אלישע...הגיע הזמן מעט 'להשתגע' מול מכבי !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: אלישע...הגיע הזמן מעט 'להשתגע' מול מכבי !

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב: באותה מידה אפשר להגיד את זה גם על הנבחרות של פרננדס, גרנט, קשטן, שרף ועוד רבים וטובים
אז יש לי שני דברים להגיד לך:
1. הכדורגל בקדנציה של גוטמן (בעיקר בקמפיין הקודם) היה הגרוע ביותר שאני זוכר בכל שנותיי כאוהד כדורגל (ויש הרבה כאלה).
2. אם אפשר להגיד את אותם הדברים גם על כל המאמנים האחרים, אז המסקנה שגוטמן לא טוב מהם. בטח לא גאון הכדורגל שאתם מציירים פה (לפחות ברמה של נבחרת).

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: אז יש לי שני דברים להגיד לך:
1. הכדורגל בקדנציה של גוטמן (בעיקר בקמפיין הקודם) היה הגרוע ביותר שאני זוכר בכל שנותיי כאוהד כדורגל (ויש הרבה כאלה).
2. אם אפשר להגיד את אותם הדברים גם על כל המאמנים האחרים, אז המסקנה שגוטמן לא טוב מהם. בטח לא גאון הכדורגל שאתם מציירים פה (לפחות ברמה של נבחרת).
בנבחרת ישראל אף אחד לא יצליח בלי שינוי מערכתי מהשורשים והיסודות. מבחינת קבוצות גוטמן הוא הישראלי הטוב ביותר שיש היום, ממש לא גוטמן שהיה פה ב2004

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: אתה מזכיר לי את הדובי הזה שלוחצים והוא אומר משפט באנגלית.
הבנו, אלישע מקובע, הקבוצה פח, אין שיטה ואין יכולת. בקיצור יורדים ליגה.

ד"ש לגוטמן הגאון הטקטי.
הוא הרי הרבה יותר "פתוח" ו"גמיש".
חחחח הצחקת
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אני אגיד לכם דבר כזה לגביי הנבחרת, הקמפיין האחרון שהייתי גאה לראות את הנבחרת היה הקמפיין של גרנט, אומנם לא שיחקנו כמו ברצלונה אבל וואלה השחקנים שיחקו עבור הסמל ולא הפסידו בשום משחק, גרנט ידע שהנבחרת שלנו היא לא סקסית ושיחק בהתאם עם מערך חמישה שחקני הגנה שהצליח בחלק מהמשחקים להצדיק את עצמו.
אני אישית מתגעגע לגרנט בתפקיד, כי בניגוד גמור לתפקיד של מאמן קבוצה, מאמן נבחרת צריך לדעת את מי לזמן ומתיי ולעשות מהם יחידה אחת תוך שבוע, גוטמן הוא מאמן לטווח הארוך, הוא לא יכול להצליח בנבחרות כי הוא צריך לאמן לפחות חודשיים בשביל להעביר את השיטה שלו, במקרה הזה במצטבר הוא לא אימן את אותו סגל חודשיים.
בקיצור היחידי שבאמת הצליח בנבחרת היה גרנט, קשטן גם הצליח באופן יחסי בקמפיין הראשון שלו אבל בעיקר כי הוא היה על אדי ההצלחה של גרנט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:אני אגיד לכם דבר כזה לגביי הנבחרת, הקמפיין האחרון שהייתי גאה לראות את הנבחרת היה הקמפיין של גרנט, אומנם לא שיחקנו כמו ברצלונה אבל וואלה השחקנים שיחקו עבור הסמל ולא הפסידו בשום משחק, גרנט ידע שהנבחרת שלנו היא לא סקסית ושיחק בהתאם עם מערך חמישה שחקני הגנה שהצליח בחלק מהמשחקים להצדיק את עצמו.
אני אישית מתגעגע לגרנט בתפקיד, כי בניגוד גמור לתפקיד של מאמן קבוצה, מאמן נבחרת צריך לדעת את מי לזמן ומתיי ולעשות מהם יחידה אחת תוך שבוע, גוטמן הוא מאמן לטווח הארוך, הוא לא יכול להצליח בנבחרות כי הוא צריך לאמן לפחות חודשיים בשביל להעביר את השיטה שלו, במקרה הזה במצטבר הוא לא אימן את אותו סגל חודשיים.
בקיצור היחידי שבאמת הצליח בנבחרת היה גרנט, קשטן גם הצליח באופן יחסי בקמפיין הראשון שלו אבל בעיקר כי הוא היה על אדי ההצלחה של גרנט.
בדיוק בגלל אנשיך כמוך שגאים בנבחרת של גרנט לנצח נשאר דרג ז'.
נבחרת שלא ניצחה אף משחק(מלבד הקיקיוניות) אין לה במה להתגאות.
אז מכובד מאוד שעשינו תיקו מול הצרפתיים פעמיים, אבל היה עדיף להפסיד להם 7:0 בשני המשחקים ולנצח בבית את שוויץ או אירלנד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ForeverRed כתב: אז יש לי שני דברים להגיד לך:
זה הכי גרוע שאתה זוכר? חצי שנייה מניצחון על פורטוגל? מקום שלישי בבית עם פורטוגל ורוסיה?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: בדיוק בגלל אנשיך כמוך שגאים בנבחרת של גרנט לנצח נשאר דרג ז'.
נבחרת שלא ניצחה אף משחק(מלבד הקיקיוניות) אין לה במה להתגאות.
אז מכובד מאוד שעשינו תיקו מול הצרפתיים פעמיים, אבל היה עדיף להפסיד להם 7:0 בשני המשחקים ולנצח בבית את שוויץ או אירלנד
ואיך היינו מנצחים את שוויץ ואת אירלנד? גם מהם היינו חוטפים תבוסות.
גרנט היה היחידי שהבין שהנבחרת שלנו צריכה לשחק בהתאם לרמה שלנו ולא בהתאם לרמה שאנחנו חושבים שאנחנו נמצאים בה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:
זה הכי גרוע שאתה זוכר? חצי שנייה מניצחון על פורטוגל? מקום שלישי בבית עם פורטוגל ורוסיה?
כן. חד משמעית.
התיקו עם פורטוגל הוא שווה ערך לניצחון על בוסניה. שמות גדולים, נבחרות שהגיעו בכושר רע מאוד.
מקום שלישי? לפחות תזכיר מה היה הפער מעלינו ומי הקבוצות שהיו מתחתינו. אבוי אם היינו מסיימים נמוך יותר.

ועזוב שנייה את התוצאות הרעות.
היכולת כמעט גרמה לי לשכוח למה אני אוהב כדורגל.
קמפיין מבזה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

הנבחרת הפתיעה לרעה. לא האמנתי שזאת תהיה התוצאה.
מוזר לי שכמעט ולא הפעלנו לחץ, זה לא שהשחקנים בנבחרת לר מסוגלים לזה (נגד בוסניה) במשך משחק שלם.
יש בעיה כרונית בישראלים, אם הם טיפה מופתעים הם מקבלים שוק. המערך של ווילס הפתיע את כולם, אבל גוטמן פשוט נאלם דום.
גם בחירות השחקנים שלו בזיוניות, מגן ימני - ייני או דסה ( דגני לא מדגדג את שניהם), וביטון ב20 דק הראה איך הוא שומר על כדור, ברמה הגבוהה ביותר.
ד"א, כולם צחקו על בחירתו של וורמוט, אבל רפאלוב לא מתאים לשיטה. וורמוט שומר על הכדור, נכנס לאמצע בתזמון מצויין ואין מה לעשות, הוא מניע את הכדור כמעט בעיניים עצומות. התפקוד של רפאלוב חייב להיות מאחורי החלוץ, כך גם הוא משחק בברוז'.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

גיל שגיב כתב:אבל במובן החיובי, כן ?

ואני מתכוון להרכב במשחק העונה הקרוב.

הרי בליגה כולם מכירים את כולם, ברור פחות או יותר איך תשחק קבוצה כזאת או אחרת...ברור בגדול מי יהיו שחקני ההרכב וגם היכן הם יוצבו.

אז איך יכול בעצם אלישע 'להשתגע' ?

זאת דעתי :

הרכב התקפי הכולל כמעט את כל שחקני ההתקפה !

מערך של 4-5-1.

הגנה - אג'ידה,מלול,סוארס,פאיו ואופיר.

קישור - בוזי,ברדה,הוגו,מליקסון,גבאי/נאסר.

התקפה - ארביטמן.

מליקסון יתופקד כשחקן חופשי על כל המגרש כאשר ההנחיה היא שמרבית הכדורים יעברו דרכו.
הקישור יהיה מעובה מהיר והתקפי ויכלול מגוון שחקנים בעלי יכולת כיבוש.
ארביטמן ירתק אליו את אחד הבלמים בזמן שהקישור ההתקפי ישתלט על מרכז השדה במעברים מהירים הן מהמרכז ע"י מליקסון והן מהאגפים ע"י בוזי וגבאי או נאסר כאשר כל ייתר שחקני הקישור עולים בזמן התקפה וחוזרים אחורה כאשר מכבי עם הכדור אבל קו ההגנה יהיה גבוה ורחוק מקו ה-16 של אג'ידה כאשר הקישור שלנו נמצא רובו ככולו בקו שהינו מעבר למחצית המגרש בחצי המגרש של מכבי.
זה מערך שאף קבוצה לא שיחקה העונה מול מכבי, בטח לא בבלומפילד.
זה מערך שיכול לבלבל ולהוציא את העוקץ מהמערך המסודר של מכבי.
זה מערך שיפתיע את פאקו ויחייב אותו לבצע שינויים אותם לא תכנן לעשות.
זה מערך שונה ממה שבאר שבע שיחקה בשלשת משחקי העונה מול מכבי שלמען האמת היו כושלים וגם כאשר הוצאנו תיקו, בתכלס היינו אמורים להפסיד אם זהבי לא מחמיץ את הפנדל....

בהצלחה !

:יאללה הפועל:
זה הפוסט בו בקשתי מאלישע להעז ולא לפחד.
חבל שלא הקשיב....חבל. :דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

גיל שגיב כתב:
האמנתי שזו תהיה אחת התגובות.

תבין.....או שאנחנו מאמינים ביכולות שלנו או שאנחנו מודים שאנחנו סתם פיקציה.
כלומר, קבוצה נחמדה שנקלעה למאבק אליפות לנוכח ליגה חלשה....

אם זה מה שאתה מאמין בו אז אתה צודק לשיטתך.

אני חושב אחרת.
אני באמת מאמין שהמעז מנצח !
זה נכון כמעט בכל דבר אחר בחיים בכלל ובספורט בפרט.

וגם אם נפסיד חלילה....לפחות נדע שעשינו את הטוב ביותר שיכולנו ומימשנו את מרבית הפוטנציאל שיש בנו.
עדיף מלהפסיד אחרי הסתגרות מביכה.
ולזה בדיוק התכוונתי אז וגם עכשיו ! :מעשן:

שלח תגובה