יום השואה והגבורה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: יום השואה והגבורה

שליחה על ידי גדי »

אכן ערב מרגש ביותר.
חשוב לציין, עם כל מה שאפרים עבר הוא אדם גאה מלא בשמחת חיים.
לאחר הסיפור המצמרר אודותיו ואודות משפחתו כאשר הוריו וחמישה אחים ואחיות הומתו בתאי הגזים ואחיו מנשה נפטר שנה לאחר המלחמה עקב הניסויים שעברו האחים ע"י מנגלה אפרים במעבר חד עבר לספר על אהדתו להפועל באר שבע.
אפרים אוהד את הקבוצה ומלווה אותה ממשחקה הראשון של הקבוצה בשנת 1953 בליגה ג. הוא הלך עם הקבוצה לכל מקום בארץ ואפשר להגיד שלאבי צור אוהד מסור יש עוד מה ללמוד.
אפרים סיפר על הימים שבוסרמיל לא היו כיסאות, לא היו טריבונות אלא למעשה רק תילי חול שעליהם ישב הקהל או עמד בחורץ בגלל הבוץ.
סיפר על הליכתו לבית חולים לאחר הירידה ב1998 כשבניון בכה...
הוא פנה אל השחקנים ואמר להם "אתם כמו ילדים ונכדים שלי"
השיא היה כאשר הוא פנה לאביתר אילוז שהוא מאוד אוהב אותו אבל הוא רואה אותו רק על הספסל....

אני מצרף לינק שהוקרן שלשום בטקס הממלכתי ביד ושם לפני הדלקת המשואה המרגשת.

https://www.youtube.com/watch?v=-uOldOiRT6Y" onclick="window.open(this.href);return false;
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
gilcohen

שליחה על ידי gilcohen »

וכאשר פנה לבן ביטון "תפסיק כבר להאדים" (זכר לכל הכרטיסים האדומים שהוא זוכה להם)

וגדי שכחת לספר גם את הסיפור עלייך שאתה הגעת למשחק עם חור גדול במכנסיים מאחורה ;)

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

gilcohen כתב:וכאשר פנה לבן ביטון "תפסיק כבר להאדים" (זכר לכל הכרטיסים האדומים שהוא זוכה להם)

וגדי שכחת לספר גם את הסיפור עלייך שאתה הגעת למשחק עם חור גדול במכנסיים מאחורה ;)
תגיע - יש לי 4 ילדים :מוציא לשון:
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

היה מרגש.
זוכר אותו מהתקופה כשהייתי ילד והיה מגיע קבוע לסבתי וסבי ז"ל, גם הם ניצולי שואה מאזור הונגריה, כאשר אמא שלי סיפרה לי שהוא מתאומי מנגלה.
הופתעתי מאוד כשזכר אותי ואפילו את השם שלי במפגש אתמול.
היה מפגש מיוחד וכל הכבוד לניסן ולארגון שקיימו אותו עם האוהדים והשחקנים.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: בכלל, שווה להזכיר. מפגש שהתקיים איתו, עם כמה מחברי האולטרה סאות' ועם אופיר ואביתר הערב.

מרגש מאוד לראות דברים כאלה קורים. שאפו ענק.
חבל שלא פירסמתם, הייתי יותר משמח להצטרף.

שלח תגובה