביציע במעבר האפשרי של בכר לבאר שבע (שהוזכר שם כאילו הוא סגור וחתום)
כמעט כולם(צניפר, קוף, בוני, פרימו) אמרו את אותו "באר שבע וקרית שמונה זה 180 מעלות, הוא יכול לסיים שם אץ הקרירה"
כמעט כולם(צניפר, קוף, בוני, פרימו) אמרו את אותו "באר שבע וקרית שמונה זה 180 מעלות, הוא יכול לסיים שם אץ הקרירה"
- ForeverRed
לא נוטה להסכים איתם אבל הפעם הם צודקים.Totti כתב:דנו עכשיו ביציע במעבר האפשרי של בכר לבאר שבע (שהוזכר שם כאילו הוא סגור וחתום)
באר שבע זה מבחן ענק עבור בכר.
זה ללא ספק הימור. אין פה ויכוח.Totti כתב:דנו עכשיו ביציע במעבר האפשרי של בכר לבאר שבע (שהוזכר שם כאילו הוא סגור וחתום)
אבל לדעתי זה הימור ששווה לקחת. שאר המאמנים בשוק הם לא באנקרים ולדעתי לא טובים מאלישע. לכן עדיף להמר על מאמן צעיר שהראה כישרון.
מאמן זר לא יגיע.
הללי: אלונה הציעה לרבש 200 אלף דולר