6.4- הפועל באר שבע מתארחת אצל מכבי ת״א

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: 6.4- הפועל באר שבע מתארחת אצל מכבי ת״א

שליחה על ידי delta7 »

OMERREMO33 כתב:אז כרטיס יש...
טרמפ מישהו? מב"ש/ממיתר
יוצא מבאר שבע, מתעכב בלהבים וממשיך לבלומפילד.
בחזרה: עד להבים.
אם עוזר לך או למישהו - רוני - 054-6903344.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מחר במדור ״הכל מקצועי״ בידיעות ספורט אורי קופר מתמקד בקבוצה שלנו: על ההשפעה של הובאן, על ברדה ועל התפקוד של המאורים ביחד.

הוא תמיד כותב דברי טעם, אז אם יש לכם הזדמנות לקחת מקניון/תחנה מרכזית/רכבת את הגילוין המקוצר והחינמי של ידיעות שכולל בתוכו את מוסף הספורט - תעשו את זה !
טור מעניין מאוד. בהחלט מדאיג שאנחנו לא רגילים לשחק בלי הובאן - זה האתגר הכי גדול של היום

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

RedHell כתב:
יש כ"כ הרבה שאין טעם לקנות במחירים היקרים את זה יכלת לעשות גם כאן.
אומר לך בוודאות, ב100 שקל נכנסו ליציעי מכבי, חלקם עברו חלקם נשארו.
אז יצאתי אחלה פראייר, במשחק הקודם חיפשתי כמעט עד הרגע האחרון, בסוף קניתי 2 כרטיסים ליציע של מכבי (ועברתי לשלנו) במחיר גבוה משמעותית מ - 100 ש"ח.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yedidel כתב:
טור מעניין מאוד. בהחלט מדאיג שאנחנו לא רגילים לשחק בלי הובאן - זה האתגר הכי גדול של היום
מטרידים אותי מאוד הדיבורים על העברת סוארז לקישור.
מספיק הבעיות שיווצרו מהחוסר של הובאן וביטון, למה לבלגן גם את צמד הבלמים שלנו? תנסו להזכר מה קרה בשנה שעברה כשצמד הבלמים הראשון שלנו לא שיחק יחדיו.
מה דעתכם?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

delta7 כתב:
מטרידים אותי מאוד הדיבורים על העברת סוארז לקישור.
מספיק הבעיות שיווצרו מהחוסר של הובאן וביטון, למה לבלגן גם את צמד הבלמים שלנו? תנסו להזכר מה קרה בשנה שעברה כשצמד הבלמים הראשון שלנו לא שיחק יחדיו.
מה דעתכם?
שיקול קשה. הרי אנחנו יודעים שגורדנה לא באמת יכול להחליף את הובאן הגנתית.
אז מצד אחד מדאיג לבלגן את צמד הבלמים, מצד שני הבאנו את טאהא בדיוק למצבים כאלה לא?

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yedidel כתב:
שיקול קשה. הרי אנחנו יודעים שגורדנה לא באמת יכול להחליף את הובאן הגנתית.
אז מצד אחד מדאיג לבלגן את צמד הבלמים, מצד שני הבאנו את טאהא בדיוק למצבים כאלה לא?
בהחלט יש משהו (ואפילו יותר ממשהו) במה שאתה אומר אבל גם את אלגרבלי הבאנו בשנים קודמות בדיוק למצבים האלו..., לא ממש תירגלנו את זה על אמת עד היום, מפחיד אותי שזה עשוי להיות בפעם הראשונה מול מכבי.
לא הייתי מתחלף עם אלישע היום..., החלטות קשות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

כלל ראשון זה לשמור על עוגנים. וסוארס הוא עוגן, בדיוק כמו הובאן. אוי לאלישע אם יערער אותו באיזה אופן.
אני מבין את הרצון שלו לטרוף את האמצע מול מכבי או לפחות לא לקבל בו נוקאוט מוחץ כמו שקיבלנו נגד ויילס, אני בכלל לא בטוח שהכתובת היא ווילי.
השחרור של אראל בעוכרינו כעת, קבוצה שרוצה לרוץ קדימה בכל המסגרות לא יכולה לוותר על עומק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב:כלל ראשון זה לשמור על עוגנים. וסוארס הוא עוגן, בדיוק כמו הובאן. אוי לאלישע אם יערער אותו באיזה אופן.
אני מבין את הרצון שלו לטרוף את האמצע מול מכבי או לפחות לא לקבל בו נוקאוט מוחץ כמו שקיבלנו נגד ויילס, אני בכלל לא בטוח שהכתובת היא ווילי.
מסכים!
אני בכלל לא אהיה עם ראש שקט אם סוארז לא יהיה בלם, במיוחד שיהיה חסר לנו גם את ביטון ברביעיית ההגנה שלנו, זה אומר שני שחקני הגנה מתוך הרביעייה הקבועה שלא ישחקו, זה סוג של טירוף. דבר שני, תקנו אותי אם אני טועה, במשחק הראשון נגד מכבי גם אחד מהקשרים שלנו לא שיחק ועלה במקומו גורדנה שבדקה 3 כבר בישל לברדה את הראשון

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

blueman כתב: מסכים!
אני בכלל לא אהיה עם ראש שקט אם סוארז לא יהיה בלם, במיוחד שיהיה חסר לנו גם את ביטון ברביעיית ההגנה שלנו, זה אומר שני שחקני הגנה מתוך הרביעייה הקבועה שלא ישחקו, זה סוג של טירוף. דבר שני, תקנו אותי אם אני טועה, במשחק הראשון נגד מכבי גם אחד מהקשרים שלנו לא שיחק ועלה במקומו גורדנה שבדקה 3 כבר בישל לברדה את הראשון
שיחק באגף באותו המשחק

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

במשחק הראשון מול מכבי גורדנה שיחק מתחת לחלוץ , כאשר הובאן ואוגו שיחקו מאחוריהם.
סוארז צריך לשחק ביחד עם טאהה ופאיו אבל טיפה לפניהם , סטופר כזה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב:כלל ראשון זה לשמור על עוגנים. וסוארס הוא עוגן, בדיוק כמו הובאן. אוי לאלישע אם יערער אותו באיזה אופן.
השחרור של אראל בעוכרינו כעת, קבוצה שרוצה לרוץ קדימה בכל המסגרות לא יכולה לוותר על עומק
+1

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

חייב להבין משהו, זה לא שנשחק עם 3 קשרים אלא ווילי במקום רועי, במצב הזה עדיין לא נחזיק באמצע ועדיין נתבסס על מתפרצות.
ווילי בתור קשר היה עוד שחקן, בתור בלם הוא אולי הכי טוב בליגה, מה גם שלפי השיטה שאנחנו הולכים לשחק אז גורדנה עדיף בהרבה, במתפרצות כדור אחד שלו יכול להיות משמעותי מאוד.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

לואי טהה שיתף פעולה עם פאיוביץ נגד מכבי חיפה בסמי עופר והם סיפקו את העובדה, מה עוד שזה היה משחקו הראשון של טהה.
דווקא כן הייתי רוצה את הפיזיות של סוארס ואוגו במרכז, אני קצת חושש מהרכות של גורדנה, הפעם האחרונה שפתח כקשר אחורי זה היה ב3-2 מול הפועל ת"א בבלומפילד.
תמונה

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

סוארס בקישור עם אוגו
גורדנה בספסל

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

להגדיל, להדפיס, להקריא ולתלות על הלוח בחדר ההלבשה:

https://www.one.co.il/Oppinion/342/248996.html" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה