צריכים להתעורר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שמעון א
Title: CrazyRed

Re: צריכים להתעורר

שליחה על ידי שמעון א »

ran כתב:
כל מי שהזכרת היה השוער הכי טוב בליגה שלו באותה התקופה .
ואלדס בחיים לא היה ולא יהיה טוב יותר מקסיאס
שטראובר לא היה טוב מדוידוביץ׳ או אוואט(שניהם שיחקו במכבי חיפה)
ודני עמוס אחד השוערים החלשים בארץ. חצי מהשוערים בליגה טובים ממנו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

קורנפיין אכן היה שוער מעולה.
אם היה משחק היום, היה הישראלי הטוב ביותר ובפער.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
כי הוא לא ערן זהבי.
גם אם נניח שברדה ומליקסון לא מספיק טובים השנה אז בוזגלו וסוארס לפחות תורמים לא פחות ממנו.
אג'ידה לא שווה יותר מהם. לא מבין מה השאלה פה ?
אכן לא ערן זהבי, אבל מבלי לדעת מה בדיוק הוא דורש, לא נראה לי שהוא מתקרב אפילו בדרישותיו ל - 600 אלף יורו נטו של זהבי.
מדובר בשחקן ששייך באופן קבוע לסגל של נבחרת ברמה העולמית הגבוהה, חברה קבועה במועדון הגביע העולמי. לא חייבים להשאר איתו (למרות שאני חושב שזו תהיה טעות חמורה) אבל לדרישות השכר שלו יש על מה להתבסס בהתחשב במעמדו.
ומילה אחרונה בעניין סוארז ובוזגלו: סוארז חידש חוזה לא מזמן תוך שידרוג שכרו. חוזהו של בוזגלו שודרג למיטב זכרוני (תקן אותי אם אני טועה) עוד לפני שנסתיים, העיקר שהילד ואבא שלו יהיו מרוצים. עכשיו תורו של אג'ידה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: רק בגלל שלבשת את חליפת האופטימיות ואתה בטוח שתהיה קבוצה טובה גם בעונה הבאה אוותר לעת עתה על התנגחות אישית ונסיון הוכחה שאתה קשקשן.

אגב,
את אותם דברים ניתן להגיד על כל שוער שלקח אליפות.."זה לא בגללו, היתה לו קבוצה טובה" הוחוכמה היא לא להיות מורגש
כן כמובן כל פעם אני מנסה למצוא אותי בפינה...
וכן אני אופטימי לגביי הסגל כי אם העונה יש לנו סגל איכותי אז עונה הבאה עם האצטדיון החדש אלונה תבנה קבוצה טובה יותר והשאלה הגדולה היא מי יהיה המנצח של כל התזמורת.

ולגביי עמדת השוער, הפסימיות שאחלקכם נכנסים אלייה היא פשו לא מובנת, כאילו אג'ידה הוא השוער היחידי בעולם וכאילו מרציאנו הוא השוער הגרוע בעולם.
רק להזכיר לך שאג'ידה שיחק בהפועל פתח תקווה הוא לא הצטיין, גם אצלנו תקופה מסוימת הוא לא היה הכי טוב.

אבל יודע מה אני אוותר לך, אם אתה מקורב למרציאנו מעדיף את אג'ידה כנראה שיש בזה משהו.
אבל כפי שרשמתי אג'ידה הוא לא השוער היחידי.

ולגביי קורנפיין אני אגיד שוב, היה שוער טוב, לא עילוי ובטח שלא הוא זה שגרם לבית"ר לזכות באליפות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אם כבר הדיון הלך למקומות האלו...
לדעתי אניימה היחיד (ובפער) שאפשר להגיד שוער שמביא אליפות, היתר סבירים פלוס...
ואם הפלגתם לשוערי עבר איך לא הוזכר כאן ויקטור צאנוב שוער ענק(עולה לשחק עם טרינינג ארוך והשפם מזכיר מאבטח בסופר) לקח דאבל עם חיפה ועמד בנבחרת ברה"מ..

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שמעון א כתב: ואלדס בחיים לא היה ולא יהיה טוב יותר מקסיאס
שטראובר לא היה טוב מדוידוביץ׳ או אוואט(שניהם שיחקו במכבי חיפה)
ודני עמוס אחד השוערים החלשים בארץ. חצי מהשוערים בליגה טובים ממנו.
אתה מסתכל על שם במקום על כושר בעונה ספציפית.
עמוס נתן בקרית שמונה עונת שוערות גדולה. הירידה הגיעה רק אחר כך.
שטראובר לא היה הגדול ביותר, אבל בהחלט עשה עבודה יפה במכבי.
ואלדס? לא חושב שיש חולק על כך שהוא היה מהגדולים בעולם בתפקידו.
יותר טוב מקסיאס, פחות טוב מקסיאס, מה זה בכלל משנה. הטענה הייתה שצריך שוער גדול לקבוצה גדולה.
ואלדס הוא שוער גדול.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

ForeverRed כתב: אתה מסתכל על שם במקום על כושר בעונה ספציפית.
עמוס נתן בקרית שמונה עונת שוערות גדולה. הירידה הגיעה רק אחר כך.
שטראובר לא היה הגדול ביותר, אבל בהחלט עשה עבודה יפה במכבי.
ואלדס? לא חושב שיש חולק על כך שהוא היה מהגדולים בעולם בתפקידו.
יותר טוב מקסיאס, פחות טוב מקסיאס, מה זה בכלל משנה. הטענה הייתה שצריך שוער גדול לקבוצה גדולה.
ואלדס הוא שוער גדול.
בדיוק , וכל הקבוצות שזכו באליפות באותם שנים , השוער שלהם היה הטוב ביותר בליגה . מוזמנים לבדוק .
עם כל הכבוד לקסיאס , היו הרבה עונות שואלדס היה יותר טוב ממנו
ברור שבסוף זה מכלול של כל קבוצה יחד , אבל שוער חזק ויציב מוסיף הרבה ביטחון לקבוצה כולה .
קחו דוגמה את ברק לוי של מכבי , כשהוא עמד בשער ראינו כמה נקודות מכבי איבדה , כשחזר פבלו חזר הביטחון להגנה .

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

delta7 כתב:
אכן לא ערן זהבי, אבל מבלי לדעת מה בדיוק הוא דורש, לא נראה לי שהוא מתקרב אפילו בדרישותיו ל - 600 אלף יורו נטו של זהבי.
מדובר בשחקן ששייך באופן קבוע לסגל של נבחרת ברמה העולמית הגבוהה, חברה קבועה במועדון הגביע העולמי. לא חייבים להשאר איתו (למרות שאני חושב שזו תהיה טעות חמורה) אבל לדרישות השכר שלו יש על מה להתבסס בהתחשב במעמדו.
ומילה אחרונה בעניין סוארז ובוזגלו: סוארז חידש חוזה לא מזמן תוך שידרוג שכרו. חוזהו של בוזגלו שודרג למיטב זכרוני (תקן אותי אם אני טועה) עוד לפני שנסתיים, העיקר שהילד ואבא שלו יהיו מרוצים. עכשיו תורו של אג'ידה.
ולאף

כוונתי לגבי זהבי זה שרמת השכר שלו במכבי היא רמה בפני עצמה וזה ברור כי בלעדיו אין מכבי תל אביב.

גם סוארס וגם בוזגלו שיפרו את שכרם שנה שעברה בדיוק כמו שכתבת.

כמו כן לא ברור לי למה הציניות לגבי מאור. להפתעתי הרבה הגיע לכאן בניגוד לתדמית שלו שחקן מחויב, מחובר ומקצוען שמרגש. בעיית "יעקב" לא מורגשת כבר שנתיים ואני לא משלה את עצמי - צריך הרבה מסאג' לאגו של המשפחה.

אלונה יודעת לשפר שכר לשחקנים ובלא מעט פעמים עשתה זאת. המקרה פה הוא מסובך כי אף צד לא מוכן לקחת "אחריות" על השינוי במס הנדרש כך שעליית שכר של אגי'דה מתורגמת כירידת שכר עבורו.

אני משתדל לא לחשוב מהרגש אבל אם היה צריך לותר על אחד מאג'דה, ברדה ומליקסון אז אני חושב שזה לא ברור מאליו שעבור המועדון זה היה נכון להשאיר דווקא את אג'ידה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:ולאף

כוונתי לגבי זהבי זה שרמת השכר שלו במכבי היא רמה בפני עצמה וזה ברור כי בלעדיו אין מכבי תל אביב.

גם סוארס וגם בוזגלו שיפרו את שכרם שנה שעברה בדיוק כמו שכתבת.

כמו כן לא ברור לי למה הציניות לגבי מאור. להפתעתי הרבה הגיע לכאן בניגוד לתדמית שלו שחקן מחויב, מחובר ומקצוען שמרגש. בעיית "יעקב" לא מורגשת כבר שנתיים ואני לא משלה את עצמי - צריך הרבה מסאג' לאגו של המשפחה.

אלונה יודעת לשפר שכר לשחקנים ובלא מעט פעמים עשתה זאת. המקרה פה הוא מסובך כי אף צד לא מוכן לקחת "אחריות" על השינוי במס הנדרש כך שעליית שכר של אגי'דה מתורגמת כירידת שכר עבורו.

אני משתדל לא לחשוב מהרגש אבל אם היה צריך לותר על אחד מאג'דה, ברדה ומליקסון אז אני חושב שזה לא ברור מאליו שעבור המועדון זה היה נכון להשאיר דווקא את אג'ידה.
ציניות לגבי בוזגלו - לא לגבי היכולות שלו ו/או התרומה שלו. נראה לי מוזר שבחור בן 27 עם משפחה וילדים מנוהל ע"י אבא שלו, אבא (שנכון שהוריד פרופיל בשנה שנתיים האחרונות אבל) גרם לו לא מעט נזקים, זה הכל.
לא הבנתי את הדוגמה ההיפותטית שהבאת במשפט האחרון והיא בוודאי שלא עומדת על הפרק.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

delta7 כתב:
ציניות לגבי בוזגלו - לא לגבי היכולות שלו ו/או התרומה שלו. נראה לי מוזר שבחור בן 27 עם משפחה וילדים מנוהל ע"י אבא שלו, אבא (שנכון שהוריד פרופיל בשנה שנתיים האחרונות אבל) גרם לו לא מעט נזקים, זה הכל.
לא הבנתי את הדוגמה ההיפותטית שהבאת במשפט האחרון והיא בוודאי שלא עומדת על הפרק.
הדוגמא ההיפותטית הייתה בתשובה לשאלה הראשונה שלך לגבי למי מגיע יותר ? אם ברדה ומליקסון מרוויחים קצת פחות מ300,000 דולר נטו אז זה צריך להיות הקנה מידה לדעתי.

לגבי בוזגלו - מסכים. הוא אכן קורבן של ההתנהלות של אבא שלו ואם אני זוכר נכון גם היה שם פיצוץ בין שניהם כאשר יעקב חירב למאור את הקדנציה במכבי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:
הדוגמא ההיפותטית הייתה בתשובה לשאלה הראשונה שלך לגבי למי מגיע יותר ? אם ברדה ומליקסון מרוויחים קצת פחות מ300,000 דולר נטו אז זה צריך להיות הקנה מידה לדעתי.

לגבי בוזגלו - מסכים. הוא אכן קורבן של ההתנהלות של אבא שלו ואם אני זוכר נכון גם היה שם פיצוץ בין שניהם כאשר יעקב חירב למאור את הקדנציה במכבי.
OK, אז נשארנו חלוקים בדעותינו לגבי אג'ידה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

דר אדום בנשמה כתב: שטראובר מעולם לא היה השוער הכי טוב באותה תקופה וככה גם קורנפיין אגב...

באותה עונה היית בן 11. מה בכלל אתה זוכר ממנה?<

אם אינני טועה, שטראובר באותה עונה ספג הכי פחות שערים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אורי אדום בנשמה כתב:

באותה עונה היית בן 11. מה בכלל אתה זוכר ממנה?<

אם אינני טועה, שטראובר באותה עונה ספג הכי פחות שערים.
אחד אומר לי שבגיל 5 אני לא יודע כלום ובגיל 11 אני לא יודע כלום ועכשיו אני לא יודע כלום...
לירן שטראובר הוא השוער הכי חלש ששיחק בקבוצה אלופה...
ואני זוכר יפה מאוד את העונה הזאת רק להזכיר לך את המספרת שהוא ספג מול אמיר אבוטבול באותה עונה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

דר אדום בנשמה כתב: אחד אומר לי שבגיל 5 אני לא יודע כלום ובגיל 11 אני לא יודע כלום ועכשיו אני לא יודע כלום...
ואני זוכר יפה מאוד את העונה הזאת רק להזכיר לך את המספרת שהוא ספג מול אמיר אבוטבול באותה עונה...
צודק.. מספרת חזקה ומדויקת לקורה ופנימה..
ללא ספק אשמת השוער.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: אחד אומר לי שבגיל 5 אני לא יודע כלום ובגיל 11 אני לא יודע כלום ועכשיו אני לא יודע כלום...
אתה נותן רבעי עובדות ומנסה לבנות על גבם טיעון שלם. בחיי, מישהו צריך לעצור את התופעה הזו.

"בטח שאני זוכר, אמיר אבוטבול הבקיע נגדו המספקת, אל תגיד לי שאני לא זוכר"

מה עוד משם אתה זוכר? כמה משחקים ראית? תפסיק כבר להיות ליצן וחפרן ותתן דוגמאות רציניות שיהיה אפשר להתייחס אלייך ברצינות. גם לא בושה לא להגיב לפוסט מסויים כי אין לך מספיק ידע, קורה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה