אדום זקן כתב:
מתי כתבתי שצריך להביא צוות זר?
כתבתי שזה יכול להיות רעיון אך ורק אם זה משהו איכותי.
מבחינתי אם רוני לוי לא יגיע לב"ש אין מה להחליף את אלישע,אלה אם כן אלונה הולכת להשתגע ושמה חבילה על צוות זר איכותי.
זה בדיוק מה שאני אומר רק שמבחינתי רק צוות זר איכותי בא בחשבון, אלישע מיצה את עצמו כאן.
ושנינו יודעים שהסיכוי שרוני לוי יגיע לפה קלוש כי יענקל'ה שחר עורב בפינה אלא אם יענקל'ה שחר יעשה מהלך הזוי ויביא את אלישע ואז אולי.
אבל בכל מקרה חייבים להשתדרג בעמדת מאמן הכושר אחרת גם עונה הבאה נראה שחקנים נפצעים בכמויות...
דר אדום בנשמה כתב:
אתה לא אותו אחד שכתב לאחרונה על זה שצריך להביא צוות זר?
ומאיפה אני יודע את מי להביא, אני לא מכיר מאמנים זרים.
קודם צריך להביא מנהל מקצועי, וזה התפקיד של אלונה למצוא אחד כזה...
הבעיה שיש רצוי ויש מצוי, הרצוי הוא חלום של כולנו, שיבוא לפה צוות רציני שיכלול מנהל מקצועי, צוות אימון רחב (ישראלי או אירופאי) ומאמן אחר. אבל לצערנו, המצוי אומר שצוות כזה יעלה המון כסף במונחים של הליגה הישראלית ולכן הסיכויים שזה יקרה נמוכים מאוד, מה שכן סביר שיקרה זה שאלונה תחליף את אלישע במאמן אחר שיביא איתו במקרה הטוב מאמן כושר ועוזר מאמן חדשים. עכשיו, השאלה היחידה שצריכה להישאל זה, בהינתן המצב הזה, ובאופציות הישראליות הקיימות בשוק, את מי הייתם מביאים במקום אלישע, ולא אף פנטזיה אחרת על צוות אירופאי כזה או אחר, כי אז יהיו פה ציפיות לא הגיוניות שלא יתממשו, ואכזבה ומרמור מטורף כשיוחתם בסוף מאמן כלשהו.
blueman כתב:
הבעיה שיש רצוי ויש מצוי, הרצוי הוא חלום של כולנו, שיבוא לפה צוות רציני שיכלול מנהל מקצועי, צוות אימון רחב (ישראלי או אירופאי) ומאמן אחר. אבל לצערנו, המצוי אומר שצוות כזה יעלה המון כסף במונחים של הליגה הישראלית ולכן הסיכויים שזה יקרה נמוכים מאוד, מה שכן סביר שיקרה זה שאלונה תחליף את אלישע במאמן אחר שיביא איתו במקרה הטוב מאמן כושר ועוזר מאמן חדשים. עכשיו, השאלה היחידה שצריכה להישאל זה, בהינתן המצב הזה, ובאופציות הישראליות הקיימות בשוק, את מי הייתם מביאים במקום אלישע, ולא אף פנטזיה אחרת על צוות אירופאי כזה או אחר, כי אז יהיו פה ציפיות לא הגיוניות שלא יתממשו, ואכזבה ומרמור מטורף כשיוחתם בסוף מאמן כלשהו.
dor69 כתב:
השאלה היא למה אתם מוותרים מראש לחיפה על רוני לוי?
אני לא וויתרתי על אף אחד, אמרתי רק שבוא נתמקד לרגע בדברים הגיוניים שיכולים לקרות ולא בפנטזיות כמו צוות אירופאי רחב. רוני לוי זה אופציה ריאלית, אישית אני לא חושב שזה יהיה שיפור גדול מאלישע ובטח לא כשיש את הניהול של מכבי ואת ההתחזקות הצפויה של חיפה, אבל אני חושב שאם זה אלישע או רוני לוי אז עדיף רוני לוי אך ורק כי אלישע את שלו עשה פה ועכשיו מגיעה הזדמנות למישהו אחר
blueman כתב:אני לא וויתרתי על אף אחד, אמרתי רק שבוא נתמקד לרגע בדברים הגיוניים שיכולים לקרות ולא בפנטזיות. רוני לוי זה אופציה ריאלית, אישית אני לא חושב שזה יהיה שיפור גדול מאלישע ובטח לא כשיש את הניהול של מכבי ואת ההתחזקות הצפויה של חיפה, אבל אני חושב שאם זה אלישע או רוני לוי אז עדיף רוני לוי אך ורק כי אלישע את שלו עשה פה ועכשיו מגיעה הזדמנות למישהו אחר
אם רוני לוי עשה מה שהוא עשה מהאבקה שנשארה מנתניה (כולל נוקאאוט מוחץ על אלישע ומשחק מעולה מול מכבי) אני חושב שפה, עם הסגל והאמצעים הוא בהחלט יכול להעביר אותנו לשלב הבא (אל תשכח שהבנאדם כבר הביא אליפויות ואימן בקבוצות טובות באירופה)
dor69 כתב:
אם רוני לוי עשה מה שהוא עשה מהאבקה שנשארה מנתניה (כולל נוקאאוט מוחץ על אלישע ומשחק מעולה מול מכבי) אני חושב שפה, עם הסגל והאמצעים הוא בהחלט יכול להעביר אותנו לשלב הבא (אל תשכח שהבנאדם כבר הביא אליפויות ואימן בקבוצות טובות באירופה)
אני עדיין מפנטז וזכותי לעשות זאת על צוות זר קומפלט, אבל אני לא אתנגד לראות את רוני לוי פה.
אגב רק לדעתי צריך לנסות להחזיר לפה את גיא לוי? גם הוא מאמן טוב למרות כשלונות במקומות עם קהל רב הוא תמיד מצליח ואצלו שיחקנו את הכדורגל הכי יפה גם בעונת התחתית הארורה ההיא שהוביל ניר קלינגר...
לראות את אלישע עוד שנה נראה לי כמו עונש ועינוי סיני :\
דר אדום בנשמה כתב:
אני עדיין מפנטז וזכותי לעשות זאת על צוות זר קומפלט, אבל אני לא אתנגד לראות את רוני לוי פה.
אגב רק לדעתי צריך לנסות להחזיר לפה את גיא לוי? גם הוא מאמן טוב למרות כשלונות במקומות עם קהל רב הוא תמיד מצליח ואצלו שיחקנו את הכדורגל הכי יפה גם בעונת התחתית הארורה ההיא שהוביל ניר קלינגר...
לראות את אלישע עוד שנה נראה לי כמו עונש ועינוי סיני :\
גם אני מפנטז על האופצייה הזרה אבל כמו שנאמר אלונה נרתעה מהעלויות הכרוכות בכך. לגבי גיא לוי, אחרי הריאיון ההוא שבו ביקר את אלונה על כמה דברים שנעשו בתקופתו והתגובה של אלונה שבאה בעקבותיו השידוך הזה לא יחזור
אדום זקן כתב:
ח'ברה תפסיקו לבלבל את הביצים,שיחררתי ממנו תנו א ל ט ר נ ט י ב ה,בלי סיסמאות על צוות זר,מוריניו וגרדיולה.
בוא נגיד ככה, שאתם בכל מצב מוותרים עליו,מי מגיע במקומו?
אם אלונה באמת רוצה, רוני לוי עד היום ב 20:00 סגור וחתום בקבוצה
אם נמשיך לחכות, אפילו אלישע כבר לא יהיה אלטרנטיבה
כמו שאמרתי כבר מזמן, אלונה היא הדבר הכי טוב שקרה להפועל ב"ש מאז ומעולם, אבל היא עדיין אישה, ונשים יש להם בעיה לקבל החלטות
אם היא לא תעוף על החיים שלה במיידי אנחנו שוב נמצא עצמנו כמו בסאגת נאווקמה בחלון העברות (נישאר עם הז' ביד כשבסביבה רק שמעון ביטון עם המכנסיים למטה)
אם אלונה באמת רוצה, רוני לוי עד היום ב 20:00 סגור וחתום בקבוצה
אם נמשיך לחכות, אפילו אלישע כבר לא יהיה אלטרנטיבה
כמו שאמרתי כבר מזמן, אלונה היא הדבר הכי טוב שקרה להפועל ב"ש מאז ומעולם, אבל היא עדיין אישה, ונשים יש להם בעיה לקבל החלטות
אם היא לא תעוף על החיים שלה במיידי אנחנו שוב נמצא עצמנו כמו בסאגת נאווקמה בחלון העברות (נישאר עם הז' ביד כשבסביבה רק שמעון ביטון עם המכנסיים למטה)
מסכים בקטע הזה וגם אני חושב שאלונה צריכה להתנהג יותר כבוסית ומנהלת עסק שהצלחתו בראש מעייניה לפניי הכל, גם אם זה אומר לעשות דברים הרבה פחות פופולרים ונעימים.
הפועלעולה כתב:כן, שתחתים את רוני לוי ותצא במסיבת עיתונאים. לעזאזל עם הגביע, למי אכפת מזה.
+1.
יש לנו עוד הרבה על מה לשחק העונה. מה נסגר איתכם?
יש פה אנשים שטובת הקבוצה שניה רק ללהעיף את אלישע.
מי שחושב שיגיע מאמן אחר והתארים יתחילו לרוץ לכיוונינו, הולך להתאכזב. יש לנו בעיה מערכתית, מהמנכ"ל, הצוות המקצועי ועד לרופא הקבוצה. וכן, גם האוהדים.
עד שלא נחליף את כולם(והאוהדים יתבגרו) ונביא אנשים שעשו דבר בחייהם, לא נתקדם לשום מקום.
גם בעד צוות זר קומפלט אבל בגלל עלויות כרגע לא יקרה.
רוני לוי אופצייה מעניינת אבל הוא רוצה ליענקל׳ה גם בכמה
שקלים פחות ממה שאלונה אולי תציע לו.
אני מאוד הייתי רוצה לראות את אופיר חיים על הקווים ואלישע
מנג׳ר מעליו,. לא צריך להכביר במילים על אופיר והקשר החזק
לבאר שבע ואלישע יהיה אחלה בתור מנג׳ר, רוב השחקנים הבכירים בעד שישאר במערכת, יש לו עין מצויינת לשחקנים
וימשיך להקרין שקט גם מעמדת המנג׳ר.
בלי קשר, צוות כושר ורפואה מקצועיים צריך להביא דבר ראשון
ובכלל אני מסכים לטענה שככל שנתעסק בזה יותר ונטחן את
הנושא שוב ושוב זה רק יפגע בנו בהמשך העונה וכן יש עדיין
על מה לשחק!
גם אני חושב שאלישע צריך להישאר במערכת עם שינוי בצוות האימון .
להשאיר אותו כמאמן על, ולידו את אופיר חיים/בנדאו
ולהביא מאמן כושר בעל שם .
את מאמן השוערים הייתי משאיר כי אגידה התקדם תחתיו...