במעט הפעמים שראיתי אותו במסגרת הנבחרת הצעירה (בטורניר יורו הצעירות שהיה בארץ) הוא היה לא רע, אבל בן והבה לא נפל ממנו...yossi כתב:מישהו באמת עקב אחר גוטליב?
בפעם היחידה העונה שבאמת הפורום קצת עקב אחריו הוא היה אחראי ישיר לכמה שערים עם טעויות קריטיות.
השאלה אם יש בסיס לזה שהוא מפומפם בכל פעם, או שזה פשוט עבודה טובה של סוכן שדאג לכמה זימונים לצעירה והדביק מדבקה של ׳שחקן מבטיח׳.
שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!
Re: שחקנים שכדאי לנסות מעכשיו לפתות לקראת לעונה הבאה!
הסיבה השנייה.. כנ״ל לגבי מרציאנו (אוברייטד מטורף אם תשאל אותי) ופרדה לפני כמה שנים (ותיקי הפורום ודאי זוכרים)yossi כתב:מישהו באמת עקב אחר גוטליב?
בפעם היחידה העונה שבאמת הפורום קצת עקב אחריו הוא היה אחראי ישיר לכמה שערים עם טעויות קריטיות.
השאלה אם יש בסיס לזה שהוא מפומפם בכל פעם, או שזה פשוט עבודה טובה של סוכן שדאג לכמה זימונים לצעירה והדביק מדבקה של ׳שחקן מבטיח׳.
מרציאנו מבחינת כישרון יש לו כישרון ומימדים פסיכים לשוער ישראלי , להזכיר לך איך אגידה היה נראה בפ"ת?dor69 כתב: הסיבה השנייה.. כנ״ל לגבי מרציאנו (אוברייטד מטורף אם תשאל אותי) ופרדה לפני כמה שנים (ותיקי הפורום ודאי זוכרים)
עזוב פ"ת..איך אג'ידה נראה כאן בעונה הראשונה?גיא חניה כתב: מרציאנו מבחינת כישרון יש לו כישרון ומימדים פסיכים לשוער ישראלי , להזכיר לך איך אגידה היה נראה בפ"ת?
שימו לב לאיתמר ניצן בעונה אדירה(sport5)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא יודע, לא התלהבתי ממנו. אם נוותר על אג׳ידה וניקח אותו זה ירגיש לי נורא
לא לזה התכוונתי.dor69 כתב:לא יודע, לא התלהבתי ממנו. אם נוותר על אג׳ידה וניקח אותו זה ירגיש לי נורא
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מאוד החזקתי מניצן עוד מהימים שלו בהרצליה, בהחלט שוער מבטיח מאוד.
לא ראיתי את התגובה שלך, שלי עדיין הייתה על מרציאנוTotti כתב: לא לזה התכוונתי.
אני גם מחזיק מניצן. לא בטוח שהוא שווה פחות ממרציאנו.
זריהן מפרסם שבמידה ואג'ידה לא ימשיך, אז המועמדים המובילים הם מרציאנו, איתמר ניצן ואריאל הרוש.
רק לא הרוש....
רק לא הרוש....
ספורט 5 מפרסמים שחנן ממן השאיר רושם טוב על אנשי ב"ש, ואנחנו עשויים לפנות אליו במידה והמו"מ עם בית"ר ייפול.
אתה מבין אחי? רק אצלנו ישקלו לפנות לשחקן אחרי ששיחק מולנו טוב ולא ישימו עליו מעקב כלשהוהפועלעולה כתב:ספורט 5 מפרסמים שחנן ממן השאיר רושם טוב על אנשי ב"ש, ואנחנו עשויים לפנות אליו במידה והמו"מ עם בית"ר ייפול.
רצו אותו גם בקיץdor69 כתב: אתה מבין אחי? רק אצלנו ישקלו לפנות לשחקן אחרי ששיחק מולנו טוב ולא ישימו עליו מעקב כלשהו
לא היה רציני, מהתחלה רצו את גורדנה יותרשמעון א כתב: רצו אותו גם בקיץ