19-4 יום ראשון 20:55 ב"ש-ק"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: 19-4 יום ראשון 20:55 ב"ש-ק"ש

שליחה על ידי גדי »

ns75 כתב:

גם אני לא מת עליהם, במיוחד בשנים האחרונות

אבל זה שהם מביאים גאווה למדינה זו עובדה

מי חוץ מהם הביא אליפות אירופה? המתחנגל התימני ששר הללויה באורוזיון לפני 50 שנה?

לפעמים צריך לדעת להוריד את הכובע ולפרגן, אפילו למישהו שלובש צהוב
מה הקשר בין מכבי תל אביב למדינה ? מסכים שפעם זה היה כך אבל היום ? איזה סממן ישראלי יש להם ?
אם ליברפול זוכה בצ'מפיונס אז זה כבוד לאנגליה ? זה אפילו לא כבוד לכל העיר כי יש גם את אברטון.

אין ספק שזו קבוצה מצליחה מאוד אבל ההצלחה שלה לא מנקה את הזוהמה שפעם הושתקה ולכן לא ידענו עליה אבל היום כחלק מהדברים נהיו שקופים זה לא דבר שהייתי גאה בו כישראלי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

בחיים לא הבנתי אנשים שמסוגלים לשים אדום בכדורגל וצהוב בכדורסל,זאת בדיחה עצובה,איך אתה יכול ללכת בכדורגל למגרש ולקלל את הצהובים ואז בכדורסל הם האהבה שלך? פשוט הזוי
שונא מכבי בכדורסל יותר מהכדורגל אפילו.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גדי כתב:
מה הקשר בין מכבי תל אביב למדינה ? מסכים שפעם זה היה כך אבל היום ? איזה סממן ישראלי יש להם ?
אם ליברפול זוכה בצ'מפיונס אז זה כבוד לאנגליה ? זה אפילו לא כבוד לכל העיר כי יש גם את אברטון.

אין ספק שזו קבוצה מצליחה מאוד אבל ההצלחה שלה לא מנקה את הזוהמה שפעם הושתקה ולכן לא ידענו עליה אבל היום כחלק מהדברים נהיו שקופים זה לא דבר שהייתי גאה בו כישראלי.
את אוהדי מכבי כדורסל לא מעניין להביא כבוד למדינה. את אוהדי מכבי כדורסל(ואני ביניהם) מעניינת רק מכבי כדורסל.
בכל מקרה, קבוצת ספורט ישראלית שמנוהלת בצורה יוצאת מן הכלל, מביאה הצלחות בלתי רגילות באירופה(בזמן שכל השאר, בכדורסל ובכדורגל, עושות בושות) כן מביאה כבוד ענק מכל העולם.
אין שחקן כדורסל בעולם שלא מכיר ומכבד את מכבי תל אביב - אחד המועדונים הגדולים בעולם. גם יותר מחלק ממועדוני הNBA.

ולא, לא מעניין כמה ישראלים יש בקבוצה(ויש מספיק).

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: את אוהדי מכבי כדורסל לא מעניין להביא כבוד למדינה. את אוהדי מכבי כדורסל(ואני ביניהם) מעניינת רק מכבי כדורסל.
בכל מקרה, קבוצת ספורט ישראלית שמנוהלת בצורה יוצאת מן הכלל, מביאה הצלחות בלתי רגילות באירופה(בזמן שכל השאר, בכדורסל ובכדורגל, עושות בושות) כן מביאה כבוד ענק מכל העולם.
אין שחקן כדורסל בעולם שלא מכיר ומכבד את מכבי תל אביב - אחד המועדונים הגדולים בעולם. גם יותר מחלק ממועדוני הNBA.

ולא, לא מעניין כמה ישראלים יש בקבוצה(ויש מספיק).
אני בז לכל מה שקשור למכבי. שנים שהם מחלישים את היריבות שלהם בכדורסל בכוונה, עכשיו הם רוצים גם בכדורגל

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב: אני בז לכל מה שקשור למכבי. שנים שהם מחלישים את היריבות שלהם בכדורסל בכוונה, עכשיו הם רוצים גם בכדורגל
זה תמצית ההבדל בין מכבי לבין באר שבע.
הגישה הלוזרית הזאת של "לקחו לי".
כבר כמעט עשור שלוקחים למכבי כדורסל כל שחקן שפורץ אצלה. קבוצות NBA, ריאל מדריד, ברצלונה, צסק"א..אפילו קבוצות בדרג שני באירופה..
שמעת את מכבי מתבכיינת?משתמשת בזה כתירוץ?באה להפסיד בכבוד או רועדת לפני המשחקים מולם?
להפך. ברצלונה לקחה את אידסון ב2 מיליון דולר?בא דווין סמית' הלא מוכר, פי 3 יותר זול, והיום נחשב לאחד הטובים באירופה.
ככה זה עובד בכל מועדון מקצועני ורציני וככה זה עובד בכל ליגה - אלה עם הכסף שולטים. רק בארץ עדיין עסוקים בלחפש תירוצים ולהתבכיין במקום להשתפר וללמוד.

אז תמשיך עם הבוז..

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

CrazyRed7 כתב: את אוהדי מכבי כדורסל לא מעניין להביא כבוד למדינה. את אוהדי מכבי כדורסל(ואני ביניהם) מעניינת רק מכבי כדורסל.
רק חסר שתתלו שלט מייצגים את מכבי ולא את ישראל. מעניין מה את עושה כשמקללים את מכבי בוסרמיל.
אדום זקן, זו בדיוק הסיבה שלא היה צריך להסכים לשינוי במועד המשחק שלנו.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

CrazyRed7 כתב:כבר כמעט עשור שלוקחים למכבי כדורסל כל שחקן שפורץ אצלה. קבוצות NBA, ריאל מדריד, ברצלונה, צסק"א..אפילו קבוצות בדרג שני באירופה..
שמעת את מכבי מתבכיינת?משתמשת בזה כתירוץ?באה להפסיד בכבוד או רועדת לפני המשחקים מולם?
להפך. ברצלונה לקחה את אידסון ב2 מיליון דולר?בא דווין סמית' הלא מוכר, פי 3 יותר זול, והיום נחשב לאחד הטובים באירופה.
ככה זה עובד בכל מועדון מקצועני ורציני וככה זה עובד בכל ליגה - אלה עם הכסף שולטים.
האמת? נכון.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

איך זיהמתם את נושא המשחק ל"מכבי כדורסל"....
אבל אם כבר, אז מאחל מכל ליבי שיכשלו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

OMERREMO33 כתב:איך זיהמתם את נושא המשחק ל"מכבי כדורסל"....
אבל אם כבר, אז מאחל מכל ליבי שיכשלו
לוקח על עצמי את האשמה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

רק כי אני שונא את הטורקים, שמח שהם מובילים. אבל רק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RoICah כתב:בחיים לא הבנתי אנשים שמסוגלים לשים אדום בכדורגל וצהוב בכדורסל,זאת בדיחה עצובה,איך אתה יכול ללכת בכדורגל למגרש ולקלל את הצהובים ואז בכדורסל הם האהבה שלך? פשוט הזוי
שונא מכבי בכדורסל יותר מהכדורגל אפילו.
מה לעשות שכשאנחנו גדלנו היה רק ערוץ 1 מטושטש.
מכבי כדורסל זה מכבי לא יעזור.
ואני מציע שבמקום לפתח שנאה תחשוב איך הקבוצה שלך הופכת להיות 20% מהאימפריה הזאת.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: זה תמצית ההבדל בין מכבי לבין באר שבע.
הגישה הלוזרית הזאת של "לקחו לי".
כבר כמעט עשור שלוקחים למכבי כדורסל כל שחקן שפורץ אצלה. קבוצות NBA, ריאל מדריד, ברצלונה, צסק"א..אפילו קבוצות בדרג שני באירופה..
ככה זה עובד בכל מועדון מקצועני ורציני וככה זה עובד בכל ליגה - אלה עם הכסף שולטים. רק בארץ עדיין עסוקים בלחפש תירוצים ולהתבכיין במקום להשתפר וללמוד.

אז תמשיך עם הבוז..
כשמכבי לוקחת לדוגמא שחקן להפועל ירושלים/מכבי חיפה רק בשביל שלא יהיה ליריבה ולא לשימושה האישי זאת חזירות וחוסר ספורטיביות לא משנה איך תהפוך את זה ולא משנה שמכבי כדורסל היא מועדון אדיר.
מכבי כדורגל עשתה לך אותו דבר.. חודש רדפת עם חוזה אחרי יובל שפונגין. ברגע שזה נהפך למשהו שאוטוטו מתממש באה מכבי, הציעה לו חוזה והחתימה אותו. בדיעבד? יובל שפונגין לא קיבל דקה העונה ומכבי המשיכה לשחק עם מגן לא טבעי בצד ימין.
אם לדעתך זו לא חזירות אני מאבחן אותך כסובל מהתחלה של מכביזם (מקווה בשבילך שעוד מוקדם לעצור את הדבר הזה)

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

לשפונגין היו 3 פציעות העונה.
כל עוד הכדורגל בבעלות פרטית אין מה לעשות. קבוצות עם כסף יקנו כמה שיותר, זה ככה בכל העולם.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב: כשמכבי לוקחת לדוגמא שחקן להפועל ירושלים/מכבי חיפה רק בשביל שלא יהיה ליריבה ולא לשימושה האישי זאת חזירות וחוסר ספורטיביות לא משנה איך תהפוך את זה ולא משנה שמכבי כדורסל היא מועדון אדיר.
מכבי כדורגל עשתה לך אותו דבר.. חודש רדפת עם חוזה אחרי יובל שפונגין. ברגע שזה נהפך למשהו שאוטוטו מתממש באה מכבי, הציעה לו חוזה והחתימה אותו. בדיעבד? יובל שפונגין לא קיבל דקה העונה ומכבי המשיכה לשחק עם מגן לא טבעי בצד ימין.
אם לדעתך זו לא חזירות אני מאבחן אותך כסובל מהתחלה של מכביזם (מקווה בשבילך שעוד מוקדם לעצור את הדבר הזה)
נכון..מכבי הביאה את שפונגין רק בגלל החשש מהאימפריה הבאר שבעית..
אתה חי בסרט.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yedidel כתב:לשפונגין היו 3 פציעות העונה.
כל עוד הכדורגל בבעלות פרטית אין מה לעשות. קבוצות עם כסף יקנו כמה שיותר, זה ככה בכל העולם.
וליצחקי היו 74768485 פציעות. עדיין שיחק יותר משפונגין?

שלח תגובה