אחד מהשלושה, ראדי , מיטרוביץ׳ , יצחקיזה שי ! כתב:מסיימים חוזה במכבי ,יצחקי, פריצה ,בדש , מיטרוביץ ,זיו ראדי, שווה להביא 2 משם אני ההיתי הולך על זיו וראדי או מיטרוביץ ,זה שי !
מה אנחנו צריכים לעונה הבאה?
Re: מה אנחנו צריכים לעונה הבאה?
יצחקי, בלי לחשוב בכללשיש כתב: אחד מהשלושה, ראדי , מיטרוביץ׳ , יצחקי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יצחקי! שחקן שיכול לשחק באגף וכחלוץ! בול מה שאנחנו צריכים.
ואז במקום וואקמה אפשר יהיה להביא את פלט בחזרה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא סתם כולם רוצים אותו חזרה אחי הוא נשק שאין בארץ בכללTotti כתב:דיייי עם פלט, דיי
הוא כופה סגנון משחק שאני לא יכול לסבול.dor69 כתב: לא סתם כולם רוצים אותו חזרה אחי הוא נשק שאין בארץ בכלל
איטי, מסורבל, משותת על כדורים ארוכים.
שחקן מצויין, אבל מעדיף משהו אחר.
מה גם שלא היה סקורר מטורף כל כך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
נכון שהוא כופה סגנון משחק אחר , אבל הנה עובדה שהשנה לא זכינו לראות סגנון משחק , בכלל . ונכון שזה עבודה של מאמן ובגלל זה צריך לראות מי יהיה שנה הבאה.
וראינו שגם בתחילת השנה ניסינו את הסגנון משחק הזה עם כדורים ארוכים אל ארביטמן בתקווה שהוא יהיה פלט ויוריד כודרים או יסחוט עבירות .
ופלט היה מהווה איום בכל כדור חופשי שהוא הרמה לרחבה או כדור קרן , היו שמים עליו 6 עיניים ולפעמים גם זה לא היה עוזר להם ולפעמים שחקנים אחרים היו פנויים בזכות זה וכבשו.
וראינו שגם בתחילת השנה ניסינו את הסגנון משחק הזה עם כדורים ארוכים אל ארביטמן בתקווה שהוא יהיה פלט ויוריד כודרים או יסחוט עבירות .
ופלט היה מהווה איום בכל כדור חופשי שהוא הרמה לרחבה או כדור קרן , היו שמים עליו 6 עיניים ולפעמים גם זה לא היה עוזר להם ולפעמים שחקנים אחרים היו פנויים בזכות זה וכבשו.
בדיוק מה שאמרתי גם אחרי שהתחיל לתת מספרים וכולם צלבו אותי על זה.Totti כתב: הוא כופה סגנון משחק שאני לא יכול לסבול.
שונא את הסוג שחקנים הזה, במיוחד שהם לא משהו כזה מיוחד.
פלט שחקן נהדר אבל כמו חלק מקודמי, לא אהבתי את סגנון המשחק שבו שיחקנו איתו.nir767676 כתב: בדיוק מה שאמרתי גם אחרי שהתחיל לתת מספרים וכולם צלבו אותי על זה.
שונא את הסוג שחקנים הזה, במיוחד שהם לא משהו כזה מיוחד.
יצחקי לדעתי השחקן לא צפוי בארץ והלוואי והיה מגיע, אבל באמת שאי אפשר לסמוך על שחקן שמשחק 5 משחקים בעונה ולוקח משכורת שמנה.דר אדום בנשמה כתב:יצחקי! שחקן שיכול לשחק באגף וכחלוץ! בול מה שאנחנו צריכים.
צאו מהסרט, יצחקי ממשיך במכבי, וגם אם לא ימשיך העדיפות שלו תהיה לסיים את הקריירה בביתרהפועלעולה כתב: יצחקי לדעתי השחקן לא צפוי בארץ והלוואי והיה מגיע, אבל באמת שאי אפשר לסמוך על שחקן שמשחק 5 משחקים בעונה ולוקח משכורת שמנה.
נראה לי שהוא יותר מחכה ליענקל׳ה ולא לאלונה, אבל אני מקווה שאני טועהTotti כתב:אני משוכנע שבן שמעון סגור.
מתמהמה עם החתימה במכבי פתח תקווה ולא לחינם
בדש הוא אותו דבר כמו פלט רק בפחות טוב ועליהם הוא לא כופה שיטה. למה? כי בניגוד אלינו יש להם אחתTotti כתב: הוא כופה סגנון משחק שאני לא יכול לסבול.
ברור, אני לא מצפה ולא כל כך רוצה שהוא יגיע. התכוונתי הלוואי היה מגיע לפני כמה שנים.blueman כתב: צאו מהסרט, יצחקי ממשיך במכבי, וגם אם לא ימשיך העדיפות שלו תהיה לסיים את הקריירה בביתר
מסיימים חוזה: אג'ידה, לבקוביץ', נאסר וגבאי. יש גם אופציה להיפרד מפאיו אם אני זוכר נכון.
לא רואה את נאסר נשאר, גם לא את אג'ידה ואם גבאי עושה פוזות במו"מ גם לו הייתי מראה את הדרך החוצה.
צריך להביא: כנראה שוער, בלם, מגן שמאלי, קשר אמצע מחליף, ועוד שני שחקני התקפה במידה שגבאי עוזב. אם נשאר כנראה יספיק אחד.
מרציאנו שוער, צעירי יהיה טוב לגיבוי (להת' לאראל), טוני זה תוספת אדירה להתקפה, מורי מתחרה עם טאהא ואפשר עוד להביא זר נוסף (אולי בעמדת המגן?).
אם גבאי עוזב ורד שמסיים חוזה יכול להיות אחלה תחליף.
לא רואה את נאסר נשאר, גם לא את אג'ידה ואם גבאי עושה פוזות במו"מ גם לו הייתי מראה את הדרך החוצה.
צריך להביא: כנראה שוער, בלם, מגן שמאלי, קשר אמצע מחליף, ועוד שני שחקני התקפה במידה שגבאי עוזב. אם נשאר כנראה יספיק אחד.
מרציאנו שוער, צעירי יהיה טוב לגיבוי (להת' לאראל), טוני זה תוספת אדירה להתקפה, מורי מתחרה עם טאהא ואפשר עוד להביא זר נוסף (אולי בעמדת המגן?).
אם גבאי עוזב ורד שמסיים חוזה יכול להיות אחלה תחליף.