עונה הבאה חייב מגן שמאלי ברמה גבוהה, שאופיר יחזור לעצמו דרך תחרות. במידה ולא יחזור לעצמו שלא ניתקע איתוגדי כתב:
מכיר את אופיר די טוב. הוא לא עצלן אבל אין ספק שהקריירה שלו בסכנה. מאמן חדש ואפילו אלישע לא יתנו לא עוד יותר מידי הזדמנויות.
אם הפציעה זו הסיבה אז זה עוד יותר גרוע כי זה אומר שהבעיה עברה לראש.
חבל לי מאוד עליו כי זה מתחיל להזכיר לי את תומר חליבה שהתחיל קריירה נהדרת, הגיע לנבחרת ופתאום דעך
הפינה הפסימית למחזור 28
Re: הפינה הפסימית למחזור 28
הקהל.
פשוט לא מסוגלים לפתוח את הפה בפיגור, או לתת את הערך המוסף ברגעי מתח בדקות הסיום.
ללכלך על כל העולם ואשתו הם יודעים מצוין.
דודזאדה וגבאי הוכיחו שוב שהם לא שייכים לרמה הזו.
ואכזבת הערב שלי - מליקסון. נכון הופיע לפרקים במחצית השנייה, אך כשאתה מסתכל על בוזגלו וברדה ומשווה אליו זו פשוט רמה אחרת.
פשוט לא מסוגלים לפתוח את הפה בפיגור, או לתת את הערך המוסף ברגעי מתח בדקות הסיום.
ללכלך על כל העולם ואשתו הם יודעים מצוין.
דודזאדה וגבאי הוכיחו שוב שהם לא שייכים לרמה הזו.
ואכזבת הערב שלי - מליקסון. נכון הופיע לפרקים במחצית השנייה, אך כשאתה מסתכל על בוזגלו וברדה ומשווה אליו זו פשוט רמה אחרת.
פשוט בושה מה שהקהל הזה עשה אתמול אני בטוח ב200 אחוז שאם היה קצת יותר דחיפה מהקהל המסריח שהיה אתמול ביציע שלנו הקבוצה הייתה נראת אחרת.
שבוזגלו הבקיע והיה טירוף בקהל ל10 דקות הקבוצה התפוצצה במגרש,אחרי שנגמר ההתלהבות של הקהל המסריח הקבוצה נרגעה.
אני מקווה שמשהו ישתנה כי זה פשוט ה יה מסריח אני אישית התחרפנתי ביציע אתמול
שבוזגלו הבקיע והיה טירוף בקהל ל10 דקות הקבוצה התפוצצה במגרש,אחרי שנגמר ההתלהבות של הקהל המסריח הקבוצה נרגעה.
אני מקווה שמשהו ישתנה כי זה פשוט ה יה מסריח אני אישית התחרפנתי ביציע אתמול
בוחרים לשיר שרים מתים ,חוץ מה השתגעתי בגללה שהיה אדיר כל השאר אירי זה שירים משנות ה80 ,זה שי !

תוסיפו את אג'ידה. היה צריך לעצור את הגול השני. רק מהתקציר רואים את זה.
- The red one
אין לכם מה להתאכזב מהקהל כמו שאין לכם מה להתאכזב מאלישע. ואם אתם בוחריםם להתאכזב מאחד מהם, חבל לכםם על העצבים.
הקהל שלנו לא בנוי לדחוף את הקבוצה, הוא לא יודע את זה, אין לנו את זה בדם. תאשימו את מי שאתם רוצים, זו האמת.
כיום, אם אתם אוספים מכל השערים, יש גג 300 איש שבאמת יעמדו ויעודדו 90 דקות גם בפיגור גם ב0-0 דקה 80 מול עכו וכד'.
אבל זו תרבות ואת זה צריך לפתח, והיציע הדרומי בטרנר יהיה בית הספר הכי טוב. תצאו מהסרט ש3200 יעודדו שם 90 דקות בכל מצב, זה לא יקרה, אבל משם מתחילים.
הקהל שלנו לא בנוי לדחוף את הקבוצה, הוא לא יודע את זה, אין לנו את זה בדם. תאשימו את מי שאתם רוצים, זו האמת.
כיום, אם אתם אוספים מכל השערים, יש גג 300 איש שבאמת יעמדו ויעודדו 90 דקות גם בפיגור גם ב0-0 דקה 80 מול עכו וכד'.
אבל זו תרבות ואת זה צריך לפתח, והיציע הדרומי בטרנר יהיה בית הספר הכי טוב. תצאו מהסרט ש3200 יעודדו שם 90 דקות בכל מצב, זה לא יקרה, אבל משם מתחילים.
לא צריך ש3200 יעודדו 90 דקות,אתמול בגג 150 אנשים עודדו באופן קבוע 90 דקות,ככה בחיים לא נוכל לדחוף קבוצה במשחק על עונה שלמה.
לא הבנתי למה זה שלטענתך הקהל "לא בנוי" לעודד את הקבוצה אומר שאי אפשר לבקר אותו על זה. זה בדיוק העניין. וזה עוד יותר מכעיס כשגם ככה כל כך קשה להשיג כרטיסים.אדום בלב בנשמהההה כתב:אין לכם מה להתאכזב מהקהל כמו שאין לכם מה להתאכזב מאלישע. ואם אתם בוחריםם להתאכזב מאחד מהם, חבל לכםם על העצבים.
זו ביקורת לגיטימית והקהל באמת היה חלש, לפחות ממה ששומעים מהטלוויזיה (כן, אני לא השגתי כרטיס).
בקשר למליקסון,
הוא היה מאוד בולט במחצית השניה, ברח לאגפים שיתף פעולה עם בוזגלו. תופקד בעמדה טובה.
כל ההתקפות שלנו הלכו מצד ימין, דובב פשוט נעלם בצד שמאל. לדעתי היה מקום להוציא אותו ולהכניס את נאסר.
הגיע לנו יותר מהפסד. ו-3:1 בטח שלא משקף.
ודבר אחרון: דווקא אלישע לשם שינוי היה מקורי ועשה משהו לא צפוי (במקום הדבר הקלאסי: לעלות את גורדנה במקום הובאן). הבעיה היית שסוארס ואוגו שניהם בעלי כושר גופני לקוי.
כמה פעמים אפשר לבכות על נושא הכושר..
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
צודק. אני בא למגרש כחייל של עידן כהן. הוא המפקד.RoICah כתב:לא צריך ש3200 יעודדו 90 דקות,אתמול בגג 150 אנשים עודדו באופן קבוע 90 דקות,ככה בחיים לא נוכל לדחוף קבוצה במשחק על עונה שלמה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גבאי חייב לרדת לספסל. הוא ההגדרה של שחקן בינוני.
כשאתה נעלם במשחק ואפילו את היכולות שלך שהן לא רבות אתה לא מנסה להביא לידי ביטוי אתה כנראה לא ברמה הנכונה.
כשאתה נעלם במשחק ואפילו את היכולות שלך שהן לא רבות אתה לא מנסה להביא לידי ביטוי אתה כנראה לא ברמה הנכונה.
זה לא רק שגבאי חלש ביכולת. גם העמידה שלו הייתה פשוט לא נכונה מה שמראה עד כמה הוא לא ממש מבין את התפקיד וכמובן אלישע לא קם וטורח להסביר.
אתה מתופקד כחלוץ באגף שאמור לבוא עם הפנים במהירות לשטח, ככזה נקודת המוצא שלך צריכה להיות כמה שיותר באגף מה שיגרום להגנה מרווחת יותר. מה עושה גבאי?
נצמד כמובן כמה שיותר לאמצע וגורם לכך שייני משחק קרוב לבלמים.
גם עם גורדנה מול בית"ר בטדי זה בלט. אגף מת לחלוטין.
אתה מתופקד כחלוץ באגף שאמור לבוא עם הפנים במהירות לשטח, ככזה נקודת המוצא שלך צריכה להיות כמה שיותר באגף מה שיגרום להגנה מרווחת יותר. מה עושה גבאי?
בלי קשר לזה שגבאי שחקן בינוני ולא מתאים לרמות האלו, הוא לא שחקן אגף!!! הוא לא מבין את התפקיד שלו, אין לו דריבל, אין לו יכולת החזקת כדור, הוא לא יודע לעבוד עם מגן לידו, והוא פשוט לא מתאים לשחק באגף. לא יודע למה אלישע מתעקש לשחק איתו שם.yossi כתב:זה לא רק שגבאי חלש ביכולת. גם העמידה שלו הייתה פשוט לא נכונה מה שמראה עד כמה הוא לא ממש מבין את התפקיד וכמובן אלישע לא קם וטורח להסביר.
כי אי אפשר לשחק עליו עם כדורים ארוכים, אין לו פיזיות, אין לו משחק עם גב אל השער.blueman כתב: בלי קשר לזה שגבאי שחקן בינוני ולא מתאים לרמות האלו, הוא לא שחקן אגף!!! הוא לא מבין את התפקיד שלו, אין לו דריבל, אין לו יכולת החזקת כדור, הוא לא יודע לעבוד עם מגן לידו, והוא פשוט לא מתאים לשחק באגף. לא יודע למה אלישע מתעקש לשחק איתו שם.
מה כן יש לו?
מהירות, תנועה וטכניקת בעיטה לא רעה. וגם זה כשהוא בא עם הפנים אל השער.
העמדה היחידה בערך שבא הוא באמת יכול להביא לידי ביטוי את היתרונות שלו הם מהאגף.
המחשבה נכונה, הביצוע הרבה פחות.
לא מסכים בכלל, שחקן אגף טוב צריך לעשות בהרבה יותר מאשר לרוץ כשמוסרים לך כדור. ועובדה שכל פעם שהוא משחק באגף הוא נראה כמו כלום במיוחד במשחקים מול קבוצות טובות ואז אתה פשוט מבטל את אגף שמאל שלנו לחלוטין. הוא צריך לשחק או כחלוץ או מאחורי החלוץ, ברור לי שיש שחקנים טובים ממנו שיבצעו את התפקיד שלו אבל פה אנחנו נכנסים כבר לסיפור שהוא שחקן בינוני שלא מתאים לרמות של קבוצת צמרת שרוצה אליפות.yossi כתב: כי אי אפשר לשחק עליו עם כדורים ארוכים, אין לו פיזיות, אין לו משחק עם גב אל השער.
מה כן יש לו?
מהירות, תנועה וטכניקת בעיטה לא רעה. וגם זה כשהוא בא עם הפנים אל השער.
העמדה היחידה בערך שבא הוא באמת יכול להביא לידי ביטוי את היתרונות שלו הם מהאגף.
זה יותר הגדרה של חלוץ צד מאשר שחקן אגף.blueman כתב: לא מסכים בכלל, שחקן אגף טוב צריך לעשות בהרבה יותר מאשר לרוץ כשמוסרים לך כדור. ועובדה שכל פעם שהוא משחק באגף הוא נראה כמו כלום במיוחד במשחקים מול קבוצות טובות ואז אתה פשוט מבטל את אגף שמאל שלנו לחלוטין. הוא צריך לשחק או כחלוץ או מאחורי החלוץ, ברור לי שיש שחקנים טובים ממנו שיבצעו את התפקיד שלו אבל פה אנחנו נכנסים כבר לסיפור שהוא שחקן בינוני שלא מתאים לרמות של קבוצת צמרת שרוצה אליפות.
מסכים שאצלנו כשאין מגן שמאלי שיעלה לשטח הריק זה מבטל אגף ולכן זה נראה פחות טוב.