ישחק - לא קיבל צהוב שני כי השופט "ריחם"azb852 כתב:גארסיה לא ישחק?
6.4- הפועל באר שבע מתארחת אצל מכבי ת״א
Re: 6.4- הפועל באר שבע מתארחת אצל מכבי ת״א
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
מה קרה לכם?
ראיתם את מכבי "דורסת" את העלובים מחיפה ונבהלתם?
לא עקיצות ולא גרביים.
באים לבלומפילד, מסתכלים למכבי בלבן של העיניים, ומנסים להביא ניצחון.
בלי פחדים, ובטח שבלי שינויי מערכים שיפרקו לנו את הקבוצה.
אבוי לנו אם השחקנים חושבים כמוכם.
לא עקיצות ולא גרביים.
צריך להתפלל שזהבי יפתח בחוד עוד פעם, זה די לשחק לידיים שלנו עם הגבלת התנועה שלו שזה האלמנט המרכזי שלו. בנוסף זה סוגר את התנועה של טל בן חיים. בקיצור הלוואי יפאקו יחשוב שזה ההרכב הכי טוב שלו.
גם אנחנו נבקר בסמי.....ובטדי. כולם יאבדו נקודות זה ברור ולכן חייב לנצח במפגש הישיר, שם תוכרע האליפות לדעתיTotti כתב: תיקו זו תוצאה מצויינת.
למכבי יש סיבוב שני בו היא תסע לוסרמיל ולסמי בורקס, כל הפער ישאר ריאלי זה מצויין
בדיוק.ForeverRed כתב:מה קרה לכם?
לא עקיצות ולא גרביים.
הם גם פירקו את ק"ש וכולכם חשבתם שהם חזרו, מה קרה כמה ימים אחרי זה?
נפלו נגד בית"ר.
אז די להשתין במכנסיים בכל פעם שהם משחקים כדורגל נורמלי אחרי 5 שהם פח.
לא מפחד ממכבי, מפחד אך ורק מהשחקנים שלנו.
מכבי זו לא ברצלונה, להגיע בלי פחד לבלומפילד והכל אפשרי.
יש לנו סגל מוכשר מאוד שיכול לנצח את מכבי בבלומפילד ביום נתון.
מכבי זו לא ברצלונה, להגיע בלי פחד לבלומפילד והכל אפשרי.
יש לנו סגל מוכשר מאוד שיכול לנצח את מכבי בבלומפילד ביום נתון.

מעניין באיזה הרכב אלישע יפתח.
ברור שאם נרחיק כדורים בלי כיוון כמו חיפה במחצית הראשונה נקבל מכבש על הראש. מצד שני קשה מאוד להתמודד מול מרכז השדה של מכבי במיוחד לאור החסרון של הובאן.
צריך למצוא דרך לשחק על החולשה של מכבי שהיא הגנה איטית באופן יחסי. אולי דווקא 4-4-2 אמיתי שיגביל את ההגנה שלהם בהצטרפות לחלק הקדמי ויאפשר כמה אופציות בהתקפה.
בקיצור:
אג'ידה
אופיר-פאיו-סוארס-מלול
מאור ב.-אוגו-גורדנה-מאור מ.
דובב- אליה
ברור שאם נרחיק כדורים בלי כיוון כמו חיפה במחצית הראשונה נקבל מכבש על הראש. מצד שני קשה מאוד להתמודד מול מרכז השדה של מכבי במיוחד לאור החסרון של הובאן.
צריך למצוא דרך לשחק על החולשה של מכבי שהיא הגנה איטית באופן יחסי. אולי דווקא 4-4-2 אמיתי שיגביל את ההגנה שלהם בהצטרפות לחלק הקדמי ויאפשר כמה אופציות בהתקפה.
בקיצור:
אג'ידה
אופיר-פאיו-סוארס-מלול
מאור ב.-אוגו-גורדנה-מאור מ.
דובב- אליה
כדי ללחוץ קבוצה כמו מכבי צריכים להיות מסוגלים ומאומנים לכך. ואנחנו ממש לא.
לדעתי זה יהיה בזבוז כוחות מיותר וחמור מכך מתנה גדולה למכבי לצאת קדימה כשיש לה שטחים.
תיזכרו במשחק ההוא עם אלגרבלי, תראו רק אתמול איך החלק האחורי שלהם ביטל בקלות לחץ חיפאי ויצא קדימה כדי לתת גול.
לעומת זאת, בשבת ראינו את ההנעת כדור שלנו בחלק האחורי מול לחץ של פ״ת. עשינו הרבה שטויות, מהבחינה הזו אנחנו לא בליגה שלהם.
אנחנו לא מתמודדים איתם באמצע ולכן צריך לדלג עליו כמה שיותר. אם זה כדורים ארוכים שברדה יצטרך להוריד או יכולת אישית שתשבור לחץ כשמליקסון הוא שחקן המפתח, גם לגורדנה ואוגו יש מה למכור.
טיבי&גרסיה עושים לפחות טעות של גול במשחק, חייבים לנצל. אם נמצא את גבאי בכדורים טובים לשטח זה יכול להיות קטלני.
לבוזגלו יש תפקיד חשוב בריווח ההגנה שלהם, כניסות לאמצע כשצריך ושסוף סוף תתלבש לו החופשית. לבודד כמה שיותר מול בן הרוש.
הגנתית, להרחיק את מרכז הכובד שלהם כמה שרק אפשר, לדעת להתכווץ ברגעים הנכונים (צ׳יפ של מיטרוביץ׳או הכנסת כדור של מיכה לדוגמא), להיות אגרסיביים והעיקר לעלות עם שקט נפשי ולא לאבד את הראש.
זהבי בתפקיד החלוץ לא רק מחפש לעצמו שטחים, אלא גם יוצר לחבריו. כמובן שלשים שבע עיניים.
לדעתי זה יהיה בזבוז כוחות מיותר וחמור מכך מתנה גדולה למכבי לצאת קדימה כשיש לה שטחים.
תיזכרו במשחק ההוא עם אלגרבלי, תראו רק אתמול איך החלק האחורי שלהם ביטל בקלות לחץ חיפאי ויצא קדימה כדי לתת גול.
לעומת זאת, בשבת ראינו את ההנעת כדור שלנו בחלק האחורי מול לחץ של פ״ת. עשינו הרבה שטויות, מהבחינה הזו אנחנו לא בליגה שלהם.
אנחנו לא מתמודדים איתם באמצע ולכן צריך לדלג עליו כמה שיותר. אם זה כדורים ארוכים שברדה יצטרך להוריד או יכולת אישית שתשבור לחץ כשמליקסון הוא שחקן המפתח, גם לגורדנה ואוגו יש מה למכור.
טיבי&גרסיה עושים לפחות טעות של גול במשחק, חייבים לנצל. אם נמצא את גבאי בכדורים טובים לשטח זה יכול להיות קטלני.
לבוזגלו יש תפקיד חשוב בריווח ההגנה שלהם, כניסות לאמצע כשצריך ושסוף סוף תתלבש לו החופשית. לבודד כמה שיותר מול בן הרוש.
הגנתית, להרחיק את מרכז הכובד שלהם כמה שרק אפשר, לדעת להתכווץ ברגעים הנכונים (צ׳יפ של מיטרוביץ׳או הכנסת כדור של מיכה לדוגמא), להיות אגרסיביים והעיקר לעלות עם שקט נפשי ולא לאבד את הראש.
זהבי בתפקיד החלוץ לא רק מחפש לעצמו שטחים, אלא גם יוצר לחבריו. כמובן שלשים שבע עיניים.
אני לא יכול שלא לעשות הקבלה בין המשחק מול מכבי, לאותו משחק בו נסעה הפועל תל אביב לקרית אליעזר בעונת הקיזוז, ניצחה משער של לאלה וזכתה באליפות.
עד אותו משחק, הפועל סחבה את קללת קרית אליעזר על הגב וגם מבחינת יכולת היתה קצת "עצורה". הנצחון שם שיחרר את המפלצת מהכלוב והוביל את גוטמן כל הדרך אל אליפות שנייה בקרירה.
האם אלישע יהיה בצד השני של המתרס הפעם?
עד אותו משחק, הפועל סחבה את קללת קרית אליעזר על הגב וגם מבחינת יכולת היתה קצת "עצורה". הנצחון שם שיחרר את המפלצת מהכלוב והוביל את גוטמן כל הדרך אל אליפות שנייה בקרירה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני לא מאמין באלוהים אבל אם הוא קיים מהפה או מהמקלדת שלך אליוTotti כתב:אני לא יכול שלא לעשות הקבלה בין המשחק מול מכבי, לאותו משחק בו נסעה הפועל תל אביב לקרית אליעזר בעונת הקיזוז, ניצחה משער של לאלה וזכתה באליפות.

כמה שאני אנטי אלישע אני לא יכול להשאר אדיש לסיכוי שלנו לעשות את הבלתי יאמן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
היית חייב לציין שאתה לא מאמין בה'? זה עשה לך טוב ? וואלה דר לפעמים אני מבין למה מתעצבנים עלייךדר אדום בנשמה כתב:אני לא מאמין באלוהים אבל אם הוא קיים מהפה או מהמקלדת שלך אליו![]()
כמה שאני אנטי אלישע אני לא יכול להשאר אדיש לסיכוי שלנו לעשות את הבלתי יאמן.
אני כל כך משתדל להיות איתו בסדר אבל הוא פשוט לא אמיתי.גיא חניה כתב: היית חייב לציין שאתה לא מאמין בה'? זה עשה לך טוב ? וואלה דר לפעמים אני מבין למה מתעצבנים עלייך
אבל עזוב את דר, רק מכבי.
מגיעים לבלומפילד, ועושים את הלא יאמן.
רק תאמינו

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה אמרתי שאני לא מאמין? אבל שאם הוא קיים אז מהפה של טוטי אליו שנזכה באליפות כמו של הפועל ת"א?גיא חניה כתב: היית חייב לציין שאתה לא מאמין בה'? זה עשה לך טוב ? וואלה דר לפעמים אני מבין למה מתעצבנים עלייך
כל דבר שאני ארשום פה ירדו עליי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מתי הגרלה?