הפינה הפסימית מחזור 27
הפינה הפסימית מחזור 27
הכי גרוע זה לאבד את ביטון ל3 משחקים!! אחד השחקנים החשובים שלנו השנה ולהעדר כל כך הרבה בפלייאוף זה ממש לא טוב, תוסיפו את הובאן שלא ישחק נגד מכבי וקיבלנו הרכב שאולי לא רע אבל לא מתורגל בכלל
גורדנה בפנים גבאי בחוץ- דקות מתות שלנו וברור למה. עד ששלומי נכנס יכלנו לקבל שער מצמק ולהכניס את הערכת לפאניקה ובנוסף לא תורגל המערך שירוץ נגד מכבי שבוע הבא בלי הובאן
גורדנה בפנים גבאי בחוץ- דקות מתות שלנו וברור למה. עד ששלומי נכנס יכלנו לקבל שער מצמק ולהכניס את הערכת לפאניקה ובנוסף לא תורגל המערך שירוץ נגד מכבי שבוע הבא בלי הובאן
- dardasmiley
Re: הפינה הפסימית מחזור 27
עוד משהו. נכון שרק מכבי רק מכבי רק מכבי.
אבל שימו לב לזה: סוארז, פאיו (שניהם קיבלו צהןב חמישי היום) וביטון יעדרו נגד חיפה. וזה לפני שקיבלנו את האדום המסורתי מבלומפילד.
אבל שימו לב לזה: סוארז, פאיו (שניהם קיבלו צהןב חמישי היום) וביטון יעדרו נגד חיפה. וזה לפני שקיבלנו את האדום המסורתי מבלומפילד.
- ForeverRed
2 לפסימי:
* בן ביטון - ילד טיפש. אם אני אלונה אני קונס אותו בגובה השכר בחודשי שלו, על כמות המשחקים שהוא עומד להחמיץ.
ולחשוב שאנשים פה יצאו על אלישע כשניסה לחנך אותו והושיב אותו משחק אחד על הספסל.
* השופטים. יש גבול לכל תעלול. לא זכורה לי מחצית כל כך חד צדדית מבחינת שיפוט כמו המחצית השנייה.
סדרה שלמה של החלטות ביזיוניות. לא אתפלא אם אבי לוזון ביקר בחדר השופטים במחצית.
עריכה: סוארס קיבל צהוב היום? מתי??
* בן ביטון - ילד טיפש. אם אני אלונה אני קונס אותו בגובה השכר בחודשי שלו, על כמות המשחקים שהוא עומד להחמיץ.
ולחשוב שאנשים פה יצאו על אלישע כשניסה לחנך אותו והושיב אותו משחק אחד על הספסל.
* השופטים. יש גבול לכל תעלול. לא זכורה לי מחצית כל כך חד צדדית מבחינת שיפוט כמו המחצית השנייה.
סדרה שלמה של החלטות ביזיוניות. לא אתפלא אם אבי לוזון ביקר בחדר השופטים במחצית.
עריכה: סוארס קיבל צהוב היום? מתי??
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 21 מרץ 2015, 22:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
למה סוארז? הוא קיבל צהוב היום? לא זכור לי.dardasmiley כתב:עוד משהו. נכון שרק מכבי רק מכבי רק מכבי.
סוארז לא קיבל צהוב.
ופסימי?אדום של ביטון , וששוב עולים לבלומפילד עם הרכב חסר.
ופסימי?אדום של ביטון , וששוב עולים לבלומפילד עם הרכב חסר.
- dardasmiley
אני כמעט בטוח שכן. במחצית הראשונה האזןר הדקה ה-25. אם לא אז אני תקנו אותי.
בכל מקרה עוד משהו, מישהו יודע להגיד כמה גולים יש לבוזגלו כשמליקסון על המגרש? נראה שהם תוקעים אחד את השני ולא נותנים כדורגל ביחד.
בכל מקרה עוד משהו, מישהו יודע להגיד כמה גולים יש לבוזגלו כשמליקסון על המגרש? נראה שהם תוקעים אחד את השני ולא נותנים כדורגל ביחד.
האדום של ביטון גרם לי לחזור הביתה מבואס..שחקן מסוגו, שלא סופר את מכבי ת"א יחסר לנו מאוד..
כמה תחת יש למכבי שכל מפגש איתה אנחנו מגיעים פחות 2-3 שחקני הרכב..
תגידו, אם כבר פסימי. המחזור הבא ישוחק ביום ראשון שאחרי החג או שיידחה כולו ל11.4??
צר לי, בן ביטון הסביר היום מדוע הוא לא מגן נבחרת ולא יהיה בעתיד הקרוב, עד שיתבגר.CrazyRed7 כתב:האדום של ביטון גרם לי לחזור הביתה מבואס..שחקן מסוגו, שלא סופר את מכבי ת"א יחסר לנו מאוד..
שחקן שמשאיר 3 משחקים את החברים שלו לבד, לא יכול ללבוש את המדים הלאומיים עדיין.
ורק אל תגידו "מה הקשר?!", " אבל מקצועית.."
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
המשחק מול מכבי צפוי להיות ב8.4.dor69 כתב:תגידו, אם כבר פסימי. המחזור הבא ישוחק ביום ראשון שאחרי החג או שיידחה כולו ל11.4??
עדכון:אדום בלב בנשמהההה כתב: המשחק מול מכבי צפוי להיות ב8.4.
בדקתי את זה. הפלייאוף העליון ישחק ב6.4 את המחזור ה28 והפלייאוף התחתון ישחק את המחזור הזה ב11.4 ביום שבת בזמן שהעליון ישחק את ה29
כלומר, הפלייאוף העליון יקדים את התחתון במחזור אחד עד סוף העונה
- dardasmiley
עדכון: סוארז לא קיבל צהוב היום ולכם ישחק נגד חיפה. אפשר לנשום קצת לרווחה.
עכשיו שאלה למביני עניין: הרחקה מחמישה צהובים אומרת הרחקה למשחק שיתקיים בעוד 10 ימים או יותר. נכון? המשחק נגד מכבי יערך עוד יותר מעשרה ימים בגלל פגרת החג והנבחרת. יש מצב שפאיו מורחק מהמשחק נגד מכבי בגלל זה?
עכשיו שאלה למביני עניין: הרחקה מחמישה צהובים אומרת הרחקה למשחק שיתקיים בעוד 10 ימים או יותר. נכון? המשחק נגד מכבי יערך עוד יותר מעשרה ימים בגלל פגרת החג והנבחרת. יש מצב שפאיו מורחק מהמשחק נגד מכבי בגלל זה?
- The red one
כן, זה ככה כל עונה, העליון מסיים אחרי התחתון.dor69 כתב: עדכון:
בדקתי את זה. הפלייאוף העליון ישחק ב6.4 את המחזור ה28 והפלייאוף התחתון ישחק את המחזור הזה ב11.4 ביום שבת בזמן שהעליון ישחק את ה29
כלומר, הפלייאוף העליון יקדים את התחתון במחזור אחד עד סוף העונה
אגב תיקון ממה שכתבתי מקודם המשחק מול מכבי צפוי להיות ב6.4 שזה יום שני.
- The red one
חכה לגבי סוארז. יש לנו אדום מסורתי מחוליית הגנה בבלומפילד באנקר.dardasmiley כתב:עדכון: סוארז לא קיבל צהוב היום ולכם ישחק נגד חיפה. אפשר לנשום קצת לרווחה.
לגבי השאלה השנייה - שינו את החוק, זה כבר לא הפרש של 10 ימים אלא המשחק הבא הבא שלאחר קבלת הצהוב ולא משנה כמה זמן עבר.
+1Totti כתב: צר לי, בן ביטון הסביר היום מדוע הוא לא מגן נבחרת ולא יהיה בעתיד הקרוב, עד שיתבגר.
שחקן שמשאיר 3 משחקים את החברים שלו לבד, לא יכול ללבוש את המדים הלאומיים עדיין.
ורק אל תגידו "מה הקשר?!", " אבל מקצועית.."
אם איזה שחקן אקראי מפ״ת גורר אותך למשחק גליצ׳ים מטופש כשבמחזור הבא יש את המשחק הכי גדול בקריירה שלך, זה אומר הכל.
ואין בעיה שתחזיר בתאקל מאחור, אבל תקדיש טיפה של מחשבה לטיימינג.
גם גבאי עם גליץ׳ טיפשי שאם אני שופט זה לא רחוק מאדום.