כתבה על מאירי סיני
כתבה על מאירי סיני
https://eyoya.co.il/Articles/51799.html" onclick="window.open(this.href);return false;
בסך הכל כתבה נחמדה שמחזקת את מה שאני חושב.
בסך הכל כתבה נחמדה שמחזקת את מה שאני חושב.
Re: כתבה על מאירי סיני
לא יודע אם הוא ספציפית הבעיה. המועדון פשוט לא מספיק מקצועי בתחום הזה, בטח אם רוצים להתמודד עם מכבי ת"א.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא הבעיה וכולנו רואים את זה..
גם המאמן הוא הבעיה אבל מאירי סיני הוא מאמן כושר לליגה לאומית לא לליגת העל ובטח שלא לאירופה...
גם המאמן הוא הבעיה אבל מאירי סיני הוא מאמן כושר לליגה לאומית לא לליגת העל ובטח שלא לאירופה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מצטער לאכזב, אבל מדובר לטעמי בכתבה שטחית ביותר. שום תובנה, שום מסר. קצת גיבובי דברים של שני אנשים שאני לא בטוח כמה מפת האינטרסים שלהם בנוגע להפועל באר שבע מאפשרת להם לקחת חלק בכתבות מסוג זה.
אכן, סתם כתבה שטחית ומיותרת.סניור כתב:מצטער לאכזב, אבל מדובר לטעמי בכתבה שטחית ביותר. שום תובנה, שום מסר. קצת גיבובי דברים של שני אנשים שאני לא בטוח כמה מפת האינטרסים שלהם בנוגע להפועל באר שבע מאפשרת להם לקחת חלק בכתבות מסוג זה.
כתבה מביכה משני אנשים מביכים. צריכים פה מישהו שלא מכיר את השפה ואת הנפשות הבינוניות כל כך הפועלות פה. צוות שבא לעבוד ולא מבלבל במוח כל היום.
כן, מאמן כושר אחראי למעשי שחקניו גם אחרי שעות הפעילות במועדון, שחקנים שמרוויחים מאות אלפי דולרים בשנה מחויבים לגופם בחוזה לא כי סתם חשובה להם הגזרה, שחקן שאינו ספורטאי לא יכול להיות פה לא משנה כמה הוא מוכשר, שנות ה60 עברו. והפיקוח על זה הוא על בצוות המקצועי. אבל גם שם לא מודעים, אין מנוס מניתוח הסרת הבינוניות והשתלת מקצוענות ירידה לפרטים, ראש גדול והשקעת מחשבה נטולת אינטרס.
כן, מאמן כושר אחראי למעשי שחקניו גם אחרי שעות הפעילות במועדון, שחקנים שמרוויחים מאות אלפי דולרים בשנה מחויבים לגופם בחוזה לא כי סתם חשובה להם הגזרה, שחקן שאינו ספורטאי לא יכול להיות פה לא משנה כמה הוא מוכשר, שנות ה60 עברו. והפיקוח על זה הוא על בצוות המקצועי. אבל גם שם לא מודעים, אין מנוס מניתוח הסרת הבינוניות והשתלת מקצוענות ירידה לפרטים, ראש גדול והשקעת מחשבה נטולת אינטרס.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לטעמי הוא בהחלט הבעיה. גם בעיתון שבע וגם בידיעות הנגב עסקו בנושא הזה ומובאים שם ציטוטים של שחקנים שמלינים על נושא הכושר הגופני כולל של מאמן כושר שעבד (או עדיין) במועדון. (וכרגיל תגובה מתגוננת של המועדון במקום הפקת לקחים)
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אני אניח את זה פה:
"בגרמניה פוטר רופא קבוצת הכדורגל הגרמנית באיירן מינכן, מוֹלֶר ווֹלְפַארט, לאחר שהואשם באחריות להפסד הקבוצה ברבע הגמר לפורטו. וולפארט משמש רופא הקבוצה ב-38 השנים האחרונות וטיפל באתלטים מובילים ובהם אלוף העולם ב-100וב-200 מטרים יוּסֵיין בּוֹלט. מאמן הקבוצה מטיל עליו את האשם על מספרם הרב של שחקני הקבוצה המושבתים בשל פציעה. בין היתר פצועים כעת שוַוינשְטָייגֶר, פרנק רִיבֶּרִי, אַריאן רוּבֶּן ודוד אַלָאבָּה."
https://www.iba.org.il/bet/?entity=1088217&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
"בגרמניה פוטר רופא קבוצת הכדורגל הגרמנית באיירן מינכן, מוֹלֶר ווֹלְפַארט, לאחר שהואשם באחריות להפסד הקבוצה ברבע הגמר לפורטו. וולפארט משמש רופא הקבוצה ב-38 השנים האחרונות וטיפל באתלטים מובילים ובהם אלוף העולם ב-100וב-200 מטרים יוּסֵיין בּוֹלט. מאמן הקבוצה מטיל עליו את האשם על מספרם הרב של שחקני הקבוצה המושבתים בשל פציעה. בין היתר פצועים כעת שוַוינשְטָייגֶר, פרנק רִיבֶּרִי, אַריאן רוּבֶּן ודוד אַלָאבָּה."
https://www.iba.org.il/bet/?entity=1088217&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
לשמוע את אלישע אומר "אין בעיה עם הכושר , פצועים?גם לבאיירן מינכן יש פצועים , גם להם יש בעיה עם מאמן הכושר?" פשוט לנגוח בקיר. נמאס
+1Guevara כתב:כתבה מביכה משני אנשים מביכים. צריכים פה מישהו שלא מכיר את השפה ואת הנפשות הבינוניות כל כך הפועלות פה. צוות שבא לעבוד ולא מבלבל במוח כל היום.
אלישע צודק. הבעיה היא באמת מנטלית.
מאמן שמשדר בכל צעד הסתפקות במועט ופחד נוראי מהליכה לכיוון התקדמות משנות ה-80.
אפילו יותר מביכים הם התקשורת שלה עוד יותר אין מושג. כאילו גופיות עם צ׳יפים הם חזות הכל.
והכי מצחיק זה התירוץ על הניצחונות על בית״ר ומכבי במצית השנייה. כאילו הם לא מבינים שהשחיקה וסף העייפות הנמוך מן הסתם יופיעו יותר ויותר ככל שהעונה תתקדם. שמישהו יזכיר להם ספיגת שערים בדקות הסיום מול אשדוד, חיפה (פעמיים), התפרקות בנתניה מחצית שנייה ואת המשחק האחרון מול מכבי (ושלא נדבר על חצי הגמר הקודם שכיבדנו בהשתתפותנו).
פעם שנייה שאנחנו מגיעים למאני טיים ותופסים צד אחרי 45 דקות משחק. ככה אני כבר לא חושב שנוכל לקחת כלום עד שלא נטפל בבעיה. העונה זה כבר אבוד (דמיינו לכם הארכה בגמר גביע מול מכבי)
פעם שנייה שאנחנו מגיעים למאני טיים ותופסים צד אחרי 45 דקות משחק. ככה אני כבר לא חושב שנוכל לקחת כלום עד שלא נטפל בבעיה. העונה זה כבר אבוד (דמיינו לכם הארכה בגמר גביע מול מכבי)
ספגנו באשדוד בגלל טעות שיפוט וטעות בחילוף של אלישע אחרי פציעה (מתאקל) של טאהא, בחיפה בגלל פנדל שאם בוזגלו היה כובש לפני כן לא היינו מדברים על זה. נתניה בגלל הכנה גרועה של אלישע.
בחיפה ובאשדוד לא שמרת על קצב שפתחת בו והלכת אחורה (באשדוד גם ראית איזה משמעת דליקטס יש לך בקבוצה עם ההרחקה של ביטון וההחלטה של סוארס שבא לו לכבוש במצב של 2-1, מה שהוביל למתפרצת וגרם לפנדל מהחור שהוא יצר). בנתניה אכן הייתה הכנה גרועה של אלישע אבל הדקות האחרונות היו מבזות. שני שערים ברבע השעה האחרונה והם לא היו רחוקים מעוד אחד.הפועלעולה כתב:ספגנו באשדוד בגלל טעות שיפוט וטעות בחילוף של אלישע אחרי פציעה (מתאקל) של טאהא, בחיפה בגלל פנדל שאם בוזגלו היה כובש לפני כן לא היינו מדברים על זה. נתניה בגלל הכנה גרועה של אלישע.
אתה סך הכל מתרץ. עצם העובדה שנתת תירוץ כמו פציעה ופנדל שהוחמץ רק מראה כמה הדברים פה לא מקצועיים
אני לא מתרץ ואין לי מה לתרץ, אני לא תומך לא בסיני ולא באלישע.
מה שקרה באשדוד זה שטאהא נפצע, ואלישע במהלך הזוי הוציא אותו והכניס את ברדה אני חושב כשכבר גם ככה היו 4 שחקני התקפה על המגרש, מה שיצר מצב שלא היה לך קשר אחורי והובאן-סוארס היו בלמים. מן הסתם שהם ישבו עליך בכל הרבע שעה האחרונה. החילוף ההזוי הזה הרג לנו את המשחק והוביל לשטף התקפות של אשדוד. היינו בסדר גמור עד הפציעה ההיא.
בחיפה היינו גרועים מההתחלה והיה קצב מסריח גם במחצית הראשונה.
הכוונה שלי שנכון שנפלנו מהרגליים בהרבה משחקים, אך אין צורך סתם לנפח את הרשימה עם דוגמאות לא קשורות.
מה שקרה באשדוד זה שטאהא נפצע, ואלישע במהלך הזוי הוציא אותו והכניס את ברדה אני חושב כשכבר גם ככה היו 4 שחקני התקפה על המגרש, מה שיצר מצב שלא היה לך קשר אחורי והובאן-סוארס היו בלמים. מן הסתם שהם ישבו עליך בכל הרבע שעה האחרונה. החילוף ההזוי הזה הרג לנו את המשחק והוביל לשטף התקפות של אשדוד. היינו בסדר גמור עד הפציעה ההיא.
הכוונה שלי שנכון שנפלנו מהרגליים בהרבה משחקים, אך אין צורך סתם לנפח את הרשימה עם דוגמאות לא קשורות.
לי זה דווקא לא ברור מאליו אבל נסכים שלא להסכיםהפועלעולה כתב:אני לא מתרץ ואין לי מה לתרץ, אני לא תומך לא בסיני ולא באלישע.