הפינה הפסימית מחזור 29

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הפינה הפסימית מחזור 29

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

bs war כתב:ןגם מה אתם מצפים שאלישע יגיד? 'צודקים יש לנו מאמן כושר גרוע'?
כן!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

99% מתגובות אחרי משחק/לפני משחק של שחקנים/מאמנים זה אוסף של קלישאות מיותרות. זה אחד הדברים הכי משעממים שיש. "היה משחק קשה", "שער לא מחויב המציאות", "נסוגנו לאחור ללא סיבה", "אני לא מדבר על שופטים אבל חבל שזה קרה נגדנו" ואפשר להמשיך.
לאלישע יש גם "בד לק".
מציע לכולם להתייחס רק למה שקורה במגרש ומה שרואים בעיניים. כל השאר זה בידור
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

גדי כתב:
99% מתגובות אחרי משחק/לפני משחק של שחקנים/מאמנים זה אוסף של קלישאות מיותרות. זה אחד הדברים הכי משעממים שיש. "היה משחק קשה", "שער לא מחויב המציאות", "נסוגנו לאחור ללא סיבה", "אני לא מדבר על שופטים אבל חבל שזה קרה נגדנו" ואפשר להמשיך.
לאלישע יש גם "בד לק".
מציע לכולם להתייחס רק למה שקורה במגרש ומה שרואים בעיניים. כל השאר זה בידור
שכחת את העיקרי "קיבלנו שער ממצב נייח", מעניין ממתי שער ממצב נייח שווה פחות ממשחק נע.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

הבעיה שגם בשנה שעברה ידענו שיש בעיה עם הכושר ואלישע לא עשה פעולה לפתרון הבעיה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

הפועלעולה כתב:צודק. היא הייתה צריכה לרשום "אלישע יא חתיכת אפס, הרסת תאימפריה של ב"ש יז** אחד". לעזאזל עם אופטימיות ולנסות לעודד שחקנים.
ולא יודע מאיפה הנפצתם את הרעיון שאנחנו 3 רמות מעל חיפה. הספסל שלהם אתמול היה פי 5826862 משלנו, וגם ההרכב הראשון שלהם לא נופל כרגע משלנו.
מה???

למעט עטר ומגן שמאלי (לא משנה מי כי כולם טובים מאופיר) , אני לא רואה שחקן אחד בלבל של ב"ש.
לא שכטר שהוא השחק הכי אוברייטד בעולם , לא בניון שמזמן הפך להיות הפצוע התורן , לא סטויאקוביץ שפחות טוב מאג'ידה , ובטח שלא עזרא השחקן אולי הטיפש ביותר בליגה.

ממי אתה מתלהב בדיוק? מאביחי ידין או מדגני?

איזה ספסל יש להם? עמאשה שזה התאום הערבי של דובב גבאי? או אולי תורג'מן שאחת מ5000 בעיטות שלו הולכת למסגרת.
אה סליחה , יש להם את משומר "מיצ'ל סלגאדו" הישראלי

די להיות האנדרדוג כבר, נמאס.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אני מעדיף להיות אנדרדוג מאשר עיוור למציאות ולזלזל במכבי חיפה כאילו הם עירוני רמה"ש.

לא הולך לעשות איתך השוואות של שחקן שחקן, אבל חיפה קבוצה מעולה שבעונה הבאה אם יפגעו בול בזרים יותר טובים ממדו, פאס וראיוס, הם ילחמו על האליפות עד סוף העונה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

הפועלעולה כתב:אני מעדיף להיות אנדרדוג מאשר עיוור למציאות ולזלזל במכבי חיפה כאילו הם עירוני רמה"ש.

לא הולך לעשות איתך השוואות של שחקן שחקן, אבל חיפה קבוצה מעולה שבעונה הבאה אם יפגעו בול בזרים יותר טובים ממדו, פאס וראיוס, הם ילחמו על האליפות עד סוף העונה.
אני שומע את זה כבר 4 עונות
אתה מוזמן לצטט אותי עוד שנה מהיום , חיפה גם עונה הבאה מדשדשת - במקרה הטוב תסיים מקום 4 , במקרה הרע מסיימת 6

אגב פאס ומדו אחלה זרים , חיים בסרט פה אנשים שיש שחקנים ברמה גבוהה יותר שיגיעו לליגה שלנו.
זר ברמה של איגביני זה אחת למאה שנה , במקרה הכי טוב ימצאו איזה מילאן אוסטרץ.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

הפועלעולה כתב:אני מעדיף להיות אנדרדוג מאשר עיוור למציאות ולזלזל במכבי חיפה כאילו הם עירוני רמה"ש.

אברם פאס טופ 3 בבלמים בליגה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

למען האמת במכלול יש לחיפה סגל שיכול להצליח הבעיה שהמאמן שלהם בתחילת העונה בנה אותו עקום.
אם תוסיפו לסגל שלהם גם שחקנים צעירים, ובמקום הזרים הכושלים שהם הביאו בתחילת העונה תביאו זרים על רמה חוץ מסטויקוביץ' שהוא שוער מעולה ויש להם סגל שלא נופל משלנו ומשל מכבי תל אביב.
הבעיה כמו תמיד היא לא רק המאמן אלא גם שחר שאיכשהו תמיד מצליח להכשל מאז שאלישע נתן לו אליפות...

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אלישע לקח שם אליפות עם סגל לא הרבה יותר טוב... (בטוח יותר זול)

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

bs war כתב:אלישע לקח שם אליפות עם סגל לא הרבה יותר טוב... (בטוח יותר זול)
שכחת שאז לא הייתה לו מכבי תל אביב על הראש וגם הפועל תל אביב של גוטמן הייתה עם סגל סופר קצר וסבלה מתנודות ניהוליות...
וראינו מה קרה לו בעונה הרביעית שלו ששם הקבוצה סיימה מקום חמישי אם אני זוכר נכון...

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

מה הקשר לעונה הרביעית? בעונה הרביעית מכבי והפועל חזרו להיות רלוונטים? לא. בעונה הרביעית כל הכוכבים הגדולים נמכרו והוחלפו בשחקנים גרועים ולא בשלים.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה

שליחה על ידי הפועלעולה »

גיא חניה כתב: אברם פאס טופ 3 בבלמים בליגה.
לא מסכים. בלם טוב, אבל חיפה יכולים להשיג הרבה יותר במסגרת התקציב שלהם.
doctorslayer כתב:
אני שומע את זה כבר 4 עונות
אתה מוזמן לצטט אותי עוד שנה מהיום , חיפה גם עונה הבאה מדשדשת - במקרה הטוב תסיים מקום 4 , במקרה הרע מסיימת 6

אגב פאס ומדו אחלה זרים , חיים בסרט פה אנשים שיש שחקנים ברמה גבוהה יותר שיגיעו לליגה שלנו.
זר ברמה של איגביני זה אחת למאה שנה , במקרה הכי טוב ימצאו איזה מילאן אוסטרץ.
פאס שיחק לפני ארבע דקות וחצי בסכנין, מדו מושאל. אל תעשה מהם זרים מטורפים ומציאה גדולה. בכל מקרה מדו סתם בינוני, לא רואה שום דבר מיוחד ממנו. פאס ^^
הם נכשלים כל שנה מחדש כי הם נכשלים בזרים ובישראלים. הפעם יש להם אחלה ישראלים, ולפי השמועות הם ילכו על קהת/צדק/טב"ח, כלומר הכיוון שלהם חיובי. עכשיו נשאר להם לפגוע בזרים ומאמן כמובן.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:מה הקשר לעונה הרביעית? בעונה הרביעית מכבי והפועל חזרו להיות רלוונטים? לא. בעונה הרביעית כל הכוכבים הגדולים נמכרו והוחלפו בשחקנים גרועים ולא בשלים.
אני חושב שמה שקרה לו בעונה הרביעית זה שהוא איבד את השקט שאפיין אותו. כך קרה שהוא החתים שחקנים כמו חן עזריאל מתוך פאניקה כי ההוא נפצע וההוא נמכר

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

doctorslayer כתב:
מה???

למעט עטר ומגן שמאלי (לא משנה מי כי כולם טובים מאופיר) , אני לא רואה שחקן אחד בלבל של ב"ש.
לא שכטר שהוא השחק הכי אוברייטד בעולם , לא בניון שמזמן הפך להיות הפצוע התורן , לא סטויאקוביץ שפחות טוב מאג'ידה , ובטח שלא עזרא השחקן אולי הטיפש ביותר בליגה.

ממי אתה מתלהב בדיוק? מאביחי ידין או מדגני?

איזה ספסל יש להם? עמאשה שזה התאום הערבי של דובב גבאי? או אולי תורג'מן שאחת מ5000 בעיטות שלו הולכת למסגרת.
אה סליחה , יש להם את משומר "מיצ'ל סלגאדו" הישראלי

די להיות האנדרדוג כבר, נמאס.
דגני נתן אחלה משחק

שלח תגובה