אלישע...הגיע הזמן מעט 'להשתגע' מול מכבי !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: אלישע...הגיע הזמן מעט 'להשתגע' מול מכבי !

שליחה על ידי dor69 »

גיל שגיב כתב:
רן, הרי זה ככול הנראה מה שיעשה אלישע...בדיוק מה שכתבת.

וזה גם מה שמצפה לו פאקו, הוא נערך בדיוק למערך ולשחקנים שכתבת..הוא מתרגל את זה...הוא בנה לו כבר את התרחיש בדיוק כמו שנאצר בזמנו (להבדיל כן) יחד עם המטכ"ל שלו בנה את תרחיש המלחמה נגד ישראל ב-67....

אבל מה עשתה ישראל ?

הפתיעה את כל העולם ואישתו...העלתה לפנות בוקר את כל חיל האויר לשמים והחריבה את מטוסי מצריים בעודם חונים על הקרקע.

עכשיו תאר לך איך הייתה מסתיימת המלחמה אם ישראל הייתה נוהגת לפי התרחיש שנלמד ושונן בצבא המצרי.

אתה מתעקש לשחק לידיים של פאקו....אתה בונה על פוקס...על מקריות....על מתפרצת טובה ואם לא על תיקו חביב.

ואני אומר - ככה לא לוקחים אליפות ! ככה לא מנצחים יריב כשאתה בעמדת נחיתות בדיוק כפי שהיינו בעמדת נחיתות מול כל צבאות ערב !

היתרון של הנחות מול החזק הוא רק ביכולת ההפתעה, אחרת כשהכל צפוי ולפי הספר בדרך כלל החזק מנצח.

"כי בתחבולות תעשה לך מלחמה"

:יאללה הפועל:
אז כנראה שלא קראת את הכתבה בספורט 1 עם הפרשנות של לחמן ל2-1 על ק״ש... אלישע יודע לעשות התאמות כשמדובר במשחק גדול אני לא דואג לו

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

dor69 כתב: אז כנראה שלא קראת את הכתבה בספורט 1 עם הפרשנות של לחמן ל2-1 על ק״ש... אלישע יודע לעשות התאמות כשמדובר במשחק גדול אני לא דואג לו
טוב נו....שאני לא אקפיץ שוב את פוסט הבלוף על קרית שמונה שהפסידה גם השבת בבית (טוטי, אתה עוד חושב שזה רק משבר אה ?)
אם לא הבנת, אני מעולם לא ספרתי את ק.שמונה כקבוצה שרצה באמת לאליפות ולכן אני לא חושב שאלישע היה צריך הערכות מיוחדת מולם.

למה ?
כי ביכולת הרגילה שלנו אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מקרית שמונה.

עם מכבי תל אביב הסיפור הוא אחר...והרעיון שלי הוא בדיוק ההתאמות שנדרשות במשחק הזה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב:ועוד דבר, רק תזכרו איך רעננה שיחקה בוסרמיל....מה זה עשה לנו....איך נראנו מולם.....ואיך זה ניגמר.

רק המעז מנצח !
הם דיי התנבקרו מצוין ויצאו למתפרצות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דר אדום בנשמה כתב: הם דיי התנבקרו מצוין ויצאו למתפרצות.
ממש לא !

הם שיחקו פתוח, הם שיחקו גבוה מאוד, הם לחצו אותנו בחצי שלנו, הם הפתיעו את אלישע !

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גיל שגיב כתב:
טוב נו....שאני לא אקפיץ שוב את פוסט הבלוף על קרית שמונה שהפסידה גם השבת בבית (טוטי, אתה עוד חושב שזה רק משבר אה ?)
אם לא הבנת, אני מעולם לא ספרתי את ק.שמונה כקבוצה שרצה באמת לאליפות ולכן אני לא חושב שאלישע היה צריך הערכות מיוחדת מולם.

למה ?
כי ביכולת הרגילה שלנו אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מקרית שמונה.

עם מכבי תל אביב הסיפור הוא אחר...והרעיון שלי הוא בדיוק ההתאמות שנדרשות במשחק הזה.
מה הקשר לבלוף או לא? הוא כן עשה התאמות ונתן דגשים שגרמו לנו להיראות הרבה יותר טוב ממה שציפו. אתה מדבר על שינוי נרחב בהרכב ואגב, לא שמת לב לדברים קריטיים:
*כל השחקנים שנמצאים בהרכב שלך הם שחקנים שמקבלים כדור לרגל ורוב השחקנים הם גםלא כאלה שמחפשים עומק. כל עוד ברור לנו שהם ישמרו חזק (ואני לא מצפה מבוזי, מליקסון וגבאי לצורך העניין להתמודד איתם פיזית) אנחנו צריכים לשחק לשטח (ויהיו הרבה)
*ההרכב שלך מפוצץ בשחקנים התקפיים ואני לא יודע מה סיפרו לך על מכבי אבל.. היא תוקפת, והרבה.

לדעתי צריך לשחק עם מינימום שינויי מערך/הרכב אלא עם שינויים טקטיים פנימייפ ודווקא פה אני סומך על אלישע

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני מסכים מאוד עם רוח הדברים של גיל.
צריכה להיות כאן סוג של הפתעה,דווקא בגלל שכולם מכירים את כולם ודווקא בגלל שלנו יש פחות מה להפסיד.
אם נפסיד כולם צפו את זה,אבל אם נפתיע זה יכול להיות מומנטום מטורף.
אחת הגדולות של פאולו סוזה בעונה שעברה זה היה שהוא תמיד הפתיע במשחקים החשובים,כמובן שזה דורש תרגול,אבל יש מספיק זמן.
אני לא נכנס לשיטות והרכבים,רק אומר שצריך לחשוב אחרת.
מעבר לזה,עם כל הכבוד,אנחנו הרי רואים עצמנו היריבה המרכזית של מכבי על התואר,אז הגיע הזמן שנתנהג ככה.
בונקר ויציאה למתפרצות,או לחלופין צורת משחק כמו הקודם,טוב לקבוצות נחותות יותר.
המשחק הקרוב מבחינתי צריך להיות סוג של אמירה ואם זה לא יהיה,כנראה שלא התקדמנו.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

Totti כתב:כל יום אשכול חדש
ממש ככה.

גיל , בוא אני אספר לך מה יהיה.
ב"ש 20 דק' ראשונות מקבלת רגליים קרות , בליץ של מכבי ת"א שאני מקווה מאוד שלא יסתיים בשער.
לאחר מכן עד סוף המחצית בונקר עם מתפרצות (מה שאתם אוהבים לקרוא לו הגנה "נסוגה").

בשלב השני , מחצית שניה שב"ש תירגע קצת ותתקוף יותר מכבי יהיו פחות להוטים , האם ייצא מזה משהו? לא בטוח.

מפה ועד לעלות בהרכב התקפי ולהמם יריבה שלא הפסידה בבלומפילד כבר שנתיים , נראה לי קצת מופרך.

קונה תיקו , חולם על ניצחון - בכלל לא אופתע אם נפסיד
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב:אני מסכים מאוד עם רוח הדברים של גיל.
צריכה להיות כאן סוג של הפתעה,דווקא בגלל שכולם מכירים את כולם ודווקא בגלל שלנו יש פחות מה להפסיד.
אם נפסיד כולם צפו את זה,אבל אם נפתיע זה יכול להיות מומנטום מטורף.
אחת הגדולות של פאולו סוזה בעונה שעברה זה היה שהוא תמיד הפתיע במשחקים החשובים,כמובן שזה דורש תרגול,אבל יש מספיק זמן.
אני לא נכנס לשיטות והרכבים,רק אומר שצריך לחשוב אחרת.
מעבר לזה,עם כל הכבוד,אנחנו הרי רואים עצמנו היריבה המרכזית של מכבי על התואר,אז הגיע הזמן שנתנהג ככה.
בונקר ויציאה למתפרצות,או לחלופין צורת משחק כמו הקודם,טוב לקבוצות נחותות יותר.
המשחק הקרוב מבחינתי צריך להיות סוג של אמירה ואם זה לא יהיה,כנראה שלא התקדמנו.
גם אני מסכים עם רוח הדברים אבל הוא לקח את זה קיצוני מדי. תאמין לי שאם היינו באים בהרכב מלא הייתי יותר בטוח בסיכויים שלנו אבל עכשיו כשהובאן וביטון לא משחקים ההרגשה שלי יותר רעה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

לדעתי הכול בראש, הכול מנטלי

אם החבר'ה מסוגלים להתגבר על הפחד ולעלות כמו שצריך, באטרף, בפוקוס ובמחוייבות, ובעיקר באמונה אמיתית שהם שווים מןל שווים, אז יש לנו סיכוי ממשי

אם הם מתחילים לעשות פיפי ברגע שעולים על איילון, חבל לנו על הזמן

כל הטקטיקות/אסטרטגיות/הפתעות בטלות בשישים במשחק הזה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ns75 כתב:לדעתי הכול בראש, הכול מנטלי

אם החבר'ה מסוגלים להתגבר על הפחד ולעלות כמו שצריך, באטרף, בפוקוס ובמחוייבות, ובעיקר באמונה אמיתית שהם שווים מןל שווים, אז יש לנו סיכוי ממשי

אם הם מתחילים לעשות פיפי ברגע שעולים על איילון, חבל לנו על הזמן

כל הטקטיקות/אסטרטגיות/הפתעות בטלות בשישים במשחק הזה.
לא רק.

יש משמעות רבה להערכות, לטקטיקה, לגורם ההפתעה....

שאם לא כך, הדברים שלך תופסים גם למשחק של עכו מול מכבי......

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

doctorslayer כתב:
ממש ככה.

גיל , בוא אני אספר לך מה יהיה.
ב"ש 20 דק' ראשונות מקבלת רגליים קרות , בליץ של מכבי ת"א שאני מקווה מאוד שלא יסתיים בשער.
לאחר מכן עד סוף המחצית בונקר עם מתפרצות (מה שאתם אוהבים לקרוא לו הגנה "נסוגה").

בשלב השני , מחצית שניה שב"ש תירגע קצת ותתקוף יותר מכבי יהיו פחות להוטים , האם ייצא מזה משהו? לא בטוח.

מפה ועד לעלות בהרכב התקפי ולהמם יריבה שלא הפסידה בבלומפילד כבר שנתיים , נראה לי קצת מופרך.

קונה תיקו , חולם על ניצחון - בכלל לא אופתע אם נפסיד
בשביל זה בדיוק לא צריך דוקטור.
את זה מכירה כל קבוצה שמגיעה מול מכבי.

ואני אומר - צאו מהקיבעון הזה !!!

מה כבר יש לנו להפסיד ???

נקבל גול או שתיים ? אז תעשו בונקר אחר כך.....

הרי מה שאתה כתבת זה התסריט של שלשת המפגשים הקודמים עם מכבי בבלומפילד.
אם ככה, בשביל מה צריך מאמן בכדורגל, בשביל מה ?

אם הכל צפוי....חוזר כמו דיסק שבור כל משחק....שאלונה תגיד להם תשחקו כמו במשחק הקודם ושאלישע ילך לסינמה סיטי עד שהמשחק יסתיים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אם כל הכבוד לעלות עם הרכב כל כך הזוי זה לא טוב.
אגב הפעם האחרונה שעלינו בהרכב הגנתי מולם היה בתבוסה 5-0 רק אז שיחקנו מולם עם הרכב הגנתי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

כל ניסיון של עמידה גבוהה, לחץ בשטח המגרש של מכבי ועוד שלל דברים מהסוג הזה הוא התאבדות מראש.
אנחנו לא מצליחים להניע כדור, ללחוץ ולהשתחרר מלחץ בצורה טובה מול רעננה, מישהו באמת חושב שמול מכבי זה יעבוד?

זה לא יפה בעיני חלק מהאנשים, אבל אין לנו מה למכור חוץ מהסתגרות מאחור ויציאה כמה שיותר מהירה קדימה תוך מקסימום דילוג על מרכז המגרש.
מכבי העונה שולטת, אך לא מגיעה להרבה מצבים ולהוציא את זהבי חסרת סקורר.
אם לא נאבד את הראש ונצא נכון קדימה אפשר לעשות את זה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל.. אולי צריך לשחק עם טאהא ופאיו בהגנה, ולהעביר את סוארס לקישור למשחק אחד. אני חושש שאוגו וגורדנה לא יסתדרו. אולי עם נצרף אליהם את וויליאם אז יהיה יותר קל להסתדר עם הקישור של מכבי.
בקיצור מפחיד. משחק מפחיד.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

מה אתם משקשקים, העונה זיינו את מכבי וגם שנה שעברה למעט בפלייאוף ניקנקנו אותם. הפעם במשחק הפתיחה תהיה שלנו עם עליה במרץ של השחקנים, שתגרום למכבי להסס, אחכ המחצית תהיה שלהם עם מתפרצות שלנו ובמחצית השניה נסוג לגמרי לאחור או שנתקוף-תלוי בתוצאה.

אין צורך בשינוי הרכב דרמטי, זה דבילי וזה באמת להחליט לירות לשחקנים ברגלים לפני שהם עולים עוד.
אתם לא רואים את רפאל נדאל מחליט להחליף ידיים לפני שהוא מגיש כדי להפתיע את היריב, ואין צורך לנו בכך.

הלכנו לנו טוב כל כך השנה בהרכב הנוכחי, עם שחקנים שרצים למעלה מחצי שנה, תן להם להמשיך עם שינויים מינורים ותיקונים במשחק הלחץ במרכז המגרש שם אנחנו חייבים לזכות בכל כדור, משחק הגובה, עבירות בחצי שלהם כאשר הם רוצים לצאת למתפרצת ומתפרצות שלנו, כל זה אפשר לייעל לקראת המשחק, וביחד עם מנטליות נכונה, שאני מאמין שלשחקנים יש כבר, אנחנו יכולים להוציא תוצאה טובה-מפה זה רק להתפלל שהשופט יהיה לטובתנו הפעם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה