כתבה על מאירי סיני

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: כתבה על מאירי סיני

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:
גישה של בינוניות.
תמשיך להריח את העשן של מכבי , למה זה מה שאנחנו שווים לפי מה שאתה טוען - לראות תמיד מישהו קדימה לפנינו.
נלחמים על כל התארים זה רק אתה חושב חביבי , בינינו אנחנו לא נלחמים על כלום חוץ ממקום שני וגמר גביע.

איך אתה אומר נלחמים על כל התארים שכבר בסוף ינואר אמרת שאפשר לקפל , מדהים.
עובדתית- עד לפני שבועיים היית חזק במירוץ.
אין שום קשר לתבוסתנות כמו שאתם מתארים, אפשר לכבד את השחקנים והצוות המקצועי ועדיין לדרוש שינוי.

אלישע מיצה יחד עם עוזריו אבל יזכה ממני לכפיים עד יומו האחרון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: די כבר עם הזלזול הזה. הקבוצה השנייה בטיבה בארץ, אז נכון, יש עוד הרבה על מה לעבוד ולשפר, אבל מספיק להשתלח בה כאילו היתה בשר תותחים שמובסת ומושפלת בכל הזדמנות.
מי אתם בכלל?! עד לפני שנה וחצי התענוג הכי גדול שלכם כאוהדים היה משחקי הישארות חצי מכורים מראש, פתאום נלחמים על כל התארים וטיפת כבוד לשחקנים אין לכם.

נמאס.
שהיינו בתחתית היה לנו סגל של תחתית, הגיע הזמן לשדרג את הצוות המקצועי אחרת בחיים לא נעשה קפיצת מדרגה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

Totti כתב: עובדתית- עד לפני שבועיים היית חזק במירוץ.
אין שום קשר לתבוסתנות כמו שאתם מתארים, אפשר לכבד את השחקנים והצוות המקצועי ועדיין לדרוש שינוי.

אלישע מיצה יחד עם עוזריו אבל יזכה ממני לכפיים עד יומו האחרון
איך אתה רואה את זה שהיית חזק במירוץ?
לא היית אפילו חצי דקה במקום הראשון בליגה לאורך כל העונה.
במאני טיים לא הגעת (גם כשהייתה הזדמנות לעלות למקום הראשון כששיחקנו נגד ק"ש בק"ש , סיימנו בתיקו).
מעולם לא שמעת בריש גלי שאנחנו באים לבלומפילד לנצח.
לא ניצחת בבלומפילדד ב2 עונות הנוכחיות , לא ניצחת משחק מפתח.
גם בגביע נפלת במאני טיים.

לא התחלתי לספור הפסדים מביכים כמו להפועל ת"א ולרעננה , הכל אשליה אנחנו ממש לא קבוצה לאליפות.
בהנחה שמכבי הייתה רצה חזק כמו בשנתיים הקודמות היה כבר פער דו ספרתי לפני 2 מחזורים.
די נו , ואנחנו תבוסתניים.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

יש לקבוצה הזאת אוהדים שאי אפשר לסבול (חלקם כותב פה).
אוהדים שלא כתבו פה כשהיינו בליגה שניה ובטח כשלא נשארנו בליגה במחזור אחרון ועוד יש להם את החוצפה לקרוא לנו לוזרים.
מילא סגנון הביקורת שלהם היה מחובר למציאות.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

izguy83 כתב:יש לקבוצה הזאת אוהדים שאי אפשר לסבול (חלקם כותב פה).
אוהדים שלא כתבו פה כשהיינו בליגה שניה ובטח כשלא נשארנו בליגה במחזור אחרון ועוד יש להם את החוצפה לקרוא לנו לוזרים.
מילא סגנון הביקורת שלהם היה מחובר למציאות.
אני יכול להגיד לך לפחות עליי (בטוח שיש פה עוד כמה) שאני קורא פה כמה שנים טובות לפני שנהייתי פעיל בדיונים

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

עזבו חבר'ה אתם סוטים מהנושא. לוזריות זה מחלה של אלישע לאורך כל הקריירה, שלושה גמרי גביע שהפסיד, אליפות שהפסיד אחרי פער דו ספרתי כשגם במחזור האחרון הכל היה תלוי בו.
זה עדיין לא מסביר את העבודה ששתי עונות בצמרת אנחנן נופלים מהרגליים בינואר. ששחקנים שהגיעו לפה בכושר על הלכו אחורה, ששחקנים שהגיעו בלי כושר מעולם לא רכשו אותו מחדש אצלנו. זה לא מסביר את זה שאת רוב השערים שקיבלנו במחצית השניה קיבלנו כי לא היה אוויר לרוץ. וזה בטח שלא מסביר את זה שאין שחקן בסגל למעט אולי סוארז שלא היו מושבתים לתקופה כזו או אחרת בגלל פציעה בשריר הירך האחורי או מפשעה. אותה פציעה אצל כל השחקנים.

אפשר לדבר עד מחר על הפועל תל אביב, אשדוד, מכבי חיפה פעמיים, מכבי תל אביב, ועוד ועוד שהכריעו אותנו בדקות האחרונות של המשחק. בשורה התחתונה רק לראות את "החימום" שלנו לפני המשחק עם מפגן הבעיטות העלוב כדי להבין שיש בעיה במאמן הכושר.

אלישע אשם, הוא הבוס הישיר שלו ומתוקף כך האחריות גם עליו, אבל במקרה הזה הוא יותר אשם בזה שלא רואה את המציאות ומתרץ לנו עם באיירן (שאגב העיפה את הרופא שלה בגלל ריבוי פציעות שבוע אחרי שאלישע נפנף בה) עם חזיות gps ובעיקר עם "חוסר מזל".

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

Totti כתב: די כבר עם הזלזול הזה. הקבוצה השנייה בטיבה בארץ, אז נכון, יש עוד הרבה על מה לעבוד ולשפר, אבל מספיק להשתלח בה כאילו היתה בשר תותחים שמובסת ומושפלת בכל הזדמנות.
מי אתם בכלל?! עד לפני שנה וחצי התענוג הכי גדול שלכם כאוהדים היה משחקי הישארות חצי מכורים מראש, פתאום נלחמים על כל התארים וטיפת כבוד לשחקנים אין לכם.

נמאס.
אני לא מבין, עם הסגל העכשווי ציפית לרדת ליגה? להלחם על ההשארות? להלחם על מקום לאירופה? אני בטוח שאלונה ואני באותו תדר מחשבתי יחד עם עוד כמה אנשים.
שנית, זרקו פה הערה על האנשים החדשים שהתחילו לכתוב,אני מניח שזה כוון גם אליי בין היתר אז אותו אחד ( שתמיד מוציא מהפה שלו הצהרות לא מבוססות), מוזמן להתסכל לי בפרופיל באתר הזה וגם בHBS( ששם אני מ2004 לערך), סאלאמת.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

zivmay כתב:
אני לא מבין, עם הסגל העכשווי ציפית לרדת ליגה? להלחם על ההשארות? להלחם על מקום לאירופה? אני בטוח שאלונה ואני באותו תדר מחשבתי יחד עם עוד כמה אנשים.
שנית, זרקו פה הערה על האנשים החדשים שהתחילו לכתוב,אני מניח שזה כוון גם אליי בין היתר אז אותו אחד ( שתמיד מוציא מהפה שלו הצהרות לא מבוססות), מוזמן להתסכל לי בפרופיל באתר הזה וגם בHBS( ששם אני מ2004 לערך), סאלאמת.
אני מבין מאוד את התחושות של רוב האנשים בפורום וגם לי יש חלק בתחושות הללו, אבל אני לא מבין מה לעזאזל עוזרים הנושאים האלו כל רבע שעה, כאילו מה הציפייה מאלונה ומההנהלה?
כאילו יש ציפייה עכשיו שאלונה תתחיל במסע פיטורים נרחב, תכנס מסיבת עיתונאים ותודיע לאומה שסיני מאמן כושר גרוע והיא מעיפה אותו הביתה, על הדרך שתבעט גם באלישע ואז גם אולי תעיף כמה שחקנים שלא פגעו השנה? ככה אתם מצפים ממועדון מקצועי להתנהל? אני בטוח שאלונה לא מרוצה ממה שהיא רואה, ואני בטוח שהיא לא מבזבזת כל שנה 40 מיליון כדי להיות ליד או כדי שהשחקנים יפלו מהרגליים בדקה 70, אבל גם שינויים צריך לדעת איך לעשות, ואני מאמין שהיא תעשה את זה בדרך המכובדת והראויה ביותר לקבוצה כמו שעשתה עד עכשיו, ואי אפשר להגיד שהמועדון בתקופה שלה לא עשה שינויים אדירים, אבל אי אפשר להפוך ממועדון שכונה כמו שהיינו לברצלונה ביום, במיוחד שהבעלים שלך לא הגיע עם ניסיון בניהול קבוצת כדורגל, אז אלונה שילמה כמה שנים דמי לימוד ובשנים האחרונות כבר רואים התנהלות נכונה יותר, אז נכון שא הכל מושלם, אבל אי אפשר להשוות את השכונה שהייתה פה למצב שאנחנו נמצאים בו היום, אז נכון שיש עוד מלא מה לשפר, אבל גם את רומא לא בנו ביום אחד, תנו לאלונה להמשיך לעשות את מה שהיא יודעת, ודברים יזוזו פה לטובה בזה אני בטוח

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:
איך אתה רואה את זה שהיית חזק במירוץ?
לא היית אפילו חצי דקה במקום הראשון בליגה לאורך כל העונה.
במאני טיים לא הגעת (גם כשהייתה הזדמנות לעלות למקום הראשון כששיחקנו נגד ק"ש בק"ש , סיימנו בתיקו).
מעולם לא שמעת בריש גלי שאנחנו באים לבלומפילד לנצח.
לא ניצחת בבלומפילדד ב2 עונות הנוכחיות , לא ניצחת משחק מפתח.
גם בגביע נפלת במאני טיים.

לא התחלתי לספור הפסדים מביכים כמו להפועל ת"א ולרעננה , הכל אשליה אנחנו ממש לא קבוצה לאליפות.
בהנחה שמכבי הייתה רצה חזק כמו בשנתיים הקודמות היה כבר פער דו ספרתי לפני 2 מחזורים.
די נו , ואנחנו תבוסתניים.
אין בעיה עם ביקורת,בוודאי שהיא עיניינית ולא מונעת משנאה אישית.
הרי שים לב מתי רואים תגובות שלך,רק שזה קשור לאלישע,להתנהלות לקויה של ההנהלה,לבעיות.אז מה הסיפורים שאתה מספר לנו?
אנחנו בניגוד אליך זוכרים את העבר ולא חושבים שאחרי שנתיים בצמרת אנחנו מינימום מנצסטר.
נכון,יש הרבה דברים לתקן,אבל עדיף לעשות את זה שאתה קבוצת צמרת לגיטימית ולא קבוצה שנלחמת על חייה.
לפעמים אני חושב שלאוהדים כמוך מגיע בעלים כמו יואב כץ,או אולי טביב שקצת תתחילו להעריך ולהפסיק להשתלח בכל דבר שזז.
ביננו,אם מכבי לא עושים את המהפכה שעשו כאן,שאגב עלתה להם מאות מליונים כל שנה,ב"ש הייתה היום במאבק אליפות חזק ביותר.
לא אומר שלא צריך להשתפר ולשאוף לטוב ביותר,אבל המרחק בין איך שאתה ודומיך מייצרים את המצב הוא רחוק שנות אור המציאות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

zivmay כתב:
לא ציפיתי לרדת ליגה וזה גם ממש לא הכיוון, בסך הכל ביקשתי שתכבד את השחקנים גם אם הם לא עמדו ביעדים שאתה הצבת.
לקרוא להם חובבנים זה פשע בעניי, בטח במושגים של כדורגל ישראלי.נכון, יש הרבה לשפר וחייב לשפר, אבל אנחנו הקבוצה השנייה בטיבה בליגה כבר שנתיים ובזכות.
ולא זכור לי שהטפתי לזמן שאתה כותב כאן, אוהד הוא אוהד גם אם אין לו ברזומה 44280 הודעות מ-1984
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

כואב. כואב לראות את האימון שחרור של בש מהאולפן של ערוץ 1... אין פלא שהם נשפכים אחרי זה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה