הפינה הפסימית מחזור 29
Re: הפינה הפסימית מחזור 29
יותר מדי כדורים ארוכים ללא כתובת.
דובב גבאי עלוב.
דובב גבאי עלוב.
עצוב ששחקנים ברמה הזו לא מסוגלים בחודש אפריל לסחוב יותר מ-60 דקות.
קשה לרשום משהו אופטימי כשחוטפים בדקה 90.
הייתה לי הרגשה שהעונה הזאת אחרת. שיש בקבוצה הזאת משהו מיוחד. טעיתי.
אמנם קבוצה טובה. אבל האליפות או בגביע המדינה לא נזכה גם העונה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מאחר ולא מדובר בשחקן אחד אלא בכולם, שווה לבדוק מאיפה מגיע הריח...אריק כתב:עצוב ששחקנים ברמה הזו לא מסוגלים בחודש אפריל לסחוב יותר מ-60 דקות.
הקהל שלנו פשוט עלוב, אין מילה אחרת לתאר את מה שהולך ביציע שלנו.
הקבוצה מובילה 1-0 ולא תגידו סתם משחק,משחק שיכול לקבוע עונה,ופשוט שקל,חוץ מאולי 40 איש אף אחד לא פותח את הגרון שלו,במקום לתת דחיפה לשחקנים לתת בהם ראבק הקהל ישן,אין לנו קהל עידוד וזה מה יש,צריכים להתבייש כל אלה שבאים יענו לשער 5 בשביל לעודד עלק.
ואלישע אוי אלישע,ידעתי שזה מה שיהיה העונה עוד בתחילת העונה מהמשחקים מול הקרואטים.
עד מתי נראה אותך פה? אורגינל שנמאס.
הקבוצה מובילה 1-0 ולא תגידו סתם משחק,משחק שיכול לקבוע עונה,ופשוט שקל,חוץ מאולי 40 איש אף אחד לא פותח את הגרון שלו,במקום לתת דחיפה לשחקנים לתת בהם ראבק הקהל ישן,אין לנו קהל עידוד וזה מה יש,צריכים להתבייש כל אלה שבאים יענו לשער 5 בשביל לעודד עלק.
ואלישע אוי אלישע,ידעתי שזה מה שיהיה העונה עוד בתחילת העונה מהמשחקים מול הקרואטים.
עד מתי נראה אותך פה? אורגינל שנמאס.
אין טעם לצפות לזה, אלישע בראיון טען שאין שום בעיה של כושר גופני.אביאל כתב: מאחר ולא מדובר בשחקן אחד אלא בכולם, שווה לבדוק מאיפה מגיע הריח...
כל העולם רואה שיש לנו מאמן חינוך גופני לילדים עם צרכים מיוחדים בכיתה א', רק אלישע לא.
מאמן כושר או מורה לספורט לא הבנתי ,בושה וחרפה !!!! שלא לדבר על המחסום הפסיכולוגי חוטים גולים דקה 90 מלא העונה ,אשדוד ,חיפה פעמיים ,הפועל תל אביב , נאיבים !!!זה שי !

זה לא ניהול משחק זה ניהול עונה גרועה, חלוקת עומסים שערורייתית הביאה אותנו שוב עם הלשון בחוץ בפליאוף.
- The red one
אמרתם הכל רק אוסיף על הקהל..
בזיון אנשים אשכרה היו עם יד בפה וחיכו שיוסי בניון יגע בכדור כדי לשרוק לו ולא עודדו ת'קבוצה שלהם. בפעם הראשונה שרו שיר אחד לפני שירי השחקנים בחימום וזה היה קללות ליוסי.
דיי כמה אפשר.
בזיון אנשים אשכרה היו עם יד בפה וחיכו שיוסי בניון יגע בכדור כדי לשרוק לו ולא עודדו ת'קבוצה שלהם. בפעם הראשונה שרו שיר אחד לפני שירי השחקנים בחימום וזה היה קללות ליוסי.
דיי כמה אפשר.
זה כי הארגון עוד לא התחיל לשיר לשחקנים שלנו. במחצית השנייה אני מסכים שהיינו *** אטומי. אגב, גם הארגון צריך לדעת להרים את היציע ולא להירדם ביחד איתואדום בלב בנשמהההה כתב:אמרתם הכל רק אוסיף על הקהל..
דיי כמה אפשר.
הם נותנים את התחת בכל משחק.שמעון א כתב:קשה לרשום משהו אופטימי כשחוטפים בדקה 90.
אין מה לעשות, הנפילה שלנו היא בעיקר בקטע הטקטי והגופני.
מבחינת איכות ומנטליות עשינו צעד קדימה, בשאר אנחנו פשוט נופלים.
כרגע המשימה היא לשמור על המקום השני, אך חשוב מכך, להגיע עם כמה שיותר אוויר בריאות ב-20.5. אפשר לעשות את זה.
והקהל שלנו באמת מחורבן לגמרי. רואים שכולם מתאמצים אך מה לעשות גמורים. העשר דקות אחרונות הם בדיוק הרגעים בהם צריך להרעיד את האצטדיון ולתת להם אנרגיות, במקום זה כולם עסוקים בהכל רק בלא לעודד.
ברגע שאנחנו בפיגור או מתח, אנחנו נחנקים לגמרי.
- The red one
הארגון ניסה, הגוש שלהם לא הפסיק לשיר, אבל הקבוצה גוררת את הקהל במשחקים שכאלה..והצטרפו אלייהם אולי בפעם הבודדת שהייתה לנו קרן מחצית שנייה.dor69 כתב: זה כי הארגון עוד לא התחיל לשיר לשחקנים שלנו. במחצית השנייה אני מסכים שהיינו *** אטומי. אגב, גם הארגון צריך לדעת להרים את היציע ולא להירדם ביחד איתו
אני יושב כל משחק בגוש. צריך שמרימים את ולא מה שנקרא ״שירי גוש״. יותר מזה, היו דקות שהתוף לא נתן עבודה בכלל לקראת הסיוםאדום בלב בנשמהההה כתב: הארגון ניסה, הגוש שלהם לא הפסיק לשיר, אבל הקבוצה גוררת את הקהל במשחקים שכאלה..והצטרפו אלייהם אולי בפעם הבודדת שהייתה לנו קרן מחצית שנייה.
רוצים מקרה שמוכיח כמה נהינו קהל פח?
מעל מחצית 3 ילדים בגילאים 14-16 בערך באזור של הגוש שלא קשורים, עסוקים בלעשות סלפי, להצטלם מעודדים "ומגניבים" ולהסתכל על בנות באינסטגרם.
באמת אני שואל למה אתם באים לאזור הגוש? למה אתם באים כביכול ליציעי עידוד? למה אתם באים למשחק כדורגל כוסראבק ערס שלכם, לכו צאו לפורום או משהו רק עופו מהקבוצה שלי כבר.
איכס אנחנו ז בל נמאס לי, רע לי, לא כיף לי, מתפלל שתגמר העונה, מתפלל לא לראות כ"כ הרבה פרצופים מוכרים שאין להם שום קשר ליציעי עידוד שנה הבאה.
לא מצליח להינות במשחקי בית, במשחקי חוץ לפעמים עוד יש עניין.
מעל מחצית 3 ילדים בגילאים 14-16 בערך באזור של הגוש שלא קשורים, עסוקים בלעשות סלפי, להצטלם מעודדים "ומגניבים" ולהסתכל על בנות באינסטגרם.
באמת אני שואל למה אתם באים לאזור הגוש? למה אתם באים כביכול ליציעי עידוד? למה אתם באים למשחק כדורגל כוסראבק ערס שלכם, לכו צאו לפורום או משהו רק עופו מהקבוצה שלי כבר.
איכס אנחנו ז בל נמאס לי, רע לי, לא כיף לי, מתפלל שתגמר העונה, מתפלל לא לראות כ"כ הרבה פרצופים מוכרים שאין להם שום קשר ליציעי עידוד שנה הבאה.
- The red one
מסכים איתך. לצערי אני רואה את זה קורה בעונה הבאה, בעיקר בעונה הבאה.RedHell כתב:רוצים מקרה שמוכיח כמה נהינו קהל פח?
ייקח תהליך של כמה שנים עד שהיציע הדרומי בטרנר יפסיק להיות יציע פוזה, אז אל תבנה על זה בקרוב ..