שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!
Re: שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!
זה ההרכב שלי שנה הבאה: שוער- מרציאנו בלמים : סוארס וגוטליב ולואי בלם שלישי...דויד זאדה/שיימן עוז ראלי/ביטון.. קישור אוגו והובאן.. בצדדים מליקסון ובוזגלו וחלוצים וואקמה וקאיודה. ספסל : ארבייטמן, ברדה, נאסר, גורדנה, לואי, לבקוביץ ועוד שחקן אמצע כשרוני סטייל עגייב.
מה גוטליב עשה שהוא מקבל מקום בהרכב לפני טאהה?
אני שואל את זה ברצינות מלאה, לא כעקיצה

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Wtf? גוטליב בלם אוברייטד לחלוטין מעדיף כבר לרשום שוב את טב"ח ושתצחקו עליי ולא שתרשמו את גוטליב לפניי טאהא.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הלוואי עלינו טל בן-חיים, מביא אותו בלי לחשוב פעמיים.
- דר אדום בנשמה
לא שאני חושב שנצליח להביא אותו ואם הוא יגיע לישראל זה יהיה או חזרה לבית שלו במכבי תל אבי או למכבי חיפה אבל אני חושב שהוא סוארס וטאהא ייצרו לנו שלישיית בלמים הטובה בליגה.bs war כתב:הלוואי עלינו טל בן-חיים, מביא אותו בלי לחשוב פעמיים.
טב״ח הבלם זה חלום.. בלם אדיר
גוטליב מסומן כבר מגיל צעיר כמגן הבא והוכחה לכך שיחק בכל הנבחרות הצעירות ותמיד פתח בהרכב.סניור כתב:מה גוטליב עשה שהוא מקבל מקום בהרכב לפני טאהה?
לואי בלם מצויין אבל לדעתי גוטליב עולה עליו הן במהירות, טכניקה וכח.
- דר אדום בנשמה
עולה עליו?gate5 כתב:
גוטליב מסומן כבר מגיל צעיר כמגן הבא והוכחה לכך שיחק בכל הנבחרות הצעירות ותמיד פתח בהרכב.
אתה עיוור? בלם חלש ביותר...
תעשה לי טובה..בכמה משחקים ראית אותו שאתה מגיב בכזאת נחרצות?!דר אדום בנשמה כתב: עולה עליו?
אתה עיוור? בלם חלש ביותר...
- המשוגע האדום
טאהא בלם שבנוי להיות בהרכב הראשון
מבלי לחשוב הייתי שם אותו בעונה הבאה בהרכב
חייבים להביא בלם טוב(גוטליב בשבילי זה נטו לספסל ולא להרכב)
את אג'ידה חייבים להשאיר בכל מחיר.השוער הכי טוב בישראל לדעתי
ועם המקום לזר שיתפנה בעזיבה המסתמנת של פאיו הייתי מביא שחקן התקפה.חלוץ זר יהיה מבורך
מבלי לחשוב הייתי שם אותו בעונה הבאה בהרכב
חייבים להביא בלם טוב(גוטליב בשבילי זה נטו לספסל ולא להרכב)
את אג'ידה חייבים להשאיר בכל מחיר.השוער הכי טוב בישראל לדעתי
ועם המקום לזר שיתפנה בעזיבה המסתמנת של פאיו הייתי מביא שחקן התקפה.חלוץ זר יהיה מבורך
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
לא ראיתי את גוטליב הרבה העונה אבל כל פעם שראיתי אותו הוא טועה הרבה ולא מרשים במיוחד.gate5 כתב:
גוטליב מסומן כבר מגיל צעיר כמגן הבא והוכחה לכך שיחק בכל הנבחרות הצעירות ותמיד פתח בהרכב.
נכון שהוא בקבוצה חלשה אבל אני לא רואה אותו בולט ומצדיק את הפוטנציאל שאתה מנבא לו.
אם אני מאמן אני לא בונה גם על טאהה בעונה הבאה. צריכים בלם שהיו לו יותר משלושים ומשהו הופעות בליגת העל. כנ״ל לגבי מגן שמאלי מחליף
בחייאת, די עם הסיסמאות הללו.dor69 כתב:אם אני מאמן אני לא בונה גם על טאהה בעונה הבאה. צריכים בלם שהיו לו יותר משלושים ומשהו הופעות בליגת העל. כנ״ל לגבי מגן שמאלי מחליף
אף אחד לא נולד עם יותר משלושים ומשהו הופעות בליגת העל. ניסיון צוברים.
להבדיל אלפי הבדלות, בניון בגיל 17 בלי הופעות ובלי בטיח עשה מהליגה הזו קרקס. אם יש לך כדורגל, עוד הופעה או פחות הופעה לא תשנה את זה.
אם טאהה מוכשר וכבר הראה העונה יותר מ-"פוטנציאל", תאמין בו.
מישהו שם לב שדור פרץ שחקן נוער בצורת המשחק שלו? אם הייתי צריך להצביע על שחקן בלי ניסיון הוא היה מהאחרונים שנבחרים. כדורגל יש, כשרון קיים- ניסיון זה נרכש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אתה צודק בתכלס אבל אני מעדיף שיהיו לי שלושה בלמים ברמה גבוהה במקום שניים ואחד בינוני כמו איזה גוטליב שיעלה לי מיליון שקל. מזכיר לך שצדק ומורי חופשייםTotti כתב: בחייאת, די עם הסיסמאות הללו.
אף אחד לא נולד עם יותר משלושים ומשהו הופעות בליגת העל. ניסיון צוברים.
להבדיל אלפי הבדלות, בניון בגיל 17 בלי הופעות ובלי בטיח עשה מהליגה הזו קרקס. אם יש לך כדורגל, עוד הופעה או פחות הופעה לא תשנה את זה.
אם טאהה מוכשר וכבר הראה העונה יותר מ-"פוטנציאל", תאמין בו.
מישהו שם לב שדור פרץ שחקן נוער בצורת המשחק שלו? אם הייתי צריך להצביע על שחקן בלי ניסיון הוא היה מהאחרונים שנבחרים. כדורגל יש, כשרון קיים- ניסיון זה נרכש.
מישהו באמת עקב אחר גוטליב?
בפעם היחידה העונה שבאמת הפורום קצת עקב אחריו הוא היה אחראי ישיר לכמה שערים עם טעויות קריטיות.
השאלה אם יש בסיס לזה שהוא מפומפם בכל פעם, או שזה פשוט עבודה טובה של סוכן שדאג לכמה זימונים לצעירה והדביק מדבקה של ׳שחקן מבטיח׳.
בפעם היחידה העונה שבאמת הפורום קצת עקב אחריו הוא היה אחראי ישיר לכמה שערים עם טעויות קריטיות.
השאלה אם יש בסיס לזה שהוא מפומפם בכל פעם, או שזה פשוט עבודה טובה של סוכן שדאג לכמה זימונים לצעירה והדביק מדבקה של ׳שחקן מבטיח׳.