רן בן שמעון או ברק בכר?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
azb852

Re: רן בן שמעון או ברק בכר?

שליחה על ידי azb852 »

לא להתייחס אליו סתם *** מנסה להרוס לנו את העונה

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

Totti כתב:הללי: אלונה הציעה לרבש 200 אלף דולר
לפני שנתיים כדי שיפסיד לנו בכל מפגש?.... חחח

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

OMERREMO33 כתב: לפני שנתיים כדי שיפסיד לנו בכל מפגש?.... חחח
יש מצב טוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

רק רוני לוי, האיש עושה במכבי נתניה חיל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אחרי כל הפסד של מאמן שקושר אתם פתאום שוללים אותו .
מזל שלרוני לוי אין עוד משחק נגדנו כדי שתפסלו גם אותו .

אני לא בעד אלישע , אני רוצה מאמן אחר פה בעונה הבאה כי אני חושב שאלישע מיצה , אבל היום היה ניהול משחק מעולה .
ראינו משחק לחץ ברוב שלבי המשחק , ראינו תנועה , ראינו את מליקסון שחקן חופשי במחצית הראשונה והיה על כל המגרש , בא לקבל כדור ולא תקוע רק באגף .
מה כל כך קשה לעשות את זה כל משחק ? אז סבבה לא כל משחק נצליח להבקיע ולשחק יפה לעין , אבל לחץ כמו שהיה היום אפשר לעשות כל הזמן !
ראינו היום שלחץ גורם לאיבודי כדור ואפילו הבקענו שער היום בגלל לחץ של שחקני ההתקפה .
ברגע שנעשה את זה כל הזמן אנחנו נרוויח בענק , יש לנו חלק קדמי מהיר ומפחיד שאחרי כל כדור שישיג מלחץ יוכל להגיע להרבה מצבים .
גם החילופים היום היו טובים !

בקיצור אם אני מסתכל על דרך , אני חושב שבכר הכי מתאים לנו , אל תסתנוורו מהנפילה של ק"ש לקראת הסוף , יש להם המון פצועים והיו שם כמה מהלכים ניהוליים במיוחד בינואר שהרסו להם מאוד .

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

נו, איך התרשמתם מהנעת הכדור המופלאה של הקבוצה של רב"ש אתמול?

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

yedidel כתב:נו, איך התרשמתם מהנעת הכדור המופלאה של הקבוצה של רב"ש אתמול?
הוא את שלו עשה כבר.
הגיע לפליאוף עם קבוצה שהשחקן היחיד שאני מכיר את השם שלו שם זה איתמר ניצן.
השחקנים של שתי הקבוצות לא באותו לבל , זה לא אינדיקציה בכלל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

ran כתב:אחרי כל הפסד של מאמן שקושר אתם פתאום שוללים אותו .
מזל שלרוני לוי אין עוד משחק נגדנו כדי שתפסלו גם אותו .

אני לא בעד אלישע , אני רוצה מאמן אחר פה בעונה הבאה כי אני חושב שאלישע מיצה , אבל היום היה ניהול משחק מעולה .
ראינו משחק לחץ ברוב שלבי המשחק , ראינו תנועה , ראינו את מליקסון שחקן חופשי במחצית הראשונה והיה על כל המגרש , בא לקבל כדור ולא תקוע רק באגף .
מה כל כך קשה לעשות את זה כל משחק ? אז סבבה לא כל משחק נצליח להבקיע ולשחק יפה לעין , אבל לחץ כמו שהיה היום אפשר לעשות כל הזמן !
ראינו היום שלחץ גורם לאיבודי כדור ואפילו הבקענו שער היום בגלל לחץ של שחקני ההתקפה .
ברגע שנעשה את זה כל הזמן אנחנו נרוויח בענק , יש לנו חלק קדמי מהיר ומפחיד שאחרי כל כדור שישיג מלחץ יוכל להגיע להרבה מצבים .
גם החילופים היום היו טובים !

בקיצור אם אני מסתכל על דרך , אני חושב שבכר הכי מתאים לנו , אל תסתנוורו מהנפילה של ק"ש לקראת הסוף , יש להם המון פצועים והיו שם כמה מהלכים ניהוליים במיוחד בינואר שהרסו להם מאוד .
צריך לבחון את משחק הלחץ מול קבוצות רציניות כמו ת"א וחיפה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

doctorslayer כתב:
הוא את שלו עשה כבר.
הגיע לפליאוף עם קבוצה שהשחקן היחיד שאני מכיר את השם שלו שם זה איתמר ניצן.
השחקנים של שתי הקבוצות לא באותו לבל , זה לא אינדיקציה בכלל.
גם שהיה לו את דמארי, שכטר וורמוט הוא שיחק אותו דבר.
90% אחזקה בכדור ובעיטה אחת למסגרת.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אופיר חיים:

"יש מאמנים, כמו רן בן שמעון למשל, שאולי כן הייתי מסכים להיות עוזר מאמן שלהם וללמוד עוד, אבל באופי שלי אני מאמן. אני לא יכול לשבת על הספסל ולא לקום. בנשמה אני אמוציונלי מאוד. כשלופא קדוש ז"ל היה מאמן, העוזר רק היה מתרומם, היה מספיק מבט של לופא והוא היה מושבת. אני לא יכול להיות כזה".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

תאמינו לי אם אני אלישע בסוף העונה עם דאבל אומר לכם "חפשו מי ינענע אתכם".
הבן אדם יש לו עור של פיל תאמינו לי.
עם כל השמועות המגעילות האילו הוא עדיין מחזיק את הקבוצה בכל המאבקים ולא נותן לשום שמועה להשפיע עליו
וזה אומר דבר אחד,שהשחקנים טוטאליים אליו בצורה אבסולוטית וזה לא פחות חשוב מכל מאמן טקטי כזה או אחר.
אפשר להמשיך להיתפס על העונה הראשונה שלו שהייתה כישלון,אבל על אחת לא טובה הוא הביא שתיים במאבקי אליפות ועם הגעה לשלבים הסופיים של הגביע,מה שלא קרה כאן מעולם.
יכול להיות שרב"ש הוא טקטי יותר,יפה יותר ומעניין יותר.אבל כל הדיבורים הללו לא מובילים כרגע לכלום והסגידה הזאת אליו כאילו מדובר במוריניו היא קצת פאתטית.
גם אלישע יודע שהוא צריך לאור הנסיבות להביא תואר,מבחינתי אם ייקח גביע ויישאר במאבק האליפות עד הסוף,הצליח ובגדול.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב:תאמינו לי אם אני אלישע בסוף העונה עם דאבל אומר לכם "חפשו מי ינענע אתכם".
עם כל השמועות המגעילות האילו הוא עדיין מחזיק את הקבוצה בכל המאבקים ולא נותן לשום שמועה להשפיע עליו
וזה אומר דבר אחד,שהשחקנים טוטאליים אליו בצורה אבסולוטית וזה לא פחות חשוב מכל מאמן טקטי כזה או אחר.
אפשר להמשיך להיתפס על העונה הראשונה שלו שהייתה כישלון,אבל על אחת לא טובה הוא הביא שתיים במאבקי אליפות ועם הגעה לשלבים הסופיים של הגביע,מה שלא קרה כאן מעולם.
יכול להיות שרב"ש הוא טקטי יותר,יפה יותר ומעניין יותר.אבל כל הדיבורים הללו לא מובילים כרגע לכלום והסגידה הזאת אליו כאילו מדובר במוריניו היא קצת פאתטית.
גם אלישע יודע שהוא צריך לאור הנסיבות להביא תואר,מבחינתי אם ייקח גביע ויישאר במאבק האליפות עד הסוף,הצליח ובגדול.
+1

חוץ מזה שלרב"ש יש סנטר כפול ואני שונא את זה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום זקן כתב:תאמינו לי אם אני אלישע בסוף העונה עם דאבל אומר לכם "חפשו מי ינענע אתכם".
דוקא מתאים לי לקחת דאבל ולחפש מי ינענע אותי.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני חושב שהבנת למה אני מתכוון.
לא פייר מה שעושים לבן אדם,שאם לא היה קצת מבוגר עם עשרות שנים במקצוע,כל העסק מתפרק.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

הבעיה עם אלישע זה לא תואר כזה או אחר.
הבעיה היא שהקבוצה לא שומרת על יציבות - יעידו משחקי הבית לעומת החוץ.
הבעיה שהקבוצה לא ממצה את הפוטנציאל שלה.
הבעיה היא הקיבעון של אלישע.
הבעיה היא ההרכבים והחילופים של אלישע והשימוש בשחקניו(ברדה מתחת לחלוץ, מליקסון קבור באגף)
הבעיה שהקבוצה היא קבוצת צמרת עם שחקנים של קבוצת צמרת ותקציב של קבוצת צמרת אבל לא מתנהגת כקבוצת צמרת.
תואר? לא זכינו באליפות 40 שנה ובגביע המדינה יותר מ-10 שנים.. זה לא התואר שחסר זו הדרך שחסרה... לצערי.

אלישע הוא אדם מצויין עם תואר שלא יקחו לו לפחות ב-3 שנים הקרובות, אלישע הוא המאמן היחיד ששרד בבאר-שבע 3 עונות אבל זה לא קשור לכל הדברים שאלישע כנראה לא יכול להביא בתור מאמן.

שלח תגובה