maor20094 כתב:אתה מביא לי דוגמה את אינטל,
תגידו הכל בסדר אצלכם ?
תראו לי קבוצת כדורגל בארץ ( לא מדבר על העולם ששם אין סיכוי שתמצאו ) שמחפשת אנשי צוות פאקינג בפייסבוק,
זה באמת ניראה לכם הגיוני לחפש אנשי צוות בפייסבוק? אולי פעם הבאה שיפרסמו " דרושים שחקנים לקבוצת כדורגל " .
מה איש צוות ? זה כולה חובש.
איך אתה היית מגייס חובש/רופא לקבוצה ??
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
maor20094 כתב:אתה מביא לי דוגמה את אינטל,
תגידו הכל בסדר אצלכם ?
תראו לי קבוצת כדורגל בארץ ( לא מדבר על העולם ששם אין סיכוי שתמצאו ) שמחפשת אנשי צוות פאקינג בפייסבוק,
זה באמת ניראה לכם הגיוני לחפש אנשי צוות בפייסבוק? אולי פעם הבאה שיפרסמו " דרושים שחקנים לקבוצת כדורגל " .
מאוד נראה לנו,ככה עובד העולם.
גם אני שצריך איש מקצוע מחפש/מפרסם ברשת.
מה הבעיה ומה שונה קבוצת כדורגל?
אני לא כועס על ההודעה של חיפוש החובש.
אני כועס למה בהודעה לא כתוב "דרוש - מגן שמאלי , עם קורדינציה לפחות ברגל אחת(רצוי החזקה) , שיידע לעשות טיפה הגנה , יתרון למגביהים מעל השחקן הראשון"
ספסול לעונה שלמה מובטח למתאימים
doctorslayer כתב:אני לא כועס על ההודעה של חיפוש החובש.
אני כועס למה בהודעה לא כתוב "דרוש - מגן שמאלי , עם קורדינציה לפחות ברגל אחת(רצוי החזקה) , שיידע לעשות טיפה הגנה , יתרון למגביהים מעל השחקן הראשון"
doctorslayer כתב:אני לא כועס על ההודעה של חיפוש החובש.
עכשיו הבנתי - אתה כועס כי לא פנו אליך
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה