עדיין מחכה לחילוף ראשון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: עדיין מחכה לחילוף ראשון

שליחה על ידי UncleAD »

Sir Alex Ferguson כתב:יש אצלנו בקהל כל כך הרבה לוזרים שזה מדהים.
מסתכלים על התקציב של מכבי ומרימים דגל לבן כאילו אנחנו מתמודדים העונה עם ברצלונה וריאל מדריד בלי להסתכל על היכולת של מכבי בפועל לאורך כל העונה.

גם אתמול וגם לאורך כל העונה מכבי ת"א היא קבוצה בינונית, לא מבריקה, לא דורסנית, לא כוחנית, רכה הגנתית וקבוצה שמאבדת לא מעט נקודות גם מול קבוצות מהחלק התחתון של הטבלה.

גם אתמול וגם לאורך כל העונה הייתה לנו הזדמנות לזכות באליפות. הייתה לנו הזדמנות לנצל את השובע שיש במכבי אחרי שתי אליפויות ואת הסגל האיכותי שנבנה כאן כדי לקחת אליפות.

אלישע לוי, שלא הצליח להוביל אותנו אפילו פעם אחת לחזרה מפיגור השנה, שנפל מנטלית וטקטית בכל משחק חוץ השנה, שבינואר החליש אותנו במקום לחזק אותנו, גרם לכך שבסוף העונה נסתכל על העונה הזאת בתחושת פספוס אדירה.

לא, העונה הזאת היא לא כישלון, כי אנחנו עדין נסיים כסגנית האלופה ועדין נשחק בגמר הגביע. אבל מדובר בעונה שנבכה עליה שנים רבות, עונה שהיא פספוס גדול, עונה שבמקום לעשות בה קפיצת מדרגה, נשארנו בדיוק באותו מקום של שנה שעברה, וזה למרות חיזוק של הסגל.
תגובה לעניין.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אחרי שראיתי כמה פעמים את התקציר הצלחתי להבין את המחשבה של אלישע בחילוף של מליקסון בגורדנה- הוא בחר להתמודד עם בן-חיים בעיבוי של מרכז השדה, כדי לשחרר את אחד הקשרים באמצע לעזור למלול באגף.
ניתן לראות זאת בבירור בגול של טב"ח. את האחד-על-אחד בדרך לשער הוא לא עשה על מלול. אלא על אוגו.

ייתכן מאוד שהיו דרכים אחרות להתמודד עם טב"ח, אבל המחשבה של אלישע גם הגיונית.
אני חייב להגיד שאם הייתי צריך לבחור שחקן שיקבל את טב"ח באחד-על-אחד, כנראה שאוגו היה מועמד מוביל. מאוד מאכזב שדווקא אותו בן-חיים הצליח לזרוק בכזאת קלות בדרך לשער.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

bs war כתב:אחרי שראיתי כמה פעמים את התקציר הצלחתי להבין את המחשבה של אלישע בחילוף של מליקסון בגורדנה- הוא בחר להתמודד עם בן-חיים בעיבוי של מרכז השדה, כדי לשחרר את אחד הקשרים באמצע לעזור למלול באגף.
ניתן לראות זאת בבירור בגול של טב"ח. את האחד-על-אחד בדרך לשער הוא לא עשה על מלול. אלא על אוגו.

אני חייב להגיד שאם הייתי צריך לבחור שחקן שיקבל את טב"ח באחד-על-אחד, כנראה שאוגו היה מועמד מוביל. מאוד מאכזב שדווקא אותו בן-חיים הצליח לזרוק בכזאת קלות בדרך לשער.
המחשבה של אלישע לא הייתה לרגע הגיונית אוגו וגורדנה הם צבים לעומת הטב"ח ונסאר או ברדה יכלו להתמודד איתו הרבה יותר טוב במיוחד נסאר שעושה תמיד הגנה טובה שהוא משחק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שחקן הגנה טוב לא חייב להיות מהיר. פויול בזמנו שיתק את רונאלדו (אפילו ייני עשה עליו עבודה מדהימה) למרות שרונאלדו מהיר ממנו פי כמה.

זו מחשבה לא הזויה בכלל להאמין שדאבל-אפ על טב"ח כשאחד השחקנים הוא אוגו/סוארס יכול לעבוד. חבל שזה לא עבד.

אני דרך אגב חושב שמה שבאמת פירק אותנו היו דווקא החילופים של אלישע אחרי הגול של טב"ח. אחריהם כבר באמת איבדנו סיכוי.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

מה שפירק אותנו היתה עייפות וחוסר אחריות. כל הגולים הובקעו במתפרצות, בשני האחרונים השחקנים שלנו יורדים להגנה גמורים מעייפות ולא רואים מימינם או משמאלם (סוארס איבד את זהבי ברשלנות בגול השלישי)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

bs war כתב:אחרי שראיתי כמה פעמים את התקציר הצלחתי להבין את המחשבה של אלישע בחילוף של מליקסון בגורדנה- הוא בחר להתמודד עם בן-חיים בעיבוי של מרכז השדה, כדי לשחרר את אחד הקשרים באמצע לעזור למלול באגף.

עיבוי של מרכז השדה? גורדנה נכנס בדיוק לתפקיד של מליקסון. לא היה שום שינוי תפקיד או שינוי מערך אצלנו.

חלק מהתפקיד של אוגו וחובאן, מול מכבי אלה היו אוגו וסוארס, זה לעזור למגינים שכן בוזגלו ומליקסון לא עושים הרבה הגנה.
כשהיריבה תוקפת, אחד מהשניים באמצע אמור ללכת לאגף ולעזור למגן. לכן, העזרה של אוגו לדור מלול לא הייתה בגלל הכניסה של גורדנה או איזה הוראה ספציפית של אלישע, אלא חלק מהתפקיד שאוגו עושה כל השנה. ודרך אגב, הראשון שקיבל את בן חיים היה מלול, בן חיים ברח לו ואז אוגו ניסה לעצור אותו ונכשל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

המחשבה טובה, יחד עם זאת הוא צריך להכיר את הנפשות הפועלות. סוארס הוא בלם שמשחק קשר ולכן אין לו כושר ל90 דקות כקשר(הרבה יותר תנועה מבלם- הייתה לו גם התכווצות בשלב זה). אוגו תמיד נגמר בשלב זה של המשחק אז בטח מול מכבי . גורדנה לא מהיר ולכן לא היה סיכוי שהוא יתמודד עם טב"ח. היה צריך לתת לנאסר או ברדה לשמור בצד ימין

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

זאת בדיוק הבעיה שלי עם החילוף הזה.
תגובה לחילוף בצד השני,במקום ליזום ולהבקיע את השני.
במשחק מהסוג הזה שבו אתה חייב את הנקודות ואין לך מה להפסיד,כי הרי שאתה מסתגר מול מכבי וזה כבר הוכח אין ספור פעמים אתה מקבל את הגול.
אז למה לא לנסות להמר? למה לא להכניס חלוץ רענן ולנסות להבקיע.
אני מבטיח לך שאם אלישע היה עושה את זה ועדיין היה מפסיד אף אחד כאן לא היה בא בטענות.
ברגע שהיה את החילוף הזה איבדת לחלוטין את הרסן במשחק הזה ונתת למכבי להכתיב את הקצב בצורה מושלמת.
ושנותנים כזאת פרביליגיה למכבי הם שוחטים אותך.
ואת זה יודע אחרון האוהדים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: זאת בדיוק הבעיה שלי עם החילוף הזה.
תגובה לחילוף בצד השני,במקום ליזום ולהבקיע את השני.
במשחק מהסוג הזה שבו אתה חייב את הנקודות ואין לך מה להפסיד,כי הרי שאתה מסתגר מול מכבי וזה כבר הוכח אין ספור פעמים אתה מקבל את הגול.
אז למה לא לנסות להמר? למה לא להכניס חלוץ רענן ולנסות להבקיע.
אני מבטיח לך שאם אלישע היה עושה את זה ועדיין היה מפסיד אף אחד כאן לא היה בא בטענות.
ברגע שהיה את החילוף הזה איבדת לחלוטין את הרסן במשחק הזה ונתת למכבי להכתיב את הקצב בצורה מושלמת.
ושנותנים כזאת פרביליגיה למכבי הם שוחטים אותך.
ואת זה יודע אחרון האוהדים.
לא מסכים.
כמו שאמרתי, לדעתי ההתפרקות האמיתית הגיעה בחילופים ההתקפיים שעשה אחרי הגול של טב"ח.

הדרך היחידה שבה הצלחת להתמודד עם האמצע של מכבי הייתה בציוות של סוארס ואוגו, אני לא חושב שהיה נכון לפרק אותו.
החילוף של בן חיים גמר את המשחק. ואליו לא ידענו איך להגיב. וגם אלישע לא ידע לזהות את העייפות בהרכב.

לא חושב שהיה מקום לשינוי מערך קיצוני. כן נעשו טעויות בתוך המערך עצמו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
לא מסכים.
כמו שאמרתי, לדעתי ההתפרקות האמיתית הגיעה בחילופים ההתקפיים שעשה אחרי הגול של טב"ח.

הדרך היחידה שבה הצלחת להתמודד עם האמצע של מכבי הייתה בציוות של סוארס ואוגו, אני לא חושב שהיה נכון לפרק אותו.
החילוף של בן חיים גמר את המשחק. ואליו לא ידענו איך להגיב. וגם אלישע לא ידע לזהות את העייפות בהרכב.

לא חושב שהיה מקום לשינוי מערך קיצוני. כן נעשו טעויות בתוך המערך עצמו.
מי אמר שינוי מערך קיצוני?
מאיפה הבאת את זה שאמרתי שצריך להזיז את סוארס מהקישור?
כל מה שהיה צריך לעשות זה להוציא את גבאי שהיה אנמי לחלוטין ולהכניס את שלומי,ואז ברדה ושלומי בשפיץ,מאור ומאור באגפים ואתה שם להם את השני.
אל תנסה להצדיק טיפשות.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: מי אמר שינוי מערך קיצוני?
מאיפה הבאת את זה שאמרתי שצריך להזיז את סוארס מהקישור?
כל מה שהיה צריך לעשות זה להוציא את גבאי שהיה אנמי לחלוטין ולהכניס את שלומי,ואז ברדה ושלומי בשפיץ,מאור ומאור באגפים ואתה שם להם את השני.
אל תנסה להצדיק טיפשות.
איך זה היה עוזר לך מול טב"ח?
להפך, זה היה מבודד את מלול עוד יותר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

bs war כתב:
אז היה אפשר לשים את ברדה באגף ושלומי כחלוץ יחיד, או להכניס את נסאר במקום גבאי, בכל מקרה גבאי לא עזר בשום צורה לא להגנה ולא להתקפה והוצאה שלו הייתה צריכה להגיע בדקה 45...
אבל אלישע מחכה, ומחכה ומחכה ועד שהוא כבר עושה חילוף הוא מוציא את השחקן שהכי פחות צריך להוציא...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

bs war כתב:
הפתרון היחיד היה להכניס שחקן אגף נוסף ורענן.
טב"ח לא ניצל חולשה של מלול , הוא ניצל עייפות של חצי קבוצה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

שלח תגובה