19-4 יום ראשון 20:55 ב"ש-ק"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: 19-4 יום ראשון 20:55 ב"ש-ק"ש

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: נכון..מכבי הביאה את שפונגין רק בגלל החשש מהאימפריה הבאר שבעית..
אתה חי בסרט.
מישהו אמר שהם פוחדים מבאר שבע? העובדה היחידה שציינתי (והנכונה) היא שהם החתימו את שפונגין כי הם לא רצו שאחת היריבות העיקריות שלהם בעונה הבאה תתחזק במגן נבחרת בעמדת מפתח. ואתה יכול לסובב את זה עד מחר איך שתרצה, שפונגין לא שיחק העונה.
שלא תבין אותי לא נכון, אם הם היו מתחרים איתנו על החתמה של שחקן כי הם באמת חפצים בו לא הייתי פוצה פה בנושא הזה (ראה ערך חיפה עם קובי מויאל ואלירן עטר). אבל זה? חזירות אחי. מצטער

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב: כשמכבי לוקחת לדוגמא שחקן להפועל ירושלים/מכבי חיפה רק בשביל שלא יהיה ליריבה ולא לשימושה האישי זאת חזירות וחוסר ספורטיביות לא משנה איך תהפוך את זה ולא משנה שמכבי כדורסל היא מועדון אדיר.
מכבי כדורגל עשתה לך אותו דבר.. חודש רדפת עם חוזה אחרי יובל שפונגין. ברגע שזה נהפך למשהו שאוטוטו מתממש באה מכבי, הציעה לו חוזה והחתימה אותו. בדיעבד? יובל שפונגין לא קיבל דקה העונה ומכבי המשיכה לשחק עם מגן לא טבעי בצד ימין.
אם לדעתך זו לא חזירות אני מאבחן אותך כסובל מהתחלה של מכביזם (מקווה בשבילך שעוד מוקדם לעצור את הדבר הזה)
תן לי שם של שחקן אחד שהגיע למכבי כדורסל מהליגה הישראלית רק בשביל שלא ישחק בקבוצה אחרת.

וכנראה לא קראת מה כתבתי. מכבי לוקחת שחקנים מסוימים מהליגה כי יש להם פוטנציאל. היא לוקחת אותם בעיקר כשהם מסיימים חוזה. מה לא לגיטימי בזה?
מכבי "סובלת" בדיוק מאותה בעיה מול הקבוצות העשירות ממנה וקבוצות מהNBA ואף אחד במכבי לא קורא לזה חזירות, לא מתבכיין ולא מתלונן.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

dor69 כתב: מישהו אמר שהם פוחדים מבאר שבע? העובדה היחידה שציינתי (והנכונה) היא שהם החתימו את שפונגין כי הם לא רצו שאחת היריבות העיקריות שלהם בעונה הבאה תתחזק במגן נבחרת בעמדת מפתח. ואתה יכול לסובב את זה עד מחר איך שתרצה, שפונגין לא שיחק העונה.
שלא תבין אותי לא נכון, אם הם היו מתחרים איתנו על החתמה של שחקן כי הם באמת חפצים בו לא הייתי פוצה פה בנושא הזה (ראה ערך חיפה עם קובי מויאל ואלירן עטר). אבל זה? חזירות אחי. מצטער
קודם כל, אני לא מבין למה אתה לא מפריד בין מכבי כדורסל למכבי כדורגל. זה מועדונים עם הנהלות שונות ובעלים שונים.

לגבי שפונגין אני לא מסכים איתך. מאיפה הביטחון הגדול שהחתימו את שפונגין בלי לרצות אותו באמת?קודם כל הוא נפצע מספר פעמים ודבר שני המאמן התחלף. אולי פאקו מעדיף את ייני?
אם מכבי הייתה מביאה שחקן רק בשביל לא לתת ליריבות להתחזק, אין סיכוי שעטר היה מגיע לחיפה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

CrazyRed7 כתב: תן לי שם של שחקן אחד שהגיע למכבי כדורסל מהליגה הישראלית רק בשביל שלא ישחק בקבוצה אחרת.

וכנראה לא קראת מה כתבתי. מכבי לוקחת שחקנים מסוימים מהליגה כי יש להם פוטנציאל. היא לוקחת אותם בעיקר כשהם מסיימים חוזה. מה לא לגיטימי בזה?
מכבי "סובלת" בדיוק מאותה בעיה מול הקבוצות העשירות ממנה וקבוצות מהNBA ואף אחד במכבי לא קורא לזה חזירות, לא מתבכיין ולא מתלונן.
א. בכדורסל אני בקושי מתעניין אז אפילו שמות של שחקנים במכבי אני פחות בקיא אבל אני יודע בוודאות שהתופעה קיימת(חברים שכן מתעניינים בכדורסל ואפילו אוהדי מכבי)
ב. NBA זה הטופ, זה כמו שתשווה את מכבי בישראל לקבוצות דרג ב׳ בערך באירופה. לגבי מועדון החברות ביורוליג אתה צודק אבל וזה אבל גדול השחקנים נקנים בשביל שישתמשו בהם

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

שפונגין היה פצוע רוב העונה, הם בונים עליו לעונה הבאה לפי הדיבורים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

zivmay כתב:שפונגין היה פצוע רוב העונה, הם בונים עליו לעונה הבאה לפי הדיבורים.
נו בטח, ייני עוזב ואין אלטרנטיבות ישראליות ראיוית בשוק (נכשלו כבר עם זר בעונה שעברה בעמדה הזו)

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

דין מימוני יחליף את שיר צדק המוצהב, אופיר מזרחי או עאהד עזאם יחליפו את עאבד.

הרכבים משוערים:

אנחנו - אג'ידה, מלול, פאיוביץ', טאהא, דוידזאדה, הובאן, גורדנה, מליקסון, בוזגלו, גבאי, ארבייטמן.

ק"ש - חיימוב, אלקיים, מימוני, קאסיו, דילמוני, רוצ'ט, פאנקה, קהת, מזרחי/עזהאם, קולה, אבוחצירא.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ניקוב במנוי נוער במחיר עלות לשער 5
050-2407716

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אפס אווירה אפס עניין מהקהל אפס התרגשות ,.

וזה משחק שניצחון בו יתן לנו פוש אדיר במאבק על מקום שני ואולי בסופו נהיה בפער 6 ממכבי ..

עלוב ..

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אפס אווירה אפס עניין מהקהל אפס התרגשות ,.

וזה משחק שניצחון בו יתן לנו פוש אדיר במאבק על מקום שני ואולי בסופו נהיה בפער 6 ממכבי ..

עלוב ..
מסכים מאוד.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אפס אווירה אפס עניין מהקהל אפס התרגשות ,.

עלוב ..
איך אמרו פה לא פעם, לקפל....לצערי כולם קיפלו, גם השחקנים וגם המאמן וגם ההנהלה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אפשר להגיע היום ב8 וחצי לשער חמש - מובטח מקום טוב פנוי.
*מכינים את ההרגשה של אצטדיון חדש, אפשר לבוא רבע שעה לפני תחילת המשחק*
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חייבים לנצח היום אם אנחנו לא רוצים שגם בית"ר ומכבי חיפה יתקרבו אלינו. חייבים לשמור על המקום השני!

מקווה שמליקסון סוף סוף יביא לנו ניצחון שיהיה רשום על שמו. לא נעים להגיד, אבל עד עכשיו הוא אחת האכזבות הכי גדולות שאני זוכר בכדורגל הישאלי. השחקן שהכי רציתי לראות כאן בקיץ :'(
הוא לא לוקח שחקנים ב 1 על 1 כשהוא קרוב לרחבה. כל הזמן מנסה להרים או להוציא כדור רוחב. הוא בקלות יכול לסדר לנו פנדלים. רק שינסה לעבור.

בהצלחה!!!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מישהו הצליח להבין עד עכשיו למה לא שיחקנו אתמול?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

יש לי הרגשה שתהיה כמות מבישה, אפילו פחות משבוע שעבר.

שלח תגובה