מכת העדרויות.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: מכת העדרויות.

שליחה על ידי yedidel »

RedHell כתב:
ואללה גדי אני בנאדם מאופק, בעיניי טב"ח לא בנאדם ובטח לא שחקן כדורגל.
הכי מגעיל, הכי מלוכלך, הכי בכיין, הכי מתחזה ובנוסף לכל התגרה בקהל בתנועה של אני לא שומע אתכם כשירד לחדר הלבשה.

לא יכאב לי עליו אם יישב כמה חודשים בחוץ.
שחקן טוב שנתן לנו בראש והקהל הדפוק שלנו מקלל אותו בירידה מהמגרש. התגובה היתה לא לעניין אם הוא לא היה עושה כלום במשחק, אבל וואלה ניצח אותנו...
הגיע הזמן שנבין שהדברים האלה (כולל השירים המטומטמים האלה על אשתו של זהבי) רק מורידים לנו כקהל ולא מוסיפים כלום.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

yedidel כתב:
שחקן טוב שנתן לנו בראש והקהל הדפוק שלנו מקלל אותו בירידה מהמגרש. התגובה היתה לא לעניין אם הוא לא היה עושה כלום במשחק, אבל וואלה ניצח אותנו...
הגיע הזמן שנבין שהדברים האלה (כולל השירים המטומטמים האלה על אשתו של זהבי) רק מורידים לנו כקהל ולא מוסיפים כלום.
ידידאל חלאס להיות יפי נפש, הילד חרא הזה נפל שנייה אחריי קרן כשאף אחד לא לידו פתאום החזיק את הרגל(בבית ראיתי את זה שוב וזה אפילו עיצבן אותי יותר), כל נגיעה שלא נשרקת לו בוכה עם תנועות ידיים ורץ אל השופט, הוא שחקן מלוכלך, הוא איש קטן(כהיה בהפועל והיה בחופשה בתאילנד רשם על הגב "Fuck maccabi" בלי שום עמוד שידרה) וכן גם אם שרקו לך בוז אתה שחקן מקצוען סתום את הפה ותירד אל תחפש להתגרות.

בקיצור אפס שבאמת לא ייכאב לי עליו.

ד"א השירים על אשתו של זהבי באו רק בתגובה לקללות כלפיי אלונה.
אני שונא את השיר הזה, בכללי אני שונא שירים של קבוצות אחרות שהקהל שלנו שר אבל ברגע הזה היה חשוב לענות להם ולהעביר את האש אלינו, שיישרקו לנו בוז להשתיק אותנו העיקר שלא יקללו אותה.
נערך לאחרונה על ידי RedHell ב 08 אפריל 2015, 09:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

RedHell כתב:
ידידאל חלאס להיות יפי נפש, הילד חרא הזה נפל שנייה אחריי קרן כשאף אחד לא לידו פתאום החזיק את הרגל(בבית ראיתי את זה שוב וזה אפילו עיצבן אותי יותר), כל נגיעה שלא נשרקת לו בוכה עם תנועות ידיים ורץ אל השופט, הוא שחקן מלוכלך, הוא איש קטן(כהיה בהפועל והיה בחופשה בתאילנד רשם על הגב "Fuck maccabi" בלי שום עמוד שידרה) וכן גם אם שרקו לך בוז אתה שחקן מקצוען סתום את הפה ותירד אל תחפש להתגרות.

בקיצור אפס שבאמת לא ייכנס לי עליו.
שאתה יורד על שחקן, אל תתפלא שהוא בא להשתיק אותך אחרי שהוא נותן לך בראש. ואז זה מוציא אותנו עוד יותר מושפלים.
עדיף לשמור את ההתגרויות לנצחונות.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

yedidel כתב:
שאתה יורד על שחקן, אל תתפלא שהוא בא להשתיק אותך אחרי שהוא נותן לך בראש. ואז זה מוציא אותנו עוד יותר מושפלים.
עדיף לשמור את ההתגרויות לנצחונות.
חובבי הלקאה עצמית אתם.
בוזגלו הלך עד לשער 11 להשתיק אותם? ענה לקהל שלהם ב670 קרנות שקיללו אותו וכל בלומפילד שר לו "בוא תנגב לי את התחת"?

חלאס להגן על האפס הזה, השחצנות המכביסטית עלתה לו יופי לראש.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

RedHell כתב:
חובבי הלקאה עצמית אתם.
בוזגלו הלך עד לשער 11 להשתיק אותם? ענה לקהל שלהם ב670 קרנות שקיללו אותו וכל בלומפילד שר לו "בוא תנגב לי את התחת"?

חלאס להגן על האפס הזה, השחצנות המכביסטית עלתה לו יופי לראש.
בוזגלו עשה להם סוג של פיו-פיו, ובוזגלו הפסיד. תאמין לי שבמקרה של ניצחון הוא היה עונה להם יפה מאוד לקללות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. מי שנשאר באצטדיון עד הסוף ראה שבן חיים יצא מחדר ההלבשה ועשה עוד כמה תנועות לעבר הקהל שלנו וגם שיחרר לא מעט קללות עסיסיות לעבר הקהל שלנו.

2. התאקל של נאסר לא היה שווה בחיים אדום. הסיבה היחידה שבגללה הוא הורחק היא בגלל שהשופט הושפע מהאווירה שהייתה במגרש.
ממה שהבנתי הכוונה של נאסר הייתה באמת לעשות פאול כדי לעצור את האולה, אבל כמו שכולם ראו, לא הייתה כאן גלישה עם שתי רגליים, לא הייתה כאן רגל גבוה, צהוב קלאסי שהפך לאדום בגלל האווירה במגרש.

ודרך אגב אני גאה בנאסר ובתאקל שעשה. מי שרוצה להשפיל אותנו יצטרך לשמור על הרגליים.
ברדה אגב ביקש בזמנו מהשחקנים שלנו לא לזרום עם האולה ולשלוח כדורים ארוכים למעלה כדי לא להשפיל את היריבה באחד המשחקים שהבסנו את היריבה.

3. ההיעדרויות במשחק הקרוב פחות מפחידות אותי. נאסר הוא שחקן ספסל ואת החיסרון של פאיו אפשר למלא עם טאהה.
מול קריית שמונה זה כבר יהיה קשה הרבה יותר בלי אוגו ובעיקר סוארס.

ושוב תודה לאלישע לוי שבמקום להורות לשחקנים (פאיו, סוארס, אוגו וחובאן) לקבל צהוב מול מכבי נתניה (ואז היו מפספסים את הגומלין מול יבנה) עשה מה שהוא תמיד עושה, קפא, והוביל לכך ששחקני מפתח שלנו לא משחקים בפליאוף העליון.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Sir Alex Ferguson כתב:1. מי שנשאר באצטדיון עד הסוף ראה שבן חיים יצא מחדר ההלבשה ועשה עוד כמה תנועות לעבר הקהל שלנו וגם שיחרר לא מעט קללות עסיסיות לעבר הקהל שלנו.

2. התאקל של נאסר לא היה שווה בחיים אדום. הסיבה היחידה שבגללה הוא הורחק היא בגלל שהשופט הושפע מהאווירה שהייתה במגרש.
ממה שהבנתי הכוונה של נאסר הייתה באמת לעשות פאול כדי לעצור את האולה, אבל כמו שכולם ראו, לא הייתה כאן גלישה עם שתי רגליים, לא הייתה כאן רגל גבוה, צהוב קלאסי שהפך לאדום בגלל האווירה במגרש.

ודרך אגב אני גאה בנאסר ובתאקל שעשה. מי שרוצה להשפיל אותנו יצטרך לשמור על הרגליים.
ברדה אגב ביקש בזמנו מהשחקנים שלנו לא לזרום עם האולה ולשלוח כדורים ארוכים למעלה כדי לא להשפיל את היריבה באחד המשחקים שהבסנו את היריבה.

3. ההיעדרויות במשחק הקרוב פחות מפחידות אותי. נאסר הוא שחקן ספסל ואת החיסרון של פאיו אפשר למלא עם טאהה.
מול קריית שמונה זה כבר יהיה קשה הרבה יותר בלי אוגו ובעיקר סוארס.

ושוב תודה לאלישע לוי שבמקום להורות לשחקנים (פאיו, סוארס, אוגו וחובאן) לקבל צהוב מול מכבי נתניה (ואז היו מפספסים את הגומלין מול יבנה) עשה מה שהוא תמיד עושה, קפא, והוביל לכך ששחקני מפתח שלנו לא משחקים בפליאוף העליון.
מסכים עם הכל חוץ מהקטע האחרון. אני ממש לא בעד להורות לשחקנים לקבל צהוב בכוונה, ודווקא הוציא את אוגו במיוחד 2 משחקים לפני כדי שלא יחמיץ את מכבי. חובאן עשה טעות מצערת, וביטון? יצא טיפש פעם שלישית העונה, עם כל הכבוד למחמאות שהגיעו לו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

shovalb9 כתב:
מסכים עם הכל חוץ מהקטע האחרון. אני ממש לא בעד להורות לשחקנים לקבל צהוב בכוונה, ודווקא הוציא את אוגו במיוחד 2 משחקים לפני כדי שלא יחמיץ את מכבי. חובאן עשה טעות מצערת, וביטון? יצא טיפש פעם שלישית העונה, עם כל הכבוד למחמאות שהגיעו לו.
שנה שעברה ברדה עשה את זה כדי להחמיץ את נטיבות בגביע וכולנו שיבחנו אותו.
מה הבעיה להודיע לחובאן, אוגו וסוארס מול נתניה, בטח כשהתוצאה כבר הייתה 4-1, לתפוס לשחקן נתניה בחולצה או להעיף כדור בעצבים או להתווכח עם השופט כדי לקבל צהוב חמישי?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גדי כתב:
דור - אתה יודע שאני אוהב אותך.
ממה שאתה כותב אז ברדה, בוזגלו וכל החברים לא היה אכפת ?
יש דברים שלא עושים בספורט. אני לא נכנס לשאלה האם הגיע אדום. כואב לי יותר הרצון שלך וחברים נוספים שמישהו יגמור קריירה. כולנו בני אדם.
יודע מה? צודק מקבל. אבל עדיין לא כועס על האדום כי אני מבין מאיפה זה בא

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב: יודע מה? צודק מקבל. אבל עדיין לא כועס על האדום כי אני מבין מאיפה זה בא
אחח, איזה שחקן היה יכול להיות אם היה לו קצת יותר שכל...

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

dor69 כתב: יודע מה? צודק מקבל. אבל עדיין לא כועס על האדום כי אני מבין מאיפה זה בא
אוהב אותך יותר :כל הכבוד:
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גדי כתב:
אוהב אותך יותר :כל הכבוד:
הדדי:)

שלח תגובה