מי זה רוצים???הפועלעולה כתב:ספורט 5 מפרסמים שחנן ממן השאיר רושם טוב על אנשי ב"ש, ואנחנו עשויים לפנות אליו במידה והמו"מ עם בית"ר ייפול.
אין עדין מאמן...
מי זה רוצים???הפועלעולה כתב:ספורט 5 מפרסמים שחנן ממן השאיר רושם טוב על אנשי ב"ש, ואנחנו עשויים לפנות אליו במידה והמו"מ עם בית"ר ייפול.
אין קשר לגורדנה. רצו את ממן לפני מליקסון. ואח"כ ואת מיטרוביץ לפני גורדנהdor69 כתב: לא היה רציני, מהתחלה רצו את גורדנה יותר
שלומי אזולאי ישחק בבית"ר או במכבי תל אביב. אין סיכוי להביא אותו לכאן.bs war כתב:אם כבר מישהו מבית"ר אז שלומי אזולאי מצוין וגם ככה העמדה הזו דלילה אצלנו.
הייתי מחתים את מרואן ברגותי לפני עלי חטיבדר אדום בנשמה כתב:בר אביטן ועלי חטיב (שצריך לסדר לו לפניי זה את הראש) הם שחקנים לא רעים שאפשר להביא לסגל הרחב במקום נסאר ובנוסף לקישור האחורי.
אני לפחות חושב שבר אביטן שחקן מאוד טוב, עלי חטיב חוץ מהראש הבעייתי הוא שחקן מוכשר לדעתי.
בכל מקרה חייבים ספסל טוב בעונה הבאה כמו שהיה לנו העונה בנוסף לחיזוק של ספסל החלוצים ושל הקישור האחורי.
הוא היה מועמד כבלם שלישי, לדעתי האישית אנחנו צריכים בלם ישראלי ברמה של סוארס או של פאיוביץ' וטאהא לפחות.הפועלעולה כתב:עידן ויצמן כנראה יעזוב את הקבוצה שלו בגלל בעיות כלכליות של המועדון. הוא היה מועמד בינואר אז אני מעלה אותו כאן.
אוקיי עכשיו אני חייב לדעת למה, כי מרואן בארגותי הוא מחבל לשעבר והיום אסיר בטחוני ועלי חטיב כדורגלן חמום מוח עם כישרון, באמת אני חייב לדעת למה היית מעדיף להביא את בארגותי לפניי חטיב? חחחחחחחTotti כתב: הייתי מחתים את מרואן ברגותי לפני עלי חטיב
הייתי מביא את עלי חטיב לשפץ לי את הבית , שחקן מפגר , טיפש , בוטה ואלים.דר אדום בנשמה כתב:בר אביטן ועלי חטיב (שצריך לסדר לו לפניי זה את הראש) הם שחקנים לא רעים שאפשר להביא לסגל הרחב במקום נסאר ובנוסף לקישור האחורי.
אני לפחות חושב שבר אביטן שחקן מאוד טוב, עלי חטיב חוץ מהראש הבעייתי הוא שחקן מוכשר לדעתי.
בכל מקרה חייבים ספסל טוב בעונה הבאה כמו שהיה לנו העונה בנוסף לחיזוק של ספסל החלוצים ושל הקישור האחורי.
עידו לוי וגוטליב הם האחרונים שהייתי רוצה לראות פה, אנחנו לא צריכים לחזור לימים של בלמים צעירים כמו עודד גביש ונדב קידר אלא להביא בלם שבאמת ייתן פייט לסוארס ולטאהא...הפועלעולה כתב:כחילה באמת טוב, אבל כמו רוב השחקנים הצעירים של בית"ר, הם בונים עליו לעתיד ויהיה קשה מאוד להוציא אותו משמה. חיימוביץ' באמת טוב והפתיע אותי מאוד, הוא שם יותר ריאלי.
לדעתי השמות הכי ריאליים בכל הקשור לבלם ישראלי נוסף הם עידו לוי (במקרה שנתניה ילכו לפירוק) וגוטליב (במידה ועכו ירדו ליגה וסעיף השחרור שלו יכנס לתוקף). גם יכולים להפתיע עם דן מורי במקרה שהוא לא מבקש יותר מדי כסף.
מי זה בר אביטן?דר אדום בנשמה כתב:בר אביטן ועלי חטיב (שצריך לסדר לו לפניי זה את הראש) הם שחקנים לא רעים שאפשר להביא לסגל הרחב במקום נסאר ובנוסף לקישור האחורי.