גמר גביע נופל על הבגרות במתמטיקה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: גמר גביע נופל על הבגרות במתמטיקה
אויש אפשר לדחות את הגמר ביום אחד, לא יקרה כלום לאף אחד, אפילו יותר מזה אפשר להזיז ל19 בקלות...
ומקסימום בשביל שזה לא יתנגש לקבוצות ויפריע להן לתת להן לשחק את המחזור ביום שני....
לא יקרה כלום וגם יהיה קהל רב וההתאחדות תוכל לעשות הון.
אבל קודם כל לפניי הכל אני אצטט משתמש אהוב "רק סכנין!"
ומקסימום בשביל שזה לא יתנגש לקבוצות ויפריע להן לתת להן לשחק את המחזור ביום שני....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אויש, יש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על תאריך הגמר ולא בכדי הוא משוריין שנה מראש.דר אדום בנשמה כתב:אויש אפשר לדחות את הגמר ביום אחד, לא יקרה כלום לאף אחד, אפילו יותר מזה אפשר להזיז ל19 בקלות...
אם נדמה לך ש-2000 תלמידי תיכון מעניניים מישהו ברמה שתגרום לגמר הזה לזוז ב-5 דק', לא ביום או בשבועיים כמו שציינת, אתה הזוי.
בטח ובטח כאשר הוא צפוי להיות סולד-אוט
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
סולד אאוט? לא יודע על מה אתה מדבר אחי מבחינתי גם עפולה-נצרת אפשריTotti כתב: אויש, יש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על תאריך הגמר ולא בכדי הוא משוריין שנה מראש.
אם נדמה לך ש-2000 תלמידי תיכון מעניניים מישהו ברמה שתגרום לגמר הזה לזוז ב-5 דק', לא ביום או בשבועיים כמו שציינת, אתה הזוי.
אני לא רואה מה הבעיה הגדולה, אנחנו מדברים על אותו מפעל שעד לפני יומיים לא היה ידוע איפה המשחקים יהיו, אז להעביר יום זה אסון? זה גמר גביע, לא גמר של כוכב נולד, בכיף מעבירים כאן משחקי ליגה, לא רואה סיבה למה שלא יעשו את זה כאן בהתראה של חודשיים וחצי (!).Totti כתב: אויש, יש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על תאריך הגמר ולא בכדי הוא משוריין שנה מראש.
בכל מקרה, בדקתי ושנה שעברה הבגרות שאני אמור לעשות התחילה ב-13:00.. נקווה שגם השנה יהיה ככה.
בטח, רק זה מעניין אותם...דר אדום בנשמה כתב:אויש אפשר לדחות את הגמר ביום אחד, לא יקרה כלום לאף אחד, אפילו יותר מזה אפשר להזיז ל19 בקלות...
מה עוד שכל תאריך יהיה לא נוח למישהו...
- דר אדום בנשמה
אגב בכל הקשור אליי אני מגיע לי אין בעיה מצידי שישימו את המשחק הזה ב10 בלילה מקסימום אני אשאר בחיפה או משהו יש לי קרובי משפחה.
אבל קודם "רק סכנין!"
אבל קודם "רק סכנין!"
- OMERREMO33
בנושא הגביע (בטח ובטח על "גמר הגביע") יותר רלוונטי לומר "רק עפולה"!
כיוון שאני עומד להתבסס על השערות נטו, נמנעתי מלכתוב כמה שיקולים מרכיבים תאריך לגמר גביע, אבל היות ונדמה לכם שהבגרות במתמטיקה באה בחשבון, אנסה לפרט:הפועלעולה כתב: אני לא רואה מה הבעיה הגדולה, אנחנו מדברים על אותו מפעל שעד לפני יומיים לא היה ידוע איפה המשחקים יהיו, אז להעביר יום זה אסון? זה גמר גביע, לא גמר של כוכב נולד, בכיף מעבירים כאן משחקי ליגה, לא רואה סיבה למה שלא יעשו את זה כאן בהתראה של חודשיים וחצי (!).
בכל מקרה, בדקתי ושנה שעברה הבגרות שאני אמור לעשות התחילה ב-13:00.. נקווה שגם השנה יהיה ככה.
1. התחשבות במועדי ישראל שגודשים את אפריל-מאי(פסח, שואה, עצמאות, שבועות)
2. חגים נוצרים(פסחא, העלייה)
3. מועדי הגמר והחצי בליגת האלופות והאירופית(מטעמי רייטינג).
4.מועד רישום קבוצות למפעלים אירופאים
5. התנהלות תקינה של הליגה הסדירה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ושוב, אנחנו מדברים על להעביר ביום אחד אחורה/קדימה. לא אמרתי שבוע, לא שבועיים, לא הבנתי למה עשית מזה כזה ביג דיל. זה לא שחודש מאי מלא באירועים וה-20 במאי זה היום היחיד שאין בו כלום.Totti כתב: כיוון שאני עומד להתבסס על השערות נטו, נמנעתי מלכתוב כמה שיקולים מרכיבים תאריך לגמר גביע, אבל היות ונדמה לכם שהבגרות במתמטיקה באה בחשבון, אנסה לפרט:
1. התחשבות במועדי ישראל שגודשים את אפריל-מאי(פסח, שואה, עצמאות, שבועות)
2. חגים נוצרים(פסחא, העלייה)
3. מועדי הגמר והחצי בליגת האלופות והאירופית(מטעמי רייטינג).
4.מועד רישום קבוצות למפעלים אירופאים
5. התנהלות תקינה של הליגה הסדירה
בכל מקרה, לענות על חלק מהסעיפים:
הגמר אם אני זוכר נכון, יתקיים רק אחרי שהליגה הסדירה תתקיים. גמר אלופות ביוני, גמר אירופית יהיה ב-14-17 במאי.
אני בספק גדול שלהעביר את זה ל-21 יפגע במועד רישום קבוצות למפעלים אירופים.. בטח ובטח שהאלופות ביוני.
לגבי החגים אני לא בטוח, אבל גם כאן אני יכול להגיד ב-100% ביטחון שלשנות את התאריך לא ישבש כלום.
לדעתי צריך לקחת בחשבון גם בגרויות/פסיכומטרי/כל דבר שקשור ללימודים בכל הקשור לתאריכים, כי זה דופק המון אנשים.
לא רוצה לדבר בשם אחרים, יודע שאם נופל לי מבחן כי תוך כדי הסמסטר על הגמר מבחינתי שיתפוצץ כל התואר, אבל מבין כל אחד אחר שיעשה אחרת יש דברים לא פחות חשובים.
- דר אדום בנשמה
הפלייאוף העליון מסתיים ב30 למאי הגמר ב20...הפועלעולה כתב: ושוב, אנחנו מדברים על להעביר ביום אחד אחורה/קדימה. לא אמרתי שבוע, לא שבועיים, לא הבנתי למה עשית מזה כזה ביג דיל. זה לא שחודש מאי מלא באירועים וה-20 במאי זה היום היחיד שאין בו כלום.
בכל מקרה, לענות על חלק מהסעיפים:
הגמר אם אני זוכר נכון, יתקיים רק אחרי שהליגה הסדירה תתקיים. גמר אלופות ביוני, גמר אירופית יהיה ב-14-17 במאי.
אני בספק גדול שלהעביר את זה ל-21 יפגע במועד רישום קבוצות למפעלים אירופים.. בטח ובטח שהאלופות ביוני.
לגבי החגים אני לא בטוח, אבל גם כאן אני יכול להגיד ב-100% ביטחון שלשנות את התאריך לא ישבש כלום.
לדעתי צריך לקחת בחשבון גם בגרויות/פסיכומטרי/כל דבר שקשור ללימודים בכל הקשור לתאריכים, כי זה דופק המון אנשים.
אבל עדיין ב20 במאי אין שום מועדים, פסח מסתיים ב11 לאפריל לא אמור להיות שום בעיה עם פסח ואני בטוח שב20 או ב21 במאי אין שום בעיה או הבדל ואין השנה מונדיאל או אליפות אירופה ככה שאין צורך לסיים את הליגה והגביע מוקדם, לא יקרה כלום אם יזיזו את המשחק ביום...
אוקיי, זכרתי שקראתי שהגמר יהיה אחרי הליגה השנה.
- yanivnew91
במקרה של בגרות במתמטיקה אני לא חושב שיש מה להתחשב, לאור העובדה שיש מועד ב' במקצוע הזה
תגובת מכבי ת"א: "מי עושה בגרות בבאר שבע?"
בשביל נבחני משנה, כל מועד הוא הכרחי.
יש גם בגרות בפיזיקה באותו יום, אבל אני מאמין שהבגרויות יהיו גג עד 4 , כך שיש מספיק זמן..
יש גם בגרות בפיזיקה באותו יום, אבל אני מאמין שהבגרויות יהיו גג עד 4 , כך שיש מספיק זמן..