אלישע לוי?
Re: אלישע לוי?
אנשים אשכרה מעלים כאן את בנאדו כאפשרות?
את אופיר חיים? (ואני בין אלה שהכי אוהב אותו שיש), במקום לשאוף לליגה של הגדולים אתם ממשיכים לשאוף לבינוניות, למקום של הגענו למקום שני וזה מספיק טוב לנו ובואו נקווה שאיי פעם גם נגנוב תואר?
מעדיף לחזור להיות בתחתית ולא עוד קבוצה בפלייאוף העליון.
את אופיר חיים? (ואני בין אלה שהכי אוהב אותו שיש), במקום לשאוף לליגה של הגדולים אתם ממשיכים לשאוף לבינוניות, למקום של הגענו למקום שני וזה מספיק טוב לנו ובואו נקווה שאיי פעם גם נגנוב תואר?
מעדיף לחזור להיות בתחתית ולא עוד קבוצה בפלייאוף העליון.
חברים, מי שמצייר את ההיצע כמוגבל לאלישע/בכר/לוי ובן שמעון, מקובע יותר מאותו מאמן שאתם משמיצים כל חייכם.
ההיצע כמעט ובלתי נגמר והוא לא עולה מיליונים כמו שמנסים לצייר לכם, הוא פשוט דורש מערכת משומנת של קשרים וסוכנים שידעו להמציא לבעלים מועמדים לפי מסגרת תקציב מוגדרת.יש בבלגיה, ברומניה, בפולין, בהונגריה, ביוון, בקפריסין וביתר מושבות הישראלים הקבועות לא מעט מאמנים מוכשרים,רעבים, שלא משתכרים כמו פפ גורדיולה. אם אפשר להביא משם שחקנים, גם מאמנים זה לא תלוש(ואל תתפסו דווקא לבלגיה, שם השוק הרבה יותר פורה)
גון גרגורי אימן באחי נצרת, תאמינו לי שהוא לא עלה 400 אלף יורו.
אבל אתם שוב נופלים בפח השקרי שטמן כאן האדון קרויף "רק ספרדי, רק מאמני כושר עם gps", דחיל רבאק, את הכדורגל לא המציאו בספרד ולקחו כבר אליפויות גם בלי gps וחגורות ביוניות.
אפשר בסכומים לגמרי סבירים להנחית כאן מאמן אירופאי טוב, מאמן כושר מהשורה המובילה(גם ישראלי) ולחזק בעזרים טכניים מהשורה הראשונה. לא תהיה כאן סוללה של אנשי מקצוע כמו בביירן מינכן, אבל בהחלט כזו שתספיק כדי שלא ניפול מהרגליים בדקה ה-70 בבלומפילד.
וחייב להוסיף כאן כוכבית גדולה, זה הימור. אבל מה בטוח בכדורגל?!
ההיצע כמעט ובלתי נגמר והוא לא עולה מיליונים כמו שמנסים לצייר לכם, הוא פשוט דורש מערכת משומנת של קשרים וסוכנים שידעו להמציא לבעלים מועמדים לפי מסגרת תקציב מוגדרת.יש בבלגיה, ברומניה, בפולין, בהונגריה, ביוון, בקפריסין וביתר מושבות הישראלים הקבועות לא מעט מאמנים מוכשרים,רעבים, שלא משתכרים כמו פפ גורדיולה. אם אפשר להביא משם שחקנים, גם מאמנים זה לא תלוש(ואל תתפסו דווקא לבלגיה, שם השוק הרבה יותר פורה)
אבל אתם שוב נופלים בפח השקרי שטמן כאן האדון קרויף "רק ספרדי, רק מאמני כושר עם gps", דחיל רבאק, את הכדורגל לא המציאו בספרד ולקחו כבר אליפויות גם בלי gps וחגורות ביוניות.
אפשר בסכומים לגמרי סבירים להנחית כאן מאמן אירופאי טוב, מאמן כושר מהשורה המובילה(גם ישראלי) ולחזק בעזרים טכניים מהשורה הראשונה. לא תהיה כאן סוללה של אנשי מקצוע כמו בביירן מינכן, אבל בהחלט כזו שתספיק כדי שלא ניפול מהרגליים בדקה ה-70 בבלומפילד.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 14 אפריל 2015, 18:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כן הצוות צריך רענון ואלישע צריך לידו מישהו צעיר ורענן
שמע, שכבתי שנתיים על הגדר בשביל אלישע- הוא פשוט לא צריך להיות כאן.taltal כתב:כן הצוות צריך רענון ואלישע צריך לידו מישהו צעיר ורענן
לא כי הוא לא טוב
לא כי הוא לא עשה עבודה יפה
לא כי הוא לא יכול להביא תואר
כי הוא הגיע לקצה גבול היכולת שלו במועדון שלנו(בלבד)
יכול להיות שהוא באמת הגיע למיצוי אצלנו.
אבל השוק המאמנים בארץ כבר נסגר פרט לרוני לוי.
לדעתי יש משקעים בין רוני לוי לברדה דבר שימנע ממנו להגיע אלינו. גיא לוזון לא יגיע לכאן וחבל...
מתאר לעצמי שלאלונה אין מי שיחפש מאמן ראוי מאירופה וזה מצריך גם מעקב.
לכן, הייתי משאיר את אלישע עם רענון כללי של הצוות.
זה בסופו של דבר תהליך
והייתי נותן לזה עוד עונה
אבל השוק המאמנים בארץ כבר נסגר פרט לרוני לוי.
לדעתי יש משקעים בין רוני לוי לברדה דבר שימנע ממנו להגיע אלינו. גיא לוזון לא יגיע לכאן וחבל...
מתאר לעצמי שלאלונה אין מי שיחפש מאמן ראוי מאירופה וזה מצריך גם מעקב.
לכן, הייתי משאיר את אלישע עם רענון כללי של הצוות.
זה בסופו של דבר תהליך
והייתי נותן לזה עוד עונה
ההזוי הזה מדבר יותר מהר ממה שהוא חושב ולא רק במקרה המוזכר לעיל...dor69 כתב: גם אני מפנטז על האופצייה הזרה אבל כמו שנאמר אלונה נרתעה מהעלויות הכרוכות בכך. לגבי גיא לוי, אחרי הריאיון ההוא שבו ביקר את אלונה על כמה דברים שנעשו בתקופתו והתגובה של אלונה שבאה בעקבותיו השידוך הזה לא יחזור
מספיק כבר עם הקשקוש הזה של הגביעהפועלעולה כתב:כן, שתחתים את רוני לוי ותצא במסיבת עיתונאים. לעזאזל עם הגביע, למי אכפת מזה.
באמת נראה לך שיש שחקן שלא יתאמץ בגביע אם הוא יודע שאלישע לא ממשיך?
כל שחקן רוצה גביע ברזומה בלי קשר אלישע או לא אלישע,וזה עוד בלי להזכיר את החרמנות על הבונוס מאלונה על זכייה
וחוץ מזה, אם גביע אומר עוד שנה של אלישע פה אז על הזין שלי הגביע
- ForeverRed
מדויק.Totti כתב: שמע, שכבתי שנתיים על הגדר בשביל אלישע- הוא פשוט לא צריך להיות כאן.
לא כי הוא לא טוב
חשוב להבין, לאלישע חלק מרכזי גם בנושאים שלא נוגעים אליו באופן ישיר, הכושר הגופני למשל.
עוזר מאמן נוסף לא ישנה את צורת המשחק.
מאמן כושר חדש כנראה שלא יהפוך אותנו לאצי מרתון קנייתים.
הדרך שלו מוצתה. צריכים להתקדם.
בנאדו... מזכיר איזה הזוי, בלי להעליב, שכתב אתמול בפייסבוק שצריך להביא את נמני ואיציק זוהר. במקרה כזה אני מתנדב בחינם להחליף אותם, על מנת להציל את המולדת ולמען עתיד ילדינו!
כמו שאמר טוטי, המלאי הוא עצום, ההיצע ענק, רק צריך לדעת לחפש ולדוג. כמובן שגם מוריניו וגם מאמן בן 24 שעכשיו יצא מקבוצת נוער ברומניה הם הימור בערך באותה הרמה (ההגזמה בכוונה כדי להבהיר נקודה, אנא מכם לא להיתפס עליה), פשוט כי אי אפשר לדעת איך זה יסתיים.
כולם אומרים שאין קשרים, אין מי שמכיר ואין מי שיביא ויחבר. כמו שמצאו לנו את פלט, הובאן, אוגו ועוד אי אילו שמות שמי ידע עליהם קודם, ככה גם אפשר למצוא מאמנים.
התחושה שלי אומרת שאיך שתיגמר העונה הזו אנחנו נשמע על איזו הפצצה מסוג כזה. לא רואה את אלונה מוותרת על הבוסט של המעבר לאצטדיון במטרה למכור כמה שיותר מנויים.
כמו שאמר טוטי, המלאי הוא עצום, ההיצע ענק, רק צריך לדעת לחפש ולדוג. כמובן שגם מוריניו וגם מאמן בן 24 שעכשיו יצא מקבוצת נוער ברומניה הם הימור בערך באותה הרמה (ההגזמה בכוונה כדי להבהיר נקודה, אנא מכם לא להיתפס עליה), פשוט כי אי אפשר לדעת איך זה יסתיים.
כולם אומרים שאין קשרים, אין מי שמכיר ואין מי שיביא ויחבר. כמו שמצאו לנו את פלט, הובאן, אוגו ועוד אי אילו שמות שמי ידע עליהם קודם, ככה גם אפשר למצוא מאמנים.
התחושה שלי אומרת שאיך שתיגמר העונה הזו אנחנו נשמע על איזו הפצצה מסוג כזה. לא רואה את אלונה מוותרת על הבוסט של המעבר לאצטדיון במטרה למכור כמה שיותר מנויים.
+1Totti כתב: שמע, שכבתי שנתיים על הגדר בשביל אלישע- הוא פשוט לא צריך להיות כאן.
לא כי הוא לא טוב
[highlight=#FF4040]
רצי מרתון קנייתים.
סתם בא לי קצת להעיק..., לא לקחת את זה אישית, הנושא פשוט קרוב לליבי:ForeverRed כתב: מדויק.
חשוב להבין, לאלישע חלק מרכזי גם בנושאים שלא נוגעים אליו באופן ישיר, הכושר הגופני למשל.
עוזר מאמן נוסף לא ישנה את צורת המשחק.
מאמן כושר חדש כנראה שלא יהפוך אותנו לאצי מרתון קנייתים.
הדרך שלו מוצתה. צריכים להתקדם.
רצי מרתון קנייתים.
ישבתי במשחקי חוץ כמה וכמה פעמים בסביבת אלונה ואלי. אני לא גיל שגיב, אין לי מקורות יודעי דבר, לא נדב דייג, לא מוגילבסקי, איציק יצחקי או חבריהם, סתם אוהד שאוהב את הקבוצה ומעריך את עצמו כאחד שיודע לקרוא טוב מאוד סיטואציות- הזוג לבית ברקת לא יכול לסבול את הכדורגל שהקבוצה המוכשרת הזו הציגה, הזוג לבית ברקת לא חירש או עיוור ושומע את רחשי ליבם של אוהדי הקבוצה,
הזוג לבית ברקת רוצה שינוי ויעשה שינוי-
אם אלישע לוי מאמן אותנו בעונה הבאה קרה אחד מהשניים:
1. הוא זכה בדאבל מטורף עם פוטו פינש של אוסיין בולט ל-100 מטר
2. הוא צלע שלישית במערכת היחסים בין אלונה לאלי או אפילו חבר קבוע במסיבות סווינגרס בהשתתפותם.
2. הוא צלע שלישית במערכת היחסים בין אלונה לאלי או אפילו חבר קבוע במסיבות סווינגרס בהשתתפותם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוטי יש ביננו יחסי אהבה שנאה ועכשיו זה יחס של צחוק, אהבתי את העניין עם יוסיין בולט ועם חבר במסיבות סווינגרס.Totti כתב:ישבתי במשחקי חוץ כמה וכמה פעמים בסביבת אלונה ואלי. אני לא גיל שגיב, אין לי מקורות יודעי דבר, לא נדב דייג, לא מוגילבסקי, איציק יצחקי או חבריהם, סתם אוהד שאוהב את הקבוצה ומעריך את עצמו כאחד שיודע לקרוא טוב מאוד סיטואציות- הזוג לבית ברקת לא יכול לסבול את הכדורגל שהקבוצה המוכשרת הזו הציגה, הזוג לבית ברקת לא חירש או עיוור ושומע את רחשי ליבם של אוהדי הקבוצה,
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
טעות הקלדה אחרי יום ארוך.delta7 כתב:[highlight=#FF4040]
סתם בא לי קצת להעיק..., לא לקחת את זה אישית, הנושא פשוט קרוב לליבי:
רצי מרתון קנייתים.
עמך הסליחה

זה נכון ואני מסכים איתך לחלוטין, לא חייב לעשות שינוי של 180 מעלות בשניה. לא חייב להישאר עם הצוות שכונה שיש לנו או להחליף לצוות שלם של 400 אנשי כושר,מנגר על, מאמן אירופאי מוכח ובכל בעלות של 10 מיליון שקל לעונה, אפשר גם באמצע, אפשר להשתדרג למאמן אירופאי שעשה משהו בקריירה שלו, עם מאמן כושר מוצלח ומוכח, ועזרים טכניים בעלות נמוכה יותר ועם השנים להמשיך להשתדרג.Totti כתב:חברים, מי שמצייר את ההיצע כמוגבל לאלישע/בכר/לוי ובן שמעון, מקובע יותר מאותו מאמן שאתם משמיצים כל חייכם.
אבל בשביל דבר כזה צריך להשקיע סכום כספי נוסף למה שאנחנו משקיעים היום והשאלה אם אלונה מוכנה להשקעה כזאת, ודבר שני צריך למצוא מאמן כזה, שזה בפני עצמו לא משימה כזאת פשוטה. לפי וואלה אלונה ביררה את המחירים של צוות דומה למה שאתה מדבר של ניס וחבורתו ונרתעה מהמחירים, מה שאומר שלא בטוח שתרצה להשקיע וייתכן שנמצא את עצמנו עם מאמן ישראלי אחר או אלישע רק בגלל עיניין תקציבי.