https://www.youtube.com/watch?v=Lot9cqL1xB8" onclick="window.open(this.href);return false;
הייתי חייב לשים את זה פה. שלא נשכח לעולם מאיפה באנו ומה עברנו ושזה מה שיגרום לנו לעבוד הכי קשה ולהצליח!!

בוזגלו זה נכס ואני אומר כל יום תודה ששחקן כזה אצלנו ומרגש לראות אותו ואת האהבה שלו. הוא בתקופה גרועה וצריך לתת גם לאחרים להוכיח. גם מליקסון, גם ברדה ראו ספסל. בוזי יקבל את זה כמו גבר ואולי זה גם יוריד ממנו את הלחץred ultras כתב:יש לכם נטייה לזלזל בבוזגלו כאילו מדובר בדודו בן שושן או משהו כזה. לא מחליף את בוזגלו באף אחד. חודשיים חלשים גרמו לכם לשכוח מי מחזיק אותנו כבר שנתיים.
האהבה העיוורת שלכם למאור השני ככ עצומה בלי שהוא עשה חצי ממה שבוזגלו עשה.
מבחינתי להתרפק על זיו כבדה ואפילו על אופיר זה לחזור להתרפק על ימי הבינוניות.. אופיר היה ווינר גדול ואחלה שחקן אבל התקופה שלו היא תקופת הבינוניות שהיינו סוג של מכבי פתח תקווה כזו רק עם קהל
גדי, אתה בחו"ל, תעזוב את הפורום כבר!גדי כתב:
בוזגלו זה נכס ואני אומר כל יום תודה ששחקן כזה אצלנו ומרגש לראות אותו ואת האהבה שלו. הוא בתקופה גרועה וצריך לתת גם לאחרים להוכיח. גם מליקסון, גם ברדה ראו ספסל. בוזי יקבל את זה כמו גבר ואולי זה גם יוריד ממנו את הלחץ
הרופאה שלו אומרת...אדום בלב בנשמהההה כתב: גדי, אתה בחו"ל, תעזוב את הפורום כבר!
רק סכנין, רק סכנין.....אדום בלב בנשמהההה כתב: גדי, אתה בחו"ל, תעזוב את הפורום כבר!
גדי כתב:
רק סכנין, רק סכנין.....
חחחחחח אתה אגדה. בהצלחה לעידו באליפותגדי כתב:
רק סכנין, רק סכנין.....
לקח אותי נהג מונית למלון וכל הדרך דיברנו כדורגל. הבן אדם מדבר ופתאום אומר לי שבניון זה השחקן הכי גדול של ישראל.
ניסיתי להגיד לו שהוא זקן אבל הבן אדם מתעקש שיוסי ענק ושיחק בצלסי, ארסנל וכל השטויות.
רציתי להגיד לו "רק סכנין" אבל אז נזכרתי שסכנין העיפו שחקן יווני לעכו בינואר (אני ביוון) אז העברתי נושא לכדורסל. פה הוא התחיל לדבר על מכבי תל אביב אז לא הייתה לי ברירה ועברנו לדבר על מזג אוויר
כל כך מסכים איתך. אמנם אי אפשר לשכוח את זה שמליקסון העלה אותנו ליגה, אבל עם כל הכבוד היינו אז קבוצה פח וכל שחקן שהבריק אצלנוred ultras כתב:יש לכם נטייה לזלזל בבוזגלו כאילו מדובר בדודו בן שושן או משהו כזה. לא מחליף את בוזגלו באף אחד. חודשיים חלשים גרמו לכם לשכוח מי מחזיק אותנו כבר שנתיים.
האהבה העיוורת שלכם למאור השני ככ עצומה בלי שהוא עשה חצי ממה שבוזגלו עשה.
מבחינתי להתרפק על זיו כבדה ואפילו על אופיר זה לחזור להתרפק על ימי הבינוניות.. אופיר היה ווינר גדול ואחלה שחקן אבל התקופה שלו היא תקופת הבינוניות שהיינו סוג של מכבי פתח תקווה כזו רק עם קהל
עידו התחרה במשקל עד 94 ק"ג והפסיד בקרב הראשון נגד יריב רוסי. את הקרב השני נגד יריב יווני עידו התחיל טוב והוביל בניקוד אבל אז היווני ביצע אחיזה לא חוקית ברגל של עידו והקרב הופסק בניצחון של עידו. למרבה הצער עידו נפצע מהמהלך הזה ולא יכול היה להמשיך להתחרות על מדליית הארד. נראה שהפגיעה ברצועות של הברך ונקווה שזו "רק" מתיחה. בדיקת MRI תאבחן במדויק את חומרת הפציעה.גיא חניה כתב: חחחחחח אתה אגדה. בהצלחה לעידו באליפות
רק שזה לא יהיה מתיחה בשריק הירך האחורי.גדי כתב:
עידו התחרה במשקל עד 94 ק"ג והפסיד בקרב הראשון נגד יריב רוסי. את הקרב השני נגד יריב יווני עידו התחיל טוב והוביל בניקוד אבל אז היווני ביצע אחיזה לא חוקית ברגל של עידו והקרב הופסק בניצחון של עידו. למרבה הצער עידו נפצע מהמהלך הזה ולא יכול היה להמשיך להתחרות על מדליית הארד. נראה שהפגיעה ברצועות של הברך ונקווה שזו "רק" מתיחה. בדיקת MRI תאבחן במדויק את חומרת הפציעה.
נחזור מחר בערב ונתחיל לבדוק מה קרה.