הפינה האופטימית למחזור 29
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הפינה האופטימית למחזור 29
נשארו 3 משחקים לסוף של וסרמיל.
וויליאם סוארס: אם היה אפשר לשכפל אותו לכל התפקידים במגרש הייתי עושה את זה איזה שחקן!
דוידזאדה: היום בניגוד להרבה ימים נתן משחק לא רע.
בוזגלו: שיחק חולה והיה נראה נהדר עד שכמעט התמוטט.
וויליאם סוארס: אם היה אפשר לשכפל אותו לכל התפקידים במגרש הייתי עושה את זה איזה שחקן!
דוידזאדה: היום בניגוד להרבה ימים נתן משחק לא רע.
בוזגלו: שיחק חולה והיה נראה נהדר עד שכמעט התמוטט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: הפינה האופטימית למחזור 29
סוארס ואג׳ידה
מלול, דחף קדימה ולמרות שעשה כמה טעיות בהגנה ושהגול בא ממנו אני מרוצה ממנו.
סוארס,חובאן,אג'ידה,בוזגלו.
ברדה ישאר מנהיג גבר לא כמו הסמרטוט בניון.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אג'ידה ? גול שלושיש כתב:סוארס ואג׳ידה
מלול יותר קשר ממגןshovalb9 כתב:מלול, דחף קדימה ולמרות שעשה כמה טעיות בהגנה ושהגול בא ממנו אני מרוצה ממנו.
אג'ידה, סוארס, בוזגלו, ברדה.
והפנדל והעצירה מול בניון?bs war כתב:
אג'ידה ? גול שלו
ונדמה לי שזה היה סוארס שלא הגיע לכדור של עמאשה
משחק טוב של אגידה אבל הגול עליו. מיקום הזוי
לא. מגן הוא. מגן היום הוא שחקן מאוד חשוב בכדורגל, כשהוא צריך לדחוף את הקבוצה קדימה מהבלמים ולא להרחיק כמו דוידזאדה, מלול מאוד נוח עם הכדור ומשתחרר מלחץ טוב מאוד דבר שגורם לשחקנים אחרים להיות פנויים כמו בוזגלו דבר שקרה הרבה פעמים במשחק. כקשר הוא נתקע ונהיה צפוי, מה גם שאין לך שחקנים גבוהים להגביה אליהם כמו שהוא אוהב. לחימה,דריבל,צפייה מראש מהלכים- זה מה שטוב בו ולמגן זה מעולה ואפילו בונוס למרות שהוא לוקה קצת בהגנה ומסתבך מאחור, אבל לקשר שאתה מצפה ממנו להיות יצירתי וליצור מהלכים? לא מספיק.שיש כתב: מלול יותר קשר ממגן
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
משחק מצויין של אג׳ידה אבל הגול בגלל מיקום גרוע שלו
כן, דור הפתיע גם אותי מאוד כשהיה מול עטר שזאת משימה ממש לא קלה, אבל בגלל כמה טעויות ואיבודי כדור לא הכנסתי אותו..
אין לי טענות לשחקנים.
כל עוד היה אוויר בריאות, היינו הרבה יותר טובים. לחיפה לא היה מה למכור חוץ מהצלילות של שכטר האפס.
שיחקנו בקצב טוב, והדבר היחיד שאפשר להצטער עליו הוא שלא ירדנו בלפחות 2-0.
במחצית השנייה עלו גמורים ונתנו את כל כולם. ראו בסוף את הכאב על הפנים של ברדה בכל תנועה.
הטענות הם רק לצוות המקצועי החובבני.
הם האשמים שבבלומפילד בדקה ה-70 אנחנו שובקים חיים, ושוב היום כבר במחצית השנייה היה ברור מההתחלה שאוויר לא ממש יש.
מאמן כושר חובבני ומביך. טוב שאנחנו רואים את זה העונה בצורה כל כך בולטת. אני מאמין שהאסימון אצל אלונה נפל וכל החובבנות הזו תיגמר בקיץ.
סוארס במשחק ענק. פרמייר ליג.
כל עוד היה אוויר בריאות, היינו הרבה יותר טובים. לחיפה לא היה מה למכור חוץ מהצלילות של שכטר האפס.
במחצית השנייה עלו גמורים ונתנו את כל כולם. ראו בסוף את הכאב על הפנים של ברדה בכל תנועה.
הם האשמים שבבלומפילד בדקה ה-70 אנחנו שובקים חיים, ושוב היום כבר במחצית השנייה היה ברור מההתחלה שאוויר לא ממש יש.
מאמן כושר חובבני ומביך. טוב שאנחנו רואים את זה העונה בצורה כל כך בולטת. אני מאמין שהאסימון אצל אלונה נפל וכל החובבנות הזו תיגמר בקיץ.
הוא יוצא בצורה מסודרת עם הכדור וזה יתרון, יחד עם זאת חסרה לי מהירות ופריצות על הקו כמו שמגן אמור לתתshovalb9 כתב:
לא. מגן הוא. מגן היום הוא שחקן מאוד חשוב בכדורגל, כשהוא צריך לדחוף את הקבוצה קדימה מהבלמים ולא להרחיק כמו דוידזאדה, מלול מאוד נוח עם הכדור ומשתחרר מלחץ טוב מאוד דבר שגורם לשחקנים אחרים להיות פנויים כמו בוזגלו דבר שקרה הרבה פעמים במשחק. כקשר הוא נתקע ונהיה צפוי, מה גם שאין לך שחקנים גבוהים להגביה אליהם כמו שהוא אוהב. לחימה,דריבל,צפייה מראש מהלכים- זה מה שטוב בו ולמגן זה מעולה ואפילו בונוס למרות שהוא לוקה קצת בהגנה ומסתבך מאחור, אבל לקשר שאתה מצפה ממנו להיות יצירתי וליצור מהלכים? לא מספיק.
מסכים עם הכל.yossi כתב:אין לי טענות לשחקנים.
אפשר להביא לפה גם את מוריניו עונה הבאה, בלי איזושהי מעטפת זה לא יהיה שונה מאלישע.
30 דקות ראשונות ראינו כדורגל תאווה לעיניים.
בוזגלו - שחקן על.
סוארז - שחקן על על.
ברדה - מנהיג.
ארבייטמן - 9 אמיתי.
והיום אפילו החבר'ה בחדשות הספורט קלטו את הבלוף של מאיר(מתי אתה תמתח את שריר הירך האחורי?!?) סיני , מאמן כושר עלוב , חלש , גרוע , בדיחה עצובה.
בוזגלו - שחקן על.
סוארז - שחקן על על.
ברדה - מנהיג.
ארבייטמן - 9 אמיתי.
והיום אפילו החבר'ה בחדשות הספורט קלטו את הבלוף של מאיר(מתי אתה תמתח את שריר הירך האחורי?!?) סיני , מאמן כושר עלוב , חלש , גרוע , בדיחה עצובה.