פגע באגו הבאר-שבעי כשהעדיף להגיע לחיפה... בערך כמו שאוהדי בית"ר יקללו את מליקסוןאדום בלב בנשמהההה כתב: באמת הגיע הזמן לפתוח את זה.
מה הקטע עם יוסי? באמת ובתמים לא מבין.
שחקן גדל בדימונה (לא בבאר שבע, לא נולד כאן או משהו), הגיע לכאן, היה חביב הקהל אבל הבנתי מסיפורים שהערימו עליו קשיים ההנהלה, עבר למכבי חיפה שם מצא בית, חממה שגידלה אותו, את יענקל'ה, שהוציא אותו לאירופה והפך אותו לאחד השחקנים הגדולים בתודלות מדינת ישראל .
אז מה שורקים לו בוז?! ועוד מילא אם היה זוכה בתואר 'שחקן העונה'..בקושי סוחב, חצי עונה פצוע, אז מה הקטע ?!
12.4, יום ראשון, 20:45 - הפועל באר שבע נגד מכבי חיפה
Re: 12.4, יום ראשון, 20:45 - הפועל באר שבע נגד מכבי חיפה
רוצה את האמת כמו שהיא? הקהל שלנו אוהב להיפגע, אוהב למצוא מטרה שקל לקלל.אדום בלב בנשמהההה כתב: באמת הגיע הזמן לפתוח את זה.
מה הקטע עם יוסי? באמת ובתמים לא מבין.
שחקן גדל בדימונה (לא בבאר שבע, לא נולד כאן או משהו), הגיע לכאן, היה חביב הקהל אבל הבנתי מסיפורים שהערימו עליו קשיים ההנהלה, עבר למכבי חיפה שם מצא בית, חממה שגידלה אותו, את יענקל'ה, שהוציא אותו לאירופה והפך אותו לאחד השחקנים הגדולים בתודלות מדינת ישראל .
אז מה שורקים לו בוז?! ועוד מילא אם היה זוכה בתואר 'שחקן העונה'..בקושי סוחב, חצי עונה פצוע, אז מה הקטע ?!
עם מאמנים לא הולך לו לאחרונה אז הוא בא על יוסי, שבסה"כ לפני המון שנים אמר "מכבי חיפה זה הבית שלי" ואמר את זה בהקשר לתקופת אלי זינו שהרס לו את החיים.
צריך להודות לו וליענקלה שהוא לא הגיע לפה סוס מת.
בסה"כ הוא עוד שחקן בליגה, לא מעניין יותר מהאחרים...
לא נכון,אתה טועה בענק.RedHell כתב:
רוצה את האמת כמו שהיא? הקהל שלנו אוהב להיפגע, אוהב למצוא מטרה שקל לקלל.
עם מאמנים לא הולך לו לאחרונה אז הוא בא על יוסי, שבסה"כ לפני המון שנים אמר "מכבי חיפה זה הבית שלי" ואמר את זה בהקשר לתקופת אלי זינו שהרס לו את החיים.
צריך להודות לו וליענקלה שהוא לא הגיע לפה סוס מת.
בסה"כ הוא עוד שחקן בליגה, לא מעניין יותר מהאחרים...
בשביל להבין צריך ללכת שנים אחורה,עוד לפני הירידה ב98.
יוסי בניון נחשב אז לדבר הבא,לשחקן שכולם חיכו לו מאז ימי שפיגלר,עילוי,שיחק באקדמיה של אייאקס והבקיע שם בצרורות.
חזר לארץ אך ורק בשל געגועים למשפחה,שיחק עוד שנה בנוער שם הבקיע בלי הפסקה ועלה לבוגרים.
אתם צריכים להבין,שנים חיכו אז ליוסי שיעלה לבוגרים וייקח את הפועל ב"ש קדימה,זה לא הגולים שהבקיע,זו התנועה,הכדרור,משהו שבאמת לא נראה אז.
עוד אז הייתי הולך למשחקי הנוער והנערים,אז תאמינו לי זה מקור ראשון.
קרה מה שקרה ב98,ירידת ליגה אחרי 25 שנה בליגת העל,משהו שהיה קשה לעיכול אז.
הפגנות בעיר,הבערת צמיגים,ואנדליזם על סניף אפרופו בעיר העתיקה שהיה בבעלות של הבן של אלי להב.
הציפייה הייתה שיוסי יעלה אותנו בחזרה,לא היה לאף אחד ספק שהוא ייצא לאירופה,אבל אז הוא היה בסה"כ בן 18,וציפו ממנו לתת עוד עונה לפחות כדי להחזיר את הקבוצה לליגת העל,זו הייתה המחוייבות המוסרית שלו.
אבל הוא לא עשה את זה והוא ואבא שלו דודו התנגחו באלי זינו ואנשיו בכל הזדמנות ברמה של הכפשות אישיות ובשורה התחתונה הוא שם עלינו ז** כזה גדול.
נכון,שחקן צריך לחשוב על הקריירה שלו,אבל לא היה קורה כלום אם הוא היה נותן עוד עונה אחת ומעלה אותנו ליגה,זאת הייתה המחוייבות המוסרית שלו להפועל ב"ש.
עכשיו אחרי כל זה,איך בדיוק אתה רוצה שהקהל יכבד אותו,החזרה שלו לב"ש הייתה צריכה להיות התיקון שלו.
אגב לכל מי שאומר כאן שהוא סוס מת,במקומו הביאו את מליקסון,סטטיסטית,דקות משחק מול כיבושים ובישולים הוא עובר את מליקסון בהרבה.
אין צורך לספר לי את הסיפור של יוסי, אני מכיר אותו היטב.אדום זקן כתב: לא נכון,אתה טועה בענק.
יוסי בניון נחשב אז לדבר הבא,לשחקן שכולם חיכו לו מאז ימי שפיגלר,עילוי,שיחק באקדמיה של אייאקס והבקיע שם בצרורות.
חזר לארץ אך ורק בשל געגועים למשפחה,שיחק עוד שנה בנוער שם הבקיע בלי הפסקה ועלה לבוגרים.
אתם צריכים להבין,שנים חיכו אז ליוסי שיעלה לבוגרים וייקח את הפועל ב"ש קדימה,זה לא הגולים שהבקיע,זו התנועה,הכדרור,משהו שבאמת לא נראה אז.
הפגנות בעיר,הבערת צמיגים,ואנדליזם על סניף אפרופו בעיר העתיקה שהיה בבעלות של הבן של אלי להב.
הציפייה הייתה שיוסי יעלה אותנו בחזרה,לא היה לאף אחד ספק שהוא ייצא לאירופה,אבל אז הוא היה בסה"כ בן 18,וציפו ממנו לתת עוד עונה לפחות כדי להחזיר את הקבוצה לליגת העל,זו הייתה המחוייבות המוסרית שלו.
אבל הוא לא עשה את זה והוא ואבא שלו דודו התנגחו באלי זינו ואנשיו בכל הזדמנות ברמה של הכפשות אישיות ובשורה התחתונה הוא שם עלינו ז** כזה גדול.
נכון,שחקן צריך לחשוב על הקריירה שלו,אבל לא היה קורה כלום אם הוא היה נותן עוד עונה אחת ומעלה אותנו ליגה,זאת הייתה המחוייבות המוסרית שלו להפועל ב"ש.
עכשיו אחרי כל זה,איך בדיוק אתה רוצה שהקהל יכבד אותו,החזרה שלו לב"ש הייתה צריכה להיות התיקון שלו.
אגב לכל מי שאומר כאן שהוא סוס מת,במקומו הביאו את מליקסון,סטטיסטית,דקות משחק מול כיבושים ובישולים הוא עובר את מליקסון בהרבה.
שכחת רק לספר כמה היו ממררים לו את החיים, שכחת שכשהוא ביקש כרטיסייה על מנת להגיע לאימונים אמרו לו תקנה לעצמך, שכחת שעם כל הכבוד ילד בן 18 לא אמור לקבור את עצמו עם הספינה הגמורה של אותם שנים שנראה הפועל ב"ש.
ד"א בכל ראיון עם אלי זינו שאלו אותו למה מכרת את יוסי? הוא ענה "לא היה הוגן כלפיו לעצור לו את ההתקדמות" סתם להזכיר לך שזה אותו זינו שמכר מכל הבא ליד.
אל תחפשו איפה שאין, יוסי עוד שחקן מבחינת הפועל ב"ש לא מעבר.
אז נכון לכולנו זכורות דמעות הירידה (לא אשכח את זה כשעוד הייתי בשער 2).
הקהל שלנו אוהב למצוא את מי לקלל, פעם יוסי, פעם מאמנים, פעם בעלים, פעם ערן לוי תמיד ימצאו קורבן, זה השאריות של שער 2 מהימים השחורים.
אתה נותן את נקודת המבט של הקהל של באר שבע.אדום זקן כתב: לא נכון,אתה טועה בענק.
אם אני יוסי אני לא נשאר בבאר שבע כדי לשחק בליגה לאומית. מילא היה מועדון מקצועני אבל היינו שכונה בכל המובנים. קבוצה מרוסקת מכל הבחינות שליוסי לא הייתה שום אחריות על המצב אלא להיפך בכך שהוא כמעט השאיר אותנו ליגה במו רגליו.
כמו שתיארת יוסי היה כשרון ענק והוא אכן מימש אותו בגדול. לא בטוח אם זה היה קורה אם היה נשאר לליגה לאומית. חיפה הייתה ועדיין מועדון שמשביח ישראלים לאירופה. אין ספור ישראלים יצאו משם.
מבחינתי בניון עוד שחקן בליגה. הוא רואה בחיפה בית וזו זכותו. גם אם זה כואב ומעליב זה בסך הכול הגיוני. שיהיה לו לבריאות ובמחינתי ברדה אחד שווה יותר ממאה בניון.
ההתנהגות של חלק מהקהל אתמול לא הוסיפה לנו כבוד.
פעם זהבי, פעם בניון, פעם יובל נעים ופעם רב"ש כי שמן. פאתטי
נערך לאחרונה על ידי גדי ב 13 אפריל 2015, 11:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ולא תיאמנו גרסאות.RedHell כתב:
אין צורך לספר לי את הסיפור של יוסי, אני מכיר אותו היטב.
שכחת רק לספר כמה היו ממררים לו את החיים, שכחת שכשהוא ביקש כרטיסייה על מנת להגיע לאימונים אמרו לו תקנה לעצמך, שכחת שעם כל הכבוד ילד בן 18 לא אמור לקבור את עצמו עם הספינה הגמורה של אותם שנים שנראה הפועל ב"ש.
ד"א בכל ראיון עם אלי זינו שאלו אותו למה מכרת את יוסי? הוא ענה "לא היה הוגן כלפיו לעצור לו את ההתקדמות" סתם להזכיר לך שזה אותו זינו שמכר מכל הבא ליד.
אל תחפשו איפה שאין, יוסי עוד שחקן מבחינת הפועל ב"ש לא מעבר.
אז נכון לכולנו זכורות דמעות הירידה (לא אשכח את זה כשעוד הייתי בשער 2).
הקהל שלנו אוהב למצוא את מי לקלל, פעם יוסי, פעם מאמנים, פעם בעלים, פעם ערן לוי תמיד ימצאו קורבן, זה השאריות של שער 2 מהימים השחורים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מה שכן אפשר להגיד על בניון אתמול שיצא גבר בראיון איתו , כל מי שהיה במשחק שמע שיש קללות לבניון ואולי גם בטלויזיה שמעו קצת . אבל בראיון שלו אמר בניון "כל השבוע התקשורת חיממה וניפחה ואמרה יהיו קללות יהיו שריקות , בסוף היו כמה שריקות בודדות וזהו"
יכול להיות.גדי כתב:
אתה נותן את נקודת המבט של הקהל של באר שבע.
אם אני יוסי אני לא נשאר בבאר שבע כדי לשחק בליגה לאומית. מילא היה מועדון מקצועני אבל היינו שכונה בכל המובנים. קבוצה מרוסקת מכל הבחינות שליוסי לא הייתה שום אחריות על המצב אלא להיפך בכך שהוא כמעט השאיר אותנו ליגה במו רגליו.
כמו שתיארת יוסי היה כשרון ענק והוא אכן מימש אותו בגדול. לא בטוח אם זה היה קורה אם היה נשאר לליגה לאומית. חיפה הייתה ועדיין מועדון שמשביח ישראלים לאירופה. אין ספור ישראלים יצאו משם.
מבחינתי בניון עוד שחקן בליגה. הוא רואה בחיפה בית וזו זכותו. גם אם זה כואב ומעליב זה בסך הכול הגיוני. שיהיה לו לבריאות ובמחינתי ברדה אחד שווה יותר ממאה בניון.
ההתנהגות של חלק מהקהל אתמול לא הוסיפה לנו כבוד.
פעם זהבי, פעם בניון, פעם יובל נעים ופעם רב"ש כי שמן. פאתטי
לא בא להצדיק את הקהל,אבל אל תהפכו את יוסי לצדיק,ממש לא.
ולגבי הקללות זה חלק מהכדורגל,קורה בכל העולם,נסיון להוציא משיווי משקל.
בעיניי לגיטימי,כמובן שלא על חשבון עידוד הקבוצה שלך.
אגב סימפטום הקהל הוא כפני הקבוצה,עובר תהליך חיובי.
מי שמצפה ששנהפוך לאיזה אולטרס קנאי שמעודד 90 דקות,הדרך עוד ארוכה.
זה יקרה שהקבוצה תמשיך להיות בצמרת,תביא תארים,יחד עם זה יגיע עוד קהל חדש,רענן,צעיר ועם איצטדיון חדש,אני בטוח שזה רק יילך וישתפר,כמו שקרה בחיפה ומכבי.
אל תשכחו שעד לפני כמה שנים אותם קהלים שאתם מפארים אותם,קיללו ושרקו בוז אחרי רבע שעה.
אי אפשר לקחת את גרף השיפור העצום שעשה הקהל שלנו,זה עוד יילך וישתפר.
לרדת ליגה עם הפועל ב"ש ההיא כשחקן בנקודת הפריצה בקריירה זו מצווה, צדקה, עזרה לעני, מתנה לאביון, הקרבה, טובה ענקית, מזוכיזם.אדום זקן כתב: לא נכון,אתה טועה בענק.
ממש לא 'מחויבות מוסרית'.
צדיק או לא, זה היה פשע גדול אם הוא היה מגיע לפה העונה.
היה לוקח לאלונה יותר מ2 מיליון שקל לעונה, ואישית- היה לי הרבה יותר כואב בשביל אלונה מאשר שהוא בחר שלא להגיע לפה.
היה לוקח לאלונה יותר מ2 מיליון שקל לעונה, ואישית- היה לי הרבה יותר כואב בשביל אלונה מאשר שהוא בחר שלא להגיע לפה.
בניון לא צדיק - עשה לביתו. לגיטימי. לדעתי אובררייטד בנושא "מנהיגות". גם בגיל 35 הוא עדיין ילד. שילמד מברדה מה זו מנהיגותאדום זקן כתב: יכול להיות.
לא בא להצדיק את הקהל,אבל אל תהפכו את יוסי לצדיק,ממש לא.
ולגבי הקללות זה חלק מהכדורגל,קורה בכל העולם,נסיון להוציא משיווי משקל.
בעיניי לגיטימי,כמובן שלא על חשבון עידוד הקבוצה שלך.
אגב סימפטום הקהל הוא כפני הקבוצה,עובר תהליך חיובי.
מי שמצפה ששנהפוך לאיזה אולטרס קנאי שמעודד 90 דקות,הדרך עוד ארוכה.
זה יקרה שהקבוצה תמשיך להיות בצמרת,תביא תארים,יחד עם זה יגיע עוד קהל חדש,רענן,צעיר ועם איצטדיון חדש,אני בטוח שזה רק יילך וישתפר,כמו שקרה בחיפה ומכבי.
אל תשכחו שעד לפני כמה שנים אותם קהלים שאתם מפארים אותם,קיללו ושרקו בוז אחרי רבע שעה.
אי אפשר לקחת את גרף השיפור העצום שעשה הקהל שלנו,זה עוד יילך וישתפר.
קללות להוציא משיווי משקל - אני לא ב"קונצרט" אבל האם "אוסקר מזיין את שי" לגיטימי ? "שיהיה לך סרטן בראש", לגיטימי ? ועוד דברים שחבל בכלל לכתוב פה.
בלי קשר לדעתי זה ממש לא מוציא משיווי משקל. ראינו כמה זה עוזר מול זהבי, ערן לוי ושיובל נעים הסתובב אלינו לשער 5 אחרי שאורמוש דחף לנו תיקו בדקה 92 שנה שעברה.
אדום זקן, אני מאמין שכשמך כן אתה, אז אני מניח שיש לך גם ילדים, האם אתה מביא אותם למגרשים היום? האם זה לגיטימי מבחינתך שישמעו קללות 'מוציאות משיווי משקל'?
לא,ממש לא נעים ולקחתי אותם יותר מפעם אחת.bs war כתב:אדום זקן, אני מאמין שכשמך כן אתה, אז אני מניח שיש לך גם ילדים, האם אתה מביא אותם למגרשים היום? האם זה לגיטימי מבחינתך שישמעו קללות 'מוציאות משיווי משקל'?
אבל שאתה לוקח את הילדים שלך אתה לוקח את זה בחשבון.
לצערי לא אני ולא אתה נשנה את זה ואגב טיילתי במספיק מגרשים בעולם בשביל להבין שזה ממש לא קיים רק אצלנו.
גדי אני רוצה להזכיר לך שבמשחק הראשון בבלומפילד העונה שצעקו כמה אנשים "אוסקר מזיין את שי", לא רק שלא הצטרפו גם היו כאילו שהשתיקו אותם ואני הייתי ממש לידם והיה חלק מהאנשים שאמרו להם לשתוק.גדי כתב:
בניון לא צדיק - עשה לביתו. לגיטימי. לדעתי אובררייטד בנושא "מנהיגות". גם בגיל 35 הוא עדיין ילד. שילמד מברדה מה זו מנהיגות
קללות להוציא משיווי משקל - אני לא ב"קונצרט" אבל האם "אוסקר מזיין את שי" לגיטימי ? "שיהיה לך סרטן בראש", לגיטימי ? ועוד דברים שחבל בכלל לכתוב פה.
בלי קשר לדעתי זה ממש לא מוציא משיווי משקל. ראינו כמה זה עוזר מול זהבי, ערן לוי ושיובל נעים הסתובב אלינו לשער 5 אחרי שאורמוש דחף לנו תיקו בדקה 92 שנה שעברה.
במשחק הנוכחי זה התחיל רק אחרי שכל אוהדי מכבי התחילו לקלל את אלונה.
אז מה בדיוק רצית שנעשה?? נשב ונמחא כפיים??
אף אחד לא יקלל את אלונה ומי שיעשה את זה יקבל בראש בחזרה.
אני לא מתיימר להטיף ולכן כל מה שאני כותב זו דעתי ולכל אחד יש זכות לנהוג לפי ראותו.אדום זקן כתב: גדי אני רוצה להזכיר לך שבמשחק הראשון בבלומפילד העונה שצעקו כמה אנשים "אוסקר מזיין את שי", לא רק שלא הצטרפו גם היו כאילו שהשתיקו אותם ואני הייתי ממש לידם והיה חלק מהאנשים שאמרו להם לשתוק.
במשחק הנוכחי זה התחיל רק אחרי שכל אוהדי מכבי התחילו לקלל את אלונה.
אז מה בדיוק רצית שנעשה?? נשב ונמחא כפיים??
אף אחד לא יקלל את אלונה ומי שיעשה את זה יקבל בראש בחזרה.
נכנסתי מוקדם שבוע שעבר לבלומפילד, ה"ברכות" לזהבי התחילו כאשר מכבי נכנסו למגרש דרך שער 7 עוד לפני שהיה בכלל קהל למכבי.
בלי קשר הייתי מוחא להם כפיים בדיוק כמו שעשינו בטדי. זה הטריף אותם עוד יותר והוציא כל עוקץ מהם.
מהכרותי אתך בפורום אני יודע שאתה מהאוהדים הנהדרים שהלוואי שכולם היו כמוך. אם יש לי ביקורת היא לא מופנית אליך