מסכים לגמרי.זה שי ! כתב:מוכן לסלוח לו על העונה הזאת בעד משחק אחד שיזכיר לנו את מאור של פעם ורוצה שזה יקרה בגמר ,זה שי !
מאור יכול להחזיר בענק בגמר.
זה יהיה אחלה פיצוי על העונה הארורה שלו בא כמה שהוא יותר רצה כך זה פחות הלך
מסכים לגמרי.זה שי ! כתב:מוכן לסלוח לו על העונה הזאת בעד משחק אחד שיזכיר לנו את מאור של פעם ורוצה שזה יקרה בגמר ,זה שי !
אין הוקוס פוקס, הגמר (אם נגיע) יהיה כמו כל העונה. וגם מליקסוןגדי כתב:
מסכים לגמרי.
מאור יכול להחזיר בענק בגמר.
זה יהיה אחלה פיצוי על העונה הארורה שלו בא כמה שהוא יותר רצה כך זה פחות הלך
לפחות אוהד אחד שפוי יש פה.שיש כתב: אין הוקוס פוקס, הגמר (אם נגיע) יהיה כמו כל העונה. וגם מליקסון
אם כבר אתה יודע מה יהיה בגמר אז זרוק עצם לגבי התוצאה.שיש כתב: אין הוקוס פוקס, הגמר (אם נגיע) יהיה כמו כל העונה. וגם מליקסון
הגמר זה משחק חוץ גדי.גדי כתב:
אם כבר אתה יודע מה יהיה בגמר אז זרוק עצם לגבי התוצאה.
תכלס מתחיל להעיק כל הכפיות טובה הזאת של האוהדים כלפי מליקסון. כן יש להגיד את האמת, מליקסון בעונה חלשה מאוד ולא עומד בציפיות של ההנהלה האוהדים והכי גרוע לא עומד בציפיות של עצמו. אבל מפה ועד ללרצות להעיף אותו כי הוא מיצה, או לקרוא לו פלופ בטופ 3 זאת הגזמה, פלופ זה שחקן שנתן עונה אחת טובה בקריירה ומאז כלום ועדיין מחזיק בתקן/משכורת של כוכב, עיין ערך שכטר, מליקסון רחוק משם שנות אור, מדובר על שחקן שבמשך שנתיים הוביל את הקבוצה האפורה שלנו וראינו מה קרה אחרי שהוא עזב, בנוסף לזה הלך לאירופה ואשכרה הצליח, הביא אליפות בפולין והיה שחקן משמעותי בצרפת, אז שנה אחת הייתה לו עונה חלשה, לא מעניין אותי הסיבות כי יכולות להיות המון כאלו, חוסר מזל/הכנה לקויה או לא יודע מה, העיניין הוא שהוא עובר שנה חלשה ובמקום להיות אוהדים אמייתים ולהרים שחקן כזה רק יוצאים עליו/מעיפים אותו מהקבוצה או אני לא יודע מהדניב כתב:מליקסון באמת אחד השחקנים האהובים עליי בקבוצה, מדובר בשחקן שעשה פה שנתיים עם מספרים דו ספרתיים של בישולים ולא מעט שערים, עשה עונה נהדרת בפולין וקיבל לא מעט דקות בצרפת, ועם לא מעט הופעות בנבחרת ישראל, משחקן כזה מוכח אני מצפה מקצת יותר דריבל חסר תכלית, מליקסון בא להיות פה לא פחות ממאור בוזגלו, הוא לא בא להיות פה פליימייקר אלא קיצוני שכובש ומבשל שערים, נאסר קופח העונה ובגדול, שחקן שמאיים על בשער בכל הזדמנות, כל משחק שהוא נכנס כמחליף כבש שער ושינה את המשחק בצורה יוצאת דופן כמו בגביע, אבל השם והמשכורת עושים את שלהם, כל מאמן אחר כמו פאקו היה שולח את מליקסון ליציע, מבחינתי מדובר באחד הפלופים השנה בליגת העל, טופ 3 ואני אובייקטיבי לחלוטין, ומקווה מאוד שהוא יחזור לעצמו בשנה הבאה, כי העונה הוא כישלון גדול שלא מצדיק שליש מהמשכורת שלו, מי שאומר אחרת משקר.
ההבדל היה בעיקר בביטחון וביכולת הפיזית.הפועלעולה כתב:מי שהיה במשחק טוטו נגד הפועל פ"ת - מליקסון באמת היה כל כך טוב במשחק הזה?
זה היה המשחק שהייתי בטוח ב3000% שהמלך של הליגה הגיע.הפועלעולה כתב:מי שהיה במשחק טוטו נגד הפועל פ"ת - מליקסון באמת היה כל כך טוב במשחק הזה?
אני דיי בטוח שאוננתי עליו אותו יום.dor69 כתב: זה היה המשחק שהייתי בטוח ב3000% שהמלך של הליגה הגיע.