מספר תובנות לאחר 'משחק העונה'.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: מספר תובנות לאחר 'משחק העונה'.

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום זקן כתב: הכל טוב ויפה בדיעבד,איך אמרו מעליי,בסוף אתה יכול להתכונן,לבנות מערכים,לעשות יוגה,סנפלינג ושום דבר לא יעזור אם שחקן שלך עושה כזאת טעות קריטית בדקה ה2 וגורם לך לרוץ אחרי מכבי.
תודה רבה.

בהרכב שלי , אופיר עושה את אותה טעות רק 30 מטר מאג'ידה....עכשיו נראה את זהבי תוקע את הכדור מייד ברשת כפי שעשה ביום שני או שיש לו עוד כמה מטרים טובים להתקדם ואז לפגוש את סוארס או פאיו.....תחשוב על זה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גיל שגיב כתב:
תודה רבה.

בהרכב שלי , אופיר עושה את אותה טעות רק 30 מטר מאג'ידה....עכשיו נראה את זהבי תוקע את הכדור מייד ברשת כפי שעשה ביום שני או שיש לו עוד כמה מטרים טובים להתקדם ואז לפגוש את סוארס או פאיו.....תחשוב על זה.
שוב,אתה לעולם לא יכול לדעת איך המשחק יתפתח ואיך השחקנים יישמו את השיטה.
מה שאתה אומר לגבי אופיר הוא נכון אם אתה משחק עם 3 בלמים ומשחרר את המגינים.
אבל,מי היה מבטיח לך ששחקן אחר לא היה עושה את אותה טעות?
סה"כ,הפועל בש נראתה טוב ב60 הדקות הראשונות,כולל אחרי הגול,שלא נכנסו להלם והחלו לתקוף וללחוץ את השער של מכבי.
עכשיו אם כבר משחקים בנדמה לי,אז מה היית אומר שאילולא הטעות של אופיר ב"ש הייתה מבקיעה שער?
הסגירות היו טובות ונכונות,מכבי הגיעה להזדמנות הראשונה שלה בדקה ה40,אז הטיעון שלך הוא לא כל כך נכון.
ההתפרקות התחילה שהמאמן שלך עשה חילוף שלא התאים להתפתחות המשחק,כושר גופני,חוסר ריכוז ואי הבנה של מה צריך לעשות,לשמור על התוצאה או ללכת על ניצחון בכל מחיר?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:
אני יכול להתחבר למה שאתה אומר, בעיקר לזה שבעבר משחקי עונה היו נראים אחרת

אבל חשוב להבין שמכבי ת"א של השלוש שנים האחרונות זה דבר שמעולם לא היה פה

המקצוענות,הגישה, איכות הסגל, הצוות המקצועי והשדרה הניהולית הם בכמה דרגות מעל הליגה, מעולם לא היה פער כזה של קבוצה מול שאר הליגה (גם בימי השליטה של מכבי חיפה בעבר, הם עדיין היו "ישראלים" בגישה, בהתנהלות וכו')

לצערי, קורה מה שחששתי כבר מזמן - הם הופכים למכבי ת"א בכדורסל

אולי פה ושם הם ישמטו איזה אליפות או גביע, אבל כל עוד גולדהאר בסביבה, לא נראה לי שהרבה הולך להשתנות.
אני לא מסכים איתך.
כדורגל זה לא כדורסל קודם כל.
דבר שני,מכבי ת"א בכדורסל זו תופעת טבע שאין לה אח ורע בעולם,לא בארץ בעולם!
וזה לא רק עניין התקציב הגבוה,זה הניהול,הוינריות,הסגנון.
עזוב את האליפויות בארץ,הקבוצה הזאת עם 6 אליפויות אירופה שבכל אחת מהשנים שהיא לקחה במקרה הטוב היא הייתה 5 או 6 בגודל התקציב אל מול היריבות,אין דברים כאלה.
בכדורגל כבר הוכח שהתקציב לא קובע כלום,נותן יתרון זה נכון,אבל לא מבטיח כלום.
מכבי תהיה מה שהייתה אולימפיקוס ביוון עם 7 אליפויות רצופות בליגה,או ליון בצרפת עם 7 אליפויות רצופות בליגה,בסוף מתישהו יתחיל לשעמם לגולדהאר ואז הוא יתפתה ויילך על הצמפיון,שם הוא יתרסק לחתיכות כמו שקרה בדיוק לקבוצות שכתבתי למעלה ואז יתחיל להתייאש ולהבין שבשביל לקחת אליפות בארץ לא צריך להשקיע כל כך הרבה,ואם לא ייקחו שנה אחת לא יקרה כלום.
מכבי תיבחן בשנה הבאה,שנה שבה עפ"י הפרסומים הולכת להיות מהפכה בסגל,אז נראה מה היא שווה ומה כוחה ואם אכן תייצר שושלת של קבוצה גדולה.
בדר"כ שעושים מהפכים זה לא נגמר טוב, ע"ע מכבי חיפה,מכבי ת"א בעונת הגאלקטיקוס.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

גיל שגיב כתב:
תודה רבה.

ממש פיצחת את סודות הכדורגל.
פה איבדת אותי לגמרי.
הוא היה עושה את אותה טעות 30 מטר מהשער כי?
כמובן שכשמשחקים התקפי הקבוצה היריבה בכלל לא מגיעה לאיזור הרחבה וכשהמגנים טועים זה רק באיזור עיגול האמצע.
נו באמת.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אדום זקן כתב: אני לא מסכים איתך.
כדורגל זה לא כדורסל קודם כל.
דבר שני,מכבי ת"א בכדורסל זו תופעת טבע שאין לה אח ורע בעולם,לא בארץ בעולם!
וזה לא רק עניין התקציב הגבוה,זה הניהול,הוינריות,הסגנון.
עזוב את האליפויות בארץ,הקבוצה הזאת עם 6 אליפויות אירופה שבכל אחת מהשנים שהיא לקחה במקרה הטוב היא הייתה 5 או 6 בגודל התקציב אל מול היריבות,אין דברים כאלה.
בכדורגל כבר הוכח שהתקציב לא קובע כלום,נותן יתרון זה נכון,אבל לא מבטיח כלום.
מכבי תהיה מה שהייתה אולימפיקוס ביוון עם 7 אליפויות רצופות בליגה,או ליון בצרפת עם 7 אליפויות רצופות בליגה,בסוף מתישהו יתחיל לשעמם לגולדהאר ואז הוא יתפתה ויילך על הצמפיון,שם הוא יתרסק לחתיכות כמו שקרה בדיוק לקבוצות שכתבתי למעלה ואז יתחיל להתייאש ולהבין שבשביל לקחת אליפות בארץ לא צריך להשקיע כל כך הרבה,ואם לא ייקחו שנה אחת לא יקרה כלום.
מכבי תיבחן בשנה הבאה,שנה שבה עפ"י הפרסומים הולכת להיות מהפכה בסגל,אז נראה מה היא שווה ומה כוחה ואם אכן תייצר שושלת של קבוצה גדולה.
בדר"כ שעושים מהפכים זה לא נגמר טוב, ע"ע מכבי חיפה,מכבי ת"א בעונת הגאלקטיקוס.
התכוונתי שהם יהיו כמו מכבי כדורסל בליגה, לא באירופה, על זה אין מה לדבר בכלל

אבל גם 7 אליפויות רצוף זה מבאס ת'תחת, תסכים איתי.

אגב, ממה שאני מצליח להבין, גולדהאר זה לא בנאדם שמוותר

עד שהוא לא מביא אליפות אירופה עם מכבי, אין מצב שהוא עוזב, מה שאומר שהוא שם לנצח (כי אין מצב שבכדורגל הם לוקחים גביע אירופה)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ns75 כתב:
התכוונתי שהם יהיו כמו מכבי כדורסל בליגה, לא באירופה, על זה אין מה לדבר בכלל

אבל גם 7 אליפויות רצוף זה מבאס ת'תחת, תסכים איתי.

אגב, ממה שאני מצליח להבין, גולדהאר זה לא בנאדם שמוותר

עד שהוא לא מביא אליפות אירופה עם מכבי, אין מצב שהוא עוזב, מה שאומר שהוא שם לנצח (כי אין מצב שבכדורגל הם לוקחים גביע אירופה)
מסכים איתך שגולדאהר זה לא גאידמק והוא כאן כדי להישאר וכל עוד יהיה פער כזה ברמת התקציבים מכבי תמשיך לקחת אליפויות.
אבל שוב,כדורגל זה לא כדורסל וגולדהאר זה לא שמעון מזרחי,מכביסט בדם שכל עונה שהוא לא לוקח אליפות מקצרת לו את החיים.
גולדאהר הוא איש עסקים,שאפתן ושואף למצויינות,אבל לעולם לא תהיה לו את התשוקה שיש למזרחי ושות.
כדורגל זה עסק שמוציא כסף,בסוף גם לו ייפול האסימון והוא יבין שלא צריך 120 מיליון בשביל לקחת אליפות בארץ,מספיק גם חצי מזה.
אמנם זה לא יקרה עכשיו,אבל בניגוד לכדורסל,פה כן תוכל לתפוס אותם בעונה מסויימת לא מספיק טובים.
שהם ייקחו 20 אליפויות ברצף,אז יש מקום להשוות אותם למכבי כדורסל,אני לא רואה את זה קורה,זה לא קורה אגב בשום מקום בעולם,כולל באיירן מינכן שהיא הכי קרובה למכבי כדורסל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מה הקשר עכשיו? המשחק נגמר, הפסדנו.
השחקנים נתנו את הדם, לא הספיק.
מה ניתוחים בעלמא יעזרו עכשיו?!
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה