המועדון שלנו בן 60 השנה, מה עושים ואיך חוגגים?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: המועדון שלנו בן 60 השנה, מה עושים ואיך חוגגים?

שליחה על ידי אריק »

אורי אדום בנשמה כתב:חחח נו מה אתם רציניים?.. :)

מזל שלא מדדתם במילימטרים את האורך והגובה...שינויים מינוריים לחלוטין, אותה גברת בשינוי אדרת.. ;)
הכוונה היא לתוספת של "גאוות הנגב".

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אורי אדום בנשמה כתב:חחח נו מה אתם רציניים?.. :)

מזל שלא מדדתם במילימטרים את האורך והגובה...שינויים מינוריים לחלוטין, אותה גברת בשינוי אדרת.. ;)
לכן bs war אמר שיפוץ ולא מעבר לזה.

חוץ מזה שעצם הוספת "גאוות הנגב" נתן לזה משמעות אחרת לגמרי . ;)
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
Amit M
Title: South Side

שליחה על ידי Amit M »

:)
אם נדייק הסמל הקודם היה נראה כך (בלי המילה "עמותה"):
תמונה

אני סבור שהננסת צמד המילים "גאוות הנגב" הייתה יותר כדי למתג את הכינוי החדש... בלי קשר ל-60 שנים למועדון.
ואם אני לא טועה, לסמל המשופץ הייתה עוד סקיצה אחת שנפסלה ע"י המועדון.
:דופק את הראש בקיר:

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גם הצבעים בסמל החדש הם שונים...

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

כבר שמחתי שיש הרבה הודעות, חשבתי שעלו פה עשרות רעיונות שקשורים לנושא :-(

ח'ברה רעיונות! אין הרבה זמן.

אם כבר סמל, תחשבו על דרך יצירתית לשלב את ה60 עם הסמל, בעיצוב מיוחד שנוציא במהדורה מוגבלת של צעיפים וחולצות.

תודה

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אדומה דרומית כתב:כבר שמחתי שיש הרבה הודעות, חשבתי שעלו פה עשרות רעיונות שקשורים לנושא :-(

ח'ברה רעיונות! אין הרבה זמן.

אם כבר סמל, תחשבו על דרך יצירתית לשלב את ה60 עם הסמל, בעיצוב מיוחד שנוציא במהדורה מוגבלת של צעיפים וחולצות.

תודה
אם את כל כך רוצה רעיון אז אני אנדב אחד בשמחה.
אני זוכר את האירוע שעמותת אוה"ב אירגנו בזמנו במועדון הבארוק, אומנם לא נטלתי חלק באירוע , אבל מדיווחים שונים של אנשים שכן היו הבנתי שהיה ערב בלתי נשכח.
לעשות באיצטדיון 'קרנבל' זה הוצאה כספית אדירה , אם המועדון לא כל כך מעוניין זה גם לא רלוונטי.
להביא קבוצות מחו"ל זה דבר יפה, השאלה היא האם זה אפשרי.
גם עמותת אוה"ב חשבו בזמנו להביא לכאן את ברצלונה, בקושי צעיף של ברצלונה הצליחו להביא.....
לשכור אולם ולעשות בו אירוע זה לדעתי אופציה טובה , אפשר לשאול את האנשים שהיו בעמותת אוה"ב בזמנו במה הדבר כרוך, לא בושה לקבל עזרה מאנשים שהיו בסרט הזה.
זכור לי גם שבשנה שעברה אוהדי מכבי תל אביב בכדורסל אירגנו ערב לרלף קליין זכרונו לברכה.
זה היה בגעש, היה אירוע יוצא מן הכלל לדעתי, לכן אם אפשר לארגן אולם גדול, להביא שחקנים מתקופות שונות לדוגמא אילוז , דוידי ושלום אביטן משנות ה-80, אלימלך , חזות ושמעון ביטון משנות ה-90, שחקנים מעונות אליפות, ביחד עם צביקה הדר , יוסי מוסטקי ועוד אומן אפשר להרים ערב בכלל לא רע, אבל שוב בחיים הכל זה פונקציה של זמן וכסף, אם אין הרבה את שני המשאבים האלה המשימה הופכת להיות מאוד קשה, לעיתים זה אפילו בלתי אפשרי.
לכן קודם כל צריך לבדוק האם יש את שני המשאבים האלה בטרם 'זורקים' רעיונות לחלל האויר.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אם עושים הפנינג באיצטדיון יש עלויות שאפשר לחסוך כמו:

1. D.J.- לא חסרים אוהדים מקומיים שיסכימו להתנדב (אופיר בן שטרית, ליאור בדש ועוד)

2. מנחה לערב- צביקה הדר יסכים להתנדב בשמחה (מתנדב לסגור את זה במידה וזה רלוונטי)

3. עריכת קליפ באורך 15-20 דקות שיוקרן באירוע - לא חסרים אוהדים שהם תותחים בתחום.

4. גיוס שחקני עבר מכל הזמנים והזמנתם לאירוע- לא בעיה.

השאלה היא באיזה מתכונת רוצים לעשות את זה. האם פתוח לקהל, האם בעלות מינימלית, האם
באיצטדיון (חינם) או באולם. לגבי הופעת אמו או משהו דומה אפשר לגייס אמנים מקומיים שיתנדבו.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

אריק כתב:אם עושים הפנינג באיצטדיון יש עלויות שאפשר לחסוך כמו:

1. D.J.- לא חסרים אוהדים מקומיים שיסכימו להתנדב (אופיר בן שטרית, ליאור בדש ועוד)

2. מנחה לערב- צביקה הדר יסכים להתנדב בשמחה (מתנדב לסגור את זה במידה וזה רלוונטי)

3. עריכת קליפ באורך 15-20 דקות שיוקרן באירוע - לא חסרים אוהדים שהם תותחים בתחום.

4. גיוס שחקני עבר מכל הזמנים והזמנתם לאירוע- לא בעיה.

השאלה היא באיזה מתכונת רוצים לעשות את זה. האם פתוח לקהל, האם בעלות מינימלית, האם
באיצטדיון (חינם) או באולם. לגבי הופעת אמו או משהו דומה אפשר לגייס אמנים מקומיים שיתנדבו.
1. יפה שאתה מנדב :-) אבל אני בטוחה שבהחלט יעשו זאת בשמחה.
2. גם צביקה...
3. עליי
4. "גיוס" זו לא המילה. הזמנה יותר מתאים. :-)
5. פתוח לקהל כמובן,
6. באיצטדיון
7. גם להזמין אמנים מקומיים שונים להפגין כישוריהם לא יעלה כסף.

מה שכן:
חברת הגברה
שיווק ופירסום האירוע
חברת אבטחה למען שמירה על הסדר באירוע
כוח המשטרה
מתנות למי שנחליט לתת משהו (אסי ושות')
כל הטלפונים...
קייטרינג (צריך להאכיל את כל שחקני ומאמני ובעלי הבית לשעבר)
הבאת קבוצה או שחקנים מחו"ל (ברדה ובניון), תלוי מה נחליט. אני בהחלט חושבת שאפשר ללכת בכיוון של בניית קבוצה משחקנים שונים ששיחקו בבאר שבע (בן דיין, ברדה, עוז וכולי) למשחק ראווה מול הקבוצה של היום, ושאסי ישחק מחצית ראשונה עם הנוכחית ואז מחצית שניה עם קבוצת ה"לשעבר" וזה יהיה משחק הפרידה ממנו. לא צריך לא ליברפול ולא בארסה. זה יהיה מאוד מרגש לראות משחק שכזה במעמד שלו. בואו נשמור על פרופורציות כדי שכן ייצא משהו לפועל ולא יפול מראש.

- ליין בהוצאה מוגבלת של צעיפים וחולצות של המועדון עם משהו בסימן 60 - המכירה תכסה את ההוצאות של זה
- כרטיסי כניסה במחיר סימלי
- דמי שימוש לבעלי דוכנים שונים
- ספונסרים

האמת שהדיבור כאן לא תורם, אנחנו נדבר כבר בינינו לבין עצמנו, פשוט חשבתי שיהיה נחמד שזה יהיה פתוח וכל אחד יעלה מה שהוא חושב\רוצה, סך הכל זו מסיבה של כולם.

המטרה היא בעוד שבועיים\שבועיים וחצי לגשת למועדון עם תוכנית מסודרת כדי להתחיל להזיז עניינים, אין הרבה זמן.

בקשר לאותו אירוע של עמותת אוה"ב... מי אתה חושב עשה את כל הטלפונים במשך ימים??? ואז לא הגיע לאירוע כי עזב לחו"ל? נכון.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

בואו נראה מה אני זוכר מהטיסה שלי לחגיגות ה-100 של אינטר בשנה שעברה...הבעיה היא שכמעט כל מה שאני יודע הוא מטעם המועדון ולא מטעם האוהדים.

1. אירוע ענק בכיכר המרכזית במילאנו כשמרכזו עוגה באורך של 100 מטר עם הסמל של אינטר שחולקה לאוהדים.
2. במה מרכזית שאליה הגיעו כל ה'מי והמי' שקשורים לאינטר עם מסכי ענק בצדדים.
3. הוצאה של עשרות מוצרי מרצ'נדייס לרגל שנת המאה. כולל סט תלבושות מיוחד באדום לבן (סמל העיר מילאנו).
החל ממגן זיעה, דרך חולצות, צעיפים, דגלים קטנים, מחזיקי מפתחות, מטריות ועד לדיסק מיוחד עם מיטב שירים שמזוהים עם המועדון.
4. טקס עצוםםםםםםםםםם קצת אחרי סיום המשחק שהתקיים באותו יום בג'וזפה מאצה\סאן סירו כשאליו הוזמן זמר איטלקי גדול שאוהד את אינטר, מנחה איטלקי ידוע שאוהד את אינטר (פתח את הטקס הבן של ג'קינטו פאקטי ז"ל ברגע מרגש, אחד הסמלים הגדולים של אינטר מאז ומעולם). רגע השיא היה כמובן בטקס הצגת השחקנים הגדול. כל שחקני העבר הגדולים שעברו במועדון - כולם כולל כולם (מתיאוס, קלינסמן, רוברטו באג'יו, וולטר זנגה, זאמורנו, פאליוקה, ברגומי ועוד המון אגדות), שמות שאפשר רק לחלום עליהם וכולם באו. בנוסף, היה גם קליפ ארוך של ברכות מכל אנשי הכדורגל הגדולים בעולם עם ברכות לרגל שנת ה-100 (זה רק על קצה המזלג, מצורפים לינקים לסרטונים בסוף).
5. מהקהל אני זוכר בעיקר חולצת ענק (כמו שיש לנו רק הרבה יותר גדולה) של אינטר עם המספר 100 מתנוסס עליה. דגלי ענק עם הסמלים של המועדון לאורך כל השנים.

הלינקים:
מעט ארוך אבל שווה כל רגע:
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=voTeq1v ... 5F&index=0
[/BBvideo]
פחות או יותר זווית הראייה שלי :) :
[BBvideo 425,350]https://www.youtube.com/watch?v=onmBi4UHLRI[/BBvideo]

טקס שחקני העבר:[BBvideo 425,350]
https://www.youtube.com/watch?v=fdmui9s ... 5F&index=4" onclick="window.open(this.href);return false;
[/BBvideo]
אני יודע שרוב הדברים לא אפשריים, אבל אם יעלה מפה משהו - מה טוב.
אם אני אזכר בעוד דברים - אשמח לציין...

סמל אישי של משתמש
נאור סייס

שליחה על ידי נאור סייס »

וואי אליק זה פשוט מדהים, איזה השקעה נתנו שם.
רק לחשוב מה יהיה עוד 40 שנה בחגיגות ה-100 שלנו, אני יהיה בן 54 :D
אדומה דרומית איך הדברים מתקדמים ?
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

1. לפנות לספונסרים כמו מתן, או ספונסרים אחרים שקשורים (אולי אפילו לשם שינוי מפעלים האזור יסכימו לסייע בזה). הם יכולים לסייע גם במימון הפנינג, או חולצות (תלוי כמה כסף מגייסים), או צעיפים. חשבתי שכדאי שהקבוצה תוסיף אישהו 60 לתלבושת זה יהיה מגניב. אפשר לפנות לנייק (אם אני לא טועה). זה לא נראה לי כזה סיפור גם ככה יש די הרבה תלבושות לא?
2.רעיון ההפנינג הוא ממש ממש טוב צריך לחשוב איך מביאים גם אנשים שלוא דווקא קשורים להפועל באר שבע (הופעה של ישראל בר און? בעייתי ובטח גם די יקר אבל היה איזה הסכם איתו או משהו לא?).
3. בנוגע לספונסרים אפשר למצוא מישהו שיעשה לנו אולי דגל פריסה שכתוב עליו באר שבע ו60 בצורה יצירתית?
4. רעיון חגיגות המאה נחמד ויפה נתראה בעוד 40 שנה.
5. אירוע כזה, במיוחד אם יש ספונסרים שמוכנים להסתכם בפרסום יכול להיות יעיל, יפה ועוד ועדיין לכסות לפחות חלק מההכנסות. אפשר לגבות מחיר סימלי בכניסה זה לא כזה סיפור. חלק יכסה את ההוצאות ומה שישאר ילך קודם לאביזרי עידוד. זו גם דרך נהדר להוציא את רוביק מהבועה. למרות שלא נראה לי שהייתי מזמינה אותו בכלל.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

crazyred כתב:1. לפנות לספונסרים כמו מתן, או ספונסרים אחרים שקשורים (אולי אפילו לשם שינוי מפעלים האזור יסכימו לסייע בזה). הם יכולים לסייע גם במימון הפנינג, או חולצות (תלוי כמה כסף מגייסים), או צעיפים. חשבתי שכדאי שהקבוצה תוסיף אישהו 60 לתלבושת זה יהיה מגניב. אפשר לפנות לנייק (אם אני לא טועה). זה לא נראה לי כזה סיפור גם ככה יש די הרבה תלבושות לא?
2.רעיון ההפנינג הוא ממש ממש טוב צריך לחשוב איך מביאים גם אנשים שלוא דווקא קשורים להפועל באר שבע (הופעה של ישראל בר און? בעייתי ובטח גם די יקר אבל היה איזה הסכם איתו או משהו לא?).
3. בנוגע לספונסרים אפשר למצוא מישהו שיעשה לנו אולי דגל פריסה שכתוב עליו באר שבע ו60 בצורה יצירתית?
4. רעיון חגיגות המאה נחמד ויפה נתראה בעוד 40 שנה.
5. אירוע כזה, במיוחד אם יש ספונסרים שמוכנים להסתכם בפרסום יכול להיות יעיל, יפה ועוד ועדיין לכסות לפחות חלק מההכנסות. אפשר לגבות מחיר סימלי בכניסה זה לא כזה סיפור. חלק יכסה את ההוצאות ומה שישאר ילך קודם לאביזרי עידוד. זו גם דרך נהדר להוציא את רוביק מהבועה. למרות שלא נראה לי שהייתי מזמינה אותו בכלל.
1.גולדסטאר, ערב בירה ללא תחתית בחגיגות ה60 :) .
אגב למה נייק? דיאדורה, הם הספוסנרים וספקי התלבושות של הקבוצה.
2.למה מי זה ישראל בר און איזה שירים כבר יש לו? ברצינות אני אומר, לתת לחבר'ה מוכשרים ולהקות צעירות מהעיר יהיה עדיף כבר.
3.רעיון פנטסטי.
4.או עוד 10 שנים בחגיגות ה70 ;).
5.אם יהיה קצת טלוויזיה הוא יבוא.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

חח אני זוכר את חגיגות המאה של פנאתנייאקוס...אין דברים כאלה...
להקות צעירות עליי.
The Camels 05' Never Gives Up

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

גיא שחר כתב: להקות צעירות עליי.
גיא אתה בלהקה ולא ידענו?

השבוע אין לי חיים עד יום רביעי אבל אחר כך נארגן מפגש של כמה ח'ברה שמעוניינים שבו נשב ונכתוב תוכנית, בשיתוף פעולה שוטף עם הקאמלס כמובן אם למישהו היה ספק :-) ואז שבוע אחרי כן ניגש עם זה למועדון ונפנה לספונסרים.

כמו שגיא אמר "להקות צעירות עליי"
כמו שאריק (נראה לי שזה היה הוא) אמר DJ ועוד כמה דברים עליי

למישהו יש קשרים בחברות הגברה? (לא בחינם כמובן, אבל בהנחה ואמין)
קייטרינג? (שוב, לא בחינם אבל "גמיש")
אנשי שיווק?
חברת דפוס? (להפיץ פלייארים והזמנות ועוד)
מישהו שיכול לעצב צעיף וחולצה מיוחדת לחגיגות ה60?

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

צריך שיתוף פעולה מלא בין שני הארגונים בעניין.
אני לא בלהקה,אבל אני ישיג כמה להקות שרק תרצי...שאתה גיא שחר אתה בונה קשרים ;)
DJ יש את רד מיוזיק שכבר תיקלט בטורניר האוהדים.
קייטרינג לא נראה לי שצריך...אני יותר בעד משחק גדול לכבוד ה-60 שנה בין הותיקים לקבוצה הבוגרת,כניסה בעלות מוזלת ופרידה מאסי.
בנוגע לחברת דפוס תדברי עם מישל...
עיצוב של מוצרים,יש את דור שוקר ותמיר שוקר.
The Camels 05' Never Gives Up

שלח תגובה