מאור מליקסון
Re: מאור מליקסון
לא מבין את האמירה הזאת "שבקבוצה שמשחקת כדורגל הוא היה יותר טוב",דחיל ראבקום נפלתם על הראש???
למה עם מי הוא שיחק כאן לפני 5 שנים ומי עמד על הקווים??
בוא אני אזכיר לכם: המאמן היה גיא עזורי "התותח" או קלינגר המכונה מוריניו ועם אוהד קדוסי,ואשנקולס או איך שקוראים לו,יוסי אופיר,דוד רביבו שבא עם הליכון,אז על מה אתם מדברים?
הבן אדם בכושר רע,ואיך אמר פה מישהו,מנסה יותר מדי להטוטים במקום להחזיר לעצמו את הביטחון בכדורגל פשוט.
לא מסוגל לעבור עמוד ולא מעורב במשחק.
גם הוא יודע את זה,אז לא צריך להגן עליו.
שנה הבאה הוא יעשה הכנה כמו שצריך ויבוא מוכן יותר לליגה.
בוא אני אזכיר לכם: המאמן היה גיא עזורי "התותח" או קלינגר המכונה מוריניו ועם אוהד קדוסי,ואשנקולס או איך שקוראים לו,יוסי אופיר,דוד רביבו שבא עם הליכון,אז על מה אתם מדברים?
הבן אדם בכושר רע,ואיך אמר פה מישהו,מנסה יותר מדי להטוטים במקום להחזיר לעצמו את הביטחון בכדורגל פשוט.
לא קופץ עלייך- אבל מאמין שבמיקום הנכון ועם הכנה טובה הוא יחזור לעצמו, כדורגל לא שוכחים לשחק גם בגיל 40נתי כתב:בטוח כולם פה יקפצו עליי, אבל לדעתי צריך להגיד למאור שלום יפה בתום העונה. זה כבר לא זה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כן אח יקר, אבל זה מרגיש כמו משהו בגישה, לא יודע להצביע לך בדיוק על מה. אולי שובע? אולי המצב הפיזי והפציעות הנשנות וחוזרות? הלוואי ואני טועה, יותר מאשמח לאכול את הכובע.Totti כתב: לא קופץ עלייך- אבל מאמין שבמיקום הנכון ועם הכנה טובה הוא יחזור לעצמו, כדורגל לא שוכחים לשחק גם בגיל 40
אגב, מאור חתום לעונה הבאה לא?
מליקסון בפולין וצרפת היה מצויין והמאמן שלו בולנסיין מאוד החזיק ממנו. כדורגל הוא לא שכח, אני מאמין שזה התוצר של הפציעה והעובדה שלא עשה מחנה עם הקבוצה. חוץ מזה, אף אחד לא ייקח אותו בשכר שלו ואורך החוזה שלו לא מאפשר לשחרר אותו (וזה עוד לפני שהקהל משחיז סכינים)אדום זקן כתב:לא מבין את האמירה הזאת "שבקבוצה שמשחקת כדורגל הוא היה יותר טוב",דחיל ראבקום נפלתם על הראש???
אם כבר עזורי, העונה שלו הייתה סבירה ביחס לסגל שהיה לו לדעתי ויכול להיות שהוא היה מגיע לפלייאוף עליון (התפטר 5 מחזורים לסיום העונה הסדירה שאותה סיימנו במקום השביעי קצת מתחת לאשדוד שנכנסה לפלייאוף)
- OMERREMO33
משחרר 16 שחקנים לפניו.
האמת? מאור אל ותמיד יהיה.
האמת הנוספת? הגיע הזמן שהפרה הכי קדושה של האוהדים תישחט, מליקסון נראה רע רע רע.
שום תירוץ, שום באמצע הוא נראה יותר טוב, שום בילבול מוח על הכנה לקויה, מליקסון לא נתן משחק אחד שלו שאמרתי וואו הוא חזר, לא נתן שום תפוקה סטטיסטית, לא עשה את המהלכים שציפו ממנו (הרבה בגלל שיטת משחק שלא מתאימה לו), בקיצור במילים פשוטות? מליקסון בלוף בדיוק ברמה של בן בסט.
אוהב אותו, יעודד אותו תמיד, בחיים לא ישרוק לו בוז(לא רלוונטי לא שורק לאף אחד מהשקנים שלנו) ועדיין מליקסון פשוט בעונה קטסטרופה ואין שום תירוץ בעולם לאיך שהוא נראה, גם לא הכנה לקויה ופציעה.
שום תירוץ, שום באמצע הוא נראה יותר טוב, שום בילבול מוח על הכנה לקויה, מליקסון לא נתן משחק אחד שלו שאמרתי וואו הוא חזר, לא נתן שום תפוקה סטטיסטית, לא עשה את המהלכים שציפו ממנו (הרבה בגלל שיטת משחק שלא מתאימה לו), בקיצור במילים פשוטות? מליקסון בלוף בדיוק ברמה של בן בסט.
אוהב אותו, יעודד אותו תמיד, בחיים לא ישרוק לו בוז(לא רלוונטי לא שורק לאף אחד מהשקנים שלנו) ועדיין מליקסון פשוט בעונה קטסטרופה ואין שום תירוץ בעולם לאיך שהוא נראה, גם לא הכנה לקויה ופציעה.
- ForeverRed
לראות את מאור נשאר מאחור עם עוד שני מגנים בקרן האחרונה במשחק ולהבין את סיפור העונה כולה.
קצת חבל שאנשים מסתכלים רק על הסטטיסטיקה כי הוא נתן משחקים לא רעים בתקופה האחרונה, אבל צריך להודות באמת.
לא לילד הזה פיללנו. זה לא הקוסם שאנחנו זוכרים. נותר רק לקוות שהוא יידע לצאת מהמצב הזה ולחזור לעצמו בעונה הבאה.
קצת חבל שאנשים מסתכלים רק על הסטטיסטיקה כי הוא נתן משחקים לא רעים בתקופה האחרונה, אבל צריך להודות באמת.
לא לילד הזה פיללנו. זה לא הקוסם שאנחנו זוכרים. נותר רק לקוות שהוא יידע לצאת מהמצב הזה ולחזור לעצמו בעונה הבאה.
מסכים עם כמעט כל מה שאתה אומר אבל כן מאמין שהיעדר ההכנה והפציעה בשלב קריטי כזה הם הסיבה.RedHell כתב:האמת? מאור אל ותמיד יהיה.
והפרה הקדושה ביותר? אצלי לפחות ברדה הרבה מעל כולם גם אם אני אבקר אותו (וביקרתי אותו לא פעם בפורום הזה)
גם אצלי זה תמיד ברדה ואז כל השאר.dor69 כתב: מסכים עם כמעט כל מה שאתה אומר אבל כן מאמין שהיעדר ההכנה והפציעה בשלב קריטי כזה הם הסיבה.
והפרה הקדושה ביותר? אצלי לפחות ברדה הרבה מעל כולם גם אם אני אבקר אותו (וביקרתי אותו לא פעם בפורום הזה)
אצל רוב הקהל מותר להגיד הכל על כולם רק לא מליקסון אך חובה שהאמת תאמר גם לגביו.
הפציעה ישנה וההכנה כבר לא תירוץ ראוי כי אוטוטו נגמרת העונה, סלח לי דור לא מקבל את זה והאמת? גם מאור יודע שאין שום תירוץ לאיך שהוא נראה.
צודק בכל מילה.RedHell כתב:
גם אצלי זה תמיד ברדה ואז כל השאר.
אצל רוב הקהל מותר להגיד הכל על כולם רק לא מליקסון אך חובה שהאמת תאמר גם לגביו.
הפציעה ישנה וההכנה כבר לא תירוץ ראוי כי אוטוטו נגמרת העונה, סלח לי דור לא מקבל את זה והאמת? גם מאור יודע שאין שום תירוץ לאיך שהוא נראה.
גם אני הבחנתי בזה, היה מאוד מוזר בעיני.ForeverRed כתב:לראות את מאור נשאר מאחור עם עוד שני מגנים בקרן האחרונה במשחק ולהבין את סיפור העונה כולה.
האמת שגם פה אני לא מבין את אלישע. למה לתת לנסאר להגביה קרנות ולא למליקסון? ולא מדובר פה על איכות ההגבהות אלא נטו על משחק הראש. נסאר כן כבש כמה שערים בנגיחה בקריירה שלו ומליקסון אני בספק אם מנצח חתול רחוב במאבקי גובה. ועוד כשאנחנו צריכים גול בדקות הסיום... מוזרForeverRed כתב:לראות את מאור נשאר מאחור עם עוד שני מגנים בקרן האחרונה במשחק ולהבין את סיפור העונה כולה.
דור, הכל פה מתכנס לאותה בעיה - אי ירידה לפרטים הקטנים וחוסר מקצועיות (כמו הצהובים של הובאן, כמו שלא דאגו להצהיב בפעם החמישית את כל מי שצריך כך שיפסיד את המשחק השני מול יבנה ולא את הסיבוב הראשון בפליאוף, כמו שלא רואים שבוזגלו כבר חודשים מרים קרנות וכדורי עונשין כאילו הכדור מלא באבנים, כמו שכל כדור חוץ לטובתנו הופך לאיבוד כדור...).dor69 כתב: האמת שגם פה אני לא מבין את אלישע. למה לתת לנסאר להגביה קרנות ולא למליקסון? ולא מדובר פה על איכות ההגבהות אלא נטו על משחק הראש. נסאר כן כבש כמה שערים בנגיחה בקריירה שלו ומליקסון אני בספק אם מנצח חתול רחוב במאבקי גובה. ועוד כשאנחנו צריכים גול בדקות הסיום... מוזר
כן אני חושב ככה גם פשוט רציתי לשתף גם את זה... וואלה אפשר לכתוב ספר- דברים שרציתי לראות מאלישעdelta7 כתב:
דור, הכל פה מתכנס לאותה בעיה - אי ירידה לפרטים הקטנים וחוסר מקצועיות (כמו הצהובים של הובאן, כמו שלא דאגו להצהיב בפעם החמישית את כל מי שצריך כך שיפסיד את המשחק השני מול יבנה ולא את הסיבוב הראשון בפליאוף, כמו שלא רואים שבוזגלו כבר חודשים מרים קרנות וכדורי עונשין כאילו הכדור מלא באבנים, כמו שכל כדור חוץ לטובתנו הופך לאיבוד כדור...).
מוכן לסלוח לו על העונה הזאת בעד משחק אחד שיזכיר לנו את מאור של פעם ורוצה שזה יקרה בגמר ,זה שי !