תודה לך משה פרימו
תודה לך משה פרימו
אני לרוב חושב ומאמין שפרימו הוא כתב די מוגזם , אחד שמתבטא לא פעם ללא רסן ומקצין כל מילה כאילו מדובר בסוף העולם ולא בכדורגל.
אבל הפעם משה ,פשוט אמרת מילה במילה את מה שאני חושב ,
למי שלא ראה אתמול ביציע העיתונות העיתונאים ובראשם משה פרימו קראו לאלונה ברקת בצורה פשוטה , "תתעוררי כבר" צעקה הכותרת.
השיח היה על הנושאים המדוברים פה בפורום במהלך העונה , חוסר טקטיקה , אפס טביעת אצבע של מאמן , וכמובן הכושר הירוד הזועק לעזרה מצוות זר.
בקיצור ולעניין הם הגיעו למסקנה חד משמעית שהדבר היחיד שישדרג אותנו כקבוצה לעמוד פנים מול פנים עם מכבי זה אך ורק צוות קומפלט , לא רב"ש , לא להחליף את סיני - כולם הביתה ולהביא מערך שלם.
עכשיו אני אוסיף קצת מדעתי ,
הם צודקים בכל מילה שם (למי שלא ראה מומלץ לצפות) , אני אוסיף שהדבר היחיד שלא מתייחסים אליו שמישהו (אלונה ואלי) צריכים לשים סוף גם לכל המקורבים במערכת.
נמאס לראות נוער שלפי שמות המשפחה , אתה בטוח שב"ש של שנות 70-80 חזרה לשחק כדורגל.
לא ביטון , לא ברד ולא רחמים - לא כשחקנים ולא במערכת הניהולית , ולא במערכת בכלל.
כשיהיה כשרון אמיתי שיהיה מגיע לו להתקדם , אם הוא יהיה מספיק טוב , גם אם יקרו לו ברד וגם אם יקראו לו מסי - הוא יכול לעשות את זה בזכות עצמו.
תודה לך פרימו , שאמרת בקול מה שחלק מהאוהדים חושבים , למרות שאתה אפילו לא אוהד את הקבוצה שלנו.
ואלונה , תעשי טובה , פחות אוהדת יותר בעלים - קצת רוע לא יהרוג אף אחד.
אבל הפעם משה ,פשוט אמרת מילה במילה את מה שאני חושב ,
למי שלא ראה אתמול ביציע העיתונות העיתונאים ובראשם משה פרימו קראו לאלונה ברקת בצורה פשוטה , "תתעוררי כבר" צעקה הכותרת.
השיח היה על הנושאים המדוברים פה בפורום במהלך העונה , חוסר טקטיקה , אפס טביעת אצבע של מאמן , וכמובן הכושר הירוד הזועק לעזרה מצוות זר.
בקיצור ולעניין הם הגיעו למסקנה חד משמעית שהדבר היחיד שישדרג אותנו כקבוצה לעמוד פנים מול פנים עם מכבי זה אך ורק צוות קומפלט , לא רב"ש , לא להחליף את סיני - כולם הביתה ולהביא מערך שלם.
עכשיו אני אוסיף קצת מדעתי ,
הם צודקים בכל מילה שם (למי שלא ראה מומלץ לצפות) , אני אוסיף שהדבר היחיד שלא מתייחסים אליו שמישהו (אלונה ואלי) צריכים לשים סוף גם לכל המקורבים במערכת.
נמאס לראות נוער שלפי שמות המשפחה , אתה בטוח שב"ש של שנות 70-80 חזרה לשחק כדורגל.
לא ביטון , לא ברד ולא רחמים - לא כשחקנים ולא במערכת הניהולית , ולא במערכת בכלל.
כשיהיה כשרון אמיתי שיהיה מגיע לו להתקדם , אם הוא יהיה מספיק טוב , גם אם יקרו לו ברד וגם אם יקראו לו מסי - הוא יכול לעשות את זה בזכות עצמו.
תודה לך פרימו , שאמרת בקול מה שחלק מהאוהדים חושבים , למרות שאתה אפילו לא אוהד את הקבוצה שלנו.
ואלונה , תעשי טובה , פחות אוהדת יותר בעלים - קצת רוע לא יהרוג אף אחד.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
Re: תודה לך משה פרימו
שבוע אחריי שתביא תראה אותם אומרים כמה הצוות שהובא לא יותר טוב מניר קלינגר, קח את הדברים בערבון מוגבל.
התנהלת שכונתית של מועדון שכונה, ככה רוצים אליפות ?
המועדון מפרסם בפייסבוק שלו בלי בושה " דרוש חובש " כדי להפוך אותו לרופא במועדון.
אם ככה מחפשים אנשים, אני לא רוצה לדעת מאיפה הביאו את ה"מאמן כושר" הזה,
נשבר הז' כבר. מועדון שעושה צעד קדימה ואז 2 אחורה, מעניין אם אלונה ואלי ברקת ככה מתייחסים גם לעסקים שלהם בצורה כזאת מזלזלת.
הם צריכים לקחת אותנו האוהדים כלקוחות, וכשרואים כזה זלזול מצד " חברה " שלא ידברו אחרי זה למה הקהל בורח מהמגרשים.
נשבר הז' כבר. מועדון שעושה צעד קדימה ואז 2 אחורה, מעניין אם אלונה ואלי ברקת ככה מתייחסים גם לעסקים שלהם בצורה כזאת מזלזלת.
הם צריכים לקחת אותנו האוהדים כלקוחות, וכשרואים כזה זלזול מצד " חברה " שלא ידברו אחרי זה למה הקהל בורח מהמגרשים.

אני חשבתי שאתה צוחק בקשר לחובשmaor20094 כתב:התנהלת שכונתית של מועדון שכונה, ככה רוצים אליפות ?
מסתבר שהיית רציני..
אני מתבייש לקרוא את זה אפילו.
התנהלות של קיוסק
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
- The red one
מי אמר שהם מחפשים רופא לקבוצה ?!maor20094 כתב:התנהלת שכונתית של מועדון שכונה, ככה רוצים אליפות ?
מחפשים חובש והאמת זה לא כזה לגיטימי שמועדון מפרסם את זה כך כי מה לאלכס פרישמן אין קשרים שיכולים להביא חובש ? אבל זה במטרה שיהיה חובש ב״סגל הרחב״ ולא שיהפכו אותו לרופא הקבוצה .
או שאני הבנתי לא נכון ?
זה לא משנה מה מחפשים , קבוצת כדורגל עם שאיפות לא עושה את זה בפייסבוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה למה נשאר קטנים , זה למה לא נתפתח וניהיה כמו קבוצה גדולה.
מי שאחראי על הפרסום הזה בפיסבוק צריך להיות מפוטר !
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא מסכים. כל החברות הגדולות בעולם מפרסמות משרות במדיה החברתיתהראל כתב:זה לא משנה מה מחפשים , קבוצת כדורגל עם שאיפות לא עושה את זה בפייסבוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה אשכרה מרגיש שיש פה הנאה כל הזמן לחפש מה לא בסדר.הראל כתב:זה לא משנה מה מחפשים , קבוצת כדורגל עם שאיפות לא עושה את זה בפייסבוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צריך חובש לקבוצה - לא יודע למה ולא מעניין אותי האמת. פרסמו בפייסבוק. גם באינטל מפרסמים דרושים בפייסבוק של החברה.
היה עדיף לפרסם את זה ב"דרושים" של עיתון "שבע" או "כלבי" ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אשכרה.גדי כתב:
זה אשכרה מרגיש שיש פה הנאה כל הזמן לחפש מה לא בסדר.
צריך חובש לקבוצה - לא יודע למה ולא מעניין אותי האמת. פרסמו בפייסבוק. גם באינטל מפרסמים דרושים בפייסבוק של החברה.
היה עדיף לפרסם את זה ב"דרושים" של עיתון "שבע" או "כלבי" ?
פשוט התעסקות בטפל,דומה שלאנשים אין כאן מה לעשות רק לחפש מה לא עושים טוב.
מצידי שיפרסמו שדרוש מנתח פלסטי מה זה לעזאזל מעניין????
אני נמצא בהרבה משחקי נוער ואני יכול להגיד שלא ראיתי כישרון אחד מכל הביטונים הרחמים הברדים ,אולי ביום מין הימיים יגיעו בטופ לתחתית הליגה הלאומית , זה שי !

יש את אלכס פרישמן הוא רופא , והוא יכול לדאוג לרופא .
אל תיתממו ותשחקו אותה יפה נפש , אתם יודעים שזה ביזיון שמחפשים דרך פייסבוק כל תפקיד כל שהו , זה קבוצת כדורגל שרוצה להתקדם ולשאוף קדימה . זה לא מקום עבודה עבודה(בגדול זה כן אבך זה יוצא מן הכלל) שמחפש עובדים !!
אל תיתממו ותשחקו אותה יפה נפש , אתם יודעים שזה ביזיון שמחפשים דרך פייסבוק כל תפקיד כל שהו , זה קבוצת כדורגל שרוצה להתקדם ולשאוף קדימה . זה לא מקום עבודה עבודה(בגדול זה כן אבך זה יוצא מן הכלל) שמחפש עובדים !!
פרשימן פיזוטרפיסט, זליג הרופא כמדומניהראל כתב:יש את אלכס פרישמן הוא רופא , והוא יכול לדאוג לרופא .
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
זה לא אותו פרימו שליכלך על גרסיה, סוזה ופאקו?
בחיי שאני לא מבין את הנקודה שלך.הראל כתב:יש את אלכס פרישמן הוא רופא , והוא יכול לדאוג לרופא .
יפה נפש ? מה זה קשור בכלל ?
מה קשור שהקבוצה רוצה להתקדם ?
נניח שפרישמן היה רופא (הוא לא) אז למה הוא צריך לדאוג לרופא ?
איפה מפרסמים היום דרושים אם לא ברשתות חברתיות ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אתה מביא לי דוגמה את אינטל,
תגידו הכל בסדר אצלכם ?
תראו לי קבוצת כדורגל בארץ ( לא מדבר על העולם ששם אין סיכוי שתמצאו ) שמחפשת אנשי צוות פאקינג בפייסבוק,
זה באמת ניראה לכם הגיוני לחפש אנשי צוות בפייסבוק? אולי פעם הבאה שיפרסמו " דרושים שחקנים לקבוצת כדורגל " .
תגידו הכל בסדר אצלכם ?
תראו לי קבוצת כדורגל בארץ ( לא מדבר על העולם ששם אין סיכוי שתמצאו ) שמחפשת אנשי צוות פאקינג בפייסבוק,
זה באמת ניראה לכם הגיוני לחפש אנשי צוות בפייסבוק? אולי פעם הבאה שיפרסמו " דרושים שחקנים לקבוצת כדורגל " .